10/10 - stor anbefaling
Vi har vÊret super glade for Klasse Byg. De er meget pålidelige, gode til at kommunikere undervejs og dygtige til deres arbejde. Vil helt klart bruge dem igen - stor anbefaling herfra.
Byggeri med omhu i KÞbenhavn og omegn.
ãã³ããŒã¯
Super dygtige folk. God rådgivning om opgaven. Holder aftaler og udfÞrte arbejdet i hÞj håndvÊrksmÊssig kvalitet.
Vi vil helt sikkert bruge dem igen.
God forståelse af opgaven og de kom med flere alternativer. Hurtig udfÞrelse og levering.
Aldrig har jeg oplevet så gode tÞmrer. Derudover var informationsniveauet 10/10.
Arbejdet blev også udfÞrt 10/10
Klassebyg kan varmt anbefales. Vi havde samlet et par tÞmrer-opgaver sammen, både inde og ude, og de kom til aftalt tid, var gode til at finde de regtige lÞsninger der fungerede bedst, og udfÞrte et meget professionelt stykke arbejde til aftalt tid, og endda billigere end det oprindelige overslag.