Bestelling zou bezorgd zijn, dit was echter niet het geval. Er is ook niemand van DHL in de straat geweest Bij het bellen naar de klantenservice krijg ik een kulverhaal dat ze het pakket al kunnen... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Een op de website vermelde korting van 20% werd niet automatisch verrekend in de winkelmand. Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice. Daar zei men simpelweg dat ze niet wisten welke kort... もっと見る
Bijna dagelijks laat ik mij verrassen door het aanbod van kleertjes.com. Voor mijn kleindochter kan ik al ruim 7 jaar leuke kleding voor haar vinden. Soms kijkt ze al zelf mee. Ze is altijd blij met h... もっと見る
Leuke kleding , kwalitatief goed. De belofte vandaag besteld, morgen in huis, is niet waar te maken. Maandag besteld, zaterdag in huis. Verkeerde maat gekregen, dan kun je niet tijdens retourneren aa... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
kleertjes.com is de online winkel in nieuwe merkkleding voor baby's en kinderen in de maten 50 t/m 176. U bestelt snel, veilig en makkelijk de mooiste kinderkleding uit nieuwe- en vorige collecties van bekende merken.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Super service heel snel geleverd en de…
Super service heel snel geleverd en de retouren ook snel afgehandeld... top
Fijne overzichtelijke site.
Fijne overzichtelijke site.
Jammer dat de optie om de verzendkosten voor een heel jaar af te kopen er niet meer is.
Artikelen winkelwagentje worden niet even gereserveerd
Ik bestel regelmatig op kleertjes.com, snelle levering, mooie artikelen en goede prijzen..
Vind het alleen ontzettend jammer dat de artikelen in het winkelwagentje niet eventjes voor je gereserveerd worden. Al regelmatig aan de hand gehad dat ik nog verder aan het kijken was en bij het afrekenen zag dat er enkele artikelen niet meer beschikbaar waren. Mijn laatste bestelling hierdoor volledig geannuleerd..
Nette bezorging van de bestelling ondanks dat ik het helaas retour moest sturen.
Goed aanbod,meestal prima prijsgoed
Goed aanbod,meestal prima prijs. Snelle levering en bij retour is alles snel geregeld.
Ik winkel hier graag.
Kleertjes.com levert zeer snel
Kleertjes.com levert zeer snel! Reageren ook snel en correct als er iets niet klopt.
Enige minpuntje zijn de kosten bij het terugsturen, maar dit is tegenwoordig bij bijna elke online shop. Dan vallen de retourkosten bij Kleertjes.com enorm mee. Soms loont het zich ook wel eens om te wachten op een sale..en dan de sale bovenop de al lopende sale ;-)
klantenservice
top klantenservice. via whatsapp contact opgenomen. kreeg snel reactie en een fijne oplossing.
Leuke merkjes
Leuke site met kleurrijke baby en kinderkleding. Vaak afgeprijsd, máár sommige merken zijn hier niet goedkoper dus altijd goed idee om bij twijfel verder te zoeken :).
Ik vond het jaren geleden fijner
Ik vond het jaren geleden fijner. Ik kocht verzendkosten af en kon bestellen en thuis gratis af laten leveren.
De bestelling is zeer goed en de…
De bestelling is zeer goed en de bestelling
Was ook goed optyd
Ik ben echt zeer tevreden 👍👍👍
Op 19/05 een pakket besteld voor de…
Update. Ze hebben mij zopas laten weten dat het pakket inderdaad verloren is en hebben mijn betaling via riverty geannuleerd. Eindelijk.
Op 19/05 een pakket besteld voor de eerste keer. Op 23/05 bericht van bpost dat ze het pakket zijn verloren. Dan kleertjes gecontacteerd, zij gingen een onderzoek instellen. Dit onderzoek duurt 10 dagen....Ze kunnen het pakket niet opnieuw versturen. Ik vertrek binnenkort op vakantie en kan geen pakketten meer aannemen....Wat een service! Ik kon opnieuw bestellen....toch logisch dat ik hier nooit meer bestel! 10 dagen onderzoek! Denk toch 2x na voor je hier iets besteld. Ik schrijf nooit zo'n slechte review maar wou dit toch laten weten aan toekomstige nieuwe of bestaande klanten.
Zoals altijd een snelle levering
Zoals altijd een snelle levering, goede kwaliteit en kinderen bljj
Hele leuke kleding
Hele leuke kleding, mooie kwaliteit, net even wat anders dan standaard! Goede service! Heel tevreden. 😊
Top service vriendelijk en snel
Retouren duren mega lang (langer als 10…
Retouren duren mega lang (langer als 10 dagen)
En LET OP! Je moet tegenwoordig voor je retouren betalen!!!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。