レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Beställde en fredag eftermiddag, varorna levererades Torsdagen därpå. Blev tveksam till beställa med så dåliga betyg här på Trustpilot, men tog klarna betalning med 30 dagars faktura för att enk... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Beställde en tops operator 7 i slutet av augusti fick den idag 8 oktober. Tror inte den långa leveranstiden helt är knivshops fel. Top knives är ju lite lustiga tillverkar typ 7 exemplar av en mode... もっと見る

3.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Jättenöjd

Beställde mig 3 köksknivar från Victorinox som kom hem i början av veckan. Väldigt nöjd med samtliga, ligger skönt i handen och perfekt tyngd i mitt tycke.

Kommer absolut att återkomma till er när nya knivar ska införskaffas!

2025年10月21日
5つ星のうち5の評価

Helt suverän och personlig kundsupport, under ny ledning!

Helt suverän och personlig kundsupport. Jag beställde "fel" produkt och det var dessutom en present till min son som jag helst skulle ha redan samma helg. Jag skrev till de så fort jag upptäckt mitt "misstag", vilket var på kvällstid. Morgonen efter så ringer de upp mig och hjälper mig direkt. Till saken hör också att jag valt att betala med klarna, vilket jag trodde skulle krångla till det ytterligare.
Jakob lade säkert 30-40min på samtalet och hjälpte mig inte bara med att rätta till mitt misstag, utan svarade även på en hel del frågor som jag hade om olika ståltyper och knivproducenter. Väldigt serviceinriktad, kompetent och ärlig.
Jag kommer att fortsätta att använda knivshop.se och hoppas att de kan få ordning på den här skutan!
Bra jobbat!

2025年10月10日

Ny ägare

Det va trassligt med förra ägaren. Ingen leverans el svar.
Nya ägarna försöker ställa allt till rätta. De är toppen o svara på frågor direkt.

2025年6月16日

Knivshop からの回答

Tack för din fina recension! Det gläder oss otroligt mycket att höra att du upplever en positiv skillnad och att du är nöjd med den nya servicen.

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt! Brukar sällan köpa kökstillbehör på nätet men det var smidigare än vad jag trodde.

2025年6月3日

Knivshop からの回答

Tack för ditt omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med din beställning och att upplevelsen var snabb och smidig.

Knivshop

Perfekt inför studenten!

Fick mina produkter levererade snabbt, upplevde inget som helst strul! Köpte ett knivset som studentpresent till min brorsdotter som blev supernöjd:) Nya ägarna verkar ha koll!

2025年6月7日

Knivshop からの回答

Tack för din recension! Det gläder oss otroligt mycket att höra att du är nöjd med både leveransen och produkterna. Att din brorsdotter blev supernöjd med sin studentpresent betyder mycket för oss.

Över förväntan

Beställde från den här hemsidan och har haft en bra upplevelse överlag. Knivarna jag köpte känns av bra kvalitet, och det var lätt att hitta det jag behövde. Anledningen till att skriver detta omdömet var tackvare den personliga återkopplingen jag fick efter förseningar i leveransen. Lämnar sällan omdömen men definitivt att återkomma för fler köp framöver.

2025年6月4日

Knivshop からの回答

Tack för din recension! Det gläder oss otroligt mycket att höra att du är nöjd med både produkterna och den personliga servicen.

Din feedback betyder mycket för oss och det är fantastiskt att veta att vårt arbete med att förbättra kundupplevelsen uppskattas.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka i framtiden!

5つ星のうち5の評価

Smidig beställning och bra utbud.

Sidan var enkel att använda och beställningen gick smidigt. Leveransen kom snabbt och kniven motsvarade förväntningarna.

2025年6月6日

Knivshop からの回答

Tack för ditt positiva omdöme!

Det gläder oss att höra att din upplevelse var smidig, från beställning till leverans, och att kniven levde upp till dina förväntningar.

Utbudet är fantastiskt!

Utbudet är fantastiskt! Tråkigt med så mycket negativa recensioner från de förra ägarna. De nya verkar ändå ha koll på läget!

2025年6月3日

Knivshop からの回答

Tack Albert, det gläder oss att höra att du uppskattar vårt utbud!

Det är tråkigt att de gamla recensionerna finns kvar, men det motiverar oss bara ännu mer att fortsätta leverera en fantastisk upplevelse för våra kunder.

5つ星のうち5の評価

Tveksam till en början men väldigt nöjd!

Jag var lite tveksam till att beställa efter att ha sett några negativa recensioner, men jag såg på hemsidan att företaget nyligen fått nya ägare och bestämde mig för att prova då de hade en produkt jag inte hittade någonannanstans. Beställningen gick smidigt, leveransen var snabb och produkten var som jag hoppats. Dessutom fick jag personlig kontakt med en av de nya ägarna vilket kändes väldigt seriöst. Om detta är den nya standarden tror jag att det kommer rätta till sig bra för knivshop.

2025年6月5日

Knivshop からの回答

Tack Martin, din recension betyder otroligt mycket för oss!

Det gläder oss att du valde att ge oss en chans, och att vi kunde visa dig hur mycket som har förändrats. Vi jobbar hårt för att höja standarden på Knivshop, och din feedback är ett kvitto på att vi är på rätt väg.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka i framtiden!

5つ星のうち1の評価

Scam

Paketet dyker aldrig upp. Har gått nästan en månad nu.

2025年4月22日

Knivshop からの回答

Tack för att du delade din upplevelse. Vi förstår verkligen frustrationen med att vänta länge på ett paket och det är tråkigt att höra att du drabbades av det tidigare.

Vi vill gärna informera om att Knivshop nu har nya ägare och vi arbetar hårt för att förbättra både leveranstider och service. Din feedback är värdefull för oss och vi vill gärna visa att mycket har förändrats till det bättre.

Om du vill ge oss en ny chans är du varmt välkommen att höra av dig direkt till oss på hej@knivshop.se. Vi hoppas få möjlighet att ge dig en helt annan upplevelse framöver.

Nya ägarna på Knivshop.

レビューの対象になっている企業の方へ