Alt i alt en skuffende oplevelse. FÞrst ville vi se tigrene. Men en guide sÞrgede for at en stor menneskemÊngde spÊrrede gangbroen totalt. Derudover er der efterhÃ¥nden alt for mange steder hvor m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hele familien pÃ¥ overnatning i parken. Hytterne var en god oplevelse og alle var glade for oplevelsen i parken. Vi skulle have frokost og det eneste man kunne kÞbe var junk food. Jeg har ALDRIG fÃ¥et... ãã£ãšèŠã
Det er vÊsentligt bedre for dyrene end for os der bestiller mad⊠Hvis ikke systemet bliver bedre, er det en meget dÃ¥rlig ide at bestille mad. Vi bestilte, ventede 10 minutter i en tom restaura... ãã£ãšèŠã
Efter at have besÞgt parken i flere Ã¥r kan vi give lidt status pÃ¥ vores oplevelser. Vi kan konstatere, at der er sket mange forbedringer for dyrene og omrÃ¥derne. IsÊr imponerende med den hurti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Knuthenborg Safaripark er den vildeste safaripark med flere end 500 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter. Her kan du også opleve den populÊre Dinosaurskov, der genlyder af brÞlene fra fortidens kÊmper. I vores forlystelsesparadis "Limpopoland" kan du slå dig lÞs på vores nye legeplads eller mÊrke suset i maven i Congo Splash, der er Europas stejleste vandrutsjebane. For bare at nÊvne lidt af alt det, du kan opleve hos os.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig en skuffende og dyr tur
Virkelig en skuffende og dyr tur.
Hvis man vil se en masse natur og ikke rigtig nogen dyr, er dette et godt alternativ. Vi var afsted 3 voksne og 2 bÞrn, man skal pakke klapvogne og barnevogne ud og ind heletiden, for at se på en lille udstilling eller kigge gennem et lille vindue, hvor der ingen dyr var, man var derfor hurtigt videre igen.
Jeg måtte sidde i bilen med den mindste det meste af turen, da det ikke er til at komme rundt med barnevogn, både pga. trapper og fordi man har valgt et underlag med sten, så vores mindste fik et ordentlig rystetur hvis vi skulle gå med de andre.
Vi havde ikke taget mad med da vi tÊnkte der ville vÊre massere muligheder. Det var et virkelig skuffende og dyrt udvalg.
Generelt en Þv oplevelse og ikke noget vi kommer til at gÞre igen.
Vil anbefale andre at bruge pengene på en anden oplevelse.
Knuthenborg Safaripark virkede lidt trÊt og kedelig
Når man nu har prÞvet super zoo's som Ree Park, Odense Zoo og Givskud, så kan jeg desvÊrre ikke rate Knuthenborg hÞjere.
En del områder i parken virker trÊtte og ikke super vedligeholdte. Flere steder var malingen og udsmykningen meget afbleget, og det skaber en trÊt, uinspireret energi og kulisse at vÊre i. På Abebussen var vognene godt ramponerede og ruderne grumsede. Traktoren der trak dem var grim og kedelig. Der mangler simpelthen lige lysten og evnerne til at gÞre lige det ekstra, der kan gÞre oplevelserne til sÊrklasse.
Meget er også gjort selvbetjent og upersonligt i forbindelse med kiosker og madboder. Vi måtte kÞre et stykke for at komme til en isbod med normal menneskebetjening og salg af kugleis. Et andet sted lukkede boden kl 16.30 og der var ingen muligheder for at kÞbe drikkevarer. Dette på en af årets varme sommerdage lige midt i juli måned og med mange besÞgende på tidspunktet. Helt skÞrt.
Parken lever derfor ikke op til den standard og service de andre nÊvnte zoo's har, og samtidig var flere af anlÊggene kedelige og uden chance for at se dyrene. Så vi endte med at betale en rimelig hÞj pris for at vÊre på legepladser rundt om i parken. Og havde det ikke vÊret for dem var vi landet på 2 stjerner. Knuthenborg halter simpelthen bagefter andre zoo's og skal oppe gamet.
Dyrskue i top. Ventetid på mad i bund
Efter at have besÞgt parken i flere år kan vi give lidt status på vores oplevelser. Vi kan konstatere, at der er sket mange forbedringer for dyrene og områderne. IsÊr imponerende med den hurtige indretning til de nÞdstedte lÞver og bjÞrne. Og fossilafdelingen er i absolut verdensklasse.
Ventetiden på mad var meget lang, og det er Êrgerligt.
Pga. pres fra tidligere år var den fysiske kÞ erstattet med bestillingsskÊrme. Det er en god idé, men så skal kÞkkenet også kunne fÞlge med dette Þgede bestillingspres. De fire (ellers sÞde og hjÊlpsomme) ungarbejdere kunne slet ikke fÞlge med midt på dagen, og det gav en ventetid på 30-40 min... Det ville også hjÊlpe på tålmodigheden, hvis man kunne se sit kÞnummer på en af de mange skÊrme. Det hjalp heller ikke, at man fx skulle spÞrges om dressing til hver hotdog, når den valgmulighed blot kunne programmeres ind i bestillingssystemet.
Da vi bagefter ville have en is var den ellers hyggelige isbutik omdannet til en touchskÊrm med dispenser. Maskinen kunne ikke registrere, at vi havde betalt med mobilepay (som var den eneste betalingsmulighed), men så hjalp en venlig tekniker, som tilsyneladende havde en fast siddeplads der hele dagen. En lidt mÊrkelig spareÞvelse.
Det hele virkede meget "moderne" med servicen skåret ind til benet. Der er ALT for mange flaskehalse, og derfor bliver det fire *
Alt i alt en skuffende oplevelse.
Alt i alt en skuffende oplevelse.
Derudover er der efterhånden alt for mange steder hvor man skal ud af bilen.
Parken virker efterhånden som en discount zoo. Blot er entre prisen hÞjere end i zoo..
Vil ikke anbefale andre at besÞge.
SkÞn park,men som man ogsÃ¥ kan lÊseâŠ
SkÞn park,men som man også kan lÊse flere steder,er maden på restauranterne ikke noget ,at juble over.Hvis man kÞber en pizza til 130kr forventer man en rigtig god pizza.Det var 130kr ,for en pizzabund...fyldet fandt vi aldrig.Det gÞr vi ikke igen.Men tag madpakken med og nyd parken hele dagen.
Bestil ikke kort tid i forvejen
Vi bestilte en overnatning fredag, og finder ud af den skal afbestilles da vi ikke må have vores 1-årige med grundet antallet af sovepladser i hytten er 6 (og ikke de 6 senge + 1 bÞrnesenge).
Vi ringer ind mandag morgen for at afbestille og fortÊller vi selvfÞlgeligt gerne vil besÞge parken alligevel, men vi ikke var klar over reglen på 6 også talte helt små bÞrn (som kommer gratis ind) så vi ikke kan overnatte der.
Parken trÊkker så 30% af belÞbet fordi det er mindre end 21 dage fÞr reservationen som der står i deres handelsbetingelser, men det er virkelig ringe service når vi bestilte mindre end 21 dage fÞr reservationen. Vi ville gladeligt have betalt for en entre men dem har parken snuppet i et princip gebyr.
Mangel på forståelse og empati når man lige snupper 2000kr fra en bÞrnefamilie op til sommerferien kan kun give 1 stjerne.
Mindre god restaurant i limpoppoland
Mindre god restaurant i limpoppoland. IKE SPIS DER! vi ventede mere end en time pÃ¥ vores mad, hvor efter vi gik op og spurgte hvor langt de var. Da de sÃ¥ fortalte at de havde glemte den, og smidt ordrerne vÊk. FULDSTÃNDIG UACCEPTABELT!!
Junk food af vÊrste "skuffe"
Hele familien på overnatning i parken. Hytterne var en god oplevelse og alle var glade for oplevelsen i parken.
Vi skulle have frokost og det eneste man kunne kÞbe var junk food. Jeg har ALDRIG fået dårligere Junk food. Jeg skal på det kraftigste opfordre til at man laver en frokost kurv hjemmefra. Êrgerlig oplevelse ovenpå en ellers god oplevelse med overnatning i parken.
DÃ¥rlige systemer
Det er vÊsentligt bedre for dyrene end for os der bestiller madâŠ
Hvis ikke systemet bliver bedre, er det en meget dårlig ide at bestille mad.
Vi bestilte, ventede 10 minutter i en tom restaurant - ingen andre end os, og gik så op for at spÞrge.
De havde ikke modtaget vores bestilling- men mÃ¥ske en pÃ¥ en kop kaffe i abeskoven ð± forklaringerne var lange og gode, og de unge mennesker gÞr deres bedste, sÃ¥ vi fÃ¥r en halvkold gang fritter til barnebarnet.
Oven i det er der vÃ¥dt og nusset ð§
Man kan ikke lÊngere kÞre ind og seâŠ
Man kan ikke lÊngere kÞre ind og se bl.a. tigere og ulve. Man skal istedet gå en lÊngere omvej og har meget begrÊnset udsyn til dyrene. Det var generelt meget begrÊnset hvad man så af dyr.
Div. butikker og madsteder var meget dyre.
Det var min sidste gang i Knuthenborg Safaripark, desvÊrre.

Knuthenborg Safaripark ããã®åç
Det er lidt synd for parken harâŠ
Det er lidt synd for parken har potentiale. Vi så ingen tigere, ingen lÞver og ingen ulve. Der mangler en masse info omkring dyrene. Der kunne godt vÊre en guide i radioen ell.
SÃ¥ er restauranten ligegyldig med ligegyldige mad.
I har ikke rigtig fulgt med tiden generelt i hele parken.

Ãrgelig fejl kommunikation
Vi BesÞgte jer igår. med vores Kat i bilen.
og havde en generel God oplevelse.
vi var på forhånd opmÊrsomme på at vi havde begrÊnsninger i forhold til at katten ikke måtte vÊre tilstede alle steder. hvilket giver fantastisk god mening for alles sikkehedsskyld
og kordineret med kundeservice
der hvor filmen knÊkkede for os. var at med jeres ord
"Ved boardwalken og panoramaruden er der etableret en hundeparkering med skyggetag."
det tog vi som der var parkeringsplads hvor bilen kunne stå i skyggen mens man forlod bilen med ens dyr i.
hvor resultatet var at det var små 1œ gange 1œ meter bliktag der stod skråt på jorden uden sider. i mente vi kunne placere vores kat eller for den sag hund i mens man forlod dem.
hvilket jeg syns er utrolig misvisende.
og ikke sÊrlig stor respekt for dyrene.
så en lidt Þv oplevelse efter hvad vi fÞlte vi fik besked på en mailen fra jer.
ud over dette var den en rigtig god oplevelse.
Êrgeligt at kÞrsel gennem ulvestien var lukket og besÞg slut juni ikke engang havde kiosker åbne. men sådan er det nu engang, ville også have vÊret fair info.
dertil vis i Þnsker billeder med en interesseret kat i bilen og på tur hos jer er i velkommen til at rÊkke ud. og få tilsendt billederne der må bruges på jeres hjemmeside.

God oplevelse
Vi besÞgte Knuthenborg Safari Park fÞrste gang for et par måneder siden, hvor vi bookede en overnatning med to dages entré inkluderet. Det blev en så god oplevelse, at vi nu er tilbage igen.
Vi overnattede ved aberne, hvilket var helt fantastisk. Der er nÊrmest garanti for dyreliv. Efter parken lukkede for de Þvrige gÊster, kunne vi gå en aftentur i rolige omgivelser og opleve parken på en helt anden måde. Derudover fortalte parkens personale spÊndende historier og viste forskellige dyreskind frem, hvilket var både interessant og lÊrerigt for både bÞrn og voksne.
Det, der isÊr imponerer os, er hvor velholdt og rent alt fremstår. Man kan mÊrke, at der bliver passet godt på både faciliteterne og omgivelserne.
Knuthenborg tilbyder samtidig noget for alle aldre. Her er alt fra vandleg og store legepladser til dinosaurpark og selvfÞlgelig de mange spÊndende dyr.
Som en ekstra bonus fik vi årskort med i forbindelse med vores fÞrste ophold, og det er en af grundene til, at vi allerede er tilbage igen.
Alt i alt har vi kun positive ting at sige om Knuthenborg Safari Park. En velorganiseret, spÊndende og familievenlig destination, som vi varmt kan anbefale.

Knuthenborg Safaripark ããã®åç
Gut aufgebauter Park, aber ...
Gut aufgebauter Park, aber ... Keine Elefanten zu sehen. Keine Löwen, nur ein Tiger, der aber weit weg. Wo waren die Affen? Bereits 1600 keine Fahrten mit Traktor und BesucheranhÀnger mehr. Der Safaripark in Hodenhagen ist m.E. def. besser. Um den Ausgang zu finden, 3 Runden rumgekreuzt. Flintenhausrestaurant geschlossene Veranstaltung. Und ja, der Saurierpark war schon genial, auch das Evolutionsmuseum. Limpopland fÌr die Kinder OK, aber nicht fÌr alle geeignet. Alles in allem, fÌr den Eintrittspreis einmal ja, mehr nicht.

Knuthenborg Safaripark ããã®åç
Parken er skÞn men maden er rÊdselsfuld
Jeg elsker at besÞge jeres park og kÞre rundt blandt dyrene. Dog var jeg lidt skuffet over at man ikke kunne kÞrer ind til ulvene lÊngere. Ulvestien er simpelthen for kort til at kunne komme tÊt på. Men nu kommer det maden er simpelthen for ringe vi fik 2 kalveburgere som havde en underlig dild dressing samt var der stÊrk ost på og det gav en noget speciel smag og den var ikke god.

Knuthenborg Safaripark ããã®åç
Knuthenborg Safaripark ligeglade med deres gÊster
Går Knuthenborg kun op i dinosaurer og har glemt alt om service til deres gÊster ?
Traditionen tro, har vi vores årlige familietur (15 personer) til Knuthenborg Safaripark. Vejret var dejlige her Pinse dag og mange mennekser og dyr at se, pånÊr tigerne.
Vi kommer i Limpopo land kl. 14.50 og finde ud af at rutsjebanen lukker kl. 15, når vandrutsjebane fÞrst lukker kl. 16 og parken kl. 17. Hvad har de mindst bÞrn gjort at den ikke kan have åbent til 16, men vi nåede lige en enkelt tur.
Turen er ved at slutte og vi skal have en god gammeldags isvaffel. Men hvad der fÞr var et fyldt ishus er nu gabende tomt og fylde ud med selvbetjening maskiner og en is automat der var nÊrmest tom. Hvor er service blevet af og er Knuthenborg Safari park blevet en iskold pengemaskine, som kun tÊnker på dinosaurer og ikke gide yde en service mere over for deres mange gÊster.
Efter mere en 10 år med flere ture om året og sÊsonkort, så finder vi et andet sted at vÊre til nÊste år med familien.

Knuthenborg Safaripark ããã®åç
Ferien du ikke vil hjem frað
Vi ankom til parken i sÞndags, da vi kom fra Aalborg havde turen taget lidt tid og for at sikre sig vi kom til kl.17 ringede Cecilie til os, sÃ¥ god service. Vi kom ned til gÊsteservice, hvor vi fik nÞgle til en superfin og hyggelig hytte, allerede da vi kom hilste tigeren pÃ¥ð€©
Om mandagen tog vi ud fra parken til Maribo og kom sÃ¥ tilbage til aftenformidlingen, som var helt i topklasse, vi tror formidleren hed Emil og for pokker han var dygtig til at fortÊlle og virkelig sÞd. Vi fik en helt unik og fantastisk oplevelseððð
Om tirsdagen sÃ¥ vi parken og den er bare mega flot og fedt at dyrene har sÃ¥ gode vilkÃ¥r og sÃ¥ meget plads ððððð
Onsdagens aftenformidling var helt i sÊrklasse, vi var gÃ¥et op til ulvene, hvor aftenformidleren sÃ¥ kom, hun fortalte virkelig mange fede ting, var mega sÞd og venlig. Da tiden til vi skulle hjem kom fik vi et lift af hende og kom med ud pÃ¥ savannen samt fik set nogle specielle aber nede ved abeskoven. Vi kender ikke navnet pÃ¥ hende, men virkelig en topformidler som hendes kollega den tidligere aften ðâ€ïžâð¥ðâ€ïžâð¥ðâ€ïžâð¥ðâ€ïžâð¥
Det eneste vi har at klage over er, at det ikke fremgÃ¥r tydeligt ved bestilling i Zov Tigra at man skal vÊre tilbage til kl.17, det fremgÃ¥r fÞrst rigtigt i pdfâen man modtager som bekrÊftigelse efter bestilling af opholdð°
Man kunne Þnske en mulighed, hvor man mÃ¥tte forlade parken om aftenen/ at man ikke skulle vÊre tilbage kl.17, sÃ¥ man kunne se lidt mere udenfor parken ogsÃ¥ nÃ¥r man er der sÃ¥ mange dage som vi varð
Samt at forholdene for rollator ikke er de bedste og det er mange steder i parken desvÊrre ð°ð°ð°

virkelig ringe sted
virkelig ringe sted. vil du se mere naturen end dyr så kan det godt anbefales - fordi du ser rigtig rigtig meget natur end du ser dyrene
bÞrnene var mega meget utilfredse idet de ikke fik set noget rigtigt.. de var spÊndt inden turen var mega skuffet og utilfreds efter fÞlgende.

Vores besÞg i Knuthenborg SafariparkâŠ
Vores besÞg i Knuthenborg Safaripark var i Camp ud mod elefanter og Zebraer.
Aften- og nattemperaturerne nÞdvendiggjorde her fÞrst på året, at varmeapparater måtte tÊndes. Det gav udfald/afbrydelse i strÞmforsyningen mange gange i lÞbet af aftenen. Naturligvis trÊls!
Men det er jo hvad der kan ske.
Fra Parkens side hurtige til at reagere, men naturligvis Þdelagde det lidt af fornÞjelsen.
Jeg giver alligevel 5 stjerner til Knuthenborg Safaripark ikke mindst på grund af den håndtering, vores "sag" fik bagefter. Ekstrem behagelig og professionel sagsbehandling fra ledelsens side.
Vi står tilbage med en rigtig god oplevelse på alle måder. Tak Yvonne.

Forplejning
Hej,
Jeg vil godt sige at den forplejning som man kan bestille til aftenmad er under alt kritik.
Vi bestilte en basispakke til 4 personer og en basispakke til 2 personer pris ca. 1000 kr , det vi fik var 3 bÊger kartoflersalat, som var meget stÊrk, nÊsten ingen kunne spise den, den var ikke beskrevet som stÊrk i beskrivelse, og 3 bÊger pastersalat samt 3 flute og 6 pÞlser til delingen, plus vi havde tilkÞbt 2 kylling fileter.
Det synes jeg er at tage râŠ. pÃ¥ folk, det var meget dyrt for ikke sÊrlig meget mad og vi havde ikke mulighed for at kÞrer ned og hente ekstra mad, da man ikke mÃ¥ forlade parken efter kl. 17.
Morgenmaden var super, med masser af mad, måske man skulle sÞrge for at aftensmaden blev opgraderet så den matcher den, gerne med flere pÞlser.
Vi var i alt 7 voksne og 3 bÞrn.
Mvh Willy Larsen

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹