レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Alt i alt en skuffende oplevelse. FÞrst ville vi se tigrene. Men en guide sÞrgede for at en stor menneskemÊngde spÊrrede gangbroen totalt. Derudover er der efterhÃ¥nden alt for mange steder hvor m... もっず芋る

Hele familien pÃ¥ overnatning i parken. Hytterne var en god oplevelse og alle var glade for oplevelsen i parken. Vi skulle have frokost og det eneste man kunne kÞbe var junk food. Jeg har ALDRIG fÃ¥et... もっず芋る

Det er vÊsentligt bedre for dyrene end for os der bestiller mad
 Hvis ikke systemet bliver bedre, er det en meget dÃ¥rlig ide at bestille mad. Vi bestilte, ventede 10 minutter i en tom restaura... もっず芋る

Efter at have besÞgt parken i flere Ã¥r kan vi give lidt status pÃ¥ vores oplevelser. Vi kan konstatere, at der er sket mange forbedringer for dyrene og omrÃ¥derne. IsÊr imponerende med den hurti... もっず芋る

䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Knuthenborg Safaripark er den vildeste safaripark med flere end 500 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter. Her kan du også opleve den populÊre Dinosaurskov, der genlyder af brÞlene fra fortidens kÊmper. I vores forlystelsesparadis "Limpopoland" kan du slå dig lÞs på vores nye legeplads eller mÊrke suset i maven i Congo Splash, der er Europas stejleste vandrutsjebane. For bare at nÊvne lidt af alt det, du kan opleve hos os.

2.7

2.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 54ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig en skuffende og dyr tur

Virkelig en skuffende og dyr tur.
Hvis man vil se en masse natur og ikke rigtig nogen dyr, er dette et godt alternativ. Vi var afsted 3 voksne og 2 bÞrn, man skal pakke klapvogne og barnevogne ud og ind heletiden, for at se på en lille udstilling eller kigge gennem et lille vindue, hvor der ingen dyr var, man var derfor hurtigt videre igen.
Jeg måtte sidde i bilen med den mindste det meste af turen, da det ikke er til at komme rundt med barnevogn, både pga. trapper og fordi man har valgt et underlag med sten, så vores mindste fik et ordentlig rystetur hvis vi skulle gå med de andre.
Vi havde ikke taget mad med da vi tÊnkte der ville vÊre massere muligheder. Det var et virkelig skuffende og dyrt udvalg.
Generelt en Þv oplevelse og ikke noget vi kommer til at gÞre igen.
Vil anbefale andre at bruge pengene på en anden oplevelse.

2026幎7月15日
自発的なレビュヌ

Knuthenborg Safaripark virkede lidt trÊt og kedelig

Når man nu har prÞvet super zoo's som Ree Park, Odense Zoo og Givskud, så kan jeg desvÊrre ikke rate Knuthenborg hÞjere.

En del områder i parken virker trÊtte og ikke super vedligeholdte. Flere steder var malingen og udsmykningen meget afbleget, og det skaber en trÊt, uinspireret energi og kulisse at vÊre i. På Abebussen var vognene godt ramponerede og ruderne grumsede. Traktoren der trak dem var grim og kedelig. Der mangler simpelthen lige lysten og evnerne til at gÞre lige det ekstra, der kan gÞre oplevelserne til sÊrklasse.

Meget er også gjort selvbetjent og upersonligt i forbindelse med kiosker og madboder. Vi måtte kÞre et stykke for at komme til en isbod med normal menneskebetjening og salg af kugleis. Et andet sted lukkede boden kl 16.30 og der var ingen muligheder for at kÞbe drikkevarer. Dette på en af årets varme sommerdage lige midt i juli måned og med mange besÞgende på tidspunktet. Helt skÞrt.

Parken lever derfor ikke op til den standard og service de andre nÊvnte zoo's har, og samtidig var flere af anlÊggene kedelige og uden chance for at se dyrene. Så vi endte med at betale en rimelig hÞj pris for at vÊre på legepladser rundt om i parken. Og havde det ikke vÊret for dem var vi landet på 2 stjerner. Knuthenborg halter simpelthen bagefter andre zoo's og skal oppe gamet.

2026幎7月14日
自発的なレビュヌ

Dyrskue i top. Ventetid på mad i bund

Efter at have besÞgt parken i flere år kan vi give lidt status på vores oplevelser. Vi kan konstatere, at der er sket mange forbedringer for dyrene og områderne. IsÊr imponerende med den hurtige indretning til de nÞdstedte lÞver og bjÞrne. Og fossilafdelingen er i absolut verdensklasse.

Ventetiden på mad var meget lang, og det er Êrgerligt.

Pga. pres fra tidligere år var den fysiske kÞ erstattet med bestillingsskÊrme. Det er en god idé, men så skal kÞkkenet også kunne fÞlge med dette Þgede bestillingspres. De fire (ellers sÞde og hjÊlpsomme) ungarbejdere kunne slet ikke fÞlge med midt på dagen, og det gav en ventetid på 30-40 min... Det ville også hjÊlpe på tålmodigheden, hvis man kunne se sit kÞnummer på en af de mange skÊrme. Det hjalp heller ikke, at man fx skulle spÞrges om dressing til hver hotdog, når den valgmulighed blot kunne programmeres ind i bestillingssystemet.

Da vi bagefter ville have en is var den ellers hyggelige isbutik omdannet til en touchskÊrm med dispenser. Maskinen kunne ikke registrere, at vi havde betalt med mobilepay (som var den eneste betalingsmulighed), men så hjalp en venlig tekniker, som tilsyneladende havde en fast siddeplads der hele dagen. En lidt mÊrkelig spareÞvelse.

Det hele virkede meget "moderne" med servicen skåret ind til benet. Der er ALT for mange flaskehalse, og derfor bliver det fire *

2026幎7月14日
自発的なレビュヌ

Alt i alt en skuffende oplevelse.

Alt i alt en skuffende oplevelse.
Derudover er der efterhånden alt for mange steder hvor man skal ud af bilen.
Parken virker efterhånden som en discount zoo. Blot er entre prisen hÞjere end i zoo..
Vil ikke anbefale andre at besÞge.

2026幎7月13日
自発的なレビュヌ

SkÞn park,men som man ogsÃ¥ kan lÊse

SkÞn park,men som man også kan lÊse flere steder,er maden på restauranterne ikke noget ,at juble over.Hvis man kÞber en pizza til 130kr forventer man en rigtig god pizza.Det var 130kr ,for en pizzabund...fyldet fandt vi aldrig.Det gÞr vi ikke igen.Men tag madpakken med og nyd parken hele dagen.

2026幎7月9日
自発的なレビュヌ

Bestil ikke kort tid i forvejen

Vi bestilte en overnatning fredag, og finder ud af den skal afbestilles da vi ikke må have vores 1-årige med grundet antallet af sovepladser i hytten er 6 (og ikke de 6 senge + 1 bÞrnesenge).

Vi ringer ind mandag morgen for at afbestille og fortÊller vi selvfÞlgeligt gerne vil besÞge parken alligevel, men vi ikke var klar over reglen på 6 også talte helt små bÞrn (som kommer gratis ind) så vi ikke kan overnatte der.

Parken trÊkker så 30% af belÞbet fordi det er mindre end 21 dage fÞr reservationen som der står i deres handelsbetingelser, men det er virkelig ringe service når vi bestilte mindre end 21 dage fÞr reservationen. Vi ville gladeligt have betalt for en entre men dem har parken snuppet i et princip gebyr.

Mangel på forståelse og empati når man lige snupper 2000kr fra en bÞrnefamilie op til sommerferien kan kun give 1 stjerne.

2026幎7月6日
自発的なレビュヌ

Junk food af vÊrste "skuffe"

Hele familien på overnatning i parken. Hytterne var en god oplevelse og alle var glade for oplevelsen i parken.
Vi skulle have frokost og det eneste man kunne kÞbe var junk food. Jeg har ALDRIG fået dårligere Junk food. Jeg skal på det kraftigste opfordre til at man laver en frokost kurv hjemmefra. Êrgerlig oplevelse ovenpå en ellers god oplevelse med overnatning i parken.

2026幎6月29日

DÃ¥rlige systemer

Det er vÊsentligt bedre for dyrene end for os der bestiller mad

Hvis ikke systemet bliver bedre, er det en meget dårlig ide at bestille mad.
Vi bestilte, ventede 10 minutter i en tom restaurant - ingen andre end os, og gik så op for at spÞrge.

De havde ikke modtaget vores bestilling- men mÃ¥ske en pÃ¥ en kop kaffe i abeskoven 😱 forklaringerne var lange og gode, og de unge mennesker gÞr deres bedste, sÃ¥ vi fÃ¥r en halvkold gang fritter til barnebarnet.

Oven i det er der vådt og nusset 🧐

2026幎7月3日
自発的なレビュヌ

Man kan ikke lÊngere kÞre ind og se

Man kan ikke lÊngere kÞre ind og se bl.a. tigere og ulve. Man skal istedet gå en lÊngere omvej og har meget begrÊnset udsyn til dyrene. Det var generelt meget begrÊnset hvad man så af dyr.
Div. butikker og madsteder var meget dyre.
Det var min sidste gang i Knuthenborg Safaripark, desvÊrre.

2026幎7月1日

Hej Amalie.

Vi er kede af, at besÞget ikke levede op til dine forventninger. Hos os lever dyrene i store, naturlige anlÊg, hvor de selv bestemmer, hvor de opholder sig. Derfor kan vi desvÊrre aldrig garantere, at alle dyr er synlige ved et besÞg. Det er et bevidst valg, fordi dyrenes trivsel og naturlige adfÊrd altid kommer fÞrst. Dyrenes hverdag er forskellige, så nogle gange kan man med fordel blive stående lidt eller komme tilbage senere på dagen.

Mvh Knuthenborg

Det er lidt synd for parken har

Det er lidt synd for parken har potentiale. Vi så ingen tigere, ingen lÞver og ingen ulve. Der mangler en masse info omkring dyrene. Der kunne godt vÊre en guide i radioen ell.
SÃ¥ er restauranten ligegyldig med ligegyldige mad.

I har ikke rigtig fulgt med tiden generelt i hele parken.

2026幎6月27日

Hej Daniel.

Vi er kede af, at jeres besÞg ikke levede op til forventningerne. I Knuthenborg lever dyrene i store, naturlige anlÊg, hvor de selv vÊlger, hvor de opholder sig. Derfor kan vi desvÊrre aldrig garantere, at alle dyr er synlige under et besÞg. Det er et bevidst valg, fordi dyrenes trivsel og naturlige adfÊrd altid har fÞrsteprioritet. Da dyrene er aktive på forskellige tidspunkter i lÞbet af dagen, kan det ofte betale sig at blive lidt lÊngere ved anlÊgget eller vende tilbage senere.

Ærgelig fejl kommunikation

Vi BesÞgte jer igår. med vores Kat i bilen.
og havde en generel God oplevelse.
vi var på forhånd opmÊrsomme på at vi havde begrÊnsninger i forhold til at katten ikke måtte vÊre tilstede alle steder. hvilket giver fantastisk god mening for alles sikkehedsskyld

og kordineret med kundeservice

der hvor filmen knÊkkede for os. var at med jeres ord
"Ved boardwalken og panoramaruden er der etableret en hundeparkering med skyggetag."

det tog vi som der var parkeringsplads hvor bilen kunne stå i skyggen mens man forlod bilen med ens dyr i.

hvor resultatet var at det var små 1œ gange 1œ meter bliktag der stod skråt på jorden uden sider. i mente vi kunne placere vores kat eller for den sag hund i mens man forlod dem.

hvilket jeg syns er utrolig misvisende.
og ikke sÊrlig stor respekt for dyrene.

så en lidt Þv oplevelse efter hvad vi fÞlte vi fik besked på en mailen fra jer.

ud over dette var den en rigtig god oplevelse.
Êrgeligt at kÞrsel gennem ulvestien var lukket og besÞg slut juni ikke engang havde kiosker åbne. men sådan er det nu engang, ville også have vÊret fair info.

dertil vis i Þnsker billeder med en interesseret kat i bilen og på tur hos jer er i velkommen til at rÊkke ud. og få tilsendt billederne der må bruges på jeres hjemmeside.

2026幎6月22日

Hej Patrick,

Tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse.

Det glÊder os at hÞre, at I generelt havde en god dag hos os.

Vi forstår dog godt jeres skuffelse over hundeparkeringen ved Boardwalken. Formålet med overdÊkningen er at skabe skygge til dyr, som opholder sig der kortvarigt sammen med deres ejer under besÞget ved området.

Med hensyn til Ulvestien er den tidligere kÞretur gennem ulveområdet erstattet af en ny gående oplevelse, hvor gÊsterne kan opleve ulvene til fods. Vi er samtidig kede af, hvis I oplevede, at udbuddet af åbne kiosker ikke levede op til forventningerne på dagen.

Tak fordi I tog jer tid til at gÞre os opmÊrksomme på jeres oplevelse.

God oplevelse

Vi besÞgte Knuthenborg Safari Park fÞrste gang for et par måneder siden, hvor vi bookede en overnatning med to dages entré inkluderet. Det blev en så god oplevelse, at vi nu er tilbage igen.

Vi overnattede ved aberne, hvilket var helt fantastisk. Der er nÊrmest garanti for dyreliv. Efter parken lukkede for de Þvrige gÊster, kunne vi gå en aftentur i rolige omgivelser og opleve parken på en helt anden måde. Derudover fortalte parkens personale spÊndende historier og viste forskellige dyreskind frem, hvilket var både interessant og lÊrerigt for både bÞrn og voksne.

Det, der isÊr imponerer os, er hvor velholdt og rent alt fremstår. Man kan mÊrke, at der bliver passet godt på både faciliteterne og omgivelserne.

Knuthenborg tilbyder samtidig noget for alle aldre. Her er alt fra vandleg og store legepladser til dinosaurpark og selvfÞlgelig de mange spÊndende dyr.

Som en ekstra bonus fik vi årskort med i forbindelse med vores fÞrste ophold, og det er en af grundene til, at vi allerede er tilbage igen.

Alt i alt har vi kun positive ting at sige om Knuthenborg Safari Park. En velorganiseret, spÊndende og familievenlig destination, som vi varmt kan anbefale.

2026幎6月18日

Hej Emil,

Tusind tak for den virkelig gode anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på!

Mvh Knuthenborg

Gut aufgebauter Park, aber ...

Gut aufgebauter Park, aber ... Keine Elefanten zu sehen. Keine Löwen, nur ein Tiger, der aber weit weg. Wo waren die Affen? Bereits 1600 keine Fahrten mit Traktor und BesucheranhÀnger mehr. Der Safaripark in Hodenhagen ist m.E. def. besser. Um den Ausgang zu finden, 3 Runden rumgekreuzt. Flintenhausrestaurant geschlossene Veranstaltung. Und ja, der Saurierpark war schon genial, auch das Evolutionsmuseum. Limpopland fÌr die Kinder OK, aber nicht fÌr alle geeignet. Alles in allem, fÌr den Eintrittspreis einmal ja, mehr nicht.

2026幎6月17日

Hallo Manfred,

Vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung und dafÃŒr, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns teilen.

Es freut uns sehr, dass Ihnen sowohl der Dinosaurierbereich als auch das Evolutionsmuseum gefallen haben.

NatÃŒrlich ist es schade zu hören, dass Sie nicht mehr von den Tieren gesehen haben, die Sie sich erhofft hatten. Unsere drei Elefanten leben auf der großen Elefantenanlage beim Museum und können von mehreren Aussichtspunkten rund um das Gehege beobachtet werden – oft auch in oder in der NÀhe ihres Stalls.

Was die Affen betrifft, haben wir sowohl Paviane als auch Lemuren. Die Paviane können von den Besucherbereichen rund um ihre Anlage beobachtet werden, auch wenn die Traktorfahrt nicht stattfindet. Die Lemuren leben im Lemurenwald, wo die GÀste direkt durch die Anlage zwischen den Tieren hindurchgehen können.

Die Fahrzeiten des Traktors sind in der ParkbroschÃŒre sowie auf den Informationstafeln im Park angegeben.

Unsere Tiere bewegen sich frei auf großen naturnahen FlÀchen, weshalb ihre Sichtbarkeit von Tag zu Tag variieren kann. Gleichzeitig haben die Tiere dadurch die Möglichkeit, selbst zu entscheiden, wo sie sich aufhalten möchten – ein wichtiger Bestandteil unseres VerstÀndnisses von Tierwohl.

Vielen Dank fÃŒr Ihren Besuch im Knuthenborg Safaripark und dafÃŒr, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung zu schreiben.

Mit freundlichen GrÌßen
Knuthenborg Safaripark

Parken er skÞn men maden er rÊdselsfuld

Jeg elsker at besÞge jeres park og kÞre rundt blandt dyrene. Dog var jeg lidt skuffet over at man ikke kunne kÞrer ind til ulvene lÊngere. Ulvestien er simpelthen for kort til at kunne komme tÊt på. Men nu kommer det maden er simpelthen for ringe vi fik 2 kalveburgere som havde en underlig dild dressing samt var der stÊrk ost på og det gav en noget speciel smag og den var ikke god.

2026幎5月31日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Niels. Tak for din anmeldelse og tak fordi du besÞger Knuthenborg.

Vi forstår godt, at Êndringen fra den tidligere Ulveskov til Ulvestien kan opleves anderledes. Formålet med den nye lÞsning er at skabe endnu bedre rammer for ulvene og samtidig give gÊsterne mulighed for at opleve dem til fods.

Det er Êrgerligt at hÞre, at kalveburgeren ikke levede op til dine forventninger. Smag er naturligvis individuel, men hvis flere gÊster oplever, at sammensÊtningen ikke fungerer, er det vigtig feedback for os. Vi sender derfor din kommentar videre til vores mad- og drikkevareansvarlige, så den kan indgå i den lÞbende udvikling af menuen.

Vi håber, at du trods skuffelsen over maden havde en god dag i parken, og at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen.

Mvh Knuthenborg

Knuthenborg Safaripark ligeglade med deres gÊster

Går Knuthenborg kun op i dinosaurer og har glemt alt om service til deres gÊster ?

Traditionen tro, har vi vores årlige familietur (15 personer) til Knuthenborg Safaripark. Vejret var dejlige her Pinse dag og mange mennekser og dyr at se, pånÊr tigerne.
Vi kommer i Limpopo land kl. 14.50 og finde ud af at rutsjebanen lukker kl. 15, når vandrutsjebane fÞrst lukker kl. 16 og parken kl. 17. Hvad har de mindst bÞrn gjort at den ikke kan have åbent til 16, men vi nåede lige en enkelt tur.
Turen er ved at slutte og vi skal have en god gammeldags isvaffel. Men hvad der fÞr var et fyldt ishus er nu gabende tomt og fylde ud med selvbetjening maskiner og en is automat der var nÊrmest tom. Hvor er service blevet af og er Knuthenborg Safari park blevet en iskold pengemaskine, som kun tÊnker på dinosaurer og ikke gide yde en service mere over for deres mange gÊster.

Efter mere en 10 år med flere ture om året og sÊsonkort, så finder vi et andet sted at vÊre til nÊste år med familien.

2026幎5月24日

Hej Martin,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – ogsÃ¥ selvom det selvfÞlgelig er rigtig trist at lÊse, at en del af jeres traditionsrige familietur til Knuthenborg ikke levede op til forventningerne.

Lukketiderne på rutchebanen er i denne periode fra kl. 12-15. Vi skriver dette på vores hjemmeside, og arbejder på, hvordan vi kan kommunikere dette endnu mere prÊcist ift. den enkelte dag og gÊsts planlÊgning af turen i Knuthenborg.

Vi tager også din kommentar om selvbetjening og stemningen omkring ishuset meget alvorligt. Vi er netop startet dette nye koncept op og arbejder på, at det bliver optimalt meget hurtigt. Vi arbejder lÞbende på at finde den rigtige balance mellem nye lÞsninger og den personlige oplevelse. Selvbetjeningen er med til at lÞse problemer med kÞdannelse, når mange vil have is.

Selvom dinosaurerne fylder meget hos os, er de heldigvis kun én del af Knuthenborg. Dyrene, naturen og oplevelsen for vores gÊster er fortsat kernen i det, vi Þnsker at skabe.

Vi er oprigtigt glade for, at I har vÊret en del af Knuthenborg gennem så mange år, og vi håber, at vi på et tidspunkt får mulighed for at give jer en bedre oplevelse igen.

Mvh Mette

Ferien du ikke vil hjem fra😄

Vi ankom til parken i sÞndags, da vi kom fra Aalborg havde turen taget lidt tid og for at sikre sig vi kom til kl.17 ringede Cecilie til os, sÃ¥ god service. Vi kom ned til gÊsteservice, hvor vi fik nÞgle til en superfin og hyggelig hytte, allerede da vi kom hilste tigeren på🀩

Om mandagen tog vi ud fra parken til Maribo og kom sÃ¥ tilbage til aftenformidlingen, som var helt i topklasse, vi tror formidleren hed Emil og for pokker han var dygtig til at fortÊlle og virkelig sÞd. Vi fik en helt unik og fantastisk oplevelse😄😄😄

Om tirsdagen så vi parken og den er bare mega flot og fedt at dyrene har så gode vilkår og så meget plads 😍😍😍😍😍

Onsdagens aftenformidling var helt i sÊrklasse, vi var gÃ¥et op til ulvene, hvor aftenformidleren sÃ¥ kom, hun fortalte virkelig mange fede ting, var mega sÞd og venlig. Da tiden til vi skulle hjem kom fik vi et lift af hende og kom med ud pÃ¥ savannen samt fik set nogle specielle aber nede ved abeskoven. Vi kender ikke navnet pÃ¥ hende, men virkelig en topformidler som hendes kollega den tidligere aften 😍❀‍🔥😍❀‍🔥😍❀‍🔥😍❀‍🔥

Det eneste vi har at klage over er, at det ikke fremgÃ¥r tydeligt ved bestilling i Zov Tigra at man skal vÊre tilbage til kl.17, det fremgÃ¥r fÞrst rigtigt i pdf’en man modtager som bekrÊftigelse efter bestilling af ophold😰

Man kunne Þnske en mulighed, hvor man mÃ¥tte forlade parken om aftenen/ at man ikke skulle vÊre tilbage kl.17, sÃ¥ man kunne se lidt mere udenfor parken ogsÃ¥ nÃ¥r man er der sÃ¥ mange dage som vi var😄

Samt at forholdene for rollator ikke er de bedste og det er mange steder i parken desvÊrre 😰😰😰

2026幎5月17日

Hej Susan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det glÊder os virkelig at hÞre, at I havde nogle gode dage hos os.

Vi bliver også enormt glade for at hÞre jeres ros af vores formidlere. Vi sender den helt sikkert videre til både Emil og hans kollega fra ulveformidlingen. Det betyder meget for os at skabe nÊrvÊrende og unikke oplevelser, så det er dejligt at hÞre, at I fÞlte jer godt taget imod.

Tak også fordi I fremhÊver dyrenes store anlÊg og gode vilkår. Det er noget, vi prioriterer meget hÞjt i Knuthenborg. Vi tager samtidig jeres feedback til os omkring informationen ved booking af campophold. Vi kan godt forstå, at det kan vÊre en vigtig detalje at få tydeligt frem tidligere i bookingprocessen, sÊrligt ved lÊngere ophold.

Tusind tak fordi I besÞgte os. Vi håber at se jer igen!

virkelig ringe sted

virkelig ringe sted. vil du se mere naturen end dyr så kan det godt anbefales - fordi du ser rigtig rigtig meget natur end du ser dyrene
bÞrnene var mega meget utilfredse idet de ikke fik set noget rigtigt.. de var spÊndt inden turen var mega skuffet og utilfreds efter fÞlgende.

2026幎5月15日

Hej Yasmin.

Tak fordi du deler din oplevelse, selvom det selvfÞlgelig er trist at hÞre, at besÞget ikke levede op til jeres forventninger – isÊr nÃ¥r bÞrnene havde glÊdet sig.

I Knuthenborg har mange af dyrene meget store naturområder at bevÊge sig rundt på, og derfor kan oplevelsen variere fra dag til dag. Det betyder også, at dyrene nogle gange vÊlger at opholde sig lÊngere vÊk fra vejene eller i områder med mere ro. Det er en vigtig del af den måde, vi Þnsker at drive parken på, hvor dyrenes trivsel og mulighed for naturlig adfÊrd kommer fÞrst :-)

Vores besÞg i Knuthenborg Safaripark

Vores besÞg i Knuthenborg Safaripark var i Camp ud mod elefanter og Zebraer.
Aften- og nattemperaturerne nÞdvendiggjorde her fÞrst på året, at varmeapparater måtte tÊndes. Det gav udfald/afbrydelse i strÞmforsyningen mange gange i lÞbet af aftenen. Naturligvis trÊls!
Men det er jo hvad der kan ske.
Fra Parkens side hurtige til at reagere, men naturligvis Þdelagde det lidt af fornÞjelsen.
Jeg giver alligevel 5 stjerner til Knuthenborg Safaripark ikke mindst på grund af den håndtering, vores "sag" fik bagefter. Ekstrem behagelig og professionel sagsbehandling fra ledelsens side.
Vi står tilbage med en rigtig god oplevelse på alle måder. Tak Yvonne.

2026幎5月12日

Hej Holger.
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er glad for vores håndtering af situationen.

Vi er virkelig glade for, at I fÞlte jer mÞdt professionelt og ordentligt efterfÞlgende. Jeres ros betyder meget og bliver sendt videre til teamet 😊
Tusind tak fordi I besÞgte Knuthenborg – vi hÃ¥ber at se jer igen.

Forplejning

Hej,

Jeg vil godt sige at den forplejning som man kan bestille til aftenmad er under alt kritik.
Vi bestilte en basispakke til 4 personer og en basispakke til 2 personer pris ca. 1000 kr , det vi fik var 3 bÊger kartoflersalat, som var meget stÊrk, nÊsten ingen kunne spise den, den var ikke beskrevet som stÊrk i beskrivelse, og 3 bÊger pastersalat samt 3 flute og 6 pÞlser til delingen, plus vi havde tilkÞbt 2 kylling fileter.
Det synes jeg er at tage r
. pÃ¥ folk, det var meget dyrt for ikke sÊrlig meget mad og vi havde ikke mulighed for at kÞrer ned og hente ekstra mad, da man ikke mÃ¥ forlade parken efter kl. 17.
Morgenmaden var super, med masser af mad, måske man skulle sÞrge for at aftensmaden blev opgraderet så den matcher den, gerne med flere pÞlser.
Vi var i alt 7 voksne og 3 bÞrn.
Mvh Willy Larsen

2026幎5月10日

Hej Willy,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Det er selvfÞlgelig Êrgerligt at hÞre, at aftensmaden ikke levede op til jeres forventninger. Indholdet af vores campmåltider fremgår på forhånd af vores hjemmeside, så man har mulighed for at se, hvad pakkerne indeholder inden bestilling.

NÃ¥r det er sagt, kan vi godt forstÃ¥, at det har vÊret frustrerende at opleve, at maden ikke fÞltes tilstrÊkkelig til jeres selskab – sÊrligt nÃ¥r man opholder sig inde i parken om aftenen og ikke bare kan kÞre ud efter mere mad.

Vi er glade for at hÞre, at morgenmaden fungerede godt, og vi tager jeres feedback omkring portionsstÞrrelser og smag med videre i evalueringen af vores campoplevelse. Tak fordi I besÞgte Knuthenborg.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。