Alt i alt en skuffende oplevelse. FÞrst ville vi se tigrene. Men en guide sÞrgede for at en stor menneskemÊngde spÊrrede gangbroen totalt. Derudover er der efterhÃ¥nden alt for mange steder hvor m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hele familien pÃ¥ overnatning i parken. Hytterne var en god oplevelse og alle var glade for oplevelsen i parken. Vi skulle have frokost og det eneste man kunne kÞbe var junk food. Jeg har ALDRIG fÃ¥et... ãã£ãšèŠã
Det er vÊsentligt bedre for dyrene end for os der bestiller mad⊠Hvis ikke systemet bliver bedre, er det en meget dÃ¥rlig ide at bestille mad. Vi bestilte, ventede 10 minutter i en tom restaura... ãã£ãšèŠã
Efter at have besÞgt parken i flere Ã¥r kan vi give lidt status pÃ¥ vores oplevelser. Vi kan konstatere, at der er sket mange forbedringer for dyrene og omrÃ¥derne. IsÊr imponerende med den hurti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Knuthenborg Safaripark er den vildeste safaripark med flere end 500 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter. Her kan du også opleve den populÊre Dinosaurskov, der genlyder af brÞlene fra fortidens kÊmper. I vores forlystelsesparadis "Limpopoland" kan du slå dig lÞs på vores nye legeplads eller mÊrke suset i maven i Congo Splash, der er Europas stejleste vandrutsjebane. For bare at nÊvne lidt af alt det, du kan opleve hos os.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Efter dag i Knuthenborg Safari parkâŠ
Efter dag i Knuthenborg Safari park .Dinosaur udstillingen var fin både den i hallen og den der bygget op uden for . Ellers var parken kedelig med spildtid hvor vi i lang tid ingen dyr så. Legelandet var okay men trÊnger flere steder til maling.
Maden i limpopo var fin og der kunne kÞbes glutenfri brÞd til burger.
Så skulle vi have en is i abeland ingen kugle is det var så hvad det var. Vi valgte så softice den var vand lig rendte ud over det hele vi klagede is kiorsken . De var lige glade det var maskinen en lidt lige gyldig betjening kl 14:30.bordene var klistret ind i is trÊngte til tydelig aftÞrring.vi ville have haft et termokrus med giraf logo de var pÊne .men dem havde de ikke . Så vi valge ikke at kÞbe da de nye de havde var grimme.vi overvejer ikke at besÞge parken igen den ikke pengene vÊrd

En overnatning i KnuthenborgâŠ
En overnatning i Knuthenborg safaripark. Er en vild oplevelse. Hvor man oplever en helt fantastisk aftensstemning, hos dyrene og roen i parken. PrÞv det.

Ikke 438,- vÊrd
Vi kÞrte fra Aarhus derned. Vi betalte 438,- for 2 voksne, men vi blev Sà skuffede over parken, stort set alle madsteder lukkede, personalet stod bare og snakkede sammen uden at vise interesse for deres besÞgende, der var nusset og rodet, vi så nÊrmest ingen dyr (der var store områder uden et eneste dyr), vi holdt i kÞ som 4. Bil til ulveskoven i over 20 min, hvor der intet skete, der var ingen personale (bilerne som kÞrte inde i anlÊgget, kunne man se holdt i kÞ også, for at komme ud) vi valgte at vende om og kÞre derfra igen. Vi kommer absolut ikke igen, og det vil ikke vÊre et sted vi anbefaler til andre. Det er som om parken bare er står og går i forfald.

Knuthenborg Safaripark ããã®åç
Der er sÃ¥ skÞnt.og dyrene har det sÃ¥âŠ
Der er så skÞnt.og dyrene har det så dejligt i denne skÞnne park
Vi kommer helt sikkert igen

Knuthenborg Safaripark ããã®åç
Helt igennem fantastisk dag!
Helt igennem fantastisk dag!
Det kunne ikke vÊre en bedre oplevelse, rent over alt, venlig betjening, ingen kÞ og ellers bare smukt over alt. Priserne på mad og bamser er dig lige i den hÞje ende.

Fantastisk oplevelse!
Tusinde tak, for den mest fantastiske weekend! Der var sket en misforstÃ¥else mht rundvisning i bus/bil, hvor den fantastiske guide, Lea, simpelthen taklede det sÃ¥ flot. Hun gav hele armen for, at vi fik en fantastisk rundtur, trods at det blev i egne biler. Hele dagen/aften viste Lea hendes store engagement for jeres skÞnne Safari-park. Hende har i vÊret heldige med. Vi glÊder os allerede til, at komme tilbage igen, og vÃ¥gne op til den skÞnne savanne!ðŠTak er et fattigt ord i denne sammenhÊng, men TAK for alt i gÞr for de mange fantastiske dyr - en park som jeres er guld vÊrd!ððŒ

Fantastisk sted
Fantastisk sted. Vi var famile med farmor, far,mor og 4årig der lejede en overnatning i en af hytterne. Det var ude for sÊson så ikke mange mennesker.
Vi havde alle en helt fantastisk ophold. Haven er virkelig gennemfÞrt lavet og på dyrenes prÊmisser . Personale er helt i top. Vi har allerede aftalt at det er noget vi vil gÞre igen

FLINTEHUSET Knuthenborg
FLINTEHUSET
MÃ¥tte med stor Êrgrelse konstatere, at Flintehuset var lukket, og kun kÞrer pÃ¥ halv kraft. Synd og skam, hvis det skal spares vÊkðð

Knuthenborg Safaripark ããã®åç
super dage og dejlig overnatning vedâŠ
super dage og dejlig overnatning ved elefanterne.
Dog meget våde hynder i sofaen på terrassen, så man blev våd når man sad i den.
FodboldstÊvne lÞrdag d. 13.5.23 betÞd mange mennesker og derfor en del kÞ. SÞndag var der meget bedre plads.

Knuthenborg Safaripark ããã®åç
Dejlig park ned god dyrevelfÊrd .
Dejlig park ned god dyrevelfÊrd .
Derfor undrer det os der ikke er affaldssortering ved borde / bÊnk , boder og i Camp

I må ikke forlade jeres Camp fra 20-10 - dette fremgår ikke ved kÞb/booking
Vi bookede overnatning i Tiger Camp. Der fremgik ingen stedet ifm booking at vi kun måtte kÞre rundt fra 10-17 og at vi skulle låse os selv inde i hytte fra 20-10. Med to små bÞrn var det meget presserende at vi ikke kunne få lov at bruge deres gode morgentimer fra 6-10 på netop at se dyr, og vi havde derfor meget mere gråd end glÊde ved vores ophold. Vi nÊvnte det samme ved udtjekning, da personalet spurgte af sig selv til vores ophold. Personalets svar var at det fremgår under FAQ at man ikke måtte vÊre i parken uden for 10-17. Jeg har endnu ikke kunne finde emnet under faq, og Jeg mener ikke, at man skal lÊse faq men at dette er information der skal fremgå ifm booking - jeg ville heller ikke forvente at hvis jeg booker et glamping eller hotel ophold, at de kan bede mig blive inde på et lille hotelvÊrelse fra 20-10 uden tydeligt at gÞre opmÊrksom på dette, så de har brudt kÞbsbetingelser da dette fÞrst oplyses ved check in. Der var derfor absolut ingen fordele ved at booke overnatning og jeg vil ikke anbefale det til nogen.

Dejlig dag i Knuthenborg
Vi havde en virkelig dejlig dag i parken. Alt fungerede godt, og det var et imponerende sted.

DyrevelfÊrd i top
Dejligt sted, hvor dyrene har det supergodt. Menneskerne får lov at se dyrene, på dyrenes prÊmisser. Mange spÊndende nye ting at se.

Opholdet var fint i Camp
Opholdet var fint i Camp. DesvÊrre glemte min niece sin hovedpude på sengkÞjen. Har emailet 2gange og ringet for at bede rengÞringspersonalet om at hente puden og den vil blive afhentet en af dagene. Jeg bad om hurtig aktion inden nye lejere bruger teltet og måske tror puden er jeres. Det er et sÊrligt sensitivt barn som er meget knyttet til hendes ting og bad damen i telefonen om at tage fat i rengÞringen straks så puden kunne sÊttes til side. Har hverken fået svar på aktion omkring dette.

Knuthenborg Safaripark ããã®åç
Helt vild oplevelse at forlÊnge opholdet med en overnatning
Helt vild oplevelse ð€©ð ikke sidste gang vi skal overnatte i Camp Ruaha ððŠ super lÊkkert telt med flot terrasse med udsigt ud til savannen lige i solen ð gode senge - masser af tÊpper og skind og varmeovn til den lidt kolde nat pÃ¥ -3 grader 𥶠men ingen har frosset âºïž anderledes og sjovt at opleve parken uden biler, hvor man i nat kunne hÞre kamelernes brÞlen, elefant trut fra stalden, fasan kokkens kalden og gÞgens kukken ðªððЬðŠðŠðŠ tak for en fantastisk oplevelse for bÃ¥de store og smÃ¥ ð€©ð¹

DÃ¥rlig info om lukningstruede
Vi ville ind og se dinosaur med lys her i efterårsferien.
Vi besluttede at komme lidt senere for, at kunne se lys i dinosaurerparken.
I reklamerne nÊvner de ingenting om, at deres lÊngere åbningstider ikke gÊlder sÞndag og personalet siger ingenting da vi ankommer åbenbart 2 timer fÞr lukning af parken.
Synes det ret kritisk, at man ikke meddeler folk, at der ikke er lÊnge til at de lukkerâŠ
Parken fejler ingenting, men synes ikke det ok, at man ikke kan gÞre folk opmÊrksom på at der er så kort tid til de lukker. IsÊr fordi mÞrket ikke er faldet på, på dette tidspunkt så hele pointen i at se lys ved dinosaurerne er ret dÞd, når de lukker kl. 17.
Fantastisk naturoplevelse
Vi er pÃ¥ vej hjem efter et fantastisk besÞg og ophold i Knuthenborg Safaripark. Vi overnattede i en Tigerhytte og fik den vildeste oplevelse - en meget aktiv og stor tiger foran og op ad vores vindue bÃ¥de aften og morgenð¯ En park i de smukkeste efterÃ¥rsfarver og med masser af dyr (der har plads og ser ud til at trives). Om aftenen gik vi pÃ¥ opdagelse i et flot oplyst dino-land. De allerbedste anbefalinger fra os (to voksne og tre bÞrn)
Netop hjemvendt fra en dejlig dag hosâŠ
Netop hjemvendt fra en dejlig dag hos jer. Vi så en masse dyr, og havde på forhånd forberedt os på, at det var på deres prÊmisser og derfor ikke sikkert, vi så dem alle. Og netop dyrenes prÊmisser er grunden til at vi elsker Knuthenborg - hellere misse en tiger end at se fem af slagsen tÊt på i dårlige omgivelser. Respekt for jer, og for, at I ikke er forfaldet til tivoliland- mentaliteten med fokus på det forkerte med undtagelse af den hÊslige abebus... men sådan må det jo vÊre. Limpopoland havde faktisk vÊret rigeligt for vores bÞrn.
Har lige haft en overnatning i TigerâŠ
Har lige haft en overnatning i Tiger Camp og wauv sikke en oplevelse. Vi var så heldige at se tigerne både aften og morgen og om aftenen var han oppe af vinduerne så virkelig tÊt på. PÊn og ren hytte. Dog synes jeg at der er meget få dyr at se slet ik som i Givskud eller ree park. Ville vÊre godt med lys ved information skiltene ved Big Joe og historisk museum Havde man ikke mobil med kunne man ikke lÊse skiltene. Men alt i alt en god oplevelse dog meget få dyr desvÊrre
Overnatning i Masai Mara
Er lige kommet hjem fra 2 dage i Knuthenborg med overnatning i Masai Mara.
Vi var 3 voksne og synes alle, det var en fantastisk god oplevelse. God service, fine forhold i teltet, masser af dyr og overalt var der rent og pÊnt.
Giver gerne min bedste anbefaling.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ