Knuthenborg Safaripark レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Alt i alt en skuffende oplevelse. Først ville vi se tigrene. Men en guide sørgede for at en stor menneskemængde spærrede gangbroen totalt. Derudover er der efterhånden alt for mange steder hvor m... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Hele familien på overnatning i parken. Hytterne var en god oplevelse og alle var glade for oplevelsen i parken. Vi skulle have frokost og det eneste man kunne købe var junk food. Jeg har ALDRIG fået... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Det er væsentligt bedre for dyrene end for os der bestiller mad… Hvis ikke systemet bliver bedre, er det en meget dårlig ide at bestille mad. Vi bestilte, ventede 10 minutter i en tom restaura... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Efter at have besøgt parken i flere år kan vi give lidt status på vores oplevelser. Vi kan konstatere, at der er sket mange forbedringer for dyrene og områderne. Især imponerende med den hurti... もっと見る

企業情報

1. アミューズメント センター

当該企業による記述

Knuthenborg Safaripark er den vildeste safaripark med flere end 500 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter. Her kan du også opleve den populære Dinosaurskov, der genlyder af brølene fra fortidens kæmper. I vores forlystelsesparadis "Limpopoland" kan du slå dig løs på vores nye legeplads eller mærke suset i maven i Congo Splash, der er Europas stejleste vandrutsjebane. For bare at nævne lidt af alt det, du kan opleve hos os.

期待以下

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 54

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Skønt sted - men ikke for par

Skønt sted - men ved abeskoven, den del hvor man kører i “tog” føles det lidt tamt at det kun er børn der må fodre aberne - når man er afsted som par bør man da have samme mulighed for at se aberne tæt på som børnene får?

2023年8月4日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Anne, tak for anmeldelsen 😊 Der er blevet taget en beslutning om, at det kun er børn, som får lov at fodre bavianerne, således de ikke får voldsomme mængder af kiks hele dagen. Bavianerne kommer naturligvis tættere på, hvis man har kiks med, så jeg forstår din frustration, men denne beslutning er ikke taget med udgangspunkt i bedre rettigheder til børn, men med udgangspunkt i bavianernes velfærd 🐒

Fed oplevelse med dinoerne

Fed oplevelse med dinoerne, de er den eneste fortjeneste for de to ⭐️⭐️ Ellers var resten en noget fesent og skuffende omgang👎🏼
At betalte et godt stykke over 1000kr og bruge 7 timer på transport tur/retur for kun, at se begrænset med dyr👎🏼
Dårlig service i is bixen, ved vandlandet, personale der mest af alt gik som høns uden hoveder, og egentlig virkede ret ligeglade med deres arbejde.👎🏼

Vi besøger ikke Knutenhenborg en anden gang, og anbefaler det heller ikke til venner, familie og bekendte.

Så hellere en tur i Givskud løvepark hvor man faktisk har chancen for, at opleve dyrene på nært hold uden, at skulle starte bilen for at komme rundt.

Svar til Knuthenborg

Vi påstår heller ikke dyrene har det dårligt og det er skønt at de har så meget plads.
Men som kunder har vi på ingen måde fået hvad vi har betalt for.
Vedr. Jeres medarbejder, så må de vidst på et kursus i service.

2023年8月2日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Jennifer, vi er glade for at høre, at du synes det var en fed oplevelse med dinosaurer 😊
Vi er til gengæld kede af at høre, at du havde en dårlig oplevelse med vores personale. De gør normalt deres bedste for at give vores gæster en god oplevelse.

Dyrene går på store arealer i Knuthenborg Safaripark, således de har mulighed for at gå væk fra publikum og blot være dyr. Dette kan selvfølgelig betyde, at gæsterne ikke får nærhedsoplevelsen med de store eksotiske dyr, men dyrene har de bedste betingelser for at være naturlige dyr 🦏

5つ星のうち2の評価

I får kun 2 stjerner på grund af…

I får kun 2 stjerner på grund af dinosaureroplevelsen i evolutionsmuseet...
Resten af parken er en kombination af for store områder kombineret med for lidt dyr...
Vi køber billet for at se tigre og løver, og vi så ingen af delene....

2023年8月4日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Peter, I Knuthenborg Safaripark prøver vi at skabe en ægte safarioplevelse, hvor dyrene har plads til at bevæge sig væk fra sit publikum, hvorfor det hænder, at de ikke er til at se for jer gæster. Dette er for at sikre en høj dyrevelfærd, hvor dyrene har plads og mulighed for at være naturlige dyr. For løver og tigre er deres naturlige adfærd at camouflere sig og faktisk sove en del af døgnets timer. Mange gange vil man kunne se dem vandre igennem anlægget, hvis man venter 15-20 min, da de store katte også er naturlige vandrere 🐅
Jeg kan desværre ikke forholde mig til din dårlige oplevelse af Evolutionsmuseet, da du ikke giver yderligere forklaring 😊

5つ星のうち5の評価

Dejligt at i går op i dyrevelfærd 🌺vi…

Dejligt at i går op i dyrevelfærd 🌺vi sov i hytte ved savannen , mega hyggeligt og hytten manglede intet.
Skønt at vågne op til synet, af de smukke dyr.
Kæmpe oplevelse både for børn og voksne.

2023年7月31日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Nadia, fantastisk at I havde et godt ophold og tak for den fine anmeldelse :)

Fantastisk sted

Fantastisk sted, især for børnefamilier og det varmer om hjertet, hvor meget der er tænkt over dyrevelfærd sammenlignet med andre dyreparker og zoos mv.

2023年7月28日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Malene, mange tak for de dejlige ord og at I har lagt mærke til, at dyrene her i Knuthenborg har det godt :)

5つ星のうち5の評価

Virkelig god oplevelse med overnatning…

Virkelig god oplevelse med overnatning i Camp Masai Mara. Dejligt at se parken uden biler om aftenen og morgenen. Telt/hytte var af god kvalitet og indretningen gennemført. Dinosauerparken var virkelig flot og abeskoven+abebussen et stort hit hos børnene. I det hele taget er der meget at se og lave i parken.

2023年7月10日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Maja, tusind tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse :)

5つ星のうち5の評価

Tænk at man får så meget for pengene

Tænk at man får så meget for pengene. Er meget imponeret, især over evulotionshuset og dinoparken, en helt igennem god oplevelse.

2023年7月22日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Lisbeth, tusind tak for den fremragende anmeldelse, men endnu bedre at I havde en god oplevelse i parken :)

5つ星のうち5の評価

Rundum eine besondere Erfahrung.

Sehr freundliches und hilfreiches Personal. Gut ausgestattete Unterkunft (Tigerskoven) alles vorhanden was man für einen schönen Aufenthalt braucht. Check in und out mit dem Auto war problemlos. Leider gab es keine Zufahrtsmöglichkeit mit dem Motorrad zum Check in/out.

Tigersichtung vor dem Panoramafenster war spektakulär auch der abendliche Rundgang nach der Parkschliessung war ein besonderes Erlebnis.

2023年7月18日

Hi Rita, thank you for the great recommendation of Knuthenborg 😊
Kind regards

5つ星のうち1の評価

Knuthenborg safari madsted mombasa.

Knuthenborg safari er en oplevelse værd, rigtig flot park og legeland til børnene. Men mombasa som er spise stedet i legeland er simpelthen elendigt, maden var så dyr og skuffende at jeg aldrig vil købe noget der igen, ærgerlig afslutning på en ellers oplevelsesrig dag.

2023年7月18日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Michael, vi er kede af, at du har haft sådan en ærgerlig oplevelse af Mombasa. Vi håber, at I vil genbesøge vores dejlige park og så må I aflægge Flintehuset et besøg, som serverer lækkert smørrebrød 😊

Dejlig oplevelse.

Dejlig sted, virkelig flot dinosaurus udstilling og lækker legeplads og flotte dyr.

2023年7月15日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Katrine, tusind tak for den flotte anmeldelse :)

5つ星のうち3の評価

Tak for jeres svar på min anmeldelse…

Tak for jeres svar på min anmeldelse omkring rengøring på jeres toiletter rundt i parken. I skriver der er rengøringshold der kører rundt, flere gange om dagen og tjekker, men som der så ud især i lemurskoven, så er det meget svært at forstå, der var møjbeskidt, så det ville klæde det team det kører rundt at de også gjorde rent når de var der

2023年7月16日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Lizzette, jeg har givet dine bemærkninger videre til vores rengøringshold og håber, at du møder renere toiletter ved dit besøg :)

5つ星のうち4の評価

Skal være mere kørestolsvenligt.

Super dejligt sted med masser at lave. Alle dyrene virker til at trives super fint. Det eneste minus er tilgængeligheden med kørestol. Ikke det mest handicap venlige sted. Man kan hverken se løver eller tigere, pga. De dårlige stier. Dinosaurskoven kan lige gå, men hellere ikke flintmuseet.

2023年7月17日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Agnes, vi er glade for at høre, at du synes vore dyr trives og at parken er dejligt. Det er selvfølgelig en udfordring at køre med kørestol på nogle af vores stier, men vi gør vores bedste for at vedligeholde dem, således de er nemmere fremkommelige :)

Fedeste oplevelse!

Fedeste oplevelse!

Vi så Tigerne flere gang og om natten kom den hen og stod på bagbenene op ad vores vindue og kradsede på ruden.

Alle pengene værd.

2023年7月13日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Julia, mange tak for den flotte anmeldelse, men endnu mere fantastisk er det at høre, at I havde en fed tigeroplevelse i Camp Zov Tigra :)

5つ星のうち2の評価

Mombasa et skuffende sted at spise

Selve Knuthenborg er et super skønt sted, men deres Café Mombasa er helt igennem skuffende. Maden var elendig, pizzaen var uden smag, ekstremt lille, temmelig dyr og bare skuffende☹️ Gik væk med en æv følelse og sulten mave. Vi vil aldrig nogensinde spise der igen.

2023年7月14日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Oline, så dejligt at du godt kan lide Knuthenborg og det er selvfølgelig ærgerligt med din oplevelse af Mombasa. Hvis I finder på at komme igen, så smut en tur forbi Flintehuset, hvor I kan få lækkert hjemmelavet smørrebrød. :)

5つ星のうち3の評価

Til trods for en stor skuffelse over…

Til trods for en stor skuffelse over den nye Tiger park , hvor man går hen over tigerne ( var stor fan af man kunne køre ind til dem )
Sluttede dagen med en fedt oplevelse af det nye dino museum , der kunne godt være en indgang med adgang kun til det.

Øv bøv fik ikke oplevelsen af de nye løver.

2023年7月13日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Tina, det er selvfølgelig irriterende, hvis tigrene og løverne gemmer sig, men det er en del af deres naturlige adfærd. Tigerskoven i Knuthenborg er lavet ud fra, at dyrene skal have plads og mulighed for at leve på deres naturlige præmisser. Det vil sige, at de skal kunne gemme sig og vandre, derfor kan nogle gæster opleve ikke at se dem.
Vi er glade for, at I kunne lide museet :)

5つ星のうち1の評価

Knuthenborgs madsted Mombassa er…

Knuthenborgs madsted Mombassa er VIRKELIG under al kritik. Deres mad er dyr, og det er præfabrikeret og de ska blot udlevere maden. Et hvidløgsbrød var tørrere end knækvræd, ingen hvidløg på og ingen ost, og da vi påtalte det, blev de mugne og smed olie på...sååå ulækkert!! Pizza var tør og en 200grams burger endte med at være en 150 grams. 650 kr for det rene møg. Nedlæg Mombassa eller få en ordentlig restaurant.føj en skuffelse med maden.
Selve dyreparken er fed og museet er fantastisk.
Men tag for guds skyld mad med selv.

2023年7月11日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Heidi, vi er ærgerlige over din oplevelse af Mombasa. Vores pizzaer bliver lavet i Mombasa, men er forberedt forud for dagen, da det ellers tager for lang tid. Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse med dyreparken og museet. :)

Formidabel oplevelse

Jeg har været i Knuthenborg safaripark lige siden jeg var helt lille og vil helt klart anbefalede det til andre også da der er noget for alle aldre her. Har selv været her forleden dag været der sammen med min familie hvor jeg var inde og se Big Joe og en masse andre spændende og sjove dinosaurusser. Jeg ser frem til næste gang jeg kommer på besøg.

2023年7月8日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Freja, mange tak for dine fine ord om parken :)

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse sammen med…

Fantastisk oplevelse sammen med børnebørn, overnatning i rigtig fine telte, dejlig terrasse med udsigt til savannen, hytte/ telt med gode senge, fint køkken, køretur rundt i parken, mange gode oplevelser , kæmpe legeplads / vandlegeplads til mange timers leg, rigtig fint at man kan medbringe egen madkurv / drikkelse der er mange fine steder til pauser ved bord/ bænk. Vi kommer gerne igen❤️

2023年7月7日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Lise, hvor er det dejligt at læse, at I havde en god overnatning og dag i parken :) Vi glæder os til at byde jer velkommen igen!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk at opleve dyrene i de smukke omgivelser. Camp teltet indeholdt alt hvad man kunne ønske sig. Som en ekstra bonus var der spændende imponerende dinosaur skeletter. Her kunne man dog godt ønske mindre lyd, lugt og lys effekter. Det blev bare for meget….

2023年7月1日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Anne Marie, tusind tak for din flotte anmeldelse! Fantastisk I havde et godt ophold i vores camp. Museet er stadig under opbyggelse og vi lytter løbende til gæsternes oplevelse af det. Så tak for dit input :)

God plads til dyrene.

God plads til dyrene.
Det er godt at opleve, hvor god plads, der er til dyrene, men jeg savnede bedre information om dem.
Skiltningen i parken er ikke særligt god, og der virker ganske slidt flere steder.
Da der er flere spændende træer i parken, ville det være dejligt med information om dem.
Men at dyrene har det godt, er det vigtigste, og det har de.

2023年6月30日

Knuthenborg Safaripark からの回答

Hej Gertrud, tak for den fine anmeldelse :) Vi har i år produceret en større safariguide, hvor der er en del information om dyrene samt er vores hjemmeside fyldt med information. Men dit ønske om mere information er taget til efterretning :)
Vi har endvidere skiftet meget af skiltningen i parken, men mangler lige det sidste, så kom igen til næste år, der burde vi have det på plads.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。