Vi har haft fornÞjelsen af at bruge Kokkekompagniet til vores fejring af sÞnnens erhvervede Kandidatgrad. Et rigtigt vellykket arrangement med havefest, og alt har simpelthen fungere... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi er en flok drenge, der mÞdes hvert Ã¥r for at nyde god mad og god vin sammen. I Ã¥r prÞvede vi Kokkenes Menu fra KokkeKompagniet â og det var virkelig en positiv oplevelse. Menuen var super vels... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har nu i flere Ã¥r fÃ¥et mad fra Kokkekompaniet til nytÃ¥r. ( ogsÃ¥ andre arrangementer ) MÃ¥ siger det meget tilfredsstillende at man aldrig bliver skuffet. Man kan invitere gÊster med ro i maven, sup... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Igen en nytÃ¥rsaften, der blev en sikker succes, takket vÊre Kokkekompagniet. Hvert Ã¥r i omkring 20 Ã¥r har vi nydt en fantastisk menu fra Kokkekompagniet, gourmet mad i top klasse, lavet af de beds... ãã£ãšèŠã
'God mad på vej videre' Med +25 års erfaring med mad ud af huset, leverer KokkeKompagniet professionel catering til private fester, fleksible frokost- og kantineordninger til virksomheder lokalt og regionalt - samt totalarrangementer båret af god service & fokus på detaljen. Det sÊsonaktuelle menukort tager afsÊt i kÊrlighed til de gode råvarer, masser af smag og spÊndende tilberedninger. Traditioner kombineret med fornyelse a la kÞkkenet på Hesselly - og med vegetariske alternativer. Udvalgte gourmetmenuer & tapasanretninger kan bestilles ned til 4 kuverter, sÊsonbuffeter og de klassiske buffeter fra 10-15 kuverter - og med et stort kreativt team af interne kokke og tjenere samt et professionelt netvÊrk kan vi lÞfte professionelle totalarrangementer med +2.000 gÊster. Du er altid velkommen til at kontakte os for uforpligtende sparring og rådgivning ⊠vi hjÊlper dig godt i gang og helt i mål. KokkeKompagniet er grundlagt i 1999 af Thomas Hansen & Jesper Larsen, var i 2024 BÞrsen Gazelle-virksomhed - og arbejder målrettet med bÊredygtighed, grÞn omstilling og diversitet.
Hesselly 9, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg rettede henvendelse til Kokkekompagniet fordi jeg ikke var tilfreds
med den 8 gange grill menu jeg havde fået leveret.
Der var ikke nok salat til at den kunne nå rundt en gang, men fik at
vide at jeg bare kunne bestille mere nÊste gang jeg bestilte hos dem, men der bliver ikke nogen nÊste gang, så til alle andre der vil bestille ved Kokkekompagniet sÞrg for at be om ekstra salat :-)
Mvh
Preben Lorentzen
Maden var bedre end ok men Êblesalaten med nÞdder manglede. Surt men det kan ske og vÊlter ikke en ellers ok oplevelse. Men ved påpegning af mangelen, bliver vi tilbudt en salat til 2 eller en chokoladekage. Formodentligt hvad der lige var i kÞleren. Det ville jeg nok have håndteret anderledes når kunden har betalt 8000,00 kr og ikke modtaget den aftalte vare. Jeg siger faktisk at jeg forventer en Þkonomisk kompensation i irritation over ikke at blive taget seriÞs men det kan kokkekompagniet ikke give mig? tror faktisk jeg ville have vÊret tilfreds med noget seriÞsitet og dybfÞlt beklagelse over den manglende leverance
Jeg var til en fest i weekenden hvor maden fra det selskab hvor vÊrterne havde bestilt mad fra ikke kom. Vi ringede til Kokkekompagniet og inden for 1 time havde vi den bedste mad man kunne tÊnke sig. LÊkkert kÞd med en masse af super dejlig salat og masser af andet tilbehÞr. Udover det var der også lige Kokkekompagniets super dejligt chokoladekage som bare er den bedste. De reddede lige festen for vores dejlige vÊrter og alle vi andre glemmer aldrig den gode service som de leverede. Tusind tak.
Fantastisk lÊkker mad, der var flot pyntet. Maden var af gode råvarer og noget ud over det, man selv ville kunne trylle frem. Og så er det da fedt at få en ekstra ret med kvit og frit. I mit tilfÊlde var det et meget flot frugtfad.
Kan kun anbefale Kokkekompagniet til alle, der skal have gÊster og vil forkÊle dem med lÊkker mad :)
Vi har efter hånden adskillige gange fået mad lavet af Kokkekompagniet - og det har altid vÊret godt. Indenfor det sidste 1œ år har vi 4 gange fået buffet, og der har ikke vÊret en eneste udskiftning i retterne - efterhånden lidt ensformigt. Med alle de kokke, der er ansat i Kokkekompagniet, burde der da vÊre en eller anden, der en gang imellem kunne komponere en nyhed. Med bare en eller to udskiftninger om året ville det gÞre det hele meget mere spÊndende. Ellers mange tak for ALTID god mad og mange hilsner fra Jonna HÞi-Hansen
Vi brugte kokkekompagniet til vores bryllup 01-09-13, vi havde ikke et stort budget alligevel fik vi kreeret en helt fantastisk middag.
Jeg kan kun varmt anbefale kokkekompagniet:
Fantastisk mad, service og hos dem kan man sammensÊtte en perfekt fest middag
Havde lavet en aftale om at hente mad ved dem idag.
Menuen var en overraskelse fra kokken, og det var genialt. Helt igennem gennemfÞrt, god service da vi hentede det og der var mere end rigeligt. Alle vores gÊster var meget glade for den gode mad. Kan kun anbefale dette fuldt ud, ikke en eneste finger at sÊtte på det herfra.
Og den chokoladekage kan man nÊsten ikke sÊtte ord på :D Nok den bedste vi nogensinde har smagt.
Havde Kokkekompagniet til at levere mad for mig i forbindelse med min 40 års fÞdselsdagsfest den 22. september i år.
Maden var rigtig dejlig, og alle gÊsterne var begejstrede over menuen. Og rigtige herregode kager til dessert- var prikken over i'et.
Jeg kan varmt anbefale Kokkekompagniet fra Kolding til alle- der skal bruge en proffesionel madleverandÞr.
Det eneste man kunne havde Þnsket sig var lidt mere kÞd til hovedretten
LÊkker mad flot serveret på fade. Der manglede simpelthen intet, og der var rigeligt til alle. Da det åbenbart er standarden, er vi klar til at prÞve igen, nÊste gang lejlighed byder sig. Kokkekompagniet kan varmt anbefales. De var i hÞj grad medvirkende til et vellykket arrangement. Vi hentede selv maden, men de tilbyder også at levere den.
Der er tÊnkt over detaljerne, og maden er rigtig god - hver gang :-)