Surpriseworld.no AS レビュヌ 27

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Fikk feil vare som var til konfirmasjon. Sa ifra med en gang og fikk beskjed om at de skulle sende riktig vare. Men det kom aldri. Fikk Mail hvor de beklaget etter at jeg gang pÃ¥ gang prÞvde Ã¥ fÃ¥ tak... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte varer 29. april. Sendte mail 6. mai da jeg ikke hadde fÃ¥tt noen oppdatering. 13. mai fikk jeg mail om at varen var sendt, men sporingen viser at den ikke er det. Sendte ny mail og etterspurte... もっず芋る

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Kjempegod service

Kjempegod service! Var sent ute med Ã¥ bestille, sÃ¥ sendte de en mail med spÞrsmÃ¥l om de trodde varene ville komme frem i tide. De ordnet og sendte varene samme dag, fÞr kl 12 🀩 pynten kom frem i tide og jeg fikk overrasket bursdagsbarnet med fin kakepynt 🀩

2025幎9月18日
5぀星のうち1の評䟡

SCAM OG LURERI!!! Fraudulent Website!!!!

Denne nettsiden er bare rent scam og lureri. SUPRISEWORLD IS A FRAUDULENT WEBSITE!!!! Jeg bestilte et kakebilde til bursdagen til en jeg kjenner. Spurte om de kunne sende den litt fortere an vanlig sending siden feiringen var fÞr bursdagen og jeg fikk en melding fra dem om at de kunne fikse det, men da må jeg betale dem flere hundred kroner I tillegg og at de ikke kunne love meg noe. Jeg tenkte at da måtte jeg bare vente litt lenger. Dette er snart en måned siden og har verken sett bestillingen jeg betalte for eller hÞrt noe fra dem. STYR UNNA DEM HVIS DU IKKE VIL TAPE MASSE PENGER!!!

2025幎5月8日

Surpriseworld.no AS からの回答

Hei, vi er en seriÞs bedrift, som gjÞr alt vi kan for kundene. Ta gjerne kontakt med oss på mail; post@surpriseworld.no eller ring oss så vi kan finne ut av det. Vi kan aldri love noe når det gjelder Postens leveringstid, siden vi ikke har noe påvirkning på Posten. Vi sender derimot gjerne raskt fra vårt lager, og kan ofte sende samme dag om man tar kontakt på mail eller telefon. Vi tar ikke betalt for raskere levering fra oss. Kunden kan derimot velge en alternativ raskere fraktmetode med posten om de Þnsker det. Da betaler isåfall kunden ekstra kostnaden. Eks. express / pakke til hentested el.l. Er pakken forsvunnet i posten så må vi få beskjed om dette, så hjelper vi gjerne!
Såfremt vi blir kontaktet med informasjon om ordrenummer og navn på kunde, så finner vi vanligvis raskt ut av dette.

Fantastisk service

Fantastisk service! De tok imot sen bestilling på eget design, men produserte i en fei og jeg fikk det i posten dagen fÞr konfirmasjon. Raske å svare på mail, og produktet var godt pakket og helt rått.
Anbefales sÃ¥ absolutt!👌🏌

2024幎5月3日
5぀星のうち1の評䟡

Feil vare - ingen ny eller refusjon

Fikk feil vare, og da jeg tok kontakt sa de at varen var utsolgt. Ingen beklagelse, og fÃ¥r bare fÞlelsen av at man er en kravstor kunde 😅 Kakepynten vi ellers fikk var elendig kvalitet og sÃ¥ ut som det var skrevet ut pÃ¥ vanlig skriver. Elendig kundeservice. Ikke ble det sendt nye varer, og ikke har vi fÃ¥tt refusjon som lovet. Dyrt og elendig!

2024幎3月13日

Utfordringer med Bestilling og Retur - Venter fortsatt på Refusjon

Jeg bestilte bursdagsvarer og valgte ‘express’ forsendelse for at de skulle ankomme fÞr bursdagen. Dagen etter jeg bestilte, fikk jeg en melding om at noen av varene jeg hadde bestilt var utsolgt, men jeg valgte Ã¥ droppe disse varene. Jeg ble informert om at varene skulle ankomme dagen etter bursdagen, men de ble ikke hentet pÃ¥ posten og ble derfor returnert. Jeg mottok verken kvittering eller ordrebekreftelse pÃ¥ e-post etter bestillingen. Jeg fikk en melding fra et telefonnummer tilknyttet selskapet, noe jeg fant litt merkelig. Dette skjedde i oktober, og nÃ¥ i desember har jeg fortsatt ikke fÃ¥tt svar pÃ¥ om jeg fÃ¥r pengene tilbake.

2023幎10月2日

Styr unna!

De lever opp til navnet. Surpriseworld, for jeg ble ordentlig overrasket da jeg åpnet pakken. Bordkortene lignet ikke på bildene fra nettsiden, og de var fulle av hakk og riper fordi de manglet beskyttelsesfilm. Inngraveringen kunne ikke leses og jeg måtte finne en nÞdlÞsning for alternativer til bordkort 4 dager fÞr konfirmasjonen. Da jeg kontaktet dem for å forsÞke å slippe å betale de dyre Þdelagte bordkortene fikk jeg beskjed om at jeg måtte dekke de som ikke var ripete, selvom man ikke kunne lese noen av dem, og at jeg måtte kontakte forbrukerrådet. Ikke interessert i å ordne opp. Styr langt unna dette stedet.

2023幎9月4日

Surpriseworld.no AS からの回答

Hei Elisabeth❀ Vi er veldig lei oss for at opplevelsen din ikke sto til forventningene! HÃ¥per du har fÃ¥tt refundert pengene. Om jeg fÃ¥r ordrenummeret ditt sÃ¥ kan jeg se pÃ¥ saken☺🙏

Ikke til å stole på

Angrer på at jeg ikke gjorde en sjekk på denne butikken. Bestilte varer for over 10 dager siden. De sier pakken er sendt, men budet har ikke mottatt noe enda. Styr unna!

2023幎8月16日

Hei
Christine❀
Vi er veldig lei oss for at opplevelsen din ikke sto til forventningene! HÃ¥per du har fÃ¥tt varene du skulle ha eller refundert pengene. Om jeg fÃ¥r ordrenummeret ditt sÃ¥ kan jeg se pÃ¥ saken☺🙏

5぀星のうち1の評䟡

Sier de har sendt varene, men ikke mottat en dritt.

Bestilte varer til barnebursdag den 04.05, skreiv mail hvor varene ble av den 09.05 og at om de snart ikke sendte de, ville jeg avbestille for da kom de ikke frem i tide.
Fikk svar 13.05 at de hadde sendt varene. MEN på sporingslinken står det kun at posten har fått beskjed om at det er en pakke på vei fra leverandÞr, man at de ikke har mottatt den ennå.
De trakk pengene fra konto denne dagen.
Har sendt flere mailer til surpriseworld kundeservice, men får ikke svar lenger.
Bursdagen er over og jeg har måtte kjÞpe inn nytt av ballonger, servietter og kakepynt.
UseriÞst og sykt irriterende!!

2023幎5月4日

Surpriseworld.no AS からの回答

Hei du som ikke har oppgitt noe navn❀

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig kundeservice (ikke eksisterende?) og treig levering

Bestilte 29. April, fikk ikke varen fÞr 19. Mai, som var for sent til bursdagfeiring. PrÞvde å ringe for å kansellere bestilling den 8. Mai, men ble mÞtt med tlf svarer at de ikke var tilgjenglig. Sendte også mail, men fikk heller ikke svar. Så nå

2023幎5月24日

Surpriseworld.no AS からの回答

Hei Jay HÊstad❀ Vi er veldig lei oss for at opplevelsen din ikke sto til forventningene! HÃ¥per du har fÃ¥tt refundert pengene. Om jeg fÃ¥r ordrenummeret ditt sÃ¥ kan jeg se pÃ¥ saken☺🙏
Vi hadde fra April til slutten av Mai mange flere ordre en vi kunne behandle og få sendt avgårde innen skapelig tid. Dette fikk alle kunder Mail om underveis. Vi måtte stenge ned telefonen men svarte på alle kundehenvendelser innen 24 timer.

Styr unna!

Bestilte varer 29. april. Sendte mail 6. mai da jeg ikke hadde fått noen oppdatering. 13. mai fikk jeg mail om at varen var sendt, men sporingen viser at den ikke er det. Sendte ny mail og etterspurte status 18. mai, og har i dag 22. mai fremdeles ikke fått svar og pakken er heller ikke sendt. Elendig kundeservice og vi ender opp med å kjÞpe det samme et annet sted for å rekke bursdagsfeiringen det var tenkt til. Styr unna!

2023幎4月29日

Feil vare, fikk ikke ny

Fikk feil vare som var til konfirmasjon. Sa ifra med en gang og fikk beskjed om at de skulle sende riktig vare. Men det kom aldri. Fikk Mail hvor de beklaget etter at jeg gang på gang prÞvde å få tak i de. De kunne ikke gjÞre annet enn at jeg fikk penger tilbake på konto. Siste gang ting blir bestilt der. Veldig dårlig opplevelse og det hjelper svÊrt lite med en unnskyldning i etterkant.

2023幎5月5日
5぀星のうち1の評䟡

Hadde bestilt masse til bursdag fra

Hadde bestilt masse til bursdag fra Surpriseworld.
Veldig skuffet og en skuffet 6 åring som ikke fikk det tema han Þnsket til bursdagsfeiringen enda vi bestilte 12 dager fÞr feiring.
Var nÞdt til å kjÞpe nye ting rett fÞr feiring enda de lovte sende pakken som hastesending. Spent på om vi får den i det heletatt.

2023幎4月27日

Styr unna

Styr unna. Fikk andre varer enn det som var pÃ¥ bildet og som jeg bestilte. Trege til Ã¥ svare, maste lenge. Ikke fornÞyd med svaret nÃ¥r det fÞrst kom. De kunne for Ã¥ vÊre snille ta imot en retur pÃ¥ varene (varer som de bare hadde sendt istedenfor de jeg faktisk skulle ha), men de kunne ikke sende de jeg faktisk hadde bestilt. Finnes mange andre sider med bursdag festligheter og annet sÃ¥ anbefaler Ã¥ sjekke ut disse istedet 😊

Oppdatering: hjelper ikke å ringe slik de svarer, for var sjefen der som hadde bestemt at de ikke kunne gjÞre annet med saken en at jeg skulle sende de i retur.

2022幎12月19日

Hei C Pike!

Vi har hatt stor pågang i nettbutikken som gjÞr dessverre at vi har hatt forsinkelser på svare på mail. Men din sak skal ha vÊrt fulgt opp:) Ring oss gjerne på 56338100, om det var noe du ikke var fornÞyd med i mailen:)

Veldig fornÞyd

3. gang jeg handler! Super fornÞyd! Billig, utrolig bra produkt, flott kundeservice, kommer absolutt til å handle igjen!

2022幎11月24日

Surpriseworld.no AS からの回答

Så hyggelig å hÞre! Tusen takk for fin tilbakemelding:)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。