KontorZonen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har flere gange handlet med KontorZonen, og det har vÊret lutter gode oplevelser. De er flinke til at gÞre opmÊrksom pÃ¥, hvis der er skader/brugsspor, man som kÞber mÃ¥ske har overset, og tilbyder a... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte sidste Ã¥r et hÊve/sÊnke bord ved kontorzonen hvor der var lidt problemer med nogle skrammer der ikke var fremgÃ¥et af billedet, fik det dog hurtigt ordnet da kontorzonen med det samme tilbÞd... もっず芋る

KÞbte 2 stk. Brugte kontorstole, privat. Som stor tilhÊnger af genbrug var det dejligt at fÃ¥ en succesoplevelse med at handle brugte kontormÞbler med Kontor Zonen -Jk Office, det modtagne lever fuld... もっず芋る

䌁業が回答したした

God og hurtig service lÞste problemet! KÞbte i 2022 et renoveret hÊve/sÊnkebord, som nu ikke kunne hÊves nok lÊngere. I stedet for at skulle kÞbe ny motor og bÞvle med det, sÃ¥ blev motoren nulstille... もっず芋る

䌁業情報

1. オフィス家具店
  2. 䞭叀オフィス家具店

圓該䌁業による蚘述

Klimavenlige kontormÞbler. KontorZonen ApS forhandler nye, brugte og upcyclede kontormÞbler fra alle fÞrende brands. BesÞg os på webshoppen, eller kig forbi vores megabutik på mere end 7000 kvm. i Glostrup

KontorZonen - klimavenlige kontormÞbler

圓該䌁業による蚘述

Stort udvalg af nye, brugte og upcyclede kontormÞbler

Altid hurtig levering!

Fri levering v. kÞb for min. kr. 4.995,- ex. moms.

Fri levering v. kÞb for min. kr. 4.995,- ex. moms.
2 års garanti på alle brugte kontormÞbler

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

Billige priser SUPER BETJENING

Jeg har kÞbt hÊve/sÊnkeborde ,kontorstole og reoler af flere omgange senest i maj 2015 og har hver gang fået en fantastisk professionel betjening. Bedste anbefalinger herfra.
Venlig Hilsen
Peer Petersen

2015幎10月25日

Hej Peer,

Mange tak for din anmeldelse!

Glimrende virksomhed

KÞbte et brugt bord hos dem tilbage i september. Der var imidlertid nogle problemer med fragtfirmaet, men fÞlte mig på intet tidspunkt urolig, da de hele tiden var hurtige og hjÊlpsomme vedrÞrende supporten.

Kommer helt sikkert til at kÞbe fra kontorzonen igen.

2015幎10月13日

Hej Mathias,

Vi ser frem til at kunne vÊre behjÊlpelige igen i fremtiden!

Super god service.

Vi er super godt tilfreds med den service vi har fået og super godt tilfreds med de produkter vi nu har stående. Dejligt når tingene flasker sig og forventningerne lever op til virkeligheden.
Takker, vi vender tilbage når vi skal udvide... :o)

2015幎10月8日

Hej Eva,

Tak for anmeldelsen.

Vi er glade for at mÞblerne har levet op til jeres forventninger.

KontorZonen

Fik hvad jeg skulle bruge til en ok pris. Gode til at finde det rette og var med i hele processen.
Leveret og sat på plads dagen efter af et par gode 35ere

2015幎7月21日

Hej Claus,

Vi håber at kunne hjÊlpe en anden god gang!

KontorZonen

Dejligt nemt - hurtig og billigt

Spurgte på tilbud på et brugt whiteboard kl ca 10,00. Der blev sendt forslag inden for et kvarter. Jeg slog til, og klokken 12,30 var varen frit leveret ved dÞren.

Se det er service.

2015幎7月20日

Hej Morten,

Vi glÊder os til at hjÊlpe igen!

Varmt AnbefalingsvÊrdigt!

Jeg havde i lÊngere tid vÊret på jagt efter en kontorstol og kunne bare ikke finde det rigtige. TilfÊldigvis stÞdte vi på Kontorzonens hjemmeside og tog straks derud. Udvalget er KÊmpe stort. Med stort K.
Personalet var ikke blot meget hjÊlpsomme men også utroligt Êrlige! Det er sjÊldent jeg går fra en butik med så god en fornemmelse i maven. En stor anbefaling her fra! FortsÊt endeligt det gode arbejde og behold det service niveau i har!

2015幎7月9日

KÊre Thomas,

Mange tak for dine pÊne ord.

Vi håber at se dig i butikken igen!

Kanonservice

En perfekt behandling og service fra KontorZonen. Jeg gav en mundtlig bestilling, da jeg skulle bruge kontorstolen hurtigst mulig. Der gik ikke lang tid fÞr KontorZonen oplyste mig om de forskellige muligheder jeg havde til netop min Þnskede stol. Ydermere kunne KontorZonen se, at der allerede var en leverance, som skulle leveres nÊr mit firma. Han kunne derfor garantere mig, at min kontorstol blev leveret samme dag. (der gik to timer fra bestilling til modtagelse - det er da kanonservice).

2015幎6月26日

Hej Jannie,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi håber at kunne vÊre behjÊlpelige en anden god gang!

SUPER SERVICE

KÞber tit mÞbler hos kontorzonen til arbejdet, og får altid en super service og hurtig levering.
kan varmt anbefale at handle der.

2015幎6月9日

Hej Charlotte,

Tak for ordene, vi ser frem til et fortsat godt samarbejde!

SelvfÞlgelig 5 stjerner

Har ikke andet at sige end - super!

2015幎6月8日

KontorZonen からの回答

Tak for den fine anmeldelse - vi glÊder os til at betjene jer igen!

Fin service

Jeg har anvendet kontorzonen til indkÞb af skriveborde af flere omgange. Jeg var temmelig presset på tiden, da et helt nyt kontor skulle indrettes. De klarede leveringen, samlede alle borde, og sÞrgede for at de stod klar til aftalt tid.
Der var desvÊrre en fejl på den ene plade, men det fixede de hurtigt UB et par dage efter.
Alle aftaler har vÊret overholdt hver gang.

2015幎6月4日

Hej Malene,

Vi er glade for at i er tilfredse med vores service, og ser frem til at samarbejde med jer fremover.

KontorZonen

En god oplevelse med Kontorzonen...

Jeg har haft fornÞjelsen at bestille varer hos Kontorzonen. Det har vÊret en postitv oplevelse. Jeg lavede lÞbende Êndring i min bestilling, da der opstod nye Þnsker i forbindelse med kontakten. Dette blev positvt modtaget. I forbindelse med Levering manglede der et par småting, justeringsskruer m.m. Efter en opringning blev de sendt med posten. Alt i alt en positiv oplevelse, en fornuftig pris og god kundebehandling. Kan anbefales. Grunden til 4 stjerner er de små mangler.

2013幎1月7日

Elendig Service

Har nu tre gange bestilt skriveborde hos kontorzonen, og alle gange har servicen vÊret elendig. FÞrste gang blev de leveret noget senere end aftalt, og da vi gennemgår bordene er der 2 defekte, det kan ske. Men da jeg gÞr opmÊrksom på dette, hÞrer jeg intet. Jeg prÞver at både ringe og skrive uden held. Endelig 2 mdr senere lykkes det at få kontakt. De to andre gange jeg har bestilt, ved jeg faktisk i flere uger, ikke om bestillingen er modtaget, da jeg ikke hÞrer noget fra kontorzonen.
Hvorfor vender jeg tilbage? Ja prisen er jo rigtig god, men nÊste gang vil jeg prÞve at finde andre lÞsninger, da Kontorzonen's service kan ligge på et meget lille sted.

2012幎6月22日

Perfekt service

Jeg bestilte telefonisk selvom de har en ok hjemmeside og en medarbejder fandt 2 perfekte hÊve/sÊnkeborde til os. Bordene var brugte men fejlfrie og så billige man skulle tro, de var faldet at en lastbil ;-) Vi gav 5500,- for 2 borde inkl. moms og levering.
Desuden fÞlte vi os super godt behandlet af deres serviceminded medarbejder... kan klart anbefales.

2011幎8月24日