Had héél goed dubbelzijdig tape gevonden én 2 rollen besteld op de website. De levering was snel en goed, de volgende dag in huis. Zou zeer zeker op nieuw zoeken en bestellen bij Kortpack BV website.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Eerst contact gehad met de klantenservice. Goed geholpen door een vriendelijke dame. Overtuigd om de papieren kabelbinders te bestellen. (milieu) De overtreffen mijn verwachting en zijn goed inzetbaar... もっと見る
Ik heb verhuisdekentjes gekocht om als meditatiematten te gebruiken. Ze zijn groot en dun, maar als je ze in 4 vouwt worden ze kleiner en ook zachter voor de knieën. Uiteraard gebruik ik meditatiekus... もっと見る
Bestelling geplaats. Betaling niet gedaan om dat deze 3 dagen eerder moest gebeuren . Vertouwde ik niet.
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Kortpack is dé groothandel in verpakkingsmaterialen. Via onze webshop koopt u heel gemakkelijk, veilig en snel uw verpakkingsmaterialen.
連絡先
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bestelling geplaats
SUPER!
een loer gedraaid voor een paar euro - jammer!
Keurig geholpen. een product was verkeerd geleverd - dit werd netjes en snel opgelost. DACHT IK...duidelijke afspraken - het zou retour gestuurd worden via een retour label en ik kocht een nieuwe rol. Na retour werd het gecrediteerd inclusief verzendkosten in ruil voor een goede review. Hier heeft Colinda geen woord gehouden. Erg jammer dat je voor een paar euro de klant een "loer draait" ... gemiste kans! Vandaar deze aanpassing op review. 5* back to 2* volgende keer koop ik het elders - PRINCIPE!
Goed en snelle service 👏🏻
Snel em zorgvuldig
vriendelijkheid en behulpzaamheid aan telefoon
Wat samples besteld met de bedoeling…
Wat samples besteld met de bedoeling een pallet te laten komen. Helaas voelde het papier vochtig aan, voor mijn (houten) producten gewoon onbruikbaar. Vraag me af of daarmee het grammage wordt beïnvloed of het gewoon slecht opgeslagen was
Pakket was snel bezorgd allen jammer…
Pakket was snel bezorgd allen jammer dat er geen riemen bij zaten zoals op de foto
Ik had per ongeluk het verkeerde…
Ik had per ongeluk het verkeerde product besteld en ik kon kosteloos retourneren. Erg vriendelijke medewerker aan de telefoon!
duidelijk product beschrijving
duidelijk product beschrijving, prijs kwaliteit Top!
The staff are really disrespectful.
It’s a terrible place. The staff are very disrespectful and don’t know how to speak properly. They are not helpful at all. While I was talking on the phone, I could hear them laughing in the background.
Duidelijk eerlijk antwoord op vragen
Duidelijk eerlijk antwoord op vragen, snel geleverd.
Duidelijke website
Duidelijke website, gebruiksvriendelijke website.
Bezorging gaat via DPD bezorgd bij de buren met neerzettoestemming en keurig een kaartje in de brievenbus achtergelaten en kennisgeving in de mail.
Gewoon goed
Gewoon goed, 's avonds besteld, de volgende dag verzonden (gelukkig via DPD) en een dag later bezorgd.
Producten, hersluitbare tyraps, voldoen aan verwachting.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。