Had héél goed dubbelzijdig tape gevonden én 2 rollen besteld op de website. De levering was snel en goed, de volgende dag in huis. Zou zeer zeker op nieuw zoeken en bestellen bij Kortpack BV website.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Eerst contact gehad met de klantenservice. Goed geholpen door een vriendelijke dame. Overtuigd om de papieren kabelbinders te bestellen. (milieu) De overtreffen mijn verwachting en zijn goed inzetbaar... ãã£ãšèŠã
Ik heb verhuisdekentjes gekocht om als meditatiematten te gebruiken. Ze zijn groot en dun, maar als je ze in 4 vouwt worden ze kleiner en ook zachter voor de knieën. Uiteraard gebruik ik meditatiekus... ãã£ãšèŠã
Bestelling geplaats. Betaling niet gedaan om dat deze 3 dagen eerder moest gebeuren . Vertouwde ik niet.
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Kortpack is dé groothandel in verpakkingsmaterialen. Via onze webshop koopt u heel gemakkelijk, veilig en snel uw verpakkingsmaterialen.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fast delivery + Good quality = HappyâŠ
Fast delivery + Good quality = Happy client
TOP service
zeer snelle correcte levering aan een voordelige prijs. TOP
Snel geleverd en een goedâŠgeweldig@@@
Snel geleverd en een goed product...was dit overal maar zo!
Makkelijk een bestelling te plaatsen enâŠ
Makkelijk een bestelling te plaatsen en de volgende dag binnen. Top service
Prima verlopen.
Snelle levering en de dekens zijn ergâŠ
Snelle levering en de dekens zijn erg mooi en zo te zien van goede kwaliteit.
Op 12 april PP band besteld de eersteâŠ
Op 12 april PP band besteld de eerste zending was nooit verstuurd.
daarna nog 3 leveringen gehad en allemaal verkeerd.
Wij hebben nog geen excuus ontvangen.
Voor ons nooit meer Kortpack!!!
artikel exact zoals omschreven en snelâŠ
artikel exact zoals omschreven en snel geleverd!
Mooie prijs
Mooie prijs, snelle levering en bij vragen snel antwoord. Kortom, topbedrijf!!!!
Binnen 18 uur geleverd
Binnen 18 uur geleverd. Het product wat niet voorradig was is na overleg vervangen voor een iets duurder product ZONDER bijbetaling! Da's SERVICE.
Afspraak is afspraak
Afspraak is afspraak, de goederen keurig op tijd ontvangen.
Ik wordt doodziek van de continue mailsâŠ
Ik wordt doodziek van de continue mails die je zelfs niet meer kunt verwijderen. Ook als ik blokkeren aanklik. Zelfs in de prullenbak wordt meteen na het verwijderen weer teruggezet in de prullenbak. Het is een bezopen aandringerige reclame. Houd daar mee op.
Sterk, extra breed plakband voor prima prijs/kwaliteit
Sterk, extra breed plakband voor prima prijs/kwaliteit.
Snelle levering, bedankt
Verhuis dekens prima kwaliteit
Verhuis dekens besteld en keurig snel gekregen goed verpakt en zijn van goede kwaliteit en als extra nog een balpen bij de bestelling
Goed verpakt, product zoals omschreven en geleverd volgens afspraak, communicatie hierover was duidelijk.
Verhuisdekentje als meditatie mat
Ik heb verhuisdekentjes gekocht om als meditatiematten te gebruiken.
Ze zijn groot en dun, maar als je ze in 4 vouwt worden ze kleiner en ook zachter voor de knieën. Uiteraard gebruik ik meditatiekussens om op te zitten.
Alles perfect in orde!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹