Had héél goed dubbelzijdig tape gevonden én 2 rollen besteld op de website. De levering was snel en goed, de volgende dag in huis. Zou zeer zeker op nieuw zoeken en bestellen bij Kortpack BV website.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Eerst contact gehad met de klantenservice. Goed geholpen door een vriendelijke dame. Overtuigd om de papieren kabelbinders te bestellen. (milieu) De overtreffen mijn verwachting en zijn goed inzetbaar... ãã£ãšèŠã
Ik heb verhuisdekentjes gekocht om als meditatiematten te gebruiken. Ze zijn groot en dun, maar als je ze in 4 vouwt worden ze kleiner en ook zachter voor de knieën. Uiteraard gebruik ik meditatiekus... ãã£ãšèŠã
Bestelling geplaats. Betaling niet gedaan om dat deze 3 dagen eerder moest gebeuren . Vertouwde ik niet.
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Kortpack is dé groothandel in verpakkingsmaterialen. Via onze webshop koopt u heel gemakkelijk, veilig en snel uw verpakkingsmaterialen.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel en correct.
Snelle en correcte levering.
prima afspraken nagekomen
prima afspraken nagekomen
prima prijzen en levertijden
Snel en correct te woord gestaan.
Snel en correct te woord gestaan.
Om een keuze te maken werden er direct een paar samples opgestuurd.
Goed product en snelle levering
Prijs/kwaliteit/stiptheid/klantenservice = top
Netjes vlot geleverd
Netjes vlot geleverd. Ging om tie-wraps.
Goede prijs Snel geleverd
Goede prijs Snel geleverd. Zoals altijd Maar geen badjasð¥²ð¥² wel handdoek
Ik heb contact opgenomen met een vraagje over mijn bestelling, ze waren snel en aardig. Mijn bestelling was op tijd
Goede prijzen en snel geleverd
Goede prijzen en snel geleverd. Een klein deel van de bestelling was echter kwijt gemaakt door de vervoerder. Kortpack maakte dat gelukkig niet mijn probleem en zorgde direct voor een nalevering.
vlotte bestelling en levering!
Order snel en netjes geleverd
Order snel en netjes geleverd. Kortom TOP!!
bestelling blijkt niet op voorraad teâŠ
bestelling blijkt niet op voorraad te zijn. maar factuur en betaling reeds voldaan. geen bericht ontvangen over de aangepaste leverdatum. pas als we zelf in de pen klimmen een reactie.
nu een dag thuisgebleven omdat de bestelling binnen zou komen. voor niets gewacht, en nog steeds geen levering.
Correct leverancier
Zeer correct, zowel met betaling/factuur, info ivm verzending als uiterst snelle levering.
zowel de RVS als gewone kabelbindersâŠ
zowel de RVS als gewone kabelbinders lijken van goede kwaliteit te zijn (betrouwbaarder dan wat je vind bij de gemiddelde zelfbouwmarkt denk ik)
snel geleverd
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹