Trygt, kompetent, effektiv, professionelt og serviceminded! Det har vÊret en fornÞjelse igen at have Kortsen Advokater indover vores huskÞb. Et rigtigt godt forlÞb, hvor vi fÞlte os trygge fra start... ãã£ãšèŠã
Vi kÞbte en lejlighed i Danmark, mens vi bor i udlandet, og processen viste sig at vÊre mere kompliceret, end vi havde forestillet os. PÃ¥ et tidspunkt blev kÞbet endda nÊsten afsporet. Men Anja tog s... ãã£ãšèŠã
Anja hjalp mig i forbindelse med kÞb af Andelsbolig. Hun har virkelig styr pÃ¥ tingene. KÞbet varede smÃ¥ 3 mÃ¥neder grundet langsom bestyrelse i andelsforeningen, men hele vejen igennem forlÞbet havde K... ãã£ãšèŠã
Vi fik Anja Kortsen anbefalet, og vi har ikke fortrudt samarbejdet i ét sekund. Anja er sÊrdeles kompetent og vidende, og hun er Êrlig og reel i sin vejledning og anbefalinger. Desuden er Anja et ra... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Professionel bistand ved bolighandler
Professionel, kompetent, hurtig og venlig service hele vejen igennem vores bolighandler.
De aller bedste anbefalinger til Kortsen Advokater fra René og Mia
Super service og professionelle
Super service, Super sÞde alle sammen og kan klart anbefales med alt.
Kompetent
Kompetent, handlekraftig og ligetil advokat. Kan anbefales herfra:)
Top professionel hele vejen i gennemâŠ
Top professionel hele vejen i gennem mit boligkÞb.
Kunne få omgående svar på mine spÞrgsmål,fremragende sekretÊr med en kolossal viden om det hele og altid i godt humÞr hun er guld vÊrd.
Professional rådgivning
Vi har vÊret meget glade for Anja og Tina rådgivningen i vores kÞbsproces. De har vÊret meget tilgÊngelige gennem hele kÞbsforlÞbet og vi har fÞlt os meget trygge med deres rådgivning.
Med venlig hilsen
Dennis og Stine
Topprofessionel service hele vejen igennem
Vi brgte Kortsen advokater i forbindelse med kÞb af bolig. En super professionel, grundig og venlig service fra både advokat og sekretÊrer.
Vi fÞlte os hele vejen igennem helt trygge ved, at alting kÞrte som det skulle. Og vigtigst af alt, så kunne vi koncentrere os om de mange andre opgaver i forbindelse med et huskÞb og en flytning, og samtidig var der 100% styr på selve kÞbsforlÞbet.
Så vi kan kun give det bedste anbefalinger herfra til Kortsen Advokater. Vi vil helt sikker komme igen nÊste gang (selvom der forhåbentlig er lÊnge til ;o))
Fantastisk hjÊlpâŠ
Top professionel hjÊlp og vejledning i alle aspekter. Det var utrolig vigtigt for os at have en så pålidelig reprÊsentant i forbindelse med vores forÊldrekÞb.
Anja og Tina er begge super dygtige, skarpe og har en rigtig god og positiv attitude. de svarede altid hurtigt retur, på vores til tider lidt mÊrklige spÞrgsmål.
Vi vil til enhver tid anbefale Kortsen Advokater, og du vil vÊre i trygge hÊnder hele vejen.
Meget professionel rÃ¥dgivning ogâŠ
Meget professionel rådgivning og undersÞgelse af boligforhold
Super professionelt team
Super professionelt team. Anja er god til at orientere om processen. Og derefter tager hendes ligeså professionelle team over.
FÞlte mig tryg igennem både kÞb af lejlighed og oprettelse af testamente.
Kun ros til dem alle.
Altid super service og hjÊlp
Anja og hendes team er super professionelle og oversÊtter fagsprog til os alm. mennesker :-)
Anja aftaler gerne mÞder på skÊve tidspunkter så det passer det "arbejdende folk" og du vÊlger selv om det er fysisk, online eller telefon.
Jeg har med udsÞgt fornÞjelse gjort brug af deres service til 2 hushandler, 1 testamente samt 1 fremtidsfuldmagt.
Verdensklasse
Meget grundig og vedholdende. Fik ordnet flere ting, som jeg ikke havde skÊnket en tanke.
Ren verdensklasse.....
Fantastisk kompetent team
Fremragende at arbejde med
De hjalp med en fÞrstegangs bolighandel og hele forlÞbet igennem har vÊret nemt og de har vÊret nemme at snakke med, i et forståelig sprog.
Kan kun anbefales!
Fremragende
Nemme at få fat i
De har hjulpet mig i to hushandler. De er nemme at få fat i, når jeg har behov for det. De har erfaringer med kÞb til nedrivning.
Perfekt service
Meget dygtige, professionelle, behagelige, servicemindede og tilgÊngelige advokat og advokatsekretÊr.
Vi har brugt Kortsen Advokater til ejendomskÞb, og har vÊret helt trygge og i fantastiske hÊnder, og er ovenud tilfredse med betjening og forlÞbet.
Vi kan udelukkende anbefale Kortsen Advokater på det varmeste.
MVH Malthe & Dianna
Alt er til UG!
Kan ikke andet end at give vores varmeste anbefalinger. Vi har nu arbejdet sammen om 2 huskÞb, 1 hussalg og testamenter og alt har vÊret til UG!!
Meget dygtige og engagerede advokater
Meget dygtige og engagerede advokater. Mine bedste anbefalinger!
Meget dygtige og engagerede advokater.
Meget dygtige og engagerede og yderst venlige ambassadÞrer for advokatfaget i denne virksomhed. Har vÊret yderst tilfreds med at lade Kortsen advokater tage hånd om mine forhold.
Jeg kan kun anbefale Kortsen advokater på det varmeste.
En meget tilfreds kunde.
Ekstremt professionelle og dygtige
Ekstremt professionelle og dygtige! Vi fik svar på vores spÞrgsmål med det samme - både over mail og telefon, og de er altid sÞde og hjÊlpsomme.
Vil klart anbefale dem til alle vi mÞder :-)