レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Trygt, kompetent, effektiv, professionelt og serviceminded! Det har vÊret en fornÞjelse igen at have Kortsen Advokater indover vores huskÞb. Et rigtigt godt forlÞb, hvor vi fÞlte os trygge fra start... もっず芋る

Vi kÞbte en lejlighed i Danmark, mens vi bor i udlandet, og processen viste sig at vÊre mere kompliceret, end vi havde forestillet os. PÃ¥ et tidspunkt blev kÞbet endda nÊsten afsporet. Men Anja tog s... もっず芋る

Anja hjalp mig i forbindelse med kÞb af Andelsbolig. Hun har virkelig styr pÃ¥ tingene. KÞbet varede smÃ¥ 3 mÃ¥neder grundet langsom bestyrelse i andelsforeningen, men hele vejen igennem forlÞbet havde K... もっず芋る

Vi fik Anja Kortsen anbefalet, og vi har ikke fortrudt samarbejdet i ét sekund. Anja er sÊrdeles kompetent og vidende, og hun er Êrlig og reel i sin vejledning og anbefalinger. Desuden er Anja et ra... もっず芋る

4.8

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Meget professionelle og ingen slinger i valsen

Kortsen advokater har assisteret i forbindelse med hushandel der ikke er handlet igennem ejendomsmÊgler, i den forbindelse kan vi kun anbefale Kortsen Advokater. Den tryghed der har vÊret grundet den professionalisme og engagement der ligger helt naturligt i deres DNA, har gjort at hushandelen har vÊret ukompliceret for os som kÞbere, trods et forlÞb med mange udfordinger. Vi kan kun anbefale Kortsen, de overgik i postiv retning alle vores forventninger, hvilke var hÞje fra starten.

J Karlberg

2017幎1月12日
自発的なレビュヌ

Meget dygtigt og professionel advokatfirma

Det mest professionelle advokatfirma jeg nogensinde har benyttet. De laver, undersÞger alt hvad der skal bruges til den bedste håndtering af din sag. I mit tilfÊlde et dÞdsbo. De rådgiver og giver mange gode råd, samt sÞrger for at fÞlge op på sagen, så der kommer en hurtig sagsbehandling.
Kan kun anbefale dem som advokat.

2016幎11月9日

Bedre bliver det ikke.

Fik anbefalet Kortsen Advokater da jeg stod og skulle kÞbe en bolig. De var imÞdekommende, hjÊlpsomme og altid tilgÊngelig hvis der var behov for dette. Har fra fÞrste samtale med dem fÞlte mig i trygge hÊnder, og jeg kan derved varmt anbefale dem.

2016幎10月31日

Fremragende advokat

Vi havde behov for advokat bistand da vores sÞn kÞbte en lejlighed, og efterfÞlgende fik vi lavet bÞrnetestamente og skÞde på salg af vores hus. I alle situationer har vi fÞlt meget os trygge, og advokat og sekretÊr havde styr på alle detaljer, og var utrolig effektive og hurtige. Enkelte gange kunne advokat/sekretÊr gÞre os opmÊrksom på forhold vi ikke selv havde tÊnkt, så det var en meget behagelig oplevelse at mÊrke at der blev arbejdet 100% på at varetage VORES behov. Vi vender tilbage, hvis der bliver behov for en advokat igen, og kan kun give vores bedste anbefalinger videre til andre. Mvh. Louise Nielsen, Farum.

2016幎7月7日

Fantastisk rådgivning

Vi har benyttet Kortsen Advokater i forbindelse med et huskÞb, samt tegnelse af samejeroverenskomst og testamente, og i alle henséender har vi vÊret mere end tilfredse med rådgivningen.

De involverede rådgivere har alle vÊret super professionelle, samt til at få fat på og vÊret hurtige til at svare, hvilket jeg mener er ret vigtigt, når man som fÞrstegangskÞber har en del spÞrgsmål.

Vi vil uden tvivl rette henvendelse til Kortsen Advokater igen, hvis vi skulle få brug for advokathjÊlp.

2013幎10月24日
自発的なレビュヌ

NÊrvÊrende og kompetent rådgivning i forbindelse med ejendomshandel

Vi har benyttet Kortsen Advokater i forbindelse med en ejendomshandel af en ejerlejlighed, og har vÊret meget tilfredse.

Vi har i hele processen, undtaget papirarbejdet, vÊret i dialog med indehaveren Anja, der udover at vÊre advokat tilmed er statsautoriseret ejendomsmÊgler og valuar.

De tilbyder et fast lavt salÊr, og vi har uden beregning fået juridisk assistance i forbindelse med at gÞre krav gÊldende efter overtagelsen.

Alt i alt har vi oplevet en nÊrvÊrende, yderst kompetent samt realistisk rådgivning.
Vi kan bestemt anbefale Kortsen Advokater på baggrund af vores erfaringer.

2013幎9月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ