Kosibox レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan ikke fÃ¥ fullrost Kosibox nok. De korrigerte det jeg hadde gjort feil i bestillingen. Bare det var fantastisk. De leverte til det tidspunkt de skulle, sÃ¥ jeg kan ikke fÃ¥ fullrost de nok. Tre... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fra jeg bestillte Ã¥ til mottaker fikk gaven gikk det under 3 dager. Mottaker var kjempefornÞyd med innholdet i KOSI-INDULGE, var ting oppi der hun aldri hadde smakt eller hÞrt om fÞr, det er gÞy. Alt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

hadde en veldig god opplevelse med Kosibox, en pÃ¥litelig online tjeneste hvor alt ble gjort som lovet og i trÃ¥d med forventningene mine. Tjenesten er enkel Ã¥ bruke, og ble holdt oppdatert hele veien... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Villende markedsfÞring. De markedsfÞrer pÃ¥ nett med levering i morgen til farsdag 9.nov spesifikt, og i tillegg gratis frakt over er visst belÞp. Men nÃ¥r man hadde valgt produkter over grensen... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. ギフトバスケットの店
  5. オンラむン食品泚文サヌビス

Kosibox に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Send en gave - direkte på dÞren til noen du er glad i!

Litt som å sende blomster, men med veldig spennende produkter!

Vårt mål er å spre glede i hele Norge, en Kosibox av gangen. Store og små begivenheter, når du Þnsker å vise andre at du tenker på dem.

Vi tilbyr et unikt gavekonsept med levering samme dag eller neste dag i de stÞrste byene. Vi leverer også til resten av landet.

Våre Kosiboxer er enkle å gi, flotte å motta og er bra for miljÞet. Gavene våre er nÞye sammensatt for å sende en koselig hilsen til venner, familie eller andre som fortjener en opplÞftende gaveopplevelse.

Vi sikter på å skape en gaveopplevelse som fÞles nesten like personlig som å gi gaven ansikt til ansikt. En flott gave er noe spesielt satt sammen for mottakeren, basert på deres Þnsker og personlighet.

Her finner du inspirasjon og flotte gavetips! Vi tilbyr premium gaveartikler som ikke blir liggende og stÞve i en skuff.

Gode gaver skal også vÊre bra for miljÞet. Vi legger stor vekt på miljÞvennlige produkter og gjenvinnbar emballasje.

Gleden ved å gi er like viktig som gleden av å motta en gave.

Vi tar hånd om alt i mellom!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 134ä»¶

レビュヌを曞く

Misleading and overpriced

Everything in this site is incredibly overpriced and misleading. The bouquet of flowers I ordered for 349kr was extremely small(literally a mini bouquet) while the site says medium, not to mention the flowers looked nothing as advertised. They missed the delivery date and did not even notify me as to why. When we emailed them about this issue, we did not get any answer why it was delayed or any form of compensation. Bad service, misleading products and overpriced. Would not recommend.

2026幎2月17日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

Fikk ikke til tiden det ble bestilt og

Fikk ikke til tiden det ble bestilt og dårlig kvalitet over det som ble mottatt.

2026幎2月8日
Kosibox ロゎ

Kosibox からの回答

Hei,
det var leit å hÞre at opplevelsen ikke gikk som forventet. Vi ser at mottaker har valgt å flytte/endre leveringsdato. Pakker med friske blomster bÞr dessverre ikke bli liggende i transit uten at vi får beskjed, da dette kan påvirke kvaliteten.

Ta gjerne kontakt med oss, så finner vi en god lÞsning og ordner dette opp.

Ikke verd pengene

Det står hÞy kvalitet på produktsiden. Bestilte en morsdagskurv og den var alt annet enn hÞy kvalitet. Ganske utrolig å ta betalt 700 kroner for det jeg fikk tilsendt. En billig plastblomst, en kopp og noen sokker. Dette hadde jeg styrt unna. Rask frakt.

2026幎2月7日
5぀星のうち4の評䟡

FornÞyd

Veldig fornÞyd. Var dog reklamert med at gaven skulle bli sendt nÊrmest mulig morsdagen. Dette fikk jeg ikke til å endre på, så gaven kom på dÞra til vedkommende 2 uker fÞr. Men ikke no farlig med det!

2026幎1月19日
5぀星のうち3の評䟡

Enormt potensiale. Ønsker flere rimelige/hverdagslige varer.

Veldig flott bedrift og konsept! Heier på dere <3 Dere trengs i denne moderne og travle verden - for kunder og mottakere! Tusen takk! Hjemmesiden var kronglete å navigere ved bestilling - sÊrlig per tlf. Da jeg lette gjennom utvalget for å bygge egen eske så kom jeg ofte tilbake til start uten å mene det og handlekurven var tom. Dette skjedde flere ganger. Holdt på å gi opp flere ganger. De fleste varene var for eksklusive/dyre i forhold til budsjett/mottaker. Barnefamilie som trengte en oppmuntring. Playdough, standard godteri, tegnesaker og klistremerker og annet som er mer familievennlig i pris og bruk hadde gjort at jeg kunne brukt dere oftere. Ville at eksen skulle bugne, og da kom jeg fort opp i 1000-lappen, uten å egentlig fÞle at det var nok i esken.

2026幎1月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス