Kosibox レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan ikke fÃ¥ fullrost Kosibox nok. De korrigerte det jeg hadde gjort feil i bestillingen. Bare det var fantastisk. De leverte til det tidspunkt de skulle, sÃ¥ jeg kan ikke fÃ¥ fullrost de nok. Tre... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fra jeg bestillte Ã¥ til mottaker fikk gaven gikk det under 3 dager. Mottaker var kjempefornÞyd med innholdet i KOSI-INDULGE, var ting oppi der hun aldri hadde smakt eller hÞrt om fÞr, det er gÞy. Alt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

hadde en veldig god opplevelse med Kosibox, en pÃ¥litelig online tjeneste hvor alt ble gjort som lovet og i trÃ¥d med forventningene mine. Tjenesten er enkel Ã¥ bruke, og ble holdt oppdatert hele veien... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Villende markedsfÞring. De markedsfÞrer pÃ¥ nett med levering i morgen til farsdag 9.nov spesifikt, og i tillegg gratis frakt over er visst belÞp. Men nÃ¥r man hadde valgt produkter over grensen... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. ギフトバスケットの店
  5. オンラむン食品泚文サヌビス

Kosibox に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Send en gave - direkte på dÞren til noen du er glad i!

Litt som å sende blomster, men med veldig spennende produkter!

Vårt mål er å spre glede i hele Norge, en Kosibox av gangen. Store og små begivenheter, når du Þnsker å vise andre at du tenker på dem.

Vi tilbyr et unikt gavekonsept med levering samme dag eller neste dag i de stÞrste byene. Vi leverer også til resten av landet.

Våre Kosiboxer er enkle å gi, flotte å motta og er bra for miljÞet. Gavene våre er nÞye sammensatt for å sende en koselig hilsen til venner, familie eller andre som fortjener en opplÞftende gaveopplevelse.

Vi sikter på å skape en gaveopplevelse som fÞles nesten like personlig som å gi gaven ansikt til ansikt. En flott gave er noe spesielt satt sammen for mottakeren, basert på deres Þnsker og personlighet.

Her finner du inspirasjon og flotte gavetips! Vi tilbyr premium gaveartikler som ikke blir liggende og stÞve i en skuff.

Gode gaver skal også vÊre bra for miljÞet. Vi legger stor vekt på miljÞvennlige produkter og gjenvinnbar emballasje.

Gleden ved å gi er like viktig som gleden av å motta en gave.

Vi tar hånd om alt i mellom!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 134ä»¶

レビュヌを曞く

HIGHLY RECOMMENDED

I live in the UK and having, today, used Kosibox for the second time to send a gift to my son and his family in Norway, I turned to Kosibox again because my previous experience with them was full of positives: absolutely reliable - doing exactly what they promise and ensuring delivery in a timely manner. From my experiences, I cannot recommend highly enough.

2025幎12月4日
自発的なレビュヌ

5぀星のうち3の評䟡

Innholdet var bra

Innholdet var veldig bra. De hadde ikke husket å sette på lappen om at den ikke skulle åpnes fÞr en viss dato. Også litt skuffende at man ikke fÞr en beskjed om at pakken er underveis slik at man er litt forberedt når de som har mottatt pakken ringer. De var raske til å ta tak i klagen og det er veldig bra.

2025幎11月18日

Hei Anita,
vi beklager glippet med datolappen på boksen. Det er hyggelig å hÞre at mottakeren likte innholdet i gaven.

Du skal ha mottatt sporingslenken med oppdateringer i sanntid, samt en e-post med bekreftelse på leveringen (den du videresendte til oss). :)

Levering

Levering av blomster kl 21:45 ble en litt skremmende opplevelse for en 90 åring som var mottakeren .

2025幎11月17日

Kosibox からの回答

Hei, dette var virkelig leit å hÞre. Vår leveringspartner er blant de beste når det gjelder personlig hjemlevering, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor. Ta gjerne kontakt med oss og fortell hva som skjedde, så skal vi undersÞke saken og sÞrge for en bedre opplevelse neste gang.

Du valgte personlig hjemlevering i tidsvinduet 18:30–22:00. Vi tilbyr ogsÃ¥ kontaktlÞs levering samt daglevering i Oslo og omegn. Ta gjerne kontakt med oss neste gang dersom det er spesielle behov ved levering, sÃ¥ skal vi gjÞre vÃ¥rt beste for Ã¥ tilrettelegge.

Excellent experience

I arranged for a hamper to be delivered - at last minute - to a loved one for her birthday in Norway.
I live in Australia. It worked perfectly. The next day, she received it exactly on time. And she loved it. The team were so helpful and responsive on the chat on their site. (They flagged I had forgotten to submit the card so they reminded me on their chat!).

2025幎11月18日

Thank you

Thank you so much for the adorable gift. My fiancé and I are in a long-distance relationship, and your package really made him smile and feel better. Tusen takk!

2025幎11月23日
自発的なレビュヌ

Leverte ikke innen tidsfrist

Betalte ekstra for levering innen 1-3 dager for en bursdag, det tok 6 (4 virkedager).

2025幎11月20日

Hei Marianne,
Pakken ble sendt ut samme dag som den ble bestilt, og skulle normalt kommet frem innen 2–3 virkedager. Det ser dessverre ut til at det kan ha skjedd et glipp hos transportÞren, og pakken ble ikkr skannet i terminalen. Posten/Bring er vanligvis svÊrt pÃ¥litelige og effektive. Ta gjerne kontakt, sÃ¥ refunderer vi fraktkostnaden.

5぀星のうち3の評䟡

Bestilte en pakke for å overraske noen

Bestilte en pakke for å overraske noen som hadde bursdag. Bestilte den til levering på selve dagen. Var litt overrasket at vedkommende fikk telefon om at de kommer til å motta en pakke, 3 dager fÞr. Da var hele vitsen med å sende en overraskelse på selve dagen borte.

2025幎11月17日

Kosibox からの回答

Hei, gaven ble levert pÃ¥ den leveringsdatoen du selv valgte i bestillingen. Du la ogsÃ¥ inn et Þnske om at gaven ikke skulle Ã¥pnes fÞr seks dager senere, og vi har derfor sÞrget for Ã¥ merke pakken med «Ikke Ã¥pne fÞr 25. november». Mottakeren vil dermed fortsatt fÃ¥ overraskelsen sin pÃ¥ riktig dag 😊
Det er mulig å velge levering til en spesifikk dato i de stÞrre byene der Porterbuddy leverer. Ta gjerne kontakt dersom du Þnsker levering på en dato lenger frem i tid, så hjelper vi deg.

Bra produkt!

Enkel og meningsfull gave til alle anledninger! Flott innpakket og tilsynelatende god kvalitet. Vil trolig handle her igjen.

2025幎11月13日

Kosibox からの回答

Takk for hyggelig tilbakemelding :)

5぀星のうち1の評䟡

Jeg er ikke fornÞyd i det hele tatt

Jeg er ikke fornÞyd i det hele tatt. Jeg bestilte det til min datter den 13. som en overraskelse til bursdagen hennes. Den 14. får jeg melding om at leveringen er flyttet til den 16. Hvis en ikke kan stole på at det blir levert den dagen det er bestilt til, har det jo ikke noen hensikt !

2025幎11月11日

Kosibox からの回答

Hei Solfrid, det var leit å hÞre at pakken ikke kom fram som forventet. Pakken ble forsÞkt levert 13.november som avtalt, men mottaker svarte ikke på telefon og var ikke tilgjengelig for å motta den. Leveringen ble derfor utsatt til fÞrste mulige leveringsdag. Vi håper likevel at pakken ble godt mottatt til tross for forsinkelsen.

Ville brukt igjen!

Veldig greit og rett frem på nettsiden for å bestille. Fikk ikke bekreftelse på levering, men spurte og fikk svar med en gang på at det ble levert så alt var i orden.

2025幎11月11日

Kosibox からの回答

Takk for hyggelig tilbakemelding :)

5぀星のうち5の評䟡

RÃ¥fin innpakning, innhold og gave

Råfin innpakning og innhold, egentlig litt overrasket av hvor godt gjennomfÞrt det var. Ble en 1-dags delay under levering av pakken (feilsortering eller no), men det er sånt som skjer.

Hele greien fÞles uansett som en farsdagsgave-lifehack.

2025幎11月9日

Kosibox からの回答

Takk for hyggelig tilbakemelding :) Beklager sen levering. Generelt har vi hÞy presisjon i leveringsleddet fra våre logistikkpartnere.

5぀星のうち1の評䟡

Dessverre var ikke gaven verdt så mye

Dessverre var ikke gaven verdt så mye luen var veldig stor

2025幎11月6日

Hei Aleez,
Så leit å hÞre at du ikke er fornÞyd med produktet. Merinoull-luen du bestilte er one size og skal passe de fleste voksne, men vi forstår godt at det kan vÊre skuffende hvis den ikke sitter som forventet. Ta gjerne kontakt med oss, så ser vi om vi kan finne en lÞsning eller erstatte den med noe annet.

5぀星のうち1の評䟡

Pakken ble ikke levert til farsdag som

Pakken ble ikke levert til farsdag som reklamert for. Mandag 10.11 og pakken er enda ikke levert.

2025幎11月6日

Kosibox からの回答

Hei Mathilde, sÃ¥ leit Ã¥ hÞre at gaven ikke rakk frem i tide til farsdag – det skjÞnner vi godt mÃ¥ vÊre skuffende. IfÞlge sporingen ble pakken levert innenfor den lovede leveringstiden. Bestillingen ble lagt inn torsdagen fÞr farsdagssÞndagen, og for slike siste-liten-bestillinger anbefaler vi vanligvis ekspresslevering for Ã¥ vÊre helt sikre pÃ¥ at gaven kommer frem i tide.

Jeg ser likevel at leveringen tok 4 dager i stedet for 3, fordi adressen dessverre var feil ved fÞrste forsÞk. Ta gjerne kontakt med oss, så skal vi se hva vi kan gjÞre for å rette opp.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。