KraamZus レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wij hadden twee kraamverzorgsters tijdens onze kraamweek van onze eerste dochter. Beide kraamverzorgsters waren super en wij hadden alle vertrouwen in hen en zij gaven dit terug aan ons! Ik zou de v... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Helaas hebben we uiteindelijk maar 3 uur kraamzorg per dag gekregen in plaats van de geplande 6 uur, omdat veel medewerkers met vakantie waren. De eerste 5 dagen hadden we een ontzettend fijne k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Where do I even begin? After returning from the hospital, we had a very stressful and exhausting night trying to figure out why our baby was crying. The next morning, the doorbell rang, and there sto... もっと見る

5つ星のうち4の評価

We hadden een kraamverzorgster (een dagdeel) welke had gezien dat wij graag zo min mogelijk wisseling wilde en dus had geschoven in haar eigen agenda hiervoor. Ze was heel fijn, open en vroeg wat zij... もっと見る

企業情報

1. Assistante Maternelle

当該企業による記述

De kraamweek is een intieme en bijzondere ervaring die je de rest van je leven bijblijft. De kraamzorg van KraamZus is professioneel, vertrouwd en dichtbij. Onze kraamzussen staan klaar voor jou en je gezin. Een week waar je optimaal kunt genieten, de beste zorg ontvangt en als nieuw gezin klaar bent voor dit avontuur. Je kiest met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 156

レビューを書く

Mega tevreden

De kraamverzorgster die wij hadden was iemand met veel ervaring en kennis. Het voelde niet alsof zij ons in de weg liep en wij haar ook al is het ons tweede kindje.

2025年9月24日

KraamZus からの回答

Wat fijn dat jullie zo goed zijn begeleid en je ook bij jullie tweede kindje steun hebben ervaren. Dank voor het delen en veel geluk met jullie gezin!

5つ星のうち1の評価

Onervaren personeel

Onervaren personeel! Nooitmeer!!!
Aangezien ik geen ervaring heb en het mijn eerste dochtertje is, dacht ik Kraamzus in te schakelen. Helaas is mijn dochter in het ziekenhuis opgenomen geweest door de nalatigheid van deze personeel, wat achteraf gezien dus voorkomen kon worden.
Er zijn veel te veel fouten gemaakt.
Ik zal beginnen met het ergste, namelijk dat het beentje van mijn dochter is verbrand door de kraamzuster! Ook word dit op een manier in het dossier genoteerd alsof de ouders dit hebben veroorzaakt.
Mijn dochter spuugde veel en is enorm veel afgevallen waardoor ze in het ziekenhuis werd opgenomen.
Er is niet verteld dat een baby na een voeding moest boeren en rechtop moest houden. Speentje van haar flesje was veel te groot waardoor ze alles bleef spugen.
Er is pas dag 7 ontdekt dat ik de Thermometer verkeerd gebruik en mn dochter dus geen lage temperatuur had.
Mijn controles werden niet goed uitgevoerd. Sanitair werd niet schoongemaakt enkel prullenbak legen en een schone kleed plaatsen maar het vloer en wc bleven met bloedvlekken.
Ik heb een tepelhoedje gekregen wat niet eens nodig was en ook nog eens verkeerde maat.
Helaas is deze onervaren kraamzuster vooral bezig geweest met het noteren van onnodige informatie zoals wie er over de vloer kwam en waarom mijn partner werkt.

Was een ziekenhuisopname dan nodig geweest als we een goede verzorgster hadden gekregen?
Die niet vooral bezig was met het verzamelen van onnodige informatie en de nalatigheid betreffende de hoofdzaken.
Helaas doet Kraamzus niets met mijn klacht en heeft ze kraamzuster volgens hen niets verkeerd gedaan.

Als dit de kwaliteit is van de kraamzorg die jullie verlenen maak ik me enorm zorgen over de veiligheid en gezondheid van jullie cliënten.
Dus wees gewaarschuwd en blijf weg van Kraamzus!!!

Reactie op jullie reactie, aangezien ik niet kan reageren. Ik heb al contact gehad met Kraamzus en ben belachelijk te woord gestaan. Volgens jullie kan alles gebeuren, rolt een baby die 1 dag oud is zelf tegen de kruik aan en noem het maar op. Heb gewoon trauma opgelopen terwijl ik moest genieten van mijn kraamweek. Afschuwelijk!

KraamZus からの回答

Wat vervelend dat jullie zo'n negatieve ervaring hebben gehad. We gaan deze klacht zeker meenemen.

We komen graag met je in contact. Zou je de gegevens waarmee je staat ingeschreven bij ons, willen delen via het informatieverzoek?

Lieve groet,

KraamZus

5つ星のうち5の評価

Mijn partner en ik zijn beiden zeer…

Mijn partner en ik zijn beiden zeer tevreden over de zorg. Alle drie de dames zijn erg prettig om in huis te hebben, ze passen zich gemakkelijk aan onze behoeften en verwachtingen.

Ze zijn professioneel, die met veel zorg en toewijding werken!

2025年9月19日

KraamZus からの回答

Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Fantastisch!!

Wij hebben echt een fantastische kraamweek gehad! ☺️
Kraamverzorgster Renate wist precies wat we nodig hadden. Liefde, goeie tips en heel veel humor. 😆 Wat hebben wij gelachen!
Wij hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen.
Dankjewel lieve Renate! 🥰

Liefs,
Tim, Iris & Sven

2025年9月22日

KraamZus からの回答

Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo’n mooie kraamweek hebben gehad! Bedankt dat jullie dit met ons delen, dit maakt ons werk extra bijzonder!

5つ星のうち4の評価

Super blij en dankbaar

Wij waren super blij met onze kraamvrouw!!! Ze heeft ons enorm geholpen. We zijn erg dankbaar voor deze mooie week! Het enige min puntje was dat, met de bevaling er 2 andere kwamen terwijl onze kraamvrouw ook dienst had. Wij hadden liever 1 gezicht gehad inplaats van meerdere.

2025年9月22日

KraamZus からの回答

Wat fijn om te horen dat jullie zo blij waren met jullie kraamverzorgende! Dank voor jullie feedback over de bevalling, we nemen dit mee.

Professioneel èn invoelend.

De verzorgende van Kraamzus was er niet alleen voor moeder en baby, maar keek goed wat het gezin van onze dochter nodig had. Speelde goed in op de behoeften van de broertjes van de baby. Zij was professioneel en kundig, lief en invoelend. Kraamzus zorgde er ook voor dat de uren meer werden dan eerst gedacht, en zo kreeg het gezin van onze dochter de best mogelijke start met de nieuwe baby. Chapeau!

2025年9月20日

KraamZus からの回答

Fijn dat de kraamverzorgende zo goed oog had voor het hele gezin en met haar professionaliteit en warmte echt het verschil maakte. Daar worden we heel blij van!

5つ星のうち5の評価

We hadden een super lieve kraamvrouw

We hadden een super lieve kraamvrouw. Ze zorgde goed voor ons. Ook nam ze mijn partner overal in mee. Hij heeft veel geleerd van haar. Ondanks dat hij tegen deze periode op keek zorgde zij er voor dat ook hij zich fijn voelde. We hadden geen betere hulp kunnen krijgen!

2025年9月21日

KraamZus からの回答

Wat fijn om te horen dat jullie zo’n mooie ervaring hebben gehad! Geweldig dat jullie kraamverzorgende er niet alleen voor jou was, maar ook je partner zo goed heeft meegenomen.

Enorm fijne kraamtijd gehad

Enorm fijne kraamtijd gehad. We werden goed begeleid in alles en kregen alle tijd om rustig op te starten en vertrouwen te krijgen in het ouderschap. Veel gelachen maar ook enorm veel geleerd. En enorm goed verzorgd als gezinnetje

2025年9月11日

KraamZus からの回答

Wat fijn om te lezen dat jullie een goede kraamtijd hebben gehad, bedankt voor het delen!

Tevreden en fijne hulp

Ondanks het tekort wat ze in eerste instantie aangaven toen we om de kraamhulp vroegen na de bevalling. Toch alle nodige hulp gehad. 3 kraamhulpen gehad en allen fijne hulp.

KraamZus からの回答

Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

5つ星のうち5の評価

Wij kijken terug op een fijne kraamweek

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad vanuit kraamzus dankzij Pauline. Wij kwamen na een aantal dagen ziekenhuis thuis met onze tweeling en Pauline heeft ons ontzettend goed op weg geholpen. Met haar ervaring, deskundigheid en ondersteuning hebben wij een fijne start gehad waarin we de tijd kregen te landen, te ontdekken en in rust met vertrouwen verder te kunnen.

2025年9月4日

KraamZus からの回答

Wat fijn om te lezen dat Pauline jullie het vertrouwen heeft gegeven voor een goede start met jullie tweeling. Veel geluk!

Beste

Beste!!!!!!!!!!

2025年9月8日

KraamZus からの回答

Heel erg bedankt voor je enthousiaste reactie! Soms is 1 woord genoeg. Dankjewel voor het delen.

5つ星のうち1の評価

0 sterren was beter

Het is dat ik een ster moet geven, eigenlijk verdienen ze geen enkele ster.
Was geen opstart, dus als alleenstaande moeder moest ik het allemaal zelf maar uitvogelen de eerste middag/avond. Dag erna zouden ze in de ochtend komen, rond het middaguur was er nog niemand... toen maar gebeld. Vervolgens kwam er iemand die eigenlijk weinig deed, vooral zeurde dat ze te weinig uren kon maken bij mij. Probeerde tot 3x toe meer uren te schrijven dan ze gemaakt had... dus toen was ik helemaal klaar met de hele kraamzorg. Megaslecht.

2024年12月7日

KraamZus からの回答

Beste Sylvia, wat vervelend dat dit zo is verlopen. We komen graag in contact. Zou je de gegevens waarmee je staat ingeschreven bij ons, willen delen via het informatieverzoek. Lieve groet, KraamZus

5つ星のうち5の評価

Hele fijne kraamweek gehad!

Wij hebben een super fijne kraamweek gehad. Twee hele fijne en lieve dames waarvan er één nog in opleiding was.
Alles werd duidelijk uitgelegd en besproken.
Er werd echt naar je geluisterd en aan al je wensen voldaan.
Dagelijks werden de lichte huishoudelijke taken uitgevoerd en gezorgd voor het hele gezin.
Ook onze dochter van 2,5 jaar vond het leuk dat ze er waren en de kraamvrouwen namen ook de tijd om met haar te spelen.
Ik zou Kraamzus zeker aanraden!

2025年9月1日

KraamZus からの回答

Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo’n mooie kraamweek hebben gehad. Geweldig dat zowel jullie het als zo positief hebben ervaren. Bedankt voor het delen van de lieve woorden. Lieve groet, KraamZus.

Postpartum plezier

Het was een fantastische ervaring. Het is heel fijn dat er een verpleegkundige bij je thuis langskomt om voor je te zorgen. De verpleegkundigen waren vriendelijk en deden hun werk met toewijding. Ik heb groot respect voor hen en wens hen het allerbeste.

2025年9月3日

KraamZus からの回答

Wat mooi om te lezen! Fijn dat je zo goed verzorgd en ondersteund bent. Dankjewel voor het delen!

Fijne kraamtijd

Wat een fijne en kundige kraamverzorgende hebben wij gehad. Ze gaf ons veel nuttige tips, zowel over de verzorging van de baby als over borstvoeding, wat ik enorm fijn vond vooral over borstvoeding. Ze had oog voor mijn andere dochter van 2 jaar

Ze was vriendelijk en een fijne persoon om in huis te hebben, ook transparant over haar werk

We hebben veel van haar geleerd en kijken met een warm en tevreden gevoel terug op de kraamtijd.

KraamZus からの回答

Wat een prachtige terugblik! 💕 Fijn om te lezen dat jullie zo’n betrokken kraamverzorgende hebben gehad. Dank je wel voor het delen. Lieve groet, KraamZus

Super week!

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Jellie, veel tips gekregen over de verzorging van onze dochter en veel gelachen ook gehuild maar dat hoort er allemaal bij Jellie is een top kraamverzorgster die alles goed aanpakt!

Bedankt voor alles❤️

2025年8月14日

KraamZus からの回答

Wat een prachtige terugblik op jullie kraamweek! 💕 Mooi om te lezen dat Jellie zoveel voor jullie heeft betekend in deze bijzondere tijd. Geniet samen van jullie dochtertje! Lieve groet, KraamZus

5つ星のうち5の評価

Goede zorg vanuit het hart

Wij kregen veel hulp. Zowel bij de bevalling als thuis. De kennis van de kraamverzorgsters was erg groot en ze waren super lief. De drie dames die ons hebben bij gestaan waren ook erg begaan met ons. Je voelt de passie die ze voor hun werk hebben. Door de goede zorg beginnen wij vol vertrouwen aan het ouderschap.

2025年8月26日

KraamZus からの回答

Wat een prachtige ervaring om te lezen! Fijn dat onze kraamverzorgsters jullie zo goed hebben kunnen ondersteunen. Geweldig om te horen dat jullie vol vertrouwen aan het ouderschap kunnen beginnen. Daar doen we het voor. Geniet van deze bijzondere tijd! Lieve groet, KraamZus

Kraamweek ervaring

Onze kraamweek met Elbrich was heel fijn. Ze heeft ons ontzettend goed begeleid en zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelden. Elbrich heeft ons veel geleerd over de verzorging van onze baby en gaf altijd duidelijke, praktische tips. Ze zorgde met veel aandacht en liefde voor zowel ons als onze dochter.

Het voelde vertrouwd en gezellig. We zijn Elbrich ontzettend dankbaar voor haar warmte, geduld en alle steun tijdens deze bijzondere eerste dagen. Dankzij haar hebben we een fijne, rustige kraamweek gehad die we ons altijd zullen herinneren.

2025年8月22日

KraamZus からの回答

Wat een prachtige woorden 🌸. Fijn om te lezen dat jullie je zo op je gemak hebben gevoeld bij Elbrich. We geven jullie lieve bericht zeker aan haar door 💕. Dankjewel dat jullie dit met ons delen, en heel veel geluk gewenst met jullie dochter! Lieve groet, KraamZus

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。