レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super dejligt ophold, Hyggeligt vÊrelse, dejlige omgivelser bÃ¥de inde og ude, rigtig god eftermiddags kaffe, dejlig middag og morgenmad. Vi har vÊret flere gange pÃ¥ godset, og det har vÊret godt hv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det var en dejlig oplevelse. Yderst venlig og informativ modtagelse i receptionen. VÊrelset var smagfuldt indrettet og der var super rent. Vi spiste i restaurant Blixen, hvor vi startede med en drink... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kunne holde Bestyrelsesseminar uden bekymringer. Dejlig overnatning, stort og flot lokale vi kunne holde seminaret i. Vi fik lÊkker mad morgen, middag og aften! Samt masser af gode parkeri... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft forskellige ophold pÃ¥ Kragerup Gods. Det har altid vÊret helt fantastisk, og vi er taget hjem med en fÞlelse af at vÊre blevet ladet op og forkÊlet. Godset, de smukke omgivelser og de lÊ... もっず芋る

䌁業情報

1. 䌚議宀レンタル サヌビス
  2. ビゞネス ホテル
  3. ファンクション ルヌム斜蚭
  4. 野倖掻動の䞻催者
  5. 高霢者センタヌ
  6. りェディング サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Kragerup Gods ligger på sjÊlland og er ideelt til konference, mÞde, fest, bryllup, konfirmation, reception og ferie. Moderne konferencefaciliteter og historiske omgivelser skaber et fredsfyldt arbejdsmiljÞ. Kragerup kan danne nogle helt fantastiske rammer for jeres bryllup eller fest.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

296件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Maersk Teambuilding & Konferens

Vi hade en fantastisk upplevelse på ert vackra gods. Era vackra omgivningar gav en oerhört personlig prÀgel på vår konferens. De vackra möblerna, tavlor och bilder på mÀnniskor, tÀnda ljus, öppen brasa och knarrande golv, allt bidrog till att det fÞltes som hemma. Maten var mycket god, speciellt luncherna! Och personalen, de som gör hela skillnaden var extremt tilmötesgående hela vÀgen igenom, från bokning till utförande. Jag kommer helt sÀkert att sprida det vidare till mina kollegor på Maersk. Och inte omöjligt att vi kommer tillbaka. Så bra var det!

2023幎3月21日

KÊre Sandra
Tusind tak for besÞget, det glÊder os at du og dine kollegaer nÞd jeres konferenceophold her hos os. SkÞnt at I satte pris på vores mad og vores sÞde personale. Det vil glÊde os at byde dig velkommen igen en anden gang.
Regitze og Birgitte Dinesen
& hele familien Kragerup

☀Endnu et uforglemmeligt ophold på

☀Endnu et uforglemmeligt ophold pÃ¥ Kragerup Gods🌌.
Vores andet besÞg til Kragerup Gods blev mindst ligeså mindevÊrdigt som vores fÞrste. Idylliske omgivelser som tager en tilbage i tiden, om man så nyder kaffe med lÊkkert hjemmebag eller en drink i de romantiske og historiske stuer eller biblioteket. SÞdere, venligere og mere dedikeret personale skal man godt nok lede lÊnge efter. Det er ikke kun gÊsten, der bliver krÊset om. Maden er flot, smagfuld og prÊsenteret på en helt unik måde. Hver vÊrelse har sin helt egen stil og kan til hver en tid varmt anbefales. Endnu engang tak til jer alle og på rigtig glÊdeligt gensyn.

De varmeste hilsner og tanker
Susanne & Kim

2023幎4月6日

KÊre Susanne og Kim
Tusind tak for besÞget hos os på Kragerup Gods. Det glÊder os at I har nydt endnu et ophold og er blevet forkÊlet af vores sÞde personale, nydt maden og vores vÊrelser og stuer.
Vi glÊder os til at få lov at byde jer velkommen igen en anden gang.

Fantastisk ophold.

Fantastisk ophold.
Vi er 7 veninder, som Þnskede at fejre vores 75 års fÞdselsdag med god mad og overnatning.
Hvilken fejring vi fik, en modtagelse med Champagne og chokolade. Maden var udsÞgt og meget veltillavet, og alle personaler var meget venlige, opmÊrksomme og ikke mindst hjÊlpsomme. En oplevelse for livet, som vi må gentage.

2023幎3月28日

KÊre Lisbet
Tusind tak for besÞget, hvor er vi glade for at I, 7 veninder nÞd jeres 75 års fÞdselsdag hos os på Kragerup.
Dejligt at I fÞlte jer forkÊlet af vores sÞde personale og nÞd alt hvad vi havde at byde på.
Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen en anden gang.
Indtil da Þnsker vi jer alle en god sommer.
& hele familien Kragerup

Fantastisk sted med en spÊndende

Fantastisk sted med en spÊndende historie. Fremragende mad i restauranten med virkelig kompetent personale.
Standard vÊrelse var bedre end forventet.
Området omkring godset er flot anlagt.
Og får automatisk pulsen til at falde .
Der er hyggeligt og roligt
Vi takker for en dejlig dag en udsÞgt 5 retters menu. Rigtig god morgenmad . Og dygtigt / venligt personale
Flemming og arjean le Fevre

2023幎4月6日

KÊre Arjean & Flemming
Tusind tak for besÞget her hos os på Kragerup Gods, det glÊder os at I nÞd jeres ophold og satte pris på vores mad og service fra vores sÞde personale.
Dejligt at hÞre at I benyttede jer af en tur i vores omgivelser og fik slappet af.
Vi håber vi får lov at byde jer velkommen igen en anden gang.
& hele familien Kragerup

Den samlede oplevelse var på er meget

Den samlede oplevelse var på er meget hÞjt niveau. Super service, meget lÊkre lokaler og vÊrelser. Maden var simpelthen rigtig god.

2023幎3月25日

KÊre Hugo
Tusind tak for besÞget, det glÊder mig at du har nydt dit ophold her hos os på Kragerup. Dejligt du påskÞnnede vores gode mad, vÊrelser og lokaler. Vi vil glÊde os til at byde jer velkommen igen en anden gang. Mange gode hilsner
samt hele familien Kragerup

Virkelig skÞn oplevelse.

Meget smukt og velholdt slot hvor der er kÊlet for alle detalje. Endnu skÞnnere er stemningen på stedet. Vi oplevede utrolig stor varme og imÞdekommenhed fra alle ansatte.
Maden i restauranten var helt sublim.

2023幎3月23日

KÊre Helle
Tusind tak for besÞget, det glÊder mig at du vÊrdsatte dit ophold her hos os. Dejligt at du nÞd stemningen og den gode service fra vores sÞde medarbejdere. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.
samt hele familien Kragerup

Alt spillede (selv vejret) lige fra vi

Alt spillede (selv vejret) lige fra vi ankom i marts måned og blev modtaget med stor venlighed og god service - selvom det var meget tidligt på dagen, var der klart og dagen gik med konference, grupperumsopgaver og så den fantastiske omkringliggende natur - servicen var helt i top under middag og om aftenen - som var man "hjemme" i stuerne. De ansatte kender vist hinanden. God oplevelse.

2023幎4月4日

KÊre Jens Christian
Tusind tak for besÞget hos os på Kragerup. Det glÊder mig at du havde et godt konferenceophold, nåede ud i naturen, nÞd vores stuer og blev serviceret af vores sÞde personale.
Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen en anden gang
 om det er privat eller i firmaregi.

Virkelig en dejlig oplevelse1

Virkelig en dejlig oplevelse med meget lÊkker med og supergod og kompetent service hele vejen rundt. Kan varmt anbefales!

2023幎3月17日

KÊre Thomas
Tusind tak for besÞget på Kragerup Gods, det glÊder mig at du har vi har haft en god oplevelse og nydt vores mad og gode service.
& familien Kragerup

Fantastisk skÞnt og perfekt godsophold

Der var ved tildeling af vÊrelse taget hensyn til at jeg går dårligt. For fÞrste gang tror jeg nogensinde ved et hotelophold, udbrÞd jeg wouuu, da jeg åbnede dÞren til Kammerherrens vÊrelse. KÊmpe stort, hÞjt til loftet og så smukt indrettet med istandsatte mÞbler der hÞrer til stedet og tiden.
Godsopholdet var fantastisk fra ankomst til vi forlod stedet dagen efter. Alt var perfekt herunder betjening og kagen til kaffen og maden i Karen Blixen restauranten. Kan varmt anbefale et godsophold på Kragerup Gods.

2023幎3月14日

KÊre Lissie
Tusind tak for besÞget hos os på Kragerup Gods, det glÊder mig at I nÞd jeres ophold i et af vores yndlingsvÊrelser og blev forkÊlet i Restaurant Blixen af vores sÞde tjenere.
Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen en anden god gang.
og hele familien Kragerup

De perfekte forhold i romantiske

De perfekte forhold i romantiske omgivelser.
Super sÞde og imÞdekommende personaler.
Smukke lokaler i autentiske toner.
Et helt igennem fantastisk ophold

2023幎2月25日

KÊre Gitte
Tak for besÞget på Kragerup Gods. Det glÊder mig at du har haft et godt ophold og en god oplevelse her hos os. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

I forbindelse med min mands 60 års

I forbindelse med min mands 60 års fÞdselsdag, var vi på ophold på Kragerup Gods, et helt igennem fantastisk ophold. Lige fra vi ankom i receptionen og til aftensmaden var servicen på det hÞjeste. Omgivelserne omkring godset var pragtfulde, om man ville gå en tur eller vÊre aktiv, der var alle muligheder. Vi fik lÊkkert mad og også her var der en fantastisk tjener der gjorde aften perfekt. Det ikke sidste gang vi kommer på Kragerup Gods, så kan varmt anbefale stedet.

2023幎2月18日

KÊre Susi
Tusind tak fordi I valgte at holde din mands fÞdselsdagsfest her hos os på Kragerup.
Det glÊder mig at I mÞd jeres fest, godskÞkkenets gode mad, tjenernes opmÊrksomhed og vores dejlige omgivelser.

Er STOR fan af Kragerup gods

Er STOR fan af Kragerup gods! Vi havde booket et godsophold, og det var fantastisk lige fra modtagelse i receptionen til vÊrelset, maden, skÞnne hyggelige interessante omgivelser, servicen og udeområdet. Middagen var lÊkker, betjeningen helt i top og jeg elsker den kreativitet som mÞdte én overalt både i forhold til grÞnne tiltag og mulighed for aktiviteter både indendÞrs og udendÞrs. En kollega bookede også ophold, og var lige så begejstret. Vi kommer tilbage!

2022幎12月9日

KÊre Bitten
Tusind tak for dit besÞg på Kragerup Gods. Det glÊder os at du nÞd dit ophold her hos os og nÞd maden, betjeningen af vores sÞde personale samt vores omgivelser.

Et rigtig fint sted

Et rigtig fint sted, hvor vi afholdte vores netvÊrksmÞde. God mad, smukke omgivelser og dejlige vÊrelser. Vi kommer gerne igen.

2023幎2月5日

KÊre Lise
Tusind tak for besÞget på Kragerup Gods. Dejligt vi måtte danne rammerne om jeres netvÊrksmÞde. Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen en anden gang.
og hele familien Kragerup

Alt fremstår flot og vedligeholdt

Alt fremstår flot og vedligeholdt. Det er rent og indbydende overalt på godset. Hyggeligt vÊrelse, skÞnt poolområde. dejlig vinterstue. Personalet fremtrÊder venligt og professionelt. Absolut et besÞg og gerne flere vÊrd.

2023幎2月3日

KÊre Majbrit
Tusind tak for besÞget på Kragerup Gods. Det glÊder os at du har nydt dit ophold her hos og benyttet dig af vores pool, park og pejsestue.

Smukt, stemningsfuldt og velfungerende

Smukt sted. NÊnsomt vedligeholdt ned til mindste detalje. Virkelig god mad. Meget venligt og imÞdekommende personale. Glimrende vÊrelse med god madras, pude og dyne. GrÞnne omgivelser med mulighed for gåture. Gode og velfungerende konference- faciliteter

2023幎2月1日

KÊre Bo
Tusind tak for besÞget her hos os på Kragerup Gods. Det glÊder mig at du har nydt dit konferenceophold, vores mad og omgivelser.

En perfekt getaway

En perfekt getaway
Smukke og romantiske omgivelser. Vi fik opgraderet vÊrelset, da der ikke var fuldt belagt. Venligt og imÞdekommende personale over hele linjen. SkÞnt vÊrelse med udsigt over voldgraven og fantastisk seng. Meget rent og velholdt.
Maden var helt superb - både til aften og morgen.
Til trods for vi bor i lokalområdet, fÞlte vi at vi var langt hjemmefra. Vi kommer helt sikkert tilbage på et godsophold igen.

2023幎1月19日

KÊre Christa
Tusind tak for besÞget på Kragerup Gods, det glÊder os at I havde en god oplevelse her hos os. Vi bliver altid glade når vores personale bliver rost og deres gode service faldt ud til jeres fordel. Dejligt at I valgte at lÊgge jeres oplevelse lokalt og prÞve vores gode mad i restauranten.
Vi vil glÊde os til at byde jer velkommen igen en anden gang.

Den skÞnneste yoga weekend på Kragerup Gods

Vi havde den skÞnneste yoga weekend på Kragerup Gods, hvor alt spillede. Vi fik en fin velkomst og tjekkede ind på det dejligste vÊrelse. Yoga timerne var enestående i et skÞnt lokale og med den bedste yoga instruktÞr - Trine Winter.
LÊkker middag og morgenmad begge dage, men det bedste var frokosten. Det er ekstra dejligt at vide at Kragerup Gods går meget hÞjt op i bÊredygtighed.
Aftenerne nÞd vi i de hyggelige stuer ovenpå. Alle steder vi kom, var der en fin service fra et meget venligt personale. Vi kommer igen.

2023幎1月19日

KÊre Dorte
Tusind tak for besÞget på Kragerup Gods.
Det glÊder mig at du nÞd dit yogaophold og påskÞnnende vores mad og service.
Vi vil glÊde os til at byde dig velkommen igen en anden gang.
& hele familien Kragerup

KÊreste pleje pÃ¥ Kragerup gods kan

KÊreste pleje på Kragerup gods kan anbefales. Der er meget romatisk og flot. Maden i Restauran Blixen var rigtig smagsfuldt, flot anrettet og serveringen var i top.

2023幎1月13日

KÊre Kenn
Tusind tak for besÞget hos os på Kragerup Gods. Det glÊder mig at I nÞd jeres kÊresteophold og nÞd vores mad i Restaurant Blixen.
& familien Kragerup

Diamantbryllup på Kragerup

Vi fejrede vores diamantbryllup med familien,18 personer. Alt fungerede perfekt og som vi havde aftalt.
Rammerne på Kragerup Gods var de bedst tÊnkelige, og vi var nok lidt heldige med at have hele godset for os selv.
Det er et meget smukt og velholdt sted, spÊndende og komfortable vÊrelser, skÞnne lokaler og perfekt og venlig betjening.
Mad og drikkevarer var alt sammen i top.
Alle deltagerne var begejstrede for stedet og arrangementet, og vi fik en dejlig dag/aften ud af det. Kunne ikke gÞres meget bedre.
Tak for godt og succesfuldt samarbejde.

Andreas Toft Fensvig, PhD
DirektÞr, civilingeniÞr.

2023幎1月1日

KÊre Andreas
Det glÊder mig at vi på Kragerup måtte danne rammerne om jeres diamantbryllup og at I nÞd jeres fest.
Jeg håber vi får lov at byde jer velkommen igen en anden gang.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。