Krydstogt Eksperten レビュヌ

1,256
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har netop booket et krydstogt gennem Krydstogt Eksperten, og indtil videre har oplevelsen vÊret helt i top. Marie-Louise har vÊret utrolig hjÊlpsom, hurtig til at svare og meget engageret i a... もっず芋る

Vi er en familie pÃ¥ 11 personer, 3 generationer, som netop er vendt hjem fra en fantastisk tur, Middelhavet rundt. Vi har oplevet stor service under bookingen af rejsen og den er forsat pÃ¥ hele t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte selv vores krydstogt online – super nem og overskuelig proces! Jeg havde efterfÞlgende et par spÞrgsmÃ¥l til rejsen, som personalet hurtigt og venligt hjalp med at besvare. Desuden et stor... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er netop vendt hjem fra et fantastisk krydstogt i Caribien med Princess Cruises, og oplevelsen har vÊret fuldstÊndig fejlfri og bekymringslÞs. Medarbejderne hos Krydstogt Eksperten hjalp os med... もっず芋る

䌁業情報

1. クルヌズ代理店
  2. 旅行業者
  3. ツアヌ オペレヌタヌ
  4. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Krydstogt Eksperten er et dansk, familieejet rejsebureau med speciale i krydstogter. Som agent for verdens fÞrende krydstogtrederier tilbyder vi over 18.000 krydstogter til destinationer verden over. Vores prisgaranti sikrer dig krydstogter til de bedste priser pÃ¥ markedet. Vi matcher prisen hos danske konkurrenter og krydstogtrederierne. Du er i professionelle hÊnder fra start til slut. Med vores dybdegÃ¥ende viden skrÊddersyer vi krydstogtoplevelser, der gÞr din drÞmmerejse til virkelighed. GÞr det nemt og bestil hele din rejse hos os – vi hjÊlper ogsÃ¥ med fly, hotel, transfer og forsikringer til dit krydstogt, sÃ¥ du fÃ¥r en samlet og tryg pakkelÞsning.

優良

すべおのレビュヌ

(1,256)

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Vi valgte at ringe til jer for at få et

Vi valgte at ringe til jer for at fÃ¥ et tilbud og vejledning
. Det er det nemmeste, at gÞre det pÃ¥ den mÃ¥de og sÃ¥ sÊrlig nÃ¥r man oplever sÃ¥ go’ kundeservice, som vi gjorde, fra Iben, hun har vÊret meget hjÊlpsom.

2022幎6月19日

KÊre Randi
Tusind tak for din anmeldelse. En fornÞjelse at hjÊlpe jer. Ønsker jer en rigtig god tur :)
Mvh. Iben, Rejsekonsulent

God og opmÊrksom ekspedition

God og opmÊrksom ekspedition. Kunne bruge fifene og fedt at tale med en der selv har vÊret på krydstogt.

2022幎6月19日

KÊre Trine,
Mange tak - dejligt vi kunne hjÊlpe med en rejse og nogle gode råd. Rigtig god sommer. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Det er altid en dejlig oplevelse at

Det er altid en dejlig oplevelse at bestille hos jer, en god information om cruiset og hurtig bestlling, kan varmt anbefales Danmarks bedste cruise eksperter.

2022幎6月18日

KÊre Torben,
Mange. mange tak :) De rosende ord sÊtter vi stor pris på. Endnu engang en fornÞjelse at vi kunne vÊre jer behjÊlpelige.
Ønsker dig en god dag.

Rigtig god service

Rigtig god service. Vi fik nogle gode snakke med rejsekonsulenten og fik sammen booket noget som kom til at passe til vores behov.
Hun var nemt at få fat i når der opstod spÞrgsmål.
SÃ¥ de bedste anbefalinger herfra.

2022幎6月17日

KÊre Helle,
Mange tak for din varme anmeldelse - det sÊtter vi pris pÃ¥. Ønsker den bedste rejse. Kontakt os endelig, hvis der er spÞrgsmÃ¥l inden afrejse. God sommer. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Altid en fornÞjelse

2022幎6月17日

KÊre Jane,
I lige måde :) Dejligt vi kunne hjÊlpe jer. Rigtig god tur.
Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

God service! Har intet negativt at sige.

2022幎6月14日

KÊre Steen,
Mange tak for din anmeldelse :) Dejligt vi kunne vÊre jer behjÊlpelig. Ønsker jer en rigtig god tur, og hÃ¥ber vi kan hjÊlpe igen en anden gang.
Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

God oplevelse at kÞbe rejse hos Krydstogteksperten

God oplevelse at kÞbe rejse hos Krydstogteksperten. Hurtig og kompetent tilbagemelding på vores henvendelse. Vi kan anbefale at kÞbe rejser hos Krydstogteksperten.

Krydstogt Eksperten からの回答

Hej Britta, mange tak for din tilbagemelding. Vi Þnsker jer en rigtig god rejse.

Fik fÞrst oplyst om kravene ifm Covid

Fik fÞrst oplyst om kravene ifm Covid 19 2 dage fÞr afgang. Det gav problemer med at blive testet.

Hej JÞrgen,
Tak for din anmeldelse. Beklager at den oplysning kom for sent. Det tager vi selvfÞlgelig til efterretning.
Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Har lige kÞbt mit ottende krydstogt hos
o

Har lige kÞbt mit ottende krydstogt hos Krydstogteksperten. Som altid var der god betjening.

KÊre Brian,
Tak fordi du endnu engang kÞbte en rejse os hos - fornÞjelse som altid. Ønsker jer en god tur. :)
Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Jeg fik en rigtig god betjening

Jeg fik en rigtig god betjening, da jeg ringede ind for at bestille vores krydstogt. Jeg fÞlte jeg var i gode hÊnder og kan kun anbefale Krydstogteksperten. Ingen tvivl om at de ved meget indenfor krydstogter og er rigtig gode til at vejlede og hjÊlpe. Uden at man fÞler sig forpligtet til at skal kÞbe hele pakken hos dem

2022幎6月12日

Krydstogt Eksperten からの回答

KÊre Tina, det var helt ind i hjertet - mange tak :) Vi Þnsker den bedste tur, og vil se frem til at kunne hjÊlpe igen en anden gang. Kontakt os endelig, hvis der er spÞrgsmål. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

5 Stjerner Pia

Efter elendig kontakt med andre arrangÞrer, hjalp Pia Marfelt os i mål med et krydstogt. Hurtig respons og Êrlige svar, samt bedst overskuelige tilbud vi har fået.
Superservice, regner med stjernerne holder, når vi er hjemme igen.

2022幎6月10日
自発的なレビュヌ

Super fin betjening

Super fin betjening. Meget sÞdt personale . Hurtig tilbagemelding pÃ¥ mail . Meget tilfreds👍👍

KÊre Jane,
Mange tak for din anmeldelse. Ønsker en god tur og god sommer. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

KÊre Svend,
Mange tak for din anmeldelse :) Det var en fornÞjelse, og håber vi kan hjÊlpe igen en anden gang.

Fremragende.

KÊre Torben,
Mange tak :) Dejligt at kunne hjÊlpe jer. Kontakt mig endelig, hvis der er spÞrgsmål inden afrejse.

Godt firma

Godt firma , der reagerer med det samme, kan kun anbefales

KÊre Steen,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt vi kunne hjÊlpe. Ønsker dig en god sommer. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Krydstogt Eksperten kan med rette kalde

Krydstogt Eksperten kan med rette kalde sig Ekspert. Super dejlig og hurtig service. SkÞnt at man kan komme i kontakt med dem. Dette er 2nd gang vi skal rejse med Krydstogt Eksperten.
I lÞbet af et dÞgn have jeg en billet der matchede vores behov. De forstå bare hvad kunden vil have.
Tak til alle hos Krydstogt Eksperten. I må aldrig Êndre på jeres setup :-)

Krydstogt Eksperten からの回答

Mange tak for den utrolig sÞde anmeldelse. Det varmer :) Håber I får den bedste tur, og vi vil med glÊde hjÊlpe jer igen en anden gang.
Rigtig god sommer. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent.

Lyn hurtig service

Lyn hurtig service. Vi plejer at bruge jeres konkurrent, men det er slut fra nu af.

Krydstogt Eksperten からの回答

KÊre Brian, mange tak for din anmeldelse. Du skal vÊre mere end velkommen til at kontakte os igen :) Ønsker jer en dejlig tur. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent