レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tak for en fantastisk KÞbsoplevelse. SÊtter virkelig pris pÃ¥ det i uforventelige serviceniveau som Kristian Valentin gav fra start til slut. Tak for at holde butikken ekstra Ã¥ben sÃ¥ jeg kunne... もっず芋る

Vi havde den bedste oplevelse med K.S Auto og deres salgsansvarlige Kristian! Kristian holdte hÃ¥nden over os fra vi var ude og se bilen til kÞb af den. Desuden var de meget behjÊlpelige med eventuel... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg skulle kÞbe min fÞrste bil, og blev mÞdt med enormt god service og venlighed hos K.S. Auto. Der var tid til at tale om bilerne, stille spÞrgsmÃ¥l og alting blev besvaret med professionalisme og... もっず芋る

⭐⭐⭐⭐⭐5 Stjerner til Kristian V. Hos K. S Auto bliver man mÞdt af smilende og hjÊlpsomme personale, som giver sig god tid til lytte og forklare. Man fÞler sig virkelig tryg og man bliver godt... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. カヌ アクセサリヌ店
  5. 自動車販売店
  6. 䞭叀車ディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Vi ved, at kÞb af bil kan vÊre en stor beslutning, derfor lÊgger vi stor vÊgt på at skabe en tryg og gennemsigtig kÞbsoplevelse for dig. Hos K.S Auto er vores salgsafdeling, vÊrksted og klargÞring under et tag, så vi kan levere den bedste service og support fra start til slut.

4.8

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

God og professionel vejledning.

Vi var i markedet for en bil nr. 2 og har tidligere kÞbet hos K.S Auto, hvilket vi var meget tilfredse med. Efter at have prÞvet 5 forskellige biler, faldt valget på en Kia Rio, godt vejledt af Kristian. Et super god og professionel salg og vejledning. Kristian kom desuden og åbnede en dag, hvor de havde lukket, for at vi kunne prÞve bilen en gang mere, fÞr vi bestemte os.
K.S.Auto kan varmt anbefales. De giver desuden mulighed for en 2. aflevering, hvor vi efter at have kÞrt i bilen et stykke tid, kan komme ud og gennemgå den igen med evt. spÞrgsmål.

2024幎4月4日

Hej Kasper,

Vi vil gerne takke dig for din smigrende anmeldelse og de venlige ord. Det betyder meget for os at vide, at vores fokus på kvalitet og god kundeservice skinner igennem i vores arbejde.

NÃ¥r 5 stjerner ikke er nok

NÃ¥r 5 stjerner ikke er nok

Jeg kan af hele mit hjerte anbefale at kÞbe bil af Kristian Valentin. Han er nok den mest Êrlige og herlige bilsÊlger jeg nogensinde har mÞdt.

100% Êrlig, lover ikke noget han ikke kan holde.

Og så yder han nok Danmarks bedste service.

Helt klart 5 stjerner her fra, det har de om nogen fortjent !!!

2024幎3月8日

Hej Kim,

Din flotte anmeldelse og rosende ord varmer vores hjerter. Vi strÊber altid efter at tilbyde vores kunder en god oplevelse med vores produkter og en professionel service.

KÞbte en Kia Rio fra 2017

KÞbte en Kia Rio fra 2017, 53.000 km, kr. 95.000. Jeg er meget tilfreds med kÞbet og bilen blev overleveret til mig i meget flot stand.
Kristian er dygtig og jeg fik en rigtig god oplevelse, da jeg kiggede på bilen fÞrste gang. Ude og kÞre og tog beslutning om kÞb med det samme. Ugen efter hentede jeg bilen - og alt er helt i top.
EfterfÞlgende er jeg blevet kontaktet om en opfÞlgning på bilen/funktioner mm hvis jeg har brug for det.
I det hele taget en rigtig god oplevelse og jeg kan helt klart anbefale andre at handle med KS Auto i Slagelse.
Karina S

2024幎3月4日

K.S Auto からの回答

Hej Karina, Tak for din anmeldelse, vi sÊtter stor pris på din Êrlige mening og vÊrdsÊtter din tillid til os.
Endnu engang tak for handlen!
- K.S Auto

Kanon service.

Jeg kÞbte en KIA picanto d.12 januar hos K.S Auto. Jeg har vÊret yderst tilfreds med kÞbet og meget glad for min “nye” bil.
KÞbsforlÞbet var superb og jeg fik meget kyndig og utrolig venlig hjÊlp med kÞb af bilen af Kristian Vallentin. Kristian ydede service ud over det sÊdvanlig og og jeg kan kun sige at alt forlÞb perfekt.

Tak for en skÞn handel. 👍🏻💪🏻👍🏻

2024幎1月12日

Hej Henrik,

Tak for din fine anmeldelse og de pÊne kommentarer. Det er en fornÞjelse for os at vide, at vores dedikation for at levere et ordentligt produkt og god kundeservice har gjort en positiv forskel for dig.

Super kundeoplevelse

Vi fandt bilen på bilbasen.Fik bestilt en fremvisning på deres hjemmeside hvor de vendte tilbage med et svar meget hurtigt. Vi kommer fra Amager men det var turen vÊrd. MÞdet med Kristian var meget professionelt og menneskeligt. Vil på det kraftigste anbefaler K.S.auto til alle der vil kÞbe brugt bil...

Claus og Anette

2023幎12月28日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og ekspertise inden for bilkÞb og service

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til K.S Auto for fremragende service inden for både bilkÞb og service.

FÞrst og fremmest vil jeg gerne fremhÊve deres salgsafdeling. Personalet var utroligt venligt og hjÊlpsomt og de tog sig tid til at forstå mine behov og Þnsker. De guidede mig igennem hele kÞbsprocessen og gav mig Êrlig og trovÊrdig rådgivning.

Efter kÞbet har jeg også haft fornÞjelsen af at benytte deres bil-service. Deres mekanikere er virkelig dygtige. De er Êrlige omkring reparationer/vedligeholdelse der var nÞdvendigt.

Deres ekspertise, Êrlighed og fantastiske kundeservice har gjort min oplevelse med dem helt enestående. Jeg anbefaler dem varmt til alle der sÞger en bil eller har brug for bil-service. ⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎11月22日

Igen igen god service hos k.s auto

Igen igen god service hos k.s auto
Skulle ha lavet service på bil og alt spiller bare fra start til slut
Lånebil klar når man kommer. Og bliver ringet op. At bremseklodser skal skiftes
Om de skal gÞre det med det samme. Og det sÊtter jeg pris pÃ¥ at man gÞr👍🏻
SÃ¥ kan kun anbefale k.s auto

2023幎10月27日

verdens bedste service ⭐⭐⭐⭐⭐

KÞbe en lille VW up til vores datter. Fantastisk service. rådgivning og vejledning selvom man "kun" kÞber en lille bil. Ville Þnske alle bilforhandlere var som KS Auto ⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎8月6日

K.S Auto からの回答

1000 tak for din anmeldelse Tina. Vi var også glade for at handle med dig. Håber din datter bliver glad for bilen. Mvh K.S Auto

Vi havde den bedste oplevelse med K.S

Vi havde den bedste oplevelse med K.S Auto og deres salgsansvarlige Kristian! Kristian holdte hånden over os fra vi var ude og se bilen til kÞb af den. Desuden var de meget behjÊlpelige med eventuelle småfejl. Vi sagde ja til bilen fredag d. 25. august 2023 og kunne allerede hente den, nysynet, sÞndag d. 27. august!

KÊmpe anbefaling herfra :-)

2023幎8月25日

K.S Auto からの回答

Hej Astrid tak for din fine anmeldelse. Kristian sÊtter stor pris på dine pÊne ord, og det varmer hos os alle. Alt det bedste til jer og sig til hvis vi kan hjÊlpe en anden gang. Mvh K.S Auto Slagelse

KÞb af bil gik nemt og problemfrit

KÞb af bil gik nemt og problemfrit. Småfejl på bilen blev repareret hurtigt og effektivt. En absolut tillidsvÊkkende oplevelse og fantastisk service.

2023幎8月18日

K.S Auto からの回答

Hej Jacob. Tak for din anmeldelse. Vi gÞr vores bedste og sÊtter stor pris på din tilbagemelding. Mvh K.S Auto Slagelse

Fantastisk god service.

Fantastisk god service..
Tid til Kunden..

2023幎6月25日

K.S Auto からの回答

Tak for din anmeldelse af K.S Auto. Det betyder meget for os med tilfredse kunder :-) Mvh K.S Auto.

Venlig og imÞdekommen sÊlger som gav os

Venlig og imÞdekommen sÊlger som gav os tid til at blive sikker på vores valg.
Efter anden prÞve kÞrsel, var vi sikker.
Intet pres.
Kan kun sige vi er meget tilfredse med vores nye bil.
Som var som ny.
Så er der nogen, der ude som sÞger en brugt bil,
SÃ¥ er dette stedet.

MVH. T&L

2023幎6月21日

Tillidsfuldt kÞb over telefonen👍

Jeg bor på Djursland og havde set en Fiesta 2019 på nettet hos KS Auto i Slagelse til kr.132.500.
Jeg ringer til Kristian og han er meget hjÊlpsom til at fortÊlle om standen på bilen og han sender billeder af de få ting, som ridser, stenslag osv.
Jeg fÃ¥r tillid til sÊlgeren og siger, at den vil jeg gerne kÞbe ubeset og uprÞvet. Kristian vil helst have at vi kommer og ser den, men jeg stoler pÃ¥ hans vurdering og i lyset af, at bilen er fra 2019 og “kun” kÞrt 80.000 km. sÃ¥ handler vi👍
Nu har vi haft bilen i én dag, og meget tilfredse indtil videre👍
Det blev en lang anmeldelse, men jeg synes den er fortjent👍
Tak til Kristian fir handlen.

2023幎6月1日

K.S Auto からの回答

Hej Ole, tak for den pÊne anmeldelse. Det var en fornÞjelse at handle med dig, Kristian står til rådighed hvis du skulle have spÞrgsmål. Rigtig god sommer til dig. Mvh K.S Auto Slagelse.

Professionel service

Vi kÞbte bil hos K.S auto i juni 2022, sÊrdeles behagelig oplevelse.
Så her i maj kom der problemer med adbluetanken, vi kÞrte til K.S auto, vi fik en lånebil og problemet blev ordnet på garantien.
Kan kun anbefale K.S Auto

2023幎5月4日

K.S Auto からの回答

Hej Leif. Tak for den pÊne anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjÊlpe dig og gÞr vores bedste for at have tilfredse kunder. Rigtig god sommer til dig. Mvh K.S Auto Slagelse.

Jeg havde i dag en god oplevelse med

Jeg havde i dag en god oplevelse med Kristian, som solgte en bil til min moster. God afslappet atmosfÊre, og god service sÃ¥ jeg kan absolut anbefale KS auto 🙂.

2023幎4月23日

K.S Auto からの回答

Hej Christian. Tak for den pÊne anmeldelse. Det var også en fornÞjelse at handle bil med jer. Alt godt fremover. Mvh K.S Auto

Hold jer langt vÊk

Hold jer langt vÊk! I skal ikke regne med at få lavet noget hos dem, hvis i har kÞbt bil der og den så reelt har defekte dele.
Bilen er ikke kÞbt i mit navn, så derfor kan i ikke finde den

2023幎2月18日

K.S Auto からの回答

Hej Marius. Jeg har gennemgået alle vores handler de sidste 24 mdr. og kan ikke finde en sag hvor vi har solgt en bil til en "Marius". Du må have forvekslet os med et andet K.S Auto. Vi er kede af din anmeldelse og vil rigtig gerne have uddybet din anmeldelse af os. Vil du venligst sende mig en mail på salg@ksauto.eu . Vi lever af tilfredse kunder og med 300+ solgte biler om året, så har vi mange tilfredse kunder og sådan en anmeldelse tager vi absolut seriÞst. Håber at hÞrer fra dig snarest. Mvh K.S Auto Slagelse

KÞbte bil til 27000 kr. for en måned siden hos KS-auto - opdagede at airconditionen ikke virkede - intet problem at få det lavet på garantien og fik gratis lånebil mens det blev ordnet.

2022幎9月8日

K.S Auto からの回答

Hej Rikke, 1000 tak for de sÞde ord. Det betyder mere end du aner. Rigtig god weekend. Mange hilsner fra os alle i K.S Auto Slagelse