レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tak for en fantastisk KÞbsoplevelse. SÊtter virkelig pris pÃ¥ det i uforventelige serviceniveau som Kristian Valentin gav fra start til slut. Tak for at holde butikken ekstra Ã¥ben sÃ¥ jeg kunne... もっず芋る

Vi havde den bedste oplevelse med K.S Auto og deres salgsansvarlige Kristian! Kristian holdte hÃ¥nden over os fra vi var ude og se bilen til kÞb af den. Desuden var de meget behjÊlpelige med eventuel... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg skulle kÞbe min fÞrste bil, og blev mÞdt med enormt god service og venlighed hos K.S. Auto. Der var tid til at tale om bilerne, stille spÞrgsmÃ¥l og alting blev besvaret med professionalisme og... もっず芋る

⭐⭐⭐⭐⭐5 Stjerner til Kristian V. Hos K. S Auto bliver man mÞdt af smilende og hjÊlpsomme personale, som giver sig god tid til lytte og forklare. Man fÞler sig virkelig tryg og man bliver godt... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. カヌ アクセサリヌ店
  5. 自動車販売店
  6. 䞭叀車ディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Vi ved, at kÞb af bil kan vÊre en stor beslutning, derfor lÊgger vi stor vÊgt på at skabe en tryg og gennemsigtig kÞbsoplevelse for dig. Hos K.S Auto er vores salgsafdeling, vÊrksted og klargÞring under et tag, så vi kan levere den bedste service og support fra start til slut.

4.8

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Indefrakommende tÊrring, bil var fin

Jeg ringede og fortalte, at vi skulle kÞre langt for at kigge på en bil som faktisk står fremragende og uden rust og skader på billeder. SpÞrger pÊnt om der er nogle fejl og mangler på bilen. Får af vide at den er fin., Men da vi ankommer kigger vi 2 minutter på bilen og inden vi overhovedet er gået ind af dÞren til sÊlgeren har vi besluttet at kÞre igen.

Bilen viser sig at have tegn pÃ¥ indefrakommende tÊrring/rust pÃ¥ bagskÊrmene omkring begge baglygter samt i bunden af dÞrene(det ved baglygterne er vÊrst) ☺

Bilen var måske iorden mekanisk, men den var faktisk i rigtig ringe kosmetisk stand, så ringe at det ikke lÊngere er kosmetisk, men muligt at skulle udbedres inden for meget få år. Nok inden nÊste syn.

Og ja, jeg er autolaker. Så jeg kan godt kende sådanne rust på afstand. Ydermere ligner det at det har vÊret lavet fÞr for at hamemme

Dette er drejer sig om en Hvid Mini fra 2006 til 54.900 kr.

2022幎5月1日

Hej Nick.
Tak for din mail, dog kunne jeg Þnske du havde nÊvnt din utilfredshed mens du var i butikken og ikke her. Men når det så er sagt, så er bilen du skriver på en engrosbil og en bil der sÊlges uden garanti og reklamationsret prÊcis som der står i annoncen. Bilen er en 16 år gammel engelsk bil og ja, de ruster alle og måske mere end andre, men det er de fÊrreste 16 år gamle biler der ikke har rust. Dog er det rust du nÊvner kosmetisk og bÞr absolut ikke have noget som helst med syn at gÞre.
Bilen er annonceret som CVR / engros salg af prÊcis den årsag at det er en 16 år gammel bil og den KUN sÊlges til CVR, altså folk med forstand på biler. Det kan da godt vÊre at bilen i dine Þjne er en 1 Stjerne bil som den anmeldelse du har givet mig, men at vurdere hele min forretning ud fra en 16 år gammel engrosbil, det er tarveligt og ikke i tråd med det jeg prÞver at leve op til.
For at nÊvne dit opkald, så spurgte du mig hvad der lavet ved bilen, og jeg kunne kun fortÊlle dig det jeg vidste mekanisk, men ellers kunne jeg få en mekaniker til at tjekke den i ugens lÞb, men du valgte at komme inden. Det er selvfÞlgelig beklageligt at du skulle kÞrer langt, og du havde stÞrre forventninger til bilen end den kunne leve op til. Det er en bil der kostede over 300.000 kr. og som nu koster 54.900 kr. engros. Det burde vÊre nok til at man ikke forventer en ny bil.
Men endnu engang kan jeg kun beklage, og jeg vil fremover prÞve at beskrive engrosbiler til professionelle grundigere når folk ringer og ikke lade folk komme fÞr forventningerne er afstemt. Det er til trods for at det aldrig har vÊret et problem fÞr og vi sÊlger rigtig mange engrosbiler til folk som ved hvad det indebÊrer.
Ønsker dig en rigtig god aften og vil du have uddybet dette svar trÊffes jeg pÃ¥ 58525000 eller pÃ¥ mail salg@ksauto.eu

Anbefaling til K.S auto

KÊmpe ros og stor anbefaling til K.S Auto herfra.

KÞbte min fÞrste bil hos K.S Auto, og det kan kun siges at vÊre et godt valg.
Fantastisk service og imÞdekommende medarbejdere med styr på tingene og god vejledning med tanke på fÞrste bilkÞb.

Vigtigt at nÊvne en Êrlig forhandler.
Har efterfÞlgende vÊret på besÞg på vÊrkstedet hos K.S Auto, da de havde opdaget nogle småting på bilen de ville udbedre. Stor ros og taknemmelighed for god service og Êrlig betjening.

2021幎10月20日

STOR ROS

STOR ROS
Har vÊret mange forhandlere og mekanikere igennem i lÞbet af årene. Har aldrig vÊret 100% tilfreds fÞr jeg kÞbte min fÞrste bil hos KS for snart 10 år siden. De har virkelig styr på deres ting, både mht. til salg af biler, service og reparationer. Det er altid en fornÞjelse at aflevere sin bil hos Kenneth. Tingene bliver ordnet hurtigt og priserne er gode og gennemskuelige. KS har både vores private biler og vores firmas. Når vi skal bruge nye biler til firmaet, finder de den rigtige også selvom de ikke har den Þnskede bil stående blandt deres eget soritment, så skaffer de den til en god pris. Man bliver taget seriÞst og der er ingen skjulte ting, som der eller nemt kan vÊre i den branche. STOR ROS - Christian

2021幎9月10日
自発的なレビュヌ

Vi har solgt vores gamle samt kÞbt en

Vi har solgt vores gamle samt kÞbt en nybrugt bil hos K.S.Auto. Vi er utvivlsom blevet behandlet upåklageligt, trovÊrdigt og med et stort service niveau. Generelt har hele vores kÞbsoplevelse vÊret prÊget af, at K.S.Auto og i sÊrdeleshed Kenneth som har givet os den bedst tÊnkelige oplevelse.

Der skal lyde et sÊrligt tak til Kenneth for aflevering af bilen trods nye coronarestriktioner.

Jeg vil uden tvivl kÞbe/sÊlge/servicere min bil hos K.S.Auto, da det handler om tillid, hvilket må siges Kenneth og hans team absolut lever op til.

Alt i alt et stort UG for deres enestående serviceniveau.

2021幎1月18日
自発的なレビュヌ

Har kÞbt bil hos Ks auto og fÃ¥r

Har kÞbt bil hos Ks auto og får serviceret begge mine biler derude. Det er god service og der bliver ordnet det der er aftalt. Opdages noget, kontaktes man og det laves kun med min accept. Kenneth er altid lydhÞr overfor Þnsker i forhold til fremtidig bil, selvom det ikke altid er hans biler man vÊlger.
Kan kun anbefales.

Henrik Paaske

2019幎12月1日

Total dårlig service

Total dårlig service, har aldrig vÊret udsat for noget lignende.

2019幎5月28日

K.S Auto からの回答

Hej Mikkel. Har vÊret langt tilbage i tiden for at finde noget med "Mikkel Jensen" og jeg kan umiddelbart ikke finde noget, hverken faktura eller kÞrersedler som burde indikere du har vÊret her ? Jeg er oprigtig ked af din oplevelse hos K.S Auto Slagelse, er du ikke rar at sende mig en mail på ksautoslagelse@gmail.com hvor du beskriver din oplevelse, så vi kan gÞre det bedre en anden gang. Eller tjekke om det virkelig er K.S Auto Slagelse du har haft den dårlige oplevelse i, der finde flere K.S Auto i Danmark og Þnsker ikke en anmeldelse som ikke drejer sig om os.

KÞb af bil

Har for nyligt kÞbt bil hos K’s auto igen. Og igen en god handel og god service. For ogsÃ¥ lavet service pÃ¥ mine biler og der er heller ikke nÃ¥et at sÊtte en finger pÃ¥. K’s auto kan varmt anbefaledes bÃ¥de til kÞb af bil og hvis du skal ha lavet service pÃ¥ din bil

2018幎10月8日
自発的なレビュヌ

Har handlet bil hos KS Auto 2 gange nu. Begge gange med god service og rådgivning. Kenneth er god til at finde bilen der dÊkker ens behov, og skulle der blive noget med bilen er de altid behjÊlpelige.
Vil helt sikkert kigge forbi nÊste gang jeg skal handle bil.

2018幎9月30日

Har netop handlet brugt bil hos KS Auto

Jeg skrev for mindre end et år siden anmeldelsen nedenfor om kÞb af en BMW 520 fra K.S. Auto. Jeg havde vÊret tilfreds med handelen, men havde åbenbart også vÊret alt for naiv. Her mindre end et år efter har jeg haft betalt vÊrkstedsregninger for ca. 60.000 kr.

Indledningsvis måtte jeg kÞbe både nye sommer og vinterdÊk. Begge sÊt, som fulgte med handelen var så nedslidte, at de ikke kunne klare en sÊson mere. I vintersÊttet, som lå i poser ved kÞb, var der sågar et sÞm igennem et af de fire totalt nedslidte dÊk.

Udover dÊk har jeg haft udgifter til skift af:

- Affjedring (luftpuder)
- Aircondition (nyanskaffelse)
- Bremseskiver
- Manifold, som smeltede

I de 11 måneder, jeg har haft bilen, har jeg således haft reparationsudgifter for nÊsten 5.500 kr. om måneden. Det er temmelig utilfredsstillende og under al kritik, at der ved levering ikke er taget hånd om service og check af nÊvnte dele. Jeg skulle have vÊret meget mere kritisk og ikke forlade mig på, at man kan tage et ord for et ord. Dyre lÊrepenge. Jeg kan ikke anbefale at handle hos K.S. Auto.

Anmeldelse af september 2018:
Har netop handlet brugt bil hos KS Auto og kan ikke efterlade andet end positive kommentarer om den proces. Kenneth var hurtig og tålmodig til at svare på spÞrgsmål og gav fra start til slut en perfekt service. Jeg handler der gerne igen, når jeg skal have skiftet min nye brugte bil ud igen. Kan varmt anbefales.

2018幎9月23日

K.S Auto からの回答

Hej Flemming, er selvfÞlgelig lidt uforstående over for din mail. Specielt fordi jeg ikke har hÞrt et ord fra dig, og ikke mindst din historik. DÊk, ja de bliver jo slidt og speciel med de mange km du kÞrer. Hvis der har siddet et sÞm i et dÊk, det kan ske, men hvorfor kontaktede du os ikke, så vi kunne lave det ?
Affjedring / luftpuder er en kendt fejl på BMW`erne og de kan gå. Det er jo en brugt bil du har kÞbt og vi kan jo ikke vide hvornår de går i stykker. Det samme med aircondition. Du ved selv som mig at alle de ting virkede da du fik bilen, ellers er jeg sikker på du havde kontaktet os i garanti perioden.
Bremser er en sliddel og med de km du kÞrer skal de da skiftes engang imellem, ligesom vi skiftede på din da vi fik den i bytte.
Manifold "smeltede" det har jeg ALDRIG hÞrt om. Den kan ikke smelte med de temperaturer der er i en bil.
FLEMMING HVIS DU LÆSER DIN EGEN ANMELDELSE SÅ ER DET NOK MERE PRODUKTET "EN BRUGT BMW" DU ER UTILFREDS MED OG IKKE OS K.S AUTO. VI KAN DESVÆRRE IKKE SE IND I FREMTIDEN OG UDREGNE HVORNÅR BILER GÅR I STYKKER, SELVOM DET VILLE VÆRE EN STOR HJÆLP!

De sidste ord: synes ikke den anmeldelse er fair, BMW`s kvalitet på lang sigt, kan vi ikke stå til ansvar for, og trods alt Þnsker jeg dig alt godt og håber på du bliver glad for din BMW alligevel.

meget dÃ¥rlig oplevelse med kÞb af brugt

meget dårlig oplevelse med kÞb af brugt bil

2018幎8月13日

K.S Auto からの回答

Hej Michael. Umiddelbart kan jeg ikke genkende dit navn i forbindelse med en handel her de sidste par måneder. Kan du ikke kontakte mig på mail ksautoslagelse@gmail.com jeg vil MEGET gerne hÞrer din historie.

SKULLE DER VÆRE KUNDER SOM ØNSKER EN NÆRMERE PÅ FORKLARING PÅ DENNE ANMELDELSE ER I VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS. OG MED ET SALG PÅ 200-250 BILER OM ÅRET ER VIL GLADE FOR AT VI TRODS ALT HAR MANGE TILFREDSE KUNDER. Mvh K.S Auto Slagelse

Mistede alt jeg havde betalt på et bilkÞb der blev anuleret.

Jeg er kvinde i 60erne og kÞber af en bil fra 2011.
KS auto udviser en ualmindelig grov tone i SMS hvilket er eneste kommunikation der er efter kÞb af brugt bil. Ringer man tager de ikke telefonen og der er låst på kontoret når man kommer.
KS auto finanserer mit bilkÞb.
Fik en bil og gav min gamle i udbetaling. Havde den kort tid og så kom der fejl som de ikke ville gÞre noget ved, så jeg afleverede bilen retur og med meget mÞje og besvÊr og min svigersÞns hjÊlp fik en anden bil, for en bil med problemer ville jeg ikke have, så kunne jeg bare beholde min gamle. Men så var det pludselig en ny handel og jeg mistede alt. Min gamle bil kÞrer stadig rundt i byen på nye numreplader, den har de solgt videre og tjent penge på.
Jeg fik ikke en krone tilbage selvom jeg afleverede bilen i samme stand som da jeg fik den. Jeg har mistet verdien af min bil og de afdrag jeg nåede at betale. Det er mange penge for mig, de bare har beholdt. Jeg synes KS auto har tyv stjålet fra mig.
Den anden bil jeg nu har, har KS auto også financeret lån til og nu uden udbetaling, for nu er det blevet et nyt bilkÞb, jeg havde jo ingen gammel bil at give i udbetaling.
DesvÊrre er der flere småting ved den som jeg kom til dem med og ville have lavet indenfor de tre måneder man har til at klage over, men så får jeg en lang smÞre om at jeg laver balade igen og at jeg aldrig skal vise mig i butikken igen, fÞr den er betalt så jeg kan få det endelige ejerskab af bilen, for jeg låner jo bare bilen af dem og KS auto ejer den. Og skulle jeg få den ide at stoppe betalingerne, skriver de i en SMS til mig, at de til enhver tid kan hente deres ejendom.
De er grove og aldeles ikke kundevenlige hvis kunderne har noget at klage over.
Jeg skriver anmeldelsen fordi jeg fÞler mig snydt og bestjålet, men fortsÊtter selvfÞlgelig mine forpligtigelser i forbindelse med financeringen af den bil jeg nu har, så jeg kan beholde bilen og når den er betalt få det endelige ejerskab af bilen
Hilsen fra en snydt kunde hos KS auto

2018幎8月5日

KÊre Anne Grethe
Jeg vil ikke starte en offentlig mudderkastning her. Men det er så langt fra sandheden, og håber virkelig du har skrevet denne anmeldelse efter et par glas for meget, for at beskylde os for tyveri er direkte injurier og jeg vil undersÞge sagen sammen med en advokat.
Desuden kan du tro jeg fortryder at vi har hjulpet dig med både kÞb og finansiering af bil, specielt nu hvor du er så ked af handlen, forstår jeg ikke du kom tilbage. Men mit davÊrende gode hjerte lÞb af med mig og JEG lånte dig pengene selvom ingen andre vil finansiere en bil for dig. Det her er så takken :-( og nok derfor du kom tilbage.
Ja, din gamle bil er solgt igen og selvfÞlgelig tjente vi penge på den ellers var det jo ikke en bilforretning ?
Ja, det koster penge at skifte bil , det ved alle og enhver.
Ja, vi ejer bilen indtil den er betalt, så er det derefter din. Det er da helt fornuftigt når man tÊnker på din Þkonomi situation, vi skal da have sikret vores lån, ligesom bankerne tager pant i bilen.
Ja, vi har bedt dig om ikke at komme i butikken eller ringe / SMS da du absolut ingen pli har og skaber mere problemer end fornuft.

Vi har ikke hverken snydt eller stjålet for dig, du har hele tiden fået besked på hvordan handlen / handlerne skulle vÊre og der har på intet tidspunkt vÊret tvang, du har selv kommet og sagt ja til betingelserne.