Tak for en fantastisk KÞbsoplevelse. SÊtter virkelig pris pÃ¥ det i uforventelige serviceniveau som Kristian Valentin gav fra start til slut. Tak for at holde butikken ekstra Ã¥ben sÃ¥ jeg kunne... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi havde den bedste oplevelse med K.S Auto og deres salgsansvarlige Kristian! Kristian holdte hÃ¥nden over os fra vi var ude og se bilen til kÞb af den. Desuden var de meget behjÊlpelige med eventuel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg skulle kÞbe min fÞrste bil, og blev mÞdt med enormt god service og venlighed hos K.S. Auto. Der var tid til at tale om bilerne, stille spÞrgsmÃ¥l og alting blev besvaret med professionalisme og... ãã£ãšèŠã
âïžâïžâïžâïžâïž5 Stjerner til Kristian V. Hos K. S Auto bliver man mÞdt af smilende og hjÊlpsomme personale, som giver sig god tid til lytte og forklare. Man fÞler sig virkelig tryg og man bliver godt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ã«ãŒ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
- èªåè»è²©å£²åº
- äžå€è»ãã£ãŒã©ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi ved, at kÞb af bil kan vÊre en stor beslutning, derfor lÊgger vi stor vÊgt på at skabe en tryg og gennemsigtig kÞbsoplevelse for dig. Hos K.S Auto er vores salgsafdeling, vÊrksted og klargÞring under et tag, så vi kan levere den bedste service og support fra start til slut.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Service helt i top
Har fået ordnet bil ved KS Auto - Flinke mekanikere og en service der er bare er helt i top.
Kan klart anbefales.
Min sÞn har lige kÞbt sin fÞrsteâŠ
Min sÞn har lige kÞbt sin fÞrste bil.super god betjening.de hjalp med alt bÃ¥de forsikring og alle de spÞrgsmÃ¥l vi havede.de er super flinke.det er ikke sidste gang vi kommer her.ððððððð
Service i Top
Har lige fået skiftet dÊk og ordnet en mindre ridse i kofanger. Altid god service til fornuftige priser.
Indefrakommende tÊrring, bil var fin
Jeg ringede og fortalte, at vi skulle kÞre langt for at kigge på en bil som faktisk står fremragende og uden rust og skader på billeder. SpÞrger pÊnt om der er nogle fejl og mangler på bilen. Får af vide at den er fin., Men da vi ankommer kigger vi 2 minutter på bilen og inden vi overhovedet er gået ind af dÞren til sÊlgeren har vi besluttet at kÞre igen.
Bilen viser sig at have tegn pÃ¥ indefrakommende tÊrring/rust pÃ¥ bagskÊrmene omkring begge baglygter samt i bunden af dÞrene(det ved baglygterne er vÊrst) âºïž
Bilen var måske iorden mekanisk, men den var faktisk i rigtig ringe kosmetisk stand, så ringe at det ikke lÊngere er kosmetisk, men muligt at skulle udbedres inden for meget få år. Nok inden nÊste syn.
Og ja, jeg er autolaker. Så jeg kan godt kende sådanne rust på afstand. Ydermere ligner det at det har vÊret lavet fÞr for at hamemme
Dette er drejer sig om en Hvid Mini fra 2006 til 54.900 kr.

K.S Auto ããã®åç
Tak for en god og informativ handel
Tak for en god og informativ handel. Kan trygt anbefale at handle her. Trods mit krav om hurtigt levering, fik de min nye bil klar på få timer og jeg kan nu komme på arbejde på mandag.
Rigtig super service .
Anbefaling til K.S auto
KÊmpe ros og stor anbefaling til K.S Auto herfra.
KÞbte min fÞrste bil hos K.S Auto, og det kan kun siges at vÊre et godt valg.
Fantastisk service og imÞdekommende medarbejdere med styr på tingene og god vejledning med tanke på fÞrste bilkÞb.
Vigtigt at nÊvne en Êrlig forhandler.
Har efterfÞlgende vÊret på besÞg på vÊrkstedet hos K.S Auto, da de havde opdaget nogle småting på bilen de ville udbedre. Stor ros og taknemmelighed for god service og Êrlig betjening.
STOR ROS
STOR ROS
Har vÊret mange forhandlere og mekanikere igennem i lÞbet af årene. Har aldrig vÊret 100% tilfreds fÞr jeg kÞbte min fÞrste bil hos KS for snart 10 år siden. De har virkelig styr på deres ting, både mht. til salg af biler, service og reparationer. Det er altid en fornÞjelse at aflevere sin bil hos Kenneth. Tingene bliver ordnet hurtigt og priserne er gode og gennemskuelige. KS har både vores private biler og vores firmas. Når vi skal bruge nye biler til firmaet, finder de den rigtige også selvom de ikke har den Þnskede bil stående blandt deres eget soritment, så skaffer de den til en god pris. Man bliver taget seriÞst og der er ingen skjulte ting, som der eller nemt kan vÊre i den branche. STOR ROS - Christian
Verdensklasse service af et megetâŠ
Verdensklasse service af et meget imÞdekommende par mekanikkere. Fik fikset mine bremser og de kÞrte bilen til omsyn sÃ¥ jeg slap for den hovedpineð
Kan varmt anbefale K.S Auto super god og professionel serviceð
Vi har lige kÞbt en brugt Mazda 5
Vi har lige kÞbt en brugt Mazda 5, super god behandling og trovÊrdighed at handle med Kenneth, vi kan klart anbefale at handle her.
Steffen Hansen
Vi har solgt vores gamle samt kÞbt enâŠ
Vi har solgt vores gamle samt kÞbt en nybrugt bil hos K.S.Auto. Vi er utvivlsom blevet behandlet upåklageligt, trovÊrdigt og med et stort service niveau. Generelt har hele vores kÞbsoplevelse vÊret prÊget af, at K.S.Auto og i sÊrdeleshed Kenneth som har givet os den bedst tÊnkelige oplevelse.
Der skal lyde et sÊrligt tak til Kenneth for aflevering af bilen trods nye coronarestriktioner.
Jeg vil uden tvivl kÞbe/sÊlge/servicere min bil hos K.S.Auto, da det handler om tillid, hvilket må siges Kenneth og hans team absolut lever op til.
Alt i alt et stort UG for deres enestående serviceniveau.
KS Auto
Har lige solgt min gamle bil til KS Auto
Ingen dikkedarer, fair pris, venlig behandling.
Hans Christian
Har kÞbt bil hos Ks auto og fÃ¥râŠ
Har kÞbt bil hos Ks auto og får serviceret begge mine biler derude. Det er god service og der bliver ordnet det der er aftalt. Opdages noget, kontaktes man og det laves kun med min accept. Kenneth er altid lydhÞr overfor Þnsker i forhold til fremtidig bil, selvom det ikke altid er hans biler man vÊlger.
Kan kun anbefales.
Henrik Paaske
Total dårlig service
Total dårlig service, har aldrig vÊret udsat for noget lignende.

KÞb af bil
Har for nyligt kÞbt bil hos Kâs auto igen. Og igen en god handel og god service. For ogsÃ¥ lavet service pÃ¥ mine biler og der er heller ikke nÃ¥et at sÊtte en finger pÃ¥. Kâs auto kan varmt anbefaledes bÃ¥de til kÞb af bil og hvis du skal ha lavet service pÃ¥ din bil
Har handlet bil hos KS Auto 2 gange nu. Begge gange med god service og rådgivning. Kenneth er god til at finde bilen der dÊkker ens behov, og skulle der blive noget med bilen er de altid behjÊlpelige.
Vil helt sikkert kigge forbi nÊste gang jeg skal handle bil.
Har netop handlet brugt bil hos KS AutoâŠ
Jeg skrev for mindre end et år siden anmeldelsen nedenfor om kÞb af en BMW 520 fra K.S. Auto. Jeg havde vÊret tilfreds med handelen, men havde åbenbart også vÊret alt for naiv. Her mindre end et år efter har jeg haft betalt vÊrkstedsregninger for ca. 60.000 kr.
Indledningsvis måtte jeg kÞbe både nye sommer og vinterdÊk. Begge sÊt, som fulgte med handelen var så nedslidte, at de ikke kunne klare en sÊson mere. I vintersÊttet, som lå i poser ved kÞb, var der sågar et sÞm igennem et af de fire totalt nedslidte dÊk.
Udover dÊk har jeg haft udgifter til skift af:
- Affjedring (luftpuder)
- Aircondition (nyanskaffelse)
- Bremseskiver
- Manifold, som smeltede
I de 11 måneder, jeg har haft bilen, har jeg således haft reparationsudgifter for nÊsten 5.500 kr. om måneden. Det er temmelig utilfredsstillende og under al kritik, at der ved levering ikke er taget hånd om service og check af nÊvnte dele. Jeg skulle have vÊret meget mere kritisk og ikke forlade mig på, at man kan tage et ord for et ord. Dyre lÊrepenge. Jeg kan ikke anbefale at handle hos K.S. Auto.
Anmeldelse af september 2018:
Har netop handlet brugt bil hos KS Auto og kan ikke efterlade andet end positive kommentarer om den proces. Kenneth var hurtig og tålmodig til at svare på spÞrgsmål og gav fra start til slut en perfekt service. Jeg handler der gerne igen, når jeg skal have skiftet min nye brugte bil ud igen. Kan varmt anbefales.

K.S Auto ããã®åç
meget dÃ¥rlig oplevelse med kÞb af brugtâŠ
meget dårlig oplevelse med kÞb af brugt bil

K.S Auto ããã®åç
Mistede alt jeg havde betalt på et bilkÞb der blev anuleret.
Jeg er kvinde i 60erne og kÞber af en bil fra 2011.
KS auto udviser en ualmindelig grov tone i SMS hvilket er eneste kommunikation der er efter kÞb af brugt bil. Ringer man tager de ikke telefonen og der er låst på kontoret når man kommer.
KS auto finanserer mit bilkÞb.
Fik en bil og gav min gamle i udbetaling. Havde den kort tid og så kom der fejl som de ikke ville gÞre noget ved, så jeg afleverede bilen retur og med meget mÞje og besvÊr og min svigersÞns hjÊlp fik en anden bil, for en bil med problemer ville jeg ikke have, så kunne jeg bare beholde min gamle. Men så var det pludselig en ny handel og jeg mistede alt. Min gamle bil kÞrer stadig rundt i byen på nye numreplader, den har de solgt videre og tjent penge på.
Jeg fik ikke en krone tilbage selvom jeg afleverede bilen i samme stand som da jeg fik den. Jeg har mistet verdien af min bil og de afdrag jeg nåede at betale. Det er mange penge for mig, de bare har beholdt. Jeg synes KS auto har tyv stjålet fra mig.
Den anden bil jeg nu har, har KS auto også financeret lån til og nu uden udbetaling, for nu er det blevet et nyt bilkÞb, jeg havde jo ingen gammel bil at give i udbetaling.
DesvÊrre er der flere småting ved den som jeg kom til dem med og ville have lavet indenfor de tre måneder man har til at klage over, men så får jeg en lang smÞre om at jeg laver balade igen og at jeg aldrig skal vise mig i butikken igen, fÞr den er betalt så jeg kan få det endelige ejerskab af bilen, for jeg låner jo bare bilen af dem og KS auto ejer den. Og skulle jeg få den ide at stoppe betalingerne, skriver de i en SMS til mig, at de til enhver tid kan hente deres ejendom.
De er grove og aldeles ikke kundevenlige hvis kunderne har noget at klage over.
Jeg skriver anmeldelsen fordi jeg fÞler mig snydt og bestjålet, men fortsÊtter selvfÞlgelig mine forpligtigelser i forbindelse med financeringen af den bil jeg nu har, så jeg kan beholde bilen og når den er betalt få det endelige ejerskab af bilen
Hilsen fra en snydt kunde hos KS auto

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã