Auto met bullbar is verleden jaar door jullie goedgekeurd en nu afgekeurd Verder is dit natuurlijk een opvallend detail aan de auto en ik denk dat je zonder de hele keuring door te lopen en rekening... もっと見る
企業が回答しました
Mijn dank voor de monteur van de Kwikfit Enschedesestraat in Hengelo! Super fijn dat je me direct hebt geholpen met de bandenspanning en de melding. Wij zijn veilig in Antwerpen aangekomen en daarna n... もっと見る
企業が回答しました
De locatie manager was oprecht, vriendlijk en zeer behulpzaam. Dit gaf mij vertrouwen. Duidelijke uitleg wat er moest gebeuren na een lekke band. Ook werd er netjes gevraagd naar wat ik zou wille... もっと見る
Al 8 jaar klant kwikfit amstelveenseweg in Amsterdam. Ik word altijd uitstekend geholpen. Ze kennen mijn auto. Geweldige service. Er wordt meegedacht. Het werd tijd voor een 5 ster review, die ze verd... もっと見る
企業が回答しました
KwikFit is de grootste autoserviceketen van Nederland. In meer dan 175 vestigingen kunt u terecht voor onder andere: - APK - Onderhoud - Autobanden - Accu - Airco - Autoruiten - Trekhaken
Postbus 458, 3840AL, HARDERWIJK, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 99%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bij Kwikfit Arnhem Zuid geweest auto van mijn vrouw om 8.45 uur neer gezet, om 15.52 uur gebeld dat de auto afgekeurd is omdat de knipperlichten niet meer oranje genoeg waren en de stadslichten de lampjes kapot waren. Ze konden het oplossen en met een half uur de auto ophalen. Ik ging akkoord, en moest in totaal bijna
€ 50.00 extra betalen voor 4 lampjes met de korting eraf. De auto is afgemeld om 15.49 uur en ik word 3 minuten later gebeld hiervan heb ik bewijzen. Van de knipperlichten is het duidelijk geen regel zoals hij mij verteld heeft zie RDW De extra richtingaanwijzers, extra waarschuwings-knipperlichten en extra zijrichtingaanwijzers mogen naar voren niet anders dan wit of ambergeel, en naar achteren niet anders dan rood of ambergeel stralen. Dus oranje niet van toepassing. Van de stadslichten 2 tegelijk kapot ??
Dit is zeker een truc om extra te verdienen 4 lampjes inkoop ca. € 10.00 hooguit.
Gewoon een ordinair verdienmodel.
Ik wil per omgaande mijn geld terug, auto was al afgemeld voordat Kwikfit mij belde.

KwikFit NL からの回答
Kon op korte termijn een afspraak maken voor de apk keuring,
Geweldige service, en hele vriendelijke mensen die daar werken.de kosten vielen ook mee is ook niet onbelangrijk.
Ben echt super tevreden

KwikFit NL からの回答
makkelijk afspraak maken via mail.
leenfiets ter beschikking.
vriendelijke dame bij de balie.
9.00 afgeleverd 13.00 klaar.

KwikFit NL からの回答
Ik had een fout kenteken doorgegeven bij de boeking. Daardoor leek het alof ik geen afspraak had. Ze gingen het uizoeken en .... KB maar BK doorgegeven. Ze verwachten een andere auto. Met een lach opgelost. Top.

KwikFit NL からの回答
Makkelijk inplannen, fijn al voor 8 uur auto kunnen achterlaten voor APK en voor de lunch alweer klaar. Aardige mensen.

KwikFit NL からの回答
Very disappointing experience — be careful with this garage.
I would strongly recommend getting a second opinion and comparing prices before having your car repaired here. In my experience, the prices I was quoted were extremely high — in some cases around three times more than what I was quoted elsewhere for the same work.
What makes the situation even more frustrating is the way the pricing was presented. Instead of being transparent and reasonable about the costs, I felt like I was being made to believe that these prices were completely normal and unavoidable. When you start comparing the prices with other garages, however, the difference can be shocking.

KwikFit NL からの回答
Uitstekende communicatie, zeer behulpzaam en kundig personeel.

KwikFit NL からの回答
Afspraak gemaakt en dag van tevoren, herinnering hierover via e-mailtje ontvangen.
Op speciaal verzoek, hoefde ik niet de hele dag af te wachten, rond de klok van 10.45 uur, werd ik gebeld, dat ik de auto kon ophalen.

KwikFit NL からの回答
Nieuwe banden laten leggen, snel gebeurd. Vriendelijk personeel. Keurig.

KwikFit NL からの回答
Al 8 jaar klant kwikfit amstelveenseweg in Amsterdam. Ik word altijd uitstekend geholpen. Ze kennen mijn auto. Geweldige service. Er wordt meegedacht. Het werd tijd voor een 5 ster review, die ze verdienen.

KwikFit NL からの回答
In de vestiging aan de Jan Rebelstraat zijn er te weinig kluisjes, verder is het prima.

KwikFit NL からの回答
Kwikfit Rotterdam Blijdorp is al jaren mijn vaste stek voor apk en onderhoud. Tot volle tevredenheid! Afspraken zijn makkelijk te plannen, service is goed en vriendelijk, prijzen zijn schappelijk. Top!

KwikFit NL からの回答
Altijd een vrolijke en deskundig advies op de vragen .de service is een 5 sterren waard

KwikFit NL からの回答
Kon wachten tot mijn auto klaar was alleen dat duurde langer dan verwacht dus enige minpuntje is misschien wanneer er iemand wacht een verwachte eindtijd doorgeven zodat daar rekening mee gehouden kan worden

KwikFit NL からの回答
De medewerkers leggen alles duidelijk en transparant uit en geven eerlijk hun mening en advies over het vervangen van onderdelen. Tijdens mijn remservice gaven ze aan dat de remschijven eigenlijk nog wel even mee konden, maar dat vervangen mogelijk was om eventueel ongemak in de toekomst te voorkomen. Hierdoor krijg je zelf een goed beeld van de situatie en kun je een weloverwogen keuze maken. Dit is precies de eerlijkheid en transparantie die ik zoek in een garage!

KwikFit NL からの回答
In Hoogeveen over algemeen goed geholpen door Kwik Fit. Soms hulpvaardig, soms een norse medewerker. Enkel maal een foutje. Maar laatste tijd kunnen ze bepaalde reparaties niet meer doen zoals bepaalde ruitenwissers monteren of distributieriem monteren.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。