KwikFit NL レビュー

8,783
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Auto met bullbar is verleden jaar door jullie goedgekeurd en nu afgekeurd Verder is dit natuurlijk een opvallend detail aan de auto en ik denk dat je zonder de hele keuring door te lopen en rekening... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn dank voor de monteur van de Kwikfit Enschedesestraat in Hengelo! Super fijn dat je me direct hebt geholpen met de bandenspanning en de melding. Wij zijn veilig in Antwerpen aangekomen en daarna n... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De locatie manager was oprecht, vriendlijk en zeer behulpzaam. Dit gaf mij vertrouwen. Duidelijke uitleg wat er moest gebeuren na een lekke band. Ook werd er netjes gevraagd naar wat ik zou wille... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Al 8 jaar klant kwikfit amstelveenseweg in Amsterdam. Ik word altijd uitstekend geholpen. Ze kennen mijn auto. Geweldige service. Er wordt meegedacht. Het werd tijd voor een 5 ster review, die ze verd... もっと見る

企業情報

1. ハイヤー サービス
  2. カー エアコン サービス
  3. 自動車修理店
  4. カー バッテリー販売店
  5. 自動車修理・整備店
  6. タイヤ専門店

当該企業による記述

KwikFit is de grootste autoserviceketen van Nederland. In meer dan 175 vestigingen kunt u terecht voor onder andere: - APK - Onderhoud - Autobanden - Accu - Airco - Autoruiten - Trekhaken

連絡先

(8,783)

過去12か月のレビュー数: 1,781

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Verdienmodel van lampjes auto was al afgemeld

Bij Kwikfit Arnhem Zuid geweest auto van mijn vrouw om 8.45 uur neer gezet, om 15.52 uur gebeld dat de auto afgekeurd is omdat de knipperlichten niet meer oranje genoeg waren en de stadslichten de lampjes kapot waren. Ze konden het oplossen en met een half uur de auto ophalen. Ik ging akkoord, en moest in totaal bijna
€ 50.00 extra betalen voor 4 lampjes met de korting eraf. De auto is afgemeld om 15.49 uur en ik word 3 minuten later gebeld hiervan heb ik bewijzen. Van de knipperlichten is het duidelijk geen regel zoals hij mij verteld heeft zie RDW De extra richtingaanwijzers, extra waarschuwings-knipperlichten en extra zijrichtingaanwijzers mogen naar voren niet anders dan wit of ambergeel, en naar achteren niet anders dan rood of ambergeel stralen. Dus oranje niet van toepassing. Van de stadslichten 2 tegelijk kapot ??
Dit is zeker een truc om extra te verdienen 4 lampjes inkoop ca. € 10.00 hooguit.
Gewoon een ordinair verdienmodel.
Ik wil per omgaande mijn geld terug, auto was al afgemeld voordat Kwikfit mij belde.

Beste meneer Ruud,

Dank voor uw review. We begrijpen dat de gang van zaken rondom de APK-keuring en de kosten voor de vervangen lampjes bij u vragen oproept. We willen dit daarom graag verder onderzoeken, waaronder het moment van afmelden van de auto en de uitgevoerde werkzaamheden.

Wilt u ons een e-mail sturen via klanten@kwikfit.nl onder vermelding van uw kenteken en referentienummer KL-73755? Dan kunnen wij de gegevens en de uitgevoerde APK-keuring erbij pakken en dit verder voor u uitzoeken.

Frank
Klantenservice KwikFit

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, auto snel gekeurd, prijs goed.

Beste Nelleke,

Wat leuk om deze review te ontvangen! 😊 Bedankt voor uw vertrouwen en fijn dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Graag tot ziens!

5つ星のうち5の評価

Kon op korte termijn een afspraak maken…

Kon op korte termijn een afspraak maken voor de apk keuring,
Geweldige service, en hele vriendelijke mensen die daar werken.de kosten vielen ook mee is ook niet onbelangrijk.
Ben echt super tevreden

Beste Monique,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Bedankt voor uw bezoek en voor het delen van uw ervaring. Wij wensen u veel veilige en zorgeloze kilometers toe. 🚘

APK keuring

makkelijk afspraak maken via mail.
leenfiets ter beschikking.
vriendelijke dame bij de balie.
9.00 afgeleverd 13.00 klaar.

Beste Karin,

Super bedankt voor uw positieve review! Daar worden wij blij van. We hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. 😊

Vriendelijke en betrouwbare communicatie

Ik had een fout kenteken doorgegeven bij de boeking. Daardoor leek het alof ik geen afspraak had. Ze gingen het uizoeken en .... KB maar BK doorgegeven. Ze verwachten een andere auto. Met een lach opgelost. Top.

Beste Dineke,

Bedankt voor uw mooie feedback! We doen iedere dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Fijn dat dit gewaardeerd wordt! 🚗✨

5つ星のうち5の評価

Goede service, nette mensen, top!!

Beste Walter,

Dank u wel voor uw vriendelijke woorden! Het is altijd prettig om te horen dat onze inzet wordt gewaardeerd. Veel rijplezier gewenst! 😊

Makkelijk inplannen, aardige mensen

Makkelijk inplannen, fijn al voor 8 uur auto kunnen achterlaten voor APK en voor de lunch alweer klaar. Aardige mensen.

Beste Mar Bo,

5つ星のうち1の評価

Very disappointing experience

Very disappointing experience — be careful with this garage.

I would strongly recommend getting a second opinion and comparing prices before having your car repaired here. In my experience, the prices I was quoted were extremely high — in some cases around three times more than what I was quoted elsewhere for the same work.

What makes the situation even more frustrating is the way the pricing was presented. Instead of being transparent and reasonable about the costs, I felt like I was being made to believe that these prices were completely normal and unavoidable. When you start comparing the prices with other garages, however, the difference can be shocking.

Dear Wahid,

Thank you for your review. We are sorry to hear that this was your experience with our service. We always strive to be as transparent as possible when informing our customers about the recommended repairs and the associated costs.

As every situation and quotation depends on various factors, such as the type of parts used, the scope of the work, and the diagnosis, we would appreciate the opportunity to discuss your experience in more detail and better understand where the difference in pricing may have come from.

If you are open to this, please let me know if there is anything I can do for you. You are welcome to contact me directly, and I would be happy to discuss this matter with you further. Please contact me on klanten@kwik-fit.nl under number: KL-73754.

Uitstekende communicatie

Uitstekende communicatie, zeer behulpzaam en kundig personeel.

2026年9月10日

5つ星のうち4の評価

Afspraak gemaakt en dag van tevoren

Afspraak gemaakt en dag van tevoren, herinnering hierover via e-mailtje ontvangen.
Op speciaal verzoek, hoefde ik niet de hele dag af te wachten, rond de klok van 10.45 uur, werd ik gebeld, dat ik de auto kon ophalen.

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wat fijn dat onze communicatie en service aan uw verwachtingen hebben voldaan. We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen. Graag tot ziens! 😊

Goede en snelle service

Goede en professioneel advies en service

Nieuwe banden laten leggen

Nieuwe banden laten leggen, snel gebeurd. Vriendelijk personeel. Keurig.

2026年9月10日

Beste Peter,

Beste service

Al 8 jaar klant kwikfit amstelveenseweg in Amsterdam. Ik word altijd uitstekend geholpen. Ze kennen mijn auto. Geweldige service. Er wordt meegedacht. Het werd tijd voor een 5 ster review, die ze verdienen.

2026年9月7日

5つ星のうち3の評価

In de vestiging aan de Jan Rebelstraat…

In de vestiging aan de Jan Rebelstraat zijn er te weinig kluisjes, verder is het prima.

2026年9月1日

Beste Ali,

Bedankt voor je feedback. Mochten wij iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Klantenservice KwikFit

5つ星のうち5の評価

Mijn vaste stek voor apk en onderhoud.

Kwikfit Rotterdam Blijdorp is al jaren mijn vaste stek voor apk en onderhoud. Tot volle tevredenheid! Afspraken zijn makkelijk te plannen, service is goed en vriendelijk, prijzen zijn schappelijk. Top!

2026年9月8日

Beste Stefan,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden! Fijn dat u onze service als prettig heeft ervaren. We geven het compliment met veel plezier door aan ons team. ⭐

5つ星のうち5の評価

Altijd een vrolijke en deskundig advies…

Altijd een vrolijke en deskundig advies op de vragen .de service is een 5 sterren waard

Beste mevrouw Versteegen,

5つ星のうち4の評価

Kon wachten tot mijn auto klaar.

Kon wachten tot mijn auto klaar was alleen dat duurde langer dan verwacht dus enige minpuntje is misschien wanneer er iemand wacht een verwachte eindtijd doorgeven zodat daar rekening mee gehouden kan worden

Beste Edwin,

Bedankt voor uw review en voor uw feedback! 😊 Fijn om te horen dat u gebruik heeft kunnen maken van onze wachtruimte terwijl uw auto werd onderhouden.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer de werkzaamheden langer duren dan verwacht. Uw opmerking over het beter communiceren van een verwachte eindtijd nemen wij zeker mee. Zo kunnen wij onze klanten nog beter informeren en verwachtingen beter afstemmen.

Dank voor uw bezoek en graag tot ziens! 🚗☕️

5つ星のうち5の評価

Goede service. Alles gaat in goed overleg. Super!

Beste Nathalie,

Goede service veel duidelijkheid

De medewerkers leggen alles duidelijk en transparant uit en geven eerlijk hun mening en advies over het vervangen van onderdelen. Tijdens mijn remservice gaven ze aan dat de remschijven eigenlijk nog wel even mee konden, maar dat vervangen mogelijk was om eventueel ongemak in de toekomst te voorkomen. Hierdoor krijg je zelf een goed beeld van de situatie en kun je een weloverwogen keuze maken. Dit is precies de eerlijkheid en transparantie die ik zoek in een garage!

Beste Djordi,

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! ⭐

Wat fijn om te lezen dat u onze eerlijkheid en transparantie zo waardeert. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een duidelijk beeld krijgen van de staat van hun voertuig, zodat zij zelf een weloverwogen beslissing kunnen nemen. Goed advies betekent voor ons niet alleen kijken naar wat vervangen kán worden, maar ook eerlijk aangeven wanneer een onderdeel nog prima mee kan.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en het delen van uw positieve ervaring. We helpen u graag weer bij een volgend bezoek! 🚗😊

5つ星のうち3の評価

In Hoogeveen laatste tijd iets minder

In Hoogeveen over algemeen goed geholpen door Kwik Fit. Soms hulpvaardig, soms een norse medewerker. Enkel maal een foutje. Maar laatste tijd kunnen ze bepaalde reparaties niet meer doen zoals bepaalde ruitenwissers monteren of distributieriem monteren.

2026年9月1日

Beste Ron,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Dat is erg vervelend om te horen! Kan ik misschien kijken of er een vestiging in de buurt is die deze reparaties wel kunnen? Dan hoor ik het graag via klanten@kwik-fit.nl onder referentienummer: KL-73732.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。