Veldig mÃ¥lrettet undervisning fÞrst, sÃ¥ repetisjon av det viktigste og deretter rett pÃ¥ eksamen. Jeg manglet helt kunnskap pÃ¥ lanternefÞring, navigasjon og merker i sjÞen, og fÞr eksamen (og etter u... ãã£ãšèŠã
Intensivt og lÊrerikt kurs. GÃ¥r gjennom alle de viktige temaene og er ekstra obs pÃ¥ de spesielt viktige oppgavene. OpplÊring i kart og plotting som var gÞy og enkelt forklart - gjorde eksamen lekende... ãã£ãšèŠã
It was a great experience there !! The environment was very good, the instructor taught in a very professional manner !! There was something i felt that if taken in consideration will get much more b... ãã£ãšèŠã
Intensivt kurs med mye informasjon som vi gikk fort igjennom. Fin oppsummering pÃ¥ slutten. Fikk god hjelp til Ã¥ finne ut av det jeg lurte pÃ¥ da vi jobbet med oppgaver. Alt i alt en god og hyggelig op... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kystskolen båtfÞrerkurs tilbyr en komplett lÞsning for deg som Þnsker å ta båtfÞrerprÞven. Vi tilbyr kurs og eksamen på én dag, slik at du kan få sertifiseringen raskt og effektivt. Våre kurs gir deg all nÞdvendig kompetanse for å bestå båtfÞrerprÞven, og vi sÞrger for at du er godt forberedt til eksamen som avholdes på slutten av kurset. Med dyktige instruktÞrer som har lang erfaring fra sjÞforsvaret, seiling og vannsport, kan du vÊre trygg på at du får undervisning av hÞy kvalitet. Vår fornÞydgaranti sikrer at dersom du mot formodning skulle stryke, får du tilbud om nytt kurs helt gratis. Kystskolen skal vÊre best på båtfÞrerkurs, og vi streber etter å gi deg den beste opplÊringen og stÞtten gjennom hele prosessen. Bli med på vårt kurs og ta det fÞrste skrittet mot å bli en trygg og kompetent båtfÞrer.
ãã«ãŠã§ãŒ
- www.kystskolen.no
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Tilbakemelding
LÊrer var flink til å lÊre bort. Tok i mot mange innspill og spÞrsmål. God tid på å forstå kart og ta ut kurs.
Lokalet var trangt. TrÞbbel med internett. Jeg måtte dele mobilt internett med andre deltakere. Det skal ikke vÊre mulig. LÞst seg, dog. Problemet oppsto når jeg forlot etter eksamen, mens andre var pålogget mobilt nett. Heldigvis gikk det bra.
Fantastisk
Fantastisk, lÊreren er kunnskapsrik og behjelpelig gjennom hele kurset. Det ble forklart enkelt og greit. Dersom man ikke fikk med seg noe så ble dette forklart på nytt. Anbefales. En forbedring som kan gjÞres på nettsiden er å påpeke at prisen ikke inkludere eksamensavgiften. Det var mange som ikke hadde fått med seg. Alt i alt var veldig fornÞyd.
Flink instruktÞr og presist opplegg iâŠ
Flink instruktÞr og presist opplegg i tråd med eksamen
God formidling og enkel gjennomfÞring
Bra opplegg som ga gode forutsetninger for å bestå båtfÞrerprÞven på én dag.
Var utrolig bra kurs
Var utrolig bra kurs! LÊremåten var veldig bra og man fikk gode svar til alle slags spÞrsmål. Det var uproblematisk å vÊre i kontakt med de både fÞr under og etter kurset. Anbefales!
Anbefales!
Var på kurs i går, kjempebra opplevelse! Effektivt og lÊrerikt opplegg. Digg å kunne ta eksamen som en del av kurset.
Glimrende kurs pÃ¥ Quality hotellâŠ
Glimrende kurs på Quality hotell Harstad 6-04-2025
Everything was good.
Bra kurs
Bra kurs, 11 stykk på egen gruppe og alle besto prÞven
LÊringseffektivt og bra kurs.
LÊringseffektivt og bra kurs.
Alt godt.
Henning
Vert good
I think the course and the guy (Stian) teaching it was all very good. Even with the many hours of lest ing it was all worth it in the endð
Likte hele kurset bortesett fra
Likte hele kurset! Bortsett fra att det ikke va kaffe der, det trekk mye ned, tell den prisen på kurset så va det vÊldig skuffanes
God til å forklare
God til å forklare, og snakket på en måte som gjorde det levlig å hÞre på.
Meget bra kurs
Er veldig fornÞyd med kurset. Hadde en flink og inspirerende kursleder. Anbefaler alle å ta dette kurset
Dagskurs anbefales!
Tydelig, nÞye, og veldig dyktig instruktÞr. En heftig dag med mye info, men det gikk fint! Anbefales!