Vi fik kaffe og en Sarah Bernard og fragilitet kage men desvÊrre var kaffen ikke sÊrlig god, og kagerne var meget kolde hvilket gjorde at at det var en hÃ¥rd smÞrcreme og ikke det blÞde og lÊkre som... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Var pÃ¥ La Glace i forbindelse med kÞbenhavner-tur med familien. Vi besÞgte stedet fordi det er en "must-do" ting,nÃ¥r man er i hovedstaden og lege turist pÃ¥ linje med Tivoli,Den lille havfrue og Kan... ãã£ãšèŠã
Dejlig oplevelse,gode kager,citronswirl,konges kage,sacher torte og cherry Christmas alle smukke og velsmagende.En ung pige bemÊrkede jeg rejste mig for at fÃ¥ genopfyldt vores kander kom straks hen o... ãã£ãšèŠã
OK kage, men lunken cacao til overpris. Det hele serveret uden sÃ¥ meget som et smil pÃ¥ lÊben, hverken hos pigerne bag disken eller tjenere. Toiletfaciliteter ikke sÊrlig lÊkre og dÞrhÃ¥ndtag der si... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kager Kage-Kunde. Vi er altid glade for at hÞre fra vores kunder. Har du oplevet at vi alle gÞr os umage med at give dig en god oplevelse - så skriv det endelig her på Trustpilot. Hvis du har oplevet en utilfredsstillende behandling, så skriv endelig direkte til os, så vi kan få rettet op og rettet ind. Med kagelig hilsen La Glace
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Smuk og smagfuld bryllupskage
Fik den smukkeste og mest fantastiske bryllupskage fra La Glace. Den var på tre etager og der var en forskellig kage i hver etage, Vega Þverst, Det Gyldne Tårn i midten og Forårslagkage nederst. Vega er vegansk. Hele kagen blev spist rub og stub af vores meget begejstret bryllupsgÊster. Så tusind tak for at vÊre med til at gÞre vores bryllup magisk.
Gammel croissant
KÞbte morgenmad til 175 kr incl kaffe og juice. Der var eet par i cafen foruden mig, men alligevel ventede jeg 20 minutter på at få det leveret. Chokolade croissanten var mindst en dag gammel - chokoladen faldt af i tÞrre skiver og brÞdet var sunket sammen. Juicen var ikke kold men lunken. Ganske enkelt skuffende.
FÞj siger jeg bare
Jeg havde bestilt en hel sportskage til 10 personer. Da jeg skal afhente den er der kun 1 mand foran mig og 2 medarbejdere der hellere vil stå og sludre om hvad de lavede i går end at betjene mig. Da det så bliver min tur er damen da også sÞd nok og de henter min kage og jeg får betalt uden bÞvl.
Her går det så virkeligt galt, sportskagen er decideret ulÊkker og ingen af mine gÊster kunne lide kagen så det var 720kr ud i skralderen. Jeg har sjÊldent smagt noget så Êkelt i mit liv og den består af 2% middelmådig bund og så 98% flÞdeskum der smager af tis.
Kan hverken anbefale service eller smag, det er overhyped og Kvickly bageren har bedre kager
KÞbte 4 kager
KÞbte 4 kager, fin service. Meget dyrt, over 230,- Men meget flad smag af alle kagerne, sikke en skuffelse.. Been There, done that.. aldrig mere ð¥¹
Conditori La Glace er Danmarks Êldste
Conditori La Glace er Danmarks Êldste, og nok ogsÃ¥ dyreste âTo good to goâ konditori.
Vi havde fornÞjelsen at have kÞbt to billetter á 425 kr. for to timers Conditori historie på fÞrste rÊkke.
Historien blev prÊsenteret af et par passionerede konditorpiger i top form. Deres prÊstation levede fuldt ud op til vores forventninger 9/10 mulige.
Men konditorens indre kÞbmand spÊndte ben for smagsoplevelsen.
Vi blev bÊnket med to gange trÊt gelétÊrte!
Vi havde simpelthen kÞbt plads på fÞrste rÊkke med adgang til hvad der ikke var blevet solgt i lÞbet af dagen! Farvel til drÞmmen om Sport, Rubinstein og ValnÞddekagen.
Tak for kaffen, vi glÊder os stadig til at smage kagerne.
Gode kager, men storslem kaffe
Min veninde og jeg bestilte 2 kager, som var fine, men kaffen kan La Glace simpelthen ikke vÊre bekendt at servere. I en tid, hvor der findes så meget god kaffe, er det under al kritik at servere bitter Karatkaffe.
Desuden sad vi klemt og dårligt - måtte iÞvrigt flytte vÊk fra det fÞrste bord ved dÞren, hvor det trak slemt. NÊste gang finder vi et andet sted til kaffe/kage-besÞg.
Super oplevelse
Super oplevelse. SkÞnne kager og meget venligt personale. GlÊder mig allerede til at komme igen.
Trods laaaang kÞ
Trods laaaang kÞ, både til at få bord og too go, så var ventetiden kagerne det hele vÊrd. Fantastisk personale der formår, at holde hovedet koldt og smil på lÊberne, trods enorm travlhed, her i påsken.
Desuden super fint, at der uddeles gratis småkager i kÞen udenfor. Ingen sure miner i den ellers lange kÞ.
La Glace gÞr bare altid de bedste for deres kunder og kvaliteten af kager, brÞd mm kan slet ikke sammenlignes med andet.
OK kager men banegårdsstemning
OK kager - men det bÞr det også vÊre på et konditori.
Lokalet er ikke specielt flot eller hyggeligt indrettet. Akustikken er så dårlig, at det samme med myldret af mennesker, gav en banegårdsstemning.
Lever vist hÞjt på navnet og renomméet fra gamle dage.
Middel eller under middel karakter
Middel eller under middel karakter. ÃbletÊrte lidt kedelig og kaffen uinteressant.
Til gengÊld 0 point mht toiletforhold.
Beskidt og ulÊkkert. Både sÊbedispenser og papirbeholder tomme. Pinligt.
SÞd betjening, lav standard kage og omgivelser
Super fantastisk betjening ved dÞr og bestilling (5;stjerner)
Men 2 kager som var mere flÞdeskum end kage, kan findes meget bedre i Kvickly bageren (der passer pris og kvalitet)
1 kÞlig kaffe og kedelig smagskakao, selv min sukkerglade datter kunne ikke spise op eller drikke kakaoen.
300 kr. Dyr 20 min. oplevelse på en "banegård", hvor man sad 6 Meter fra dÞr og det fÞltes som udenfor.
Wow hvor var det en Êrgerlig oplevelse!
Wow hvor var det en Êrgerlig oplevelse!
Forventede at La Glace ville byde på skÞnne kager, lÊkre omgivelser med historisk klasse og professionel betjening.... Det eneste vi fik var skÞnne kager!
Jeg havde inviteret to amerikanske gÊster, og vi fik et bord i stueetagen i et stuvende fyldt lokale med horribel akustik... personalet var forvirrede og havde ikke styr på bordnumrene... Vi skyndte os og spise de skÞnne kager, så vi kunne komme ud af det som mest af alt mindede om en banegård.
Tak for en god fÞdselsdag
+ Rigtig skÞnne smukke kager, virkelig sÞdt og serviceminded personale, varm kaffe (tak fordi I endelig har fået koffeinfri kaffe og havremÊlk)
- ALT for koldt (bed om at få plads lÊngere inde), Ingen privatliv (man sidder meget tÊt), dårlig akustik og toiletterne mangler lidt rengÞring.
Flot udvalg af de skÞnneste kager
Så fik jeg endelig besÞgt det legendariske konditori. Så fin en oplevelse.
Var spÊndt på, om vi kunne få bord, og vi var heldige at få det sidste ledige bord anvist af en sÞd ung pige. Da vi gik stod folk i lang kÞ for at få bord, så vores tidlige eftermiddags ankomst var en god idé.
Sikken et fantastisk udvalg af kager. Vi valgte to, og de var begge pragtfulde. Betjeningen var trods travlhed også så fin.
Den eneste grund til fire i stedet for fem stjerner er indretningen og de lokaler, man sidder i - det kunne godt gÞres smukkere og mere hyggeligt end det er lige nu.
Man sidder alt for tÊt
Man sidder alt for tÊt, hvilket giver meget stÞj. Kaffen var lunken.
Flot udsmykning i vinduetâŠ
Flot vinduesudsmykning i anledning af tronskiftet. LÊkre konge kager og dejlig kaffe men skift damen uden smil ud ved indgangen. Hun skulle fordele kunder til kÞb af kager og kunder der skal sidde i konditoriet. Hun burde vÊre lige så serviceminded og smilende som pigerne bag disken.
Spild af tid og penge
Bestilling via QR-kode
Ingen prisangivelser
Overmåde tÊtpakkede lokaler.
DÃ¥rlig luft
Forårslagkage frossen i midten!
SmagslÞs.
Koncensuskage smagslÞs.
Uoverkommeligt at komme op til disken og reklamere for frossen lagkage.
Gjorde dette ved udgangen:
Overfladisk og afglidende reaktion på den frosne lagkage: Jeg beklager. Jeg vil lade det gå videre.
Hvorefter vi blev gelejdet ud af dÞren, så det nÊste hold gÊster kunne komme ind.
Gud fader bevares for en gang turistpengemaskine uden Êgte kvalitet.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Det rare personale har styr på algener.
Kan helt klart anbefales
KÞbte den 22.12.2023 5 eksklusiveâŠ
KÞbte den 22.12.2023 5 eksklusive stykker kransekage pakket i Êske til den nette sum af kr.275,00
Alle stykker var så tÞrre og uden den forventede smag.
Som la glase så fint selv beskriver.
Ikke pengene vÊrd sidste gang jeg kÞber kransekage der.
Lang ventetid
Vi var i går eftermiddags inde og skulle kÞbe vores kransekage og ville da lige kÞbe et stykke kage og en kop kakao. Vi fik anvist et bord lige midt i det hele. Det tager desvÊrre alt fra oplevelsen at sidde ved det bord. Der blev et ledigt bagved op af vinduet og vi fik lov at flytte os. Min mand fik bestilt og så gik ventetiden ellers igang. Et nyt par fik anvist vores tidligere bord men også de flyttede sig. Dette skete yderlige to gange. Hyggen ved at besÞge jeres ellers dejlige sted er ikke hvad den har vÊret. Der er stillet borde så tÊt og det virker som om at det mere handler om at tjene penge end at give jeres kunder en oplevelse. I går var der mange turister og min tanke var at de da måtte tÊnke sit med den ventetid. FÞrst venter man i kÞ. Så venter man på at blive kaldt op for at bestille og så venter man på at få det bestilte. I vores tilfÊlde 20 minutter. Desuden kom den unge pige med en bakke to gange og ville give dem ved siden af os der hun stod med. Sidste gang var det vores hun stod med. Ingen undskyldning da jeg sagde at jeg troede de havde glemt os. Det bestilte smagte dejligt og kakaoen utrolig lÊkker. Stjernerne udelukkende på grund af det andet
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã