レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We hebben een pvc vloer bij laminaatpark gekocht. We werden vriendelijk ontvangen en uitleg gekregen wat het beste in woonkamer / keuken en bijkeuken aangebracht kon worden. We mochten voorbeeld... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Supermooie vloer en fantastisch snel en mooi gelegd voor een zeer goede prijs! 4e x op rij goed geholpen en online alles geregeld.

5぀星のうち4の評䟡

Bij binnenkomst gelijk vriendelijk begroet door de medewerkers die je graag verder hielpen. Ze hebben een heel ruim aanbod aan vloeren in de showroom staan. Na wat uit gezocht te hebben alles n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Partij met veel vakmanschap! Ze weten wat ze doen, en ze werken met echte specialisten (wij hadden Mehmet als legger).

䌁業情報

1. 䜏たい・ガヌデニング

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Het beste laminaat tegen bodemprijzen. Dat vindt u bij Laminaatpark! Klik hier voor verschillende soorten goedkoop laminaat van gerenommeerde merken.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Topbedrijf!

Topbedrijf!
Supergoede service en heel vakkundig gelegd.
We zijn heel blij en tevreden met onze nieuwe visgraat pvc vloer. Zeer vriendelijke en meedenkende leggers die samen in overleg gaan om het beste resultaat te krijgen.
Binnen het bedrijf heel keuze qua vloeren en denken ook goed mee.
Zeker een aanrader!

2023幎3月25日
5぀星のうち4の評䟡

Erg tevreden met onze nieuwe PVC vloer!!

Zo blij en tevreden met onze nieuwe visgraat pvc vloer gelegd door Laminaatpark uit Leeuwarden. Ruime keus aan vloeren en kleuren, wij twijfelden over de kleur maar we werden zo goed geholpen en er werd echt de tijd voor ons genomen. Kleurstalen werden meegegeven en zo zijn wij uiteindelijk tot een keus gekomen. De jongens werken netjes en komen hun afspraken na. Kortom de mooiste vloeren met de beste service!! Plan je bezoek in zeker de moeite waard!!

2023幎2月1日
5぀星のうち1の評䟡

8 november 2022 pvc retour gebracht

8 november 2022 pvc retour gebracht, uiteindelijk nu in het nieuwe jaar ons geld terug gekregen na veel gemail en gebel..

2022幎11月7日
Laminaatpark ロゎ

Laminaatpark からの回答

Beste,

Excuses dat het zo gelopen is dat het langer heeft geduurd dan normaal, wellicht tussen wal en schip gevallen de terugbetaling.
Mag ik u gegevens kijken we wat we voor u kunnen betekenen, Zou u ons erover kunnen mailen dan hebben we nog even contact.

Mvg,
Laminaatpark

Zeer tevreden

Zeer goede ervaring met Laminaatpark!
Diverse stalen en offertes opgevraagd, allemaal geen probleem!
Alle afspraken keurig nagekomen en visgraat laminaatvloer en plinten vakkundig en snel gelegd!!
Dankjewel Laminaatpark, top!!!

2023幎1月25日
5぀星のうち5の評䟡

Laminaatpark: goedkoopste voor de allerbeste kwaliteit!!!!!

Laminaatpark is niet zomaar de grootste wat ons betreft! Dat hebben zij te danken aan hun servicegerichte insteek en gegarandeerd de allerlaagste prijzen. Daar kan echt niemand tegen op. Aanvankelijk gingen we alleen voor de beneden verdieping en uiteindelijk hebben we besloten om onze hele huis (2 extra verdiepingen!) te voorzien van pvc vissegraat laminaat. Voor ons was het dik 4 uur reizen (heen en terug) maar absoluut dubbel en dwars waard. Ook de jongens van de legservice gaan verder dan hun werk. Ze gaan pas weg als je tevreden bent. En dat gebeurt helaas niet overal.. Laminaatpark bedankt, jullie zijn de beste als het gaat om de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs! Daar kan geen enkele laminaatleverancier tegenop.

2022幎12月5日
5぀星のうち5の評䟡

Oprecht de beste service ooooit.

Oprecht de beste service ooooit.

Ik had al best goeie verhalen gehoord maar wat ik heb meegemaakt echt top service.
Vanaf het moment dat ik een offerte aan heb gevraagd kreeg ik meteen antwoord terug met duidelijk alle prijzen.
Ik belde om een afspraak te maken voor levering en leggen dat ging vlekkeloos en kreeg nog een bevestigingsmail voor de zekerheid.
Dag van levering had ik zo een aardige bezorger die me goed had geholpen met alle zware dingen.
Dag van legging echt toppers hebben me laminaat laten stralen en me plinten een woord PRACHTIG 😍.
Kreeg zelfs complimenten van mensen die langsliepen wat een prachtige laminaat had me geen betere kunnen wensen.
Ik raad iedereen laminaat park aan! Goed en snelle service.

2022幎11月14日

Wat een super bedrijf

Wat een super bedrijf
Vanuit Amsterdam naar LaminaatPark gereden, na vele positieve verhalen.Bij binnenkomst zijn wij zeer warm ontvangen door de vriendelijke medewerkers van Laminaatpark.
Prachtige grote mooie showroom met alleen maar mooie vloeren om uit te kiezen.We werden goed geholpen door door de eigenaar van laminaatpark wat een eerlijke man die erg veel verstand van vloeren heeft en ons veel uitleg en verschillen over de pvc visgraat vloer gegeven heeft

En binnen 2,5 week is mijn vloer thuis geplaatst door de eigen leggers van Laminaatpark wat een harde werkers en perfectionisten precies zoals het hoort.

Je zult zeker geen spijt krijgen , om hier een kijkje te nemen ben uiteindelijk veel voordeliger uitgekomen en nog eens top service nogmaals bedankt heren!

2022幎11月5日

Toppers!!

Ik ben helemaal van denhaag naar laminaatpark te Leeuwarden gaan rijden voor en daar heb ik ZEKER GEEN SPIJT VAN. service is top!! Ze zijn oprecht in het geven van advies. Ze zijn zuiver. Ze nemen de tijd. Je bent geen nummertje en dat is super fijn.

2022幎10月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス