LAU THE LABEL レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb geen commentaar. Ik ben namelijk zeer tevreden met uw ontwerp. Vooral met wat u speciaal voor mij hebt gemaakt. Dames Love Marijan Voor Dames 🎶🎶 Let The Beat Go On van Dr. Alban Voor Eige... もっと見る

5つ星のうち4の評価

In het begin was ik niet erg te spreken over de levering en service. Er is contact met mij gelegd waarin begrip is getoond en opheldering is gegeven van de gang van zaken. Dit had eerder in het b... もっと見る

企業が回答しました

企業が回答しました

企業情報

1. 衣料品店

当該企業による記述

Biologische kleding, duurzaam en ethisch gemaakt | Gratis verzending op alle bestellingen in NL | Wereldwijde verzending

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

LAUTHELABEL YOU ROCK!!

Ik heb ongeveer een jaar geleden mijn eerste bestelling geplaatst bij LAUTHELABEL. Eerst alleen hoodies en tshirts met super leuke teksten en foto’s, daarna ook leuke broeken en body’s! De kleding die ze verkoopt is niet alleen heel leuk maar ook van super goede kwaliteit. Ook is ze altijd heel erg klantvriendelijk en eerlijk wanneer je bijvoorbeeld zelf een ontwerp maakt!

2021年3月8日

Super goeie service

Super goeie service , en super goeie kwaliteit !

2021年3月3日

Hi Alita,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten. Dit doet mij goed.

Veel plezier van je bestelling!

Creatieve/orginele kleding bij Lauthelabel

Het bestellen ging eenvoudig! Er was veel keuze en heb zelfs zelf een afbeelding om een kledingstuk laten maken. De kledingstukken waren snel geleverd. De kwaliteit van de kleding is best goed, ik merk wel dat bijvoorbeeld de elastische banden van de hoodie het minder lang volhoud dan mijn andere hoodies. Verder tevreden!

2021年3月3日

Hi Steffie,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten. Ik ben blij dat de custom made artikelen je goed bevallen en dat het gemakkelijk te bestellen was. Mocht je de volgende keer een strakkere band willen, hoor ik het graag. Dan koop ik een andere hoodie in voor je!

Lauthelabel…

Lauthelabel is kleding van goede kwaliteit met wisselde zelfbedachte toffe prints op kleding. De prints blijven mooi! Maar ook heb ik een fijne Flair broek gekocht. Daarnaast is ze klantvriendelijk en is de levering snel!

Hi Nienke,

Bedankt voor je review! Dit soort berichtjes doen mij goed. Daar doe ik het voor! Veel plezier van je items.

Goede en snelle hulp

Goede en snelle hulp, producten van goede en mooie kwaliteit

Hi Eline,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten. Veel plezier van je items!

Een echte aanrader

Na meerdere keren bij LAU besteld te hebben, ben ik altijd positief verrast!! LAU is 100% aan te raden wanneer je iets gepersonaliseerd wilt hebben: altijd meedenkend, goede kwaliteit en uitstekende service!!!

Hi Lindsey,

Bedankt voor je lieve review! Ik word altijd vrolijk van je enthousiasme wanneer je de kleding ontvangt. Ik ben benieuwd wat je volgende order wordt.

5つ星のうち5の評価

Vaker hier bestel en ik ben tevreden…

Vaker hier bestel en ik ben tevreden met de vriendelijke en snellere service, goede kwaliteit en leuke style.

Hi Lidija,

Bedankt voor je review en je lieve woorden. Veel plezier van je aankoop!

Snelle en goede services

Snelle en goede services. Snelle levering. Mooie kwaliteit van de kleding.

Hi Bonita,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten. Gelukkig bevalt alles goed! Veel plezier ervan

Top kwaliteit!!

Top kwaliteit!!! Super blij mee

LAU THE LABEL からの回答

Hi Naomi! Bedankt voor je review. Fijn dat de kleding zo goed bevalt!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。