レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Havde kÞbt forkert str Timberland stÞvler (fra et andet sted end Le Fix), sÃ¥ den 21. december sent om aftenen bestilte jeg den rigtige stÞrrelse hos Le Fix. NÊste dag, som sÃ¥ var en sÞndag, blev jeg o... もっず芋る

Herre nice bukser ;-) Hurtig og korrekt levering af et par Trackpants Flex Maroon bukser som fÞdselsdagsgave til min nevÞ pÃ¥ 29 Ã¥r - han blev meget glad og smuttede i dem med det samme - hele selska... もっず芋る

䌁業が回答したした

I ordered a Shirt-Jacket from the online shop, but unfortunately, it didn't fit. I returned the item at my own expense from Germany to Copenhagen. Although I used the exact address provided, the... もっず芋る

䌁業が回答したした

I bought an item to Le fix cause I couldn't find it anywhere. They immediately took care of my order, and the details of shipping( I forgot some). The shipping was fast. Unfortunately, I got robbed d... もっず芋る

䌁業情報

1. 玳士衣料店
  2. ストリヌトりェア店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Le Fix was founded in Copenhagen 1999. The fundamental idea was to form a solid group of people who most of their lives have been exploring many different underground art forms, and who have decided its time to let the world know that there is more to Copenhagen than the little mermaid. Currently Le Fix consist of a clothing brand, two shops, tattoo studio, a wood work shop, art studio and gallery.

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

395件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Service i topklasse

Service i topklasse !

Det er ikke fÞrste gang jeg handler i Le fix. Hver gang jeg er i KÞbenhavn skal jeg ind forbi butikken og se hvad der har på hylderne.

Idag mÞdte jeg et service niveau jeg ikke har mÞdt så hÞjt fÞr.

Da jeg skulle med et tidligt tog til Jylland, valgte de at Ã¥bne butikken fÞr tid, sÃ¥ jeg kunne nÃ¥ at fÃ¥ min nye vinterjakke med hjem til Århus. Foruden den kanon gode service og venlighed, var rÃ¥dgivningen ift. mit kÞb ogsÃ¥ pÃ¥ et hÞjt niveau. Man fÃ¥r ogsÃ¥ fÞlelsen af at de ikke bare vil sÊlge en noget bare for at tjene penge.

Le fix er bestemt et besÞg vÊrd ! Fede brands også eget fedt brand!

2024幎11月1日
自発的なレビュヌ

Har handlet flere gange hos LeFix og har

Har handlet flere gange hos LeFix og har altid fået en god behandling.
ELSKER at blive mÞdt med godt humÞr og hjÊlpsomhed.
Idag var absolut ingen undtagelse.
God jul til alle jer og tak for jer.
Ønsker jer alle en glÊdelig jul.
Tak for kaffe 😊

2023幎12月18日

Hej Maria

Tusind tak for de sÞde ord, det sÊtter vi stort pris på. Vi er rigtig glade for at kunne hjÊlpe dig og at du altid har vÊret glad for den service vi yder. Vi ser frem til at se dig i butikken igen i snart :)

Vi Þnsker dig en rigtig god jul og et godt nytår!

Vh Le Fix team

Var idag igen forbi jeres butik

Var idag igen forbi jeres butik. Altid imÞdekommende personale.
Man får fÞlelsen af at man betyder noget, hvilket gÞr at man får lyst til at komme igen og kÞbe flere af jeres kvalitetsvare.
Altid en fornÞjelse
Ikke sidste gang vi kommer forbi.

Fik en dejlig kop kaffe. En med mÊlk og en uden tak for det👍

2023幎12月18日

Hej Brian

Tusind tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stort pris på. Alle vores kunder har stor betydning for os, så det er vi rigtig glade for du også kan mÊrke. Vi ser frem til at se dig i butikken igen snart! :-)

Vi Þnsker jer en rigtig god jul og et godt nytår.

Vh Le Fix

meget hurtig og korrekt aflevering

2023幎12月7日

Hej Ingrid

Tak for din ordre og din anmeldelse, det er vi rigtig glade for.
Vi går meget op i vores levering, og at vores kunder er tilfredse. Det er vi glade for lykkes her. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang :)

Rigtig god dag,

Vh Le Fix

God information om levering mm

God information om levering mm, hurtig levering

2023幎12月4日

Hej,

Tak for din ordre og din anmeldelse, det er vi rigtig glade for.

God dag,

Vh Le Fix

KÊmpe service, kÊmpe anbefaling!

Er altid glad for at handle i LE FIX, både online og hos det sÞde personale i butikken.

Fik ved min sidste ordre helt ekstraordinÊr service, da et par stÞvler var for store til min sÞn og vi måtte returnere, da de ikke havde nummeret mindre, hvilket jeg skrev på returlabel. Blev ringet op af en sÞd medarbejder, at de havde fået nummeret mindre på lager og de sendte dem flux afsted - endda med en håndskrevet hilsen og et par strÞmper i gave.

Tak!

2023幎12月5日

Hej Jennifer,

Tak for din sÞde besked.

Vi er rigtig glade for at kunne hjÊlpe dig og at det hele gik smurt.
Vi vil altid prÞve og hjÊlpe vores kunder, på bedst mulig måde, så det er vi glade for har lykkedes. Vi sÊtter pris på at du valgte at kÞbe skoene hos os , så tak for det!

Rigtig god Jul!

Flot service😊

2023幎11月29日

Hej Mariann

Tusinde tak for din anmeldelse. Det er vi rigtig glade for.
Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang!

Du må have en God Jul :)

Helt tilfreds

Nemt at bestille, hurtig levering, fantastisk jakke.

2023幎11月24日

Hej Martin

Tusinde tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stort pris på.
Vi er rigtig glade for at er tilfreds med dit kÞb, og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen til nÊste gang.

Rigtig god dag,

Virkelig god oplevelse

Hurtigt, nemt og et fantastisk udvalg af varer. Giver mine varmeste anbefalinger til Le-fix.

2023幎10月25日

Hej Malene

Tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stort pris på!
Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med din oplevelse du har haft hos os. Vi strÊber efter at give den bedste service. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang.

ALDRIG HANDEL HOS LE FIx

ForfÊrdelig service! Aldrig handle hos Le fix! Jeg har bestilt 2 trÞjer til en vÊrdi af 4200 kr. da jeg Ã¥bner min pakke ligger kun Én af de to trÞjer. Og jeg bliver bare efterladt i stikken. Uden refundering af hverken det manglende produkt eller belÞbet. Og siger jeg selv skal kontakte politiet, samt de ikke kan gÞre mere herfra. Hold jer fra de her nÊrige r*vhuller der ikke engang kan finde ud af at erstatte en vare til 2000kr for at tilfredsstille en kunde der har stolet pÃ¥ dem med sine hÃ¥rdt tjente penge. Alle pakkeselskaber har en erstatningsgaranti for deres pakker. Alle virksomheder giver som minimum en undskyldning samt en erstatning for hvad der mÃ¥tte mangle. Men nej ikke de her amatÞrer.

2023幎10月30日

Le Fix からの回答

Rettelse: Du skriver at din pakkeshop ved en fejl har taget den anden trÞje, og jeg kan se du har sendt dem begge retur, med en note at det ikke lige var dig alligevel. Vi glade for du alligevel havde modtaget begge trÞjer :)
---------------------------------------------------------------------------------------
Hej David

Som skrevet i den mail vi har sendt dig, frem og tilbage, har vi dykket grundigt ned i denne sag. Så både du eller vi ikke bliver snydt på nogen måde. Som skrevet til dig, har vi kontaktet GLS, for at få vÊgt på pakken, samt billed af pakken. Vi har vejet begge trÞjer i butikken, sammen med posen + de papir du får med i pakken. Det vejer nÞjagtig det samme, som GLS har vejet pakken til, og det vil sige, der har vÊret to trÞjer i pakken, ellers ville pakken ikke veje, det der svarer til to trÞjer. Vi henviser dig til Politiet, hvis du mener det er "tyveri" fra vores side, da vi ikke kan gÞre mere herfra. Du skriver at det gider du ikke, da det tager for lang tid. Vi kan desvÊrre ikke gÞre mere.

Det hele spillede bare

Det hele spillede bare! De var hurtige, nemme og tydelige. Kan klart anbefale at bestille noget fra dem.

2023幎9月5日

Hej Patrick

Tusinde tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stort pris på. Vi er glade for at du har vÊret tilfreds med at handle hos. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

God dag.

Vh Angela / Le Fix

Super kvalitet og hurtig levering.

2023幎7月19日

Hej Jesper

Tak for din anmeldese!

Vi er rigtig glade for at du både er glad for leveringen og kvaliteten, det er nogen af de ting vi vÊgter hÞjst :)

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang.

Vh Angela // Le Fix

Hurtig ekspedition og

Hurtig ekspedition og akkurat produkt.
Hurtig levering også

2023幎7月10日

Hej Christian

Tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med ekspeditionen og vores hurtigt levering, da det er en af de ting vi vÊgter hÞjst. Vi ser frem til at hjÊlpe dig endnu bedre anden gang :-)

God dag

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Dag til dag. Forsendelsen kunne fÞlges hele vejen - lige fra ordren blev modtaget til leveringen. Mine bedste anbefalinger.

2023幎6月11日

Hej Anni

Tusinde tak for din anmeldelse og anbefalingen,
det er vi rigtig glade for :)

Vi er super glade for at du er tilfreds med leveringen, det er en af de ting vi prioritere rigtig hÞjt. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang.

Vh Angela

Altid god service

Altid god service, net bestilling fungere perfekt vh jens

2023幎6月7日

Hej Jens

Tusinde tak for din anmeldelse, det er vi rigtige glade for!
Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og vores online shop. Det sÊtter vi stort pris på. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen, en anden gang :)

Rigitg god dag

Vh Angela / Le Fix

Recommeded!

Fast, reliable, fairly priced. Everything OK, thank you!

2023幎3月26日

Hi Riku,

Thanks a lot for your review, we really appreciate it!
We are so happy, that you are satisfied, with everything, and we are looking forward to help you again another time! :)

I wish you a great day

Best regards,
Le Fix

De har fede ting, men.

De har fede ting, men deres medarbejdere er over grÊnsen.

Man kommer ind og bliver mÞdt med en generelt mistroisk attitude med medarbejdere, der spÞrger om alt fra privatliv til uddannelse, som under ingen omstÊndigheder rager dem en skid.

Ærgerligt personale, stammer nok fra en dårlig ledelse.

DÃ¥rlig oplevelse, kommer aldrig igen..

2023幎3月9日

Hej Mads

Tak for din anmeldelse. Vi sÊtter pris på din Êrlighed.

Jeg er sikker på at vores medarbejder har vÊret interesseret i at have en dialog med dig i allerbedste forstand for netop at kunne imÞdekomme samt finde frem til det helt rigtige til dig. Ydermere, så er det for os helt naturligt at interessere os for vores kunder om hvorvidt der er spurgt ind til selve tÞj delen eller privat i form a eksempelvis ferieplaner, hvad du laver til hverdag mm, netop for at kunne dÊkke dine behov så godt som muligt og forhåbentligt at kunne give dig en ekstraordinÊr god service.

Her ser det ud til at vi har trådt for langt, og det er vi naturligvis super kede af.

Til slut vil vi endnu engang gerne beklager, og vi håber at du alligevel en anden god gang vil komme et smut forbi så vi forhåbentligt kan gÞre op for vores lille fodfejl - Hvis ikke det er tilfÊldet, så kan du med fordel handle hos os på vores webshop, hvor du ikke behÞver at have en dialog kÞrende sammentid.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。