Havde kÞbt forkert str Timberland stÞvler (fra et andet sted end Le Fix), sÃ¥ den 21. december sent om aftenen bestilte jeg den rigtige stÞrrelse hos Le Fix. NÊste dag, som sÃ¥ var en sÞndag, blev jeg o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Herre nice bukser ;-) Hurtig og korrekt levering af et par Trackpants Flex Maroon bukser som fÞdselsdagsgave til min nevÞ pÃ¥ 29 Ã¥r - han blev meget glad og smuttede i dem med det samme - hele selska... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I ordered a Shirt-Jacket from the online shop, but unfortunately, it didn't fit. I returned the item at my own expense from Germany to Copenhagen. Although I used the exact address provided, the... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I bought an item to Le fix cause I couldn't find it anywhere. They immediately took care of my order, and the details of shipping( I forgot some). The shipping was fast. Unfortunately, I got robbed d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Le Fix was founded in Copenhagen 1999. The fundamental idea was to form a solid group of people who most of their lives have been exploring many different underground art forms, and who have decided its time to let the world know that there is more to Copenhagen than the little mermaid. Currently Le Fix consist of a clothing brand, two shops, tattoo studio, a wood work shop, art studio and gallery.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig og nem betjening og levering
Service i topklasse
Service i topklasse !
Det er ikke fÞrste gang jeg handler i Le fix. Hver gang jeg er i KÞbenhavn skal jeg ind forbi butikken og se hvad der har på hylderne.
Idag mÞdte jeg et service niveau jeg ikke har mÞdt så hÞjt fÞr.
Da jeg skulle med et tidligt tog til Jylland, valgte de at Ã¥bne butikken fÞr tid, sÃ¥ jeg kunne nÃ¥ at fÃ¥ min nye vinterjakke med hjem til Ã
rhus. Foruden den kanon gode service og venlighed, var rådgivningen ift. mit kÞb også på et hÞjt niveau. Man får også fÞlelsen af at de ikke bare vil sÊlge en noget bare for at tjene penge.
Le fix er bestemt et besÞg vÊrd ! Fede brands også eget fedt brand!
En nem og overskuelig hjemmeside med etâŠ
En nem og overskuelig hjemmeside med et fint udvalg.
Samtidig en hurtig levering.
Har handlet flere gange hos LeFix og har
Har handlet flere gange hos LeFix og har altid fået en god behandling.
ELSKER at blive mÞdt med godt humÞr og hjÊlpsomhed.
Idag var absolut ingen undtagelse.
God jul til alle jer og tak for jer.
Ãnsker jer alle en glÊdelig jul.
Tak for kaffe ð

Le Fix ããã®åç
Var idag igen forbi jeres butik
Var idag igen forbi jeres butik. Altid imÞdekommende personale.
Man får fÞlelsen af at man betyder noget, hvilket gÞr at man får lyst til at komme igen og kÞbe flere af jeres kvalitetsvare.
Altid en fornÞjelse
Ikke sidste gang vi kommer forbi.
Fik en dejlig kop kaffe. En med mÊlk og en uden tak for detð

Le Fix ããã®åç
KÊmpe service, kÊmpe anbefaling!
Er altid glad for at handle i LE FIX, både online og hos det sÞde personale i butikken.
Fik ved min sidste ordre helt ekstraordinÊr service, da et par stÞvler var for store til min sÞn og vi måtte returnere, da de ikke havde nummeret mindre, hvilket jeg skrev på returlabel. Blev ringet op af en sÞd medarbejder, at de havde fået nummeret mindre på lager og de sendte dem flux afsted - endda med en håndskrevet hilsen og et par strÞmper i gave.
Tak!

Virkelig god oplevelse
Hurtigt, nemt og et fantastisk udvalg af varer. Giver mine varmeste anbefalinger til Le-fix.

ALDRIG HANDEL HOS LE FIx
ForfÊrdelig service! Aldrig handle hos Le fix! Jeg har bestilt 2 trÞjer til en vÊrdi af 4200 kr. da jeg Ã¥bner min pakke ligger kun Ãn af de to trÞjer. Og jeg bliver bare efterladt i stikken. Uden refundering af hverken det manglende produkt eller belÞbet. Og siger jeg selv skal kontakte politiet, samt de ikke kan gÞre mere herfra. Hold jer fra de her nÊrige r*vhuller der ikke engang kan finde ud af at erstatte en vare til 2000kr for at tilfredsstille en kunde der har stolet pÃ¥ dem med sine hÃ¥rdt tjente penge. Alle pakkeselskaber har en erstatningsgaranti for deres pakker. Alle virksomheder giver som minimum en undskyldning samt en erstatning for hvad der mÃ¥tte mangle. Men nej ikke de her amatÞrer.

Det hele spillede bare
Det hele spillede bare! De var hurtige, nemme og tydelige. Kan klart anbefale at bestille noget fra dem.

Le Fix ããã®åç
Hurtig og til at stole på...

Meget hurtig levering
Meget hurtig levering. Dag til dag. Forsendelsen kunne fÞlges hele vejen - lige fra ordren blev modtaget til leveringen. Mine bedste anbefalinger.

De har fede ting, men.
De har fede ting, men deres medarbejdere er over grÊnsen.
Man kommer ind og bliver mÞdt med en generelt mistroisk attitude med medarbejdere, der spÞrger om alt fra privatliv til uddannelse, som under ingen omstÊndigheder rager dem en skid.
Ãrgerligt personale, stammer nok fra en dÃ¥rlig ledelse.
DÃ¥rlig oplevelse, kommer aldrig igen..

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ