レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Havde kÞbt forkert str Timberland stÞvler (fra et andet sted end Le Fix), sÃ¥ den 21. december sent om aftenen bestilte jeg den rigtige stÞrrelse hos Le Fix. NÊste dag, som sÃ¥ var en sÞndag, blev jeg o... もっず芋る

Herre nice bukser ;-) Hurtig og korrekt levering af et par Trackpants Flex Maroon bukser som fÞdselsdagsgave til min nevÞ pÃ¥ 29 Ã¥r - han blev meget glad og smuttede i dem med det samme - hele selska... もっず芋る

䌁業が回答したした

I ordered a Shirt-Jacket from the online shop, but unfortunately, it didn't fit. I returned the item at my own expense from Germany to Copenhagen. Although I used the exact address provided, the... もっず芋る

䌁業が回答したした

I bought an item to Le fix cause I couldn't find it anywhere. They immediately took care of my order, and the details of shipping( I forgot some). The shipping was fast. Unfortunately, I got robbed d... もっず芋る

䌁業情報

1. 玳士衣料店
  2. ストリヌトりェア店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Le Fix was founded in Copenhagen 1999. The fundamental idea was to form a solid group of people who most of their lives have been exploring many different underground art forms, and who have decided its time to let the world know that there is more to Copenhagen than the little mermaid. Currently Le Fix consist of a clothing brand, two shops, tattoo studio, a wood work shop, art studio and gallery.

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

395件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Sindssyg god service og godt humÞr.

Sindssyg god service og godt humÞr. Når man kommer ind i forretningen bliver man mÞdt af venlige medarbejdere, som man bare kan tale med. Fed tÞj, og tÞjet er ikke mindst ligeså god kvalitet. Efter et kÞb, er man ofte velkommen til at tage en kold bajer ude foran. Det er en oplevelse!

2022幎11月10日

Hej Oliver

Tusinde tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stort pris på.

Vi prÞver at give så god en service, til vores kunder, som vi kan, og gÞre det så komfortable, så muligt og det er vi rigtig glade for du har oplevet :-)

Vi ser frem til at se dig igen i butikken,.

Kanonbra

Snabbt som F*n gick det! Super Service 👍

2023幎2月28日

Hej Vilse

Tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for!

Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse og er tilfred med vores service, det sÊtter vi stort pris på.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang.

Vh Angela // Le Fix

Alt var perfekt

Alt var perfekt - ikke fÞrste og ikke sidste gang jeg kÞber hos Le Fix👍

2023幎2月26日

Hej Magnus

Tusinde tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for!

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang, så du får endnu en perfekt oplevelse :-)

Vh Le Fix

Pakken kom efter 2 dage og pakken var i

Pakken kom efter 2 dage og pakken var i perfekt stand

2023幎2月28日

Hej Luca

Tusinde tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stort pris på!
Vi går meget op i hurtig levering og en god service, så vi er super glade for at du er tilfreds med det! Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang!

Vh Angela / Le Fix webshop

Udsalgsdilemmaet og de tomme lÞfter

Vi handler tit i butikken, holder både af stil og medarbejdernes tone.
Vi handlede sidst i butikken, d. 14. Januar, hvor handlede for knapt 3000kr. Ifm. betalingen spurgte vi medarbejderen om de her varer ville komme på udsalg her i januar, hvilket vi blev forsikret om at de ikke ville. Dog kan vi her 11 dage senere se alle vores varer sat ned med mellem 300-800kr.
Det er fair nok, hvis man ikke ved om varerne kommer på udsalg men at forsikre os om at varerne helt sikkert ikke kommer på udsalg få dage senere synes ikke helt fair.

2023幎1月13日

Hej Anne

Vi er selvfÞlgelig kede af dette er sket og vi vil gerne finde en lÞsning, sammen med dig, som du bliver tilfreds med.

Send en mail til Support@le-fix.com, så finder vi en lÞsning.

God dag,

Mvh Angela // Le FIx

Ingen returnering

Har altid vÊret vÊret super tilfreds med det hÞje service niveau der bliver leveret i butikken, og har kÞbt en del tÞj og sko igennem Ã¥rene, kommer sÃ¥ forbi og vil have pengene tilbage for et stykke tÞj som ikke passede som jeg Þnskede, hvorefter jeg sÃ¥ fÃ¥r at vide at det ik er muligt at fÃ¥ sine penge tilbage men kun et tilgodebevis What!? Det er godt nok service pÃ¥ aller laveste niveau. FÃ¥r sÃ¥ at vide at det godt kan lade sig gÞre hvis man pÃ¥ sin kvittering har fÃ¥et en underskrift fra chefen. Hvilket vil sige at der er sÊr behandling mellem kunder og man skal vÊre heldig at gÞre sit kÞb en dag hvor chefen er til stede hvis man skal have nogen forhÃ¥bninger om at fÃ¥ sine penge tilbage

2023幎1月13日

Hej Frederik

Tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig kede af at du ikke har vÊret tilfreds med vores service, da vi brÊnder for at vores kunder går glade fra butikken.
Vi har aldrig givet penge retur, på varer kÞbt i butikken, dette står også på kvitteringen, og det står også i butikken. Det er en fejl kommunikation fra vores side, at nogen kan få pengene tilbage, dette er ikke noget vi instruere vores medarbejder i, og vores kunder er selvfÞlgelig lige vÊrd.

Skriv en mail til support@le-fix.com så finder vi en lÞsning på dette :-)

God weekend

Dejligt sted

Dejligt sted, dejlige service. Ansatte der tager sig tid, og vil kunden. KÊmpe anbefaling. Det spiller hver gang

2023幎1月8日

Hej Kasper

Tak for din anmeldelse! Det er vi rigtig glade for! Vi går meget op i at vores kunder for en god oplevelse både på webshoppen og i vores fysiske butik, og det er vi rigtig glade for at du har fået!

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang,

God dag

Angela // Le Fix

Ekstremt fedt produkt

Ekstremt fedt produkt, hurtig levering, hurtig handel. Le Fix det sgu godt gået. Super god service, klart en femmer.

2022幎11月10日

Hej Victor

Tusinde tak for din anmeldelse!
Det sÊtter vi stort pris på. Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med vores levering og vores service. Det er nogle af de ting vi vÊgter hÞjst.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen, til nÊste gang :-)

Best store ever.

Best store ever!

2022幎11月4日

Hej Karl

Tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du syntes at vi har den bedste butik, det sÊtter vi stort pris på! :-)

Vh Angela // Le Fix

Jeg fik den rigtige str tilsendt

Jeg fik den rigtige str tilsendt, og det gik lynhurtigt.

2022幎11月2日

Hej Anne

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du fik den rigtige stÞrrelse tilsendt og at du er tilfreds med leveringstiden :-)

Mvh Angela // Le Fix

SÊlger varer de ikke har på lager

Bestilte en vare. 5 dage efter får jeg besked om, at de ikke har den pågÊldende vare på lager. Ekstrem dårlig kundeservice. Sidste gang jeg placerer en ordre hos Le Fix.

2022幎11月2日

Hej Per

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig kede af at du har fået en dårlig oplevelse.
Vi vil rigtig gerne finde en lÞsning til dig, som du er tilfreds med. Hvis du skriver til vores support på support@le-fix.com, finder vi en lÞsning :-)

Rigtig god dag

Mvh Angela // Le Fix

Dårlig butik må man sige

Hold kÊft en webshop de har sig, bestilte en skulder taske til 1000kr så har den bare at vÊre god. Da den ankommer er der spildt chokolade eller sådan nlget på den jeg sender den tilbage så siger de til mig de ikke kan tage imod den så jeg får den tilbage hvilken en service de har så idioter

2022幎10月7日

Hej

Hvis man sender en varer retur en uge efter vores oprindelig returret og hvor varen ikke er, som da du modtog den, kan vi vÊlge ikke at tage den retur. Hvis du mener at du fik den med pletter på, er det til en anden gang, en god ide at kontakte butikken ligeså snart du har modtaget den :-)

men det lÞd som om du var tilfreds med den lÞsning vi fandt sammen.

Rigitg god weekend.

Vh Le Fix

Bestilte en taske

Bestilte en taske, 3 dage efter får jeg besked om at den ikke er på lager.

2022幎10月5日

Hej Lasse

Vi er rigtig kede af denne oplevelse du har fået. Vi strÊber selvfÞlgelig efter at vores kunder bliver tilfredse, når de handler hos os. Skriv til os på support@le-fix.com, så vil vi gerne finde ud af en lÞsning, der tilfredsstiller dig.

Rigtig god dag

Vh Angela / Le Fix

Fin service

Fin service, havde problemer med velkomst kode, fikset af afdelingen. Varen blev modtaget i forventet kvalitet :-)

2022幎8月18日

Hej Emil

Tak for din anmeldelse!

Vi er super glade for at du er tilfreds med vores service.
Du skulle selvfÞlgelig ikke snydes for en velkomst kode! :)

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen, til nÊste gang.

God dag,

Mvh Angela // Le Fix

Fin og overskuelig hjemmeside og hurtig

Fin og overskuelig hjemmeside og hurtig levering. 👌🏌

2022幎7月21日

Hej Dorthe,

Tusinde tak for din anmeldelse! Det er vi rigtig glade for.

Vi er super glade for at du er tilfreds med vores hurtige levering og vores overskuelige hjemmeside :)

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden.

God weekend.

Mvh Angela // Le Fix

Super nemt at bestille på deres side

Super nemt at bestille på deres side, og varen kom 2 dage senere. Virkelig god kvalitet

2022幎6月17日

Hej Thor,

Tak for din anmeldelse! Det sÊtter vi stort pris på. Vi er glade for at du er tilfreds med vores side og vores levering :)

Rigtig dejlig dag,

KÞb af 2 trÞjer

Perfekt handel. Intet minus.

2022幎5月14日

Hej Morten,

Tusinde tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stort pris på. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang :)

Super hurtig levering.

2022幎4月9日

Hej,

Tusinde tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stort pris på. Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med vores levering og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen, nÊste gang.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。