レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Aplikacja koszmarna, moÅŒliwości ograniczone. Kiedy kliknę nieopatrznie „czytaj” to juÅŒ nie mogę przejść do opcji słuchania. Mnóstwo pozycji za dodatkową opłatą :( Zdecydowałam się skorzystać z Legimi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Mam Legimi od lat. Jestem głęboko rozczarowana tym co się dzieje od czasu zmiany właściciela. To kpina by płacić abonament najdroÅŒszy i praktycznie za większość dostępu dopłacać. Irytuje mnie teÅŒ ÅŒe d... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Biblioteka w porządku, byłem zadowolony, niestety posiadacze dwóch iPhone nie skorzystają z oferty 4 urządzeń co jest dla mnie niezrozumiałe. MoÅŒna podłączyć dwa Androidy i korzystać na dwóch telefon... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Legimi jednostronnie zmieniło warunki, zaczęło traktować tablety e-ink jako czytniki, co posiadaczy obu urządzeń w pakiecie bez limitu (gdzie dotąd w ramach abonamentu moÅŒna było korzystać z następuj... もっず芋る

䌁業情報

1. 曞店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Uzyskaj stały dostęp do ponad 60000 ebooków i audiobooków od 6,99 zł miesięcznie. Wypróbuj za darmo!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Spadek jakosci w wielu odslonach....

Po kilku latach korzystania z legimi wzielam kilka miesiecy przerwy, po czy chcialam wrocic w tym miesiacu. Po wybraniu abonamenty zaczelam przegladac katalog tylko po to, zeby zobaczyc wiekszosc ksizak ktore jak by chciala przeczytac z dodatkowa oplata. Zwrocilam sie to obslugi klienta o anulowanie abonamentu (w tym samym dni bez otworzenia jakiekolwiek ksizaki).
Wedlug pana z Legimi (ktory owszem, podpisywal sie imieniem, ale juz nie nazwiskiem....) to sychronizacja i dostep do katalogu liczy sie jako uzycie uslugi, wiec nie dosc ze nie dostane zwrotu, wedlug nich to jest zerwanie (a nie odstapienie w ciagu 14 dni) umowy. Na prosbe o email do dzialu skarg i pdf z lista aktywnosci pan (ktorego ton stawal sie coraz bardziej niegrzeczny z kazdym emialem) odpowiedzial ze nie ma potrzeby eskalacji, ja sobie moge sama sciagnac aktywnosc, i ze Legimi nie ma dzialu skarg.

No coz, nic dziwnego, ze Legimi juz nie jest takim samym produktem jak kiedys. Jakosc widac w oblsudze klienta.

Kiedys uwielbialam i kupowalam abonament jako prezent dla bliskich i znajomych, dzies nie polecam i sugeruje trzymac sie z daleka!

2025幎10月31日
5぀星のうち1の評䟡

Jak się poprawić? Przestać kraść...

Jak firma moÅŒe się poprawić? Przestać ściągać z klientów aby utrzymać zyski, które poprzednio wyrabiali oszukując autorów na copyright. Dorzucę coś, o czym nie wspomnieli inni rozczarowani: w tzw. Klubie Mola KsiÄ…ÅŒkowego oferują "punkty", które przy zakupie ksiÄ…ÅŒek obniÅŒają naleÅŒność. Sprawdziłam: oferują ksiÄ…ÅŒki po DWUKROTNEJ cenie rynkowej, po czym oferują "obniÅŒkę" za te punkty... Chała. Nawet kraść nie umieją sprytnie.

2025幎10月19日
5぀星のうち1の評䟡

Wzięłam okres próbny. Mieli jakiś błąd na stronie i nie mogłam zrezygnować z niego. Mój błąd, ÅŒe nie zrobiłam screena z tamtego dnia, myślałam, ÅŒe poinformuję po prostu mailowo o zaistniałej sytuacji i anulują mi subskrypcję i po sprawie. Niestety, muszę opłacać abonament przez rok albo płacić 5 zł/mies za zerwanie umowy. Napisałam do nich od razu więc wiadomo było, ÅŒe problem pojawia się od razu podczas okresu próbnego.
Poza tym tyle dostępnych tytułów a jak znajdę interesujący to płatny i tak. Bez sensu ta platforma. KaÅŒda inna rozwiązuje problemy normalnie i na bieŌąco bez naciągania klienta.

2025幎10月17日
5぀星のうち2の評䟡

Nie czyta plików epub pobranych z innych źródeł

Poza wszystkimi opisanymi tu problemami pojawił się jeszcze jeden. OtóŌ ÅŒeby czytać własne ksiÄ…ÅŒki w aplikacji legimi trzeba przenieść je na dysk google, z poziomu Pobrane w telefonie aplikacja ich nie otwiera i wysyła info o błędzie do Legimi. Wcześniej nie było takich problemów.

2025幎9月20日

OSZUSCI

Po rozwiązaniu umowy(bezpłatne ksiązki zaczęły być płatne) firma zablokowała czytnik.Jest komunikat na ekranie od legimi-serwis nie chce odblokowzac a legimi twierdzi ,ÅŒe to nie oni blokują,chociaÅŒ wyraźnie ekran blokady pokazuje legimi.mają totalnioe w d.... klienta.NIE POLECAM ani księgarni ani obsługi...

2025幎9月17日
5぀星のうち1の評䟡

Rozstanę się z tą platformą

Rozstanę się z tą platformą. rok temu kupiłam abonament na rok i pobierałam na czytnik ksiÄ…ÅŒki. Teraz wybrałam teÅŒ abonament bez limitu, najwyÅŒszy a jak chcę ściągnąc ksiÄ…ÅŒkę na czytnik to TRZEBA DODATKOWO PŁACIC! Ponad 600zł wyrzucone w błoto. Te ksiÄ…ÅŒki w abonamencie mnie nie interesują i jest ich bardzo mało. Odradzam kaÅŒdemu.

2025幎8月20日

Beznadzieja aplikacja

Beznadzieja aplikacja. W obsłudze pracują idioci ale to niech wina skoro product manager równieÅŒ jest debilem. Drogi Abonament. WypoÅŒyczone ksiÄ…ÅŒki są zabezpieczone więc bez dostępu do internetu i codziennej synchronizacji nie masz opcji czytania offline.

2024幎8月16日
5぀星のうち3の評䟡

Zdenerwowanie level MAX

Po wielu latach chyba rozstanę się z tą platformą. Abonament nielimitowany na e-booki, a dopłacać muszę za ksiÄ…ÅŒki. Niektóre pozycje znikają gdy jestem w połowie cyklu. Å»enujące. MoÅŒe mają jakieś problemy, ale to nie powód aby przerzucać je na uÅŒytkowników. A było tak fajnie.

2025幎7月21日

DroÅŒyzna

Po aferze z licencjami bibliotecznymi, jak dotąd, mimo posiadanego abonamentu nie bibliotecznego, kaÅŒda ksiÄ…ÅŒka, którą chcę przeczytać jest dodatkowo płatna 7 lub 15 zł. Dziwna definicja "bez limitu". KsiÄ…ÅŒki, które są dostępne bez dopłaty to zwykle literatura drugiej klasy, nie obraÅŒając niczyich gustów.

2025幎7月19日
5぀星のうち2の評䟡

Pora zrezygnować, coraz więcej opłat i dopłat

Po kilku latach korzystania z abonamentu niestety pora zmienić biblioteke. Legimi coraz częściej Ōąda dopłat za ksiÄ…ÅŒki mimo abonamentu premium i do tego je tracisz po rezygnacji. Do tego coraz gorszy wybór ksiÄ…ÅŒek i nowości w pakiecie. Firma zaczela traktować abonamentów jako dojne krowy niewiele dajac w zamian.

2025幎7月7日

Szrot i kilogram mułu

Szrot i kilogram mułu. Przed aferą super usługa. Po aferze wyszło cwaniactwo i pazerstwo nie mówiąc o oszukaniu tysięcy klientów wprowadzając dodatkowe opłaty za ksiÄ…ÅŒki. Omijać szerokim łukiem.

2025幎6月7日

Oszuści

Oszuści, automatycznie przedłuÅŒono Abonament i to za wyÅŒszą cenę twierdząc ÅŒe byłam o to dwukrotnie pytana. Dodatkowo pomysł dopłat za ksiÄ…ÅŒki w Abonamencie które i tak nigdy nie bedą naszą własnością jest karygodny. Legimi twierdzi ÅŒe co miesiąc w Abonamencie wraca do nas 10 zł co moÅŒemy wykorzystać kupując ksiÄ…ÅŒki w wersji papierowej o połowę ceny, ale uwaga !!! Ta połowa ceny to cena normalna w kaÅŒdej innej dostępnej księgarni internetowych...obrzydliwe traktowanie czytelników

2025幎5月26日

Oszukaństwo

Okres próbny się zakończył, po czym z mojej karty pobrano opłatę. Nikt nie zapytał czy mi się podobało czy nie. Po czym dowiedziałam się ÅŒe nie mogę zrezygnować bo umowa jest na 11 miesięcy. Oszukaństwo straszne.

2025幎4月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ