Aplikacja koszmarna, moÅŒliwoÅci ograniczone. Kiedy kliknÄ nieopatrznie âczytajâ to juÅŒ nie mogÄ przejÅÄ do opcji sÅuchania. Mnóstwo pozycji za dodatkowÄ opÅatÄ :( ZdecydowaÅam siÄ skorzystaÄ z Legimi... ãã£ãšèŠã
Mam Legimi od lat. Jestem gÅÄboko rozczarowana tym co siÄ dzieje od czasu zmiany wÅaÅciciela. To kpina by pÅaciÄ abonament najdroÅŒszy i praktycznie za wiÄkszoÅÄ dostÄpu dopÅacaÄ. Irytuje mnie teÅŒ ÅŒe d... ãã£ãšèŠã
Biblioteka w porzÄ dku, byÅem zadowolony, niestety posiadacze dwóch iPhone nie skorzystajÄ z oferty 4 urzÄ dzeÅ co jest dla mnie niezrozumiaÅe. MoÅŒna podÅÄ czyÄ dwa Androidy i korzystaÄ na dwóch telefon... ãã£ãšèŠã
Legimi jednostronnie zmieniÅo warunki, zaczÄÅo traktowaÄ tablety e-ink jako czytniki, co posiadaczy obu urzÄ dzeÅ w pakiecie bez limitu (gdzie dotÄ d w ramach abonamentu moÅŒna byÅo korzystaÄ z nastÄpuj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Uzyskaj staÅy dostÄp do ponad 60000 ebooków i audiobooków od 6,99 zÅ miesiÄcznie. Wypróbuj za darmo!
é£çµ¡å
ããŒã©ã³ã
- www.legimi.pl
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Spadek jakosci w wielu odslonach....
Po kilku latach korzystania z legimi wzielam kilka miesiecy przerwy, po czy chcialam wrocic w tym miesiacu. Po wybraniu abonamenty zaczelam przegladac katalog tylko po to, zeby zobaczyc wiekszosc ksizak ktore jak by chciala przeczytac z dodatkowa oplata. Zwrocilam sie to obslugi klienta o anulowanie abonamentu (w tym samym dni bez otworzenia jakiekolwiek ksizaki).
Wedlug pana z Legimi (ktory owszem, podpisywal sie imieniem, ale juz nie nazwiskiem....) to sychronizacja i dostep do katalogu liczy sie jako uzycie uslugi, wiec nie dosc ze nie dostane zwrotu, wedlug nich to jest zerwanie (a nie odstapienie w ciagu 14 dni) umowy. Na prosbe o email do dzialu skarg i pdf z lista aktywnosci pan (ktorego ton stawal sie coraz bardziej niegrzeczny z kazdym emialem) odpowiedzial ze nie ma potrzeby eskalacji, ja sobie moge sama sciagnac aktywnosc, i ze Legimi nie ma dzialu skarg.
No coz, nic dziwnego, ze Legimi juz nie jest takim samym produktem jak kiedys. Jakosc widac w oblsudze klienta.
Kiedys uwielbialam i kupowalam abonament jako prezent dla bliskich i znajomych, dzies nie polecam i sugeruje trzymac sie z daleka!
Jak siÄ poprawiÄ? PrzestaÄ kraÅÄ...
Jak firma moÅŒe siÄ poprawiÄ? PrzestaÄ ÅciÄ gaÄ z klientów aby utrzymaÄ zyski, które poprzednio wyrabiali oszukujÄ c autorów na copyright. DorzucÄ coÅ, o czym nie wspomnieli inni rozczarowani: w tzw. Klubie Mola KsiÄ ÅŒkowego oferujÄ "punkty", które przy zakupie ksiÄ ÅŒek obniÅŒajÄ naleÅŒnoÅÄ. SprawdziÅam: oferujÄ ksiÄ ÅŒki po DWUKROTNEJ cenie rynkowej, po czym oferujÄ "obniÅŒkÄ" za te punkty... ChaÅa. Nawet kraÅÄ nie umiejÄ sprytnie.
WziÄÅam okres próbny. Mieli jakiÅ bÅÄ
d na stronie i nie mogÅam zrezygnowaÄ z niego. Mój bÅÄ
d, ÅŒe nie zrobiÅam screena z tamtego dnia, myÅlaÅam, ÅŒe poinformujÄ po prostu mailowo o zaistniaÅej sytuacji i anulujÄ
mi subskrypcjÄ i po sprawie. Niestety, muszÄ opÅacaÄ abonament przez rok albo pÅaciÄ 5 zÅ/mies za zerwanie umowy. NapisaÅam do nich od razu wiÄc wiadomo byÅo, ÅŒe problem pojawia siÄ od razu podczas okresu próbnego.
Poza tym tyle dostÄpnych tytuÅów a jak znajdÄ interesujÄ
cy to pÅatny i tak. Bez sensu ta platforma. KaÅŒda inna rozwiÄ
zuje problemy normalnie i na bieÅŒÄ
co bez naciÄ
gania klienta.
Nie czyta plików epub pobranych z innych źródeÅ
Poza wszystkimi opisanymi tu problemami pojawiÅ siÄ jeszcze jeden. OtóŌ ÅŒeby czytaÄ wÅasne ksiÄ ÅŒki w aplikacji legimi trzeba przenieÅÄ je na dysk google, z poziomu Pobrane w telefonie aplikacja ich nie otwiera i wysyÅa info o bÅÄdzie do Legimi. WczeÅniej nie byÅo takich problemów.
OSZUSCI
Po rozwiÄ zaniu umowy(bezpÅatne ksiÄ zki zaczÄÅy byÄ pÅatne) firma zablokowaÅa czytnik.Jest komunikat na ekranie od legimi-serwis nie chce odblokowzac a legimi twierdzi ,ÅŒe to nie oni blokujÄ ,chociaÅŒ wyraźnie ekran blokady pokazuje legimi.majÄ totalnioe w d.... klienta.NIE POLECAM ani ksiÄgarni ani obsÅugi...
pomimo abonamentu trzeba dopÅacaÄ doâŠ
pomimo abonamentu trzeba dopÅacaÄ do niektórych pozycji. Nie polecam.
RozstanÄ siÄ z tÄ platformÄ
RozstanÄ siÄ z tÄ platformÄ . rok temu kupiÅam abonament na rok i pobieraÅam na czytnik ksiÄ ÅŒki. Teraz wybraÅam teÅŒ abonament bez limitu, najwyÅŒszy a jak chcÄ ÅciÄ gnÄ c ksiÄ ÅŒkÄ na czytnik to TRZEBA DODATKOWO PÅACIC! Ponad 600zÅ wyrzucone w bÅoto. Te ksiÄ ÅŒki w abonamencie mnie nie interesujÄ i jest ich bardzo maÅo. Odradzam kaÅŒdemu.
Beznadzieja aplikacja
Beznadzieja aplikacja. W obsÅudze pracujÄ idioci ale to niech wina skoro product manager równieÅŒ jest debilem. Drogi Abonament. WypoÅŒyczone ksiÄ ÅŒki sÄ zabezpieczone wiÄc bez dostÄpu do internetu i codziennej synchronizacji nie masz opcji czytania offline.
Zdenerwowanie level MAX
Po wielu latach chyba rozstanÄ siÄ z tÄ platformÄ . Abonament nielimitowany na e-booki, a dopÅacaÄ muszÄ za ksiÄ ÅŒki. Niektóre pozycje znikajÄ gdy jestem w poÅowie cyklu. Å»enujÄ ce. MoÅŒe majÄ jakieÅ problemy, ale to nie powód aby przerzucaÄ je na uÅŒytkowników. A byÅo tak fajnie.
DroÅŒyzna
Po aferze z licencjami bibliotecznymi, jak dotÄ d, mimo posiadanego abonamentu nie bibliotecznego, kaÅŒda ksiÄ ÅŒka, którÄ chcÄ przeczytaÄ jest dodatkowo pÅatna 7 lub 15 zÅ. Dziwna definicja "bez limitu". KsiÄ ÅŒki, które sÄ dostÄpne bez dopÅaty to zwykle literatura drugiej klasy, nie obraÅŒajÄ c niczyich gustów.
To rzeczywiÅcie sÅaba instytucja oniâŠ
To rzeczywiÅcie sÅaba instytucja oni nawet jak chcesz kupiÄ ksiÄ ÅŒkÄ i zapÅaciÄ to system nie dziaÅa , nie polecam
PorÄ powiedzieÄ bye bye po kilku lat
PorÄ powiedzieÄ bye bye po kilku lat. DopÅaty,dopÅaty, dopÅaty, a zakres usÅug gorszy niÅŒ dotychczas. Zaraz siÄ obudzÄ z rÄkÄ w nocniku.
Pora zrezygnowaÄ, coraz wiÄcej opÅat i dopÅat
Po kilku latach korzystania z abonamentu niestety pora zmieniÄ biblioteke. Legimi coraz czÄÅciej ÅŒÄ da dopÅat za ksiÄ ÅŒki mimo abonamentu premium i do tego je tracisz po rezygnacji. Do tego coraz gorszy wybór ksiÄ ÅŒek i nowoÅci w pakiecie. Firma zaczela traktowaÄ abonamentów jako dojne krowy niewiele dajac w zamian.
Dziadostwo
Szrot i kilogram muÅu
Szrot i kilogram muÅu. Przed aferÄ super usÅuga. Po aferze wyszÅo cwaniactwo i pazerstwo nie mówiÄ c o oszukaniu tysiÄcy klientów wprowadzajÄ c dodatkowe opÅaty za ksiÄ ÅŒki. OmijaÄ szerokim Åukiem.
OszuÅci
OszuÅci, automatycznie przedÅuÅŒono Abonament i to za wyÅŒszÄ cenÄ twierdzÄ c ÅŒe byÅam o to dwukrotnie pytana. Dodatkowo pomysÅ dopÅat za ksiÄ ÅŒki w Abonamencie które i tak nigdy nie bedÄ naszÄ wÅasnoÅciÄ jest karygodny. Legimi twierdzi ÅŒe co miesiÄ c w Abonamencie wraca do nas 10 zÅ co moÅŒemy wykorzystaÄ kupujÄ c ksiÄ ÅŒki w wersji papierowej o poÅowÄ ceny, ale uwaga !!! Ta poÅowa ceny to cena normalna w kaÅŒdej innej dostÄpnej ksiÄgarni internetowych...obrzydliwe traktowanie czytelników
Legimi siÄ popsuÅ i juÅŒ tu nie wrócÄ
OszukaÅstwo
Okres próbny siÄ zakoÅczyÅ, po czym z mojej karty pobrano opÅatÄ. Nikt nie zapytaÅ czy mi siÄ podobaÅo czy nie. Po czym dowiedziaÅam siÄ ÅŒe nie mogÄ zrezygnowaÄ bo umowa jest na 11 miesiÄcy. OszukaÅstwo straszne.
Poraszka
Poraszka. Wysoki abonament i pomimo tego trzeba jeszcze dopÅacaÄ do ksiÄ ÅŒek.
MaÅo ÅŒe pÅaci siÄ za abonament toâŠ
MaÅo ÅŒe pÅaci siÄ za abonament to jeszcze za wiele ksiÄ
ÅŒek ÅŒÄ
da siÄ dopÅaty. Nie ma wielkiego wyboru , znanych ksiÄ
ÅŒek wcale nie ma.
Strata pieniÄdzy, nie polecam.