Astrid Leisner og SÞn ApS レビュヌ 88

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De tager opgaven meget seriÞst - bÃ¥de med god rÃ¥dgivning, hurtig afsendelse og meget fin service! Vi har haft problemer med to apparater, som er blevet ombyttet uden diskussion og meget hurtigt.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte fÞrst en Mediflow pude til mig selv, pga dobbelt whiplash. Puden er sÃ¥ god, at jeg ogsÃ¥ bestilte til resten af familien. DesvÊrre var der kun 1 pÃ¥ lager, og det blev aftalt at de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi var igennem et 12 ugers forlÞb - Da vores sÞn havde problemer med ufrivillig natlig vandladning. Vi kÞbte et ringe apparat ( trÃ¥dlÞs model ) hos Leisner. Sunes vejledning, stÞtte, gode rÃ¥d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min mand har haft en trykaflastende topmadras pÃ¥ prÞve i en periode, for bedre at kunne forflytte sig i sengen og i sin stol. Den bÃ¥de varmer og dens glatte overflade gÞr, at man, som lÃ¥ man pÃ¥ silkel... もっず芋る

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Astrid Leisner & SÞn arbejder grundigt og seriÞst pÃ¥ at finde den helt rigtige lÞsning til glÊde for den enkelte bruger. Vi tilbyder produkter og personlig rÃ¥dgivning til afhjÊlpning af inkontinens, epilepsi-, kalde- og faldealarmer, pÃ¥mindelsesure til bÞrn og voksne, pilleÊsker, beskyttelseslagener, vende- og glidelagener, sengetÞj til vÃ¥dligger, amme- og stÞttepuder, Vi leverer bÃ¥de standard- og speciallÞsninger, der udvikles efter en grundig analyse af brugerens behov. ✔ Gratis telefonisk behandlingsvejledning ✔ Stort produktsortiment ✔ HjÊlpmidler til handicappede, demente og Êldre ✔ LeverandÞr til hospitaler og lÊger gennem Ã¥rtier ✔ Familievirksomhed ✔ Grundlagt 1973

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

88件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

God service.

Fik en meget fin og hurtig service. Der var et leveringsproblem, så de var så sÞde at ringe, og vi fandt hurtigt en anden lÞsning.
Pakken havde jeg dagen efter.

2023幎10月19日

Hej Lenette
Tak for den flotte anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for os.
Da vi altid bestrÊber os på af give god service.
Ha’ en rigtig god dag
Sune Leisner

Bedste service og godt produkt

Har fået den mest fantastiske rådgivning hver gang jeg har kontaktet Leisner og sÞn. De har virkelig taget sig god tid til at hjÊlpe og vejlede.

Efter 10 dage har min 6 årlige sÞn ikke flere uheld om natten. I starten kunne han havde 3-4 uheld pr nat. Nu vågner han selv og går på wc eller sover hele natten uden uheld.

Jeg vil anbefale alle som har svÊrt ved at holde sig tÞr om natten, at prÞve dette produkt.

2023幎9月21日

Hej Louise

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for os,
da vi altid prÞver at gÞre os umage for at hjÊlpe familien bedst muligt.

Fantastisk vandhovedpude

KÞbte en vandhovedpude og fik gode råd og vejledning om hvilken stÞrrelse der var bedst i forhold til hvordan jeg ligger når jeg sover. Puden er helt fantastisk og har hjulpet mig med en bedre sÞvn og fÊrre problemer med nakken. Min mand har prÞvet den, og jeg bestiller nu en til ham også :)

2023幎8月8日

KÊre Merete
Mange tak for den flot anmeldelse.
Den sÊtter vi stor pris på.
Jeg er glad for at vores råd og vejledning har vÊret nyttige.
Vi lÊgger stor vÊgt på god rådgivning omkring vores produkter.
Jeg glÊder mig til at hjÊlpe jer i fremtiden.

Vi kÞbte en AL-petit budget og 3

Vi kÞbte en AL-petit budget og 3 stiklagner til vores sÞn på 5 år.

Vi kunne ikke vÊre mere tilfredse!
Jeg ringede fÞr jeg bestilte og Sune brugte 20+ min på at give fantastisk rådgivning og virkede oprigtigt interesseret i det bedste for min sÞn - uden tanke på at sÊlge det dyreste eller mest muligt.

Vores alarm fik, efter 10 ugers tid, en lÞs ledning som medfÞrte hyppige falske alarmer. Sune tilbÞd uden tÞven at vi kunne få den repareret (selvom fejlen nok skyldes vores dreng sover meget uroligt). TvÊrtimod spurgte han ind til vores sÞns forlÞb og kom med gode input vi slet ikke havde tÊnkt på. Super service!

Vores forlÞb:
FÞrste 3-5 dage var hårde med mange alarmer og meget tis. (Stiklagnerne er geniale her)
Derefter 5-7 nÊtter med en enkelt alarm pr nat.
Efter totalt 14 dage var langt de fleste nÊtter tÞrre 👍🏌
Der kom et lille tilbagefald ved 4-5 uge, hvor han havde uheld hver anden nat i et par dage. Men det blev hurtigt godt igen.
Vi har lagt mÊrke til at knÊgten pludselig urinerer som en hest når han tisser om dagen, så hans blÊrekapacitet virker til at vÊre udvidet.

Tips:
- Der KAN komme falske alarmer nogle gange, specielt når knÊgten er svedig. Men det er ikke ofte.
- Stiklagner gjorde det super nemt hurtigt at få sengen soveklar igen. Vi blev meget glade for at vi kÞbte 3 stk. til flere uheld.
- Benyt jer af rådgivningen, selv hvis det går godt, den er pengene vÊrd i sig selv.

Vores dreng er så stolt og glad.
Vi siger tak.

2023幎7月25日

KÊre Christian
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det gÞr mig virkelig glad.
Og ja, det er vores DNA at gÞre vores bedste for at få tÞrre og glade bÞrn.
Og det giver positiv energi at lÊse at din sÞn er stolt og glad.
I er altid velkommen til at ringe og få vejledning.
Sune

UsÊdvanlig venlighed

I forbindelse med kÞb af et alarmur har jeg fået en enestående behandling og er blevet mÞdt med en venlighed ud over det sÊdvanlige.

2023幎5月17日

Hej Boye
Mange tak for din fine anmeldelse.
Den blev jeg og teamet her på kontoret virkelig meget glad for.
Du er altid meget velkommen til at kontakte os for vejledning.
Sune E. Leisner

Virkelig god hjÊlp med deres

Virkelig god hjÊlp med deres telefonvejledning. Kan med lethed give fem stjerner og anbefale andre at prÞve deres vådliggeralarm og vejledning.

2022幎2月7日

Hej Mari-Ann
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi sÊtter stor pris på din anmeldelse.
Og ja, vi vil meget gerne gÞre vores bedste for at give en god service.
Ha’ en rigtig god dag.
Sune Erik Leisner

FANTASTISK - Vi kunne ikke vÊre mere begejstrede!

Vores oplevelse med Astrid Leisner & SÞn har vÊret helt igennem FANTASTISK! Det har nÊsten vÊret livsÊndrende for vores sÞn, som er så utrolig glad og stolt over hvad han har opnået på få måneder. Vi er meget taknemmelige og kun Êrgerlige over, at vi ikke anskaffede os et ringeapparat meget tidligere.

Vores sÞn på 11 år havde store problemer med at ligge tÞr om natten. På trods af natble og tisseunderlag samt at han blev hevet ud af sengen to gange hver nat for at tisse, måtte vi flere gange om ugen vaske al sengetÞj og dyner.

I slutningen af september 2022 startede vi med at benytte ringeapperat med vibrator fra Astrid Leisner & SÞn. De fÞrste to-tre nÊtter måtte vi op flere gange, og vores sÞn nåede ikke at stoppe med at tisse, inden han blev helt gennemblÞdt. Det var nogle hårde nÊtter, men allerede efter få dage kunne vi se fremskridt. Efter blot to uger ringede apparatet kun et par gange pr. nat, og hvor han fÞr sov igennem hele postyret, vågende han af sig selv de fleste nÊtter, så han kunne nå at komme på toilettet.

Efter bare tre uger lå han tÞr ca. halvdelen af tiden, og vi oplevede også, at han vågende for at tisse, inden apparatet gik i gang. Hele november ringede apparatet ca. 5 nÊtter, og han var god til selv at vågne og tisse uafhÊngigt af apparatet.

Vores sÞn blev bekymret for at skulle sove uden apparatet, så jeg ringede til Astrid Leisner & SÞn for vejledning. Vi blev endda tilbudt, at de ville tage en snak med vores dreng. Det er virkelig god service!

Efter nytår lagde vi ringeapparatet vÊk, og siden da har han ligget helt tÞr! Hvor han for et halv år siden skulle op og tisse to-tre gange pr. nat kan han nu holde sig hele natten, så han får en uforstyrret nattesÞvn, og han er ikke nervÞs for at skulle på lejrtur eller sove hos venner.

KÊmpe tak til Astrid Leisner & SÞn - i har virkelig gjort en forskel for vores familie!

2023幎1月31日

Hej Charlotte

Mange, mange tak for den rigtig finde og grundige anmeldelse.
Den sÊtter vi virkelig stor pris på.
Jeg var selv vÃ¥dligger og blev tÞr i 10 – 11 Ã¥rsalderen.
Så det varmer mig altid rigtig meget at hÞre at vi har vÊret lidt med til at hjÊlpe et barn med at blive tÞr.
Hils din sÞn og sig at han bare er sej.
I er altid velkommen til at kontakte os og ha’ en rigtig god dag.
Sune Erik Leisner

Alarm ur til medicin

Har kÞbt alarm ur til hjÊlp af medicinindtagelse i forbindelse med parkinson. Super, super service både mht. kÞb og instruktion i betjening af uret. Dette firma fortjener den stÞrste anbefaling.

2023幎1月12日

KÊre Marianne

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Det varmer at hÞre at vi gÞr det godt.
Jeg har givet rosen videre til min kollega der er ansvarlig for urene,
hun blev meget glad for din anmeldelse.

Kan klart anbefales!

Jeg er så åndssvagt glad for deres vådliggerlagener man kan tÞrre af med sulfo. Vi har fÞr kÞbt os fattige i vådliggerlagener fra jysk, ikea osv og de bliver utÊtte efter få vaske, men Leisners lagener holder bare! Vi har endda fået lavet dem i specialmål til barnevognen og liften til vores sÞn. Jeg har mange nÊtter sendt en venlig tanke til dem fordi jeg slap for at skifte alt, og at bÞvle med en ulÊkker våd madras. De er også altid mega sÞde til at hjÊlpe over telefonen.

2022幎12月18日

Hej Sofia
Taknemlig for din fine anmeldelse.
Den er meget beskrivende for nye kunder - Tak. Vi ligger stor vÊgt på at vores produkter har en lang levetid.
Du er altid velkommen til at kontakte os.
Ha' en rigtig glÊdelig jul.

God behandling og rådgivning

Har kÞbt alarm til vores sÞn hos Leisner & sÞn, hvor vi har fået en god behandling og rådgivning. Der er sket positiv udvikling og vores sÞn er tÊt på at vÊre helt tÞr om natten.

2022幎11月1日

Hej Helga
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er meget glad for at kunne stÞtte dig i behandlingen med alarmen til at få din sÞn tÞr.

Meget professionel vejledning

Meget professionel vejledning, og altid venlig og hjÊlpsomt personale, der yder en fantastisk service.
Kan klart anbefales.

2022幎10月31日

Hej Bettina
Mange tak for din fine anmeldelse, det sÊtter jeg meget stor pris på.
Sune Leisner

Varen blev sendt til en forkert

Varen blev sendt til en forkert adresse, selvom der på ordrebekrÊftelsen stod, at fakturerings- og leveringsadressen var forskellige, og leveringsadressen var anfÞrt. Jeg skrev til Leisner og spurgte, hvad de ville foreslå for at få leveret til den rigtige adresse: intet svar.

2022幎10月18日

KÊre Eva
Ja, det er helt rigtig at du ikke har modtaget vores normale gode kundeservice. UNDSKYLD.
Vi har lavet en fejl, grundet at der var sygdom og efterårsferie i personale gruppen. Dette skulle naturligvis ikke ske. Jeg kan se at vi har kontaktet dig og at vi har lovet at betale den ekstra porto omkostning du har haft retur. Jeg beklager endnu en gang den menneskelig fejl, som jeg også skrev i mailen til dig.
Ønsker dig en rigtig god dag.

Tak til Astrid Leisner og SÞn

Tak til Astrid Leisner og SÞn for utrolig omsorgsfuld, hurtig og professionel hjÊlp til min knap 6-årige sÞn, som var meget ked af stadig at bruge natble op til sin skolestart i år.
Jeg har oplevet et virkeligt hÞjt serviceniveau, meget hurtig levering og effektiv ombytning af inkontinensundertÞj, som jeg havde bestilt lidt for stort.
Derudover har jeg ad flere omgange over telefonen modtaget nyttige rÃ¥d og vejledning ift. hjÊlp til min sÞn - ganske uden beregning. Disse rÃ¥d og vejledning har vÊret medvirkende til et rart og effektivt forlÞb med ”tisse-alarmen” for min sÞn.
Et meget stort tak til Astrid Leisner og SÞn skal lyde herfra samt ikke mindst en klar anbefaling af virksomheden til andre familier med bÞrn, der har brug for hjÊlp til at få trÊnet tisserefleksen.

2022幎8月19日

Hej Caroline
Mange tak for den flotte anmeldelse.
Det sÊtter vi stor pris på.
Det bedste er at din sÞn er blevet tÞr,
og er stolt og glad.
Sune Leisner

Vi har prÞvet flere forskellige

Vi har prÞvet flere forskellige systemer inden vi faldt over den trådlÞse enuresis alarm. Det virker! Derudover er jeg vildt begejstret over den service, jeg har mÞdt ved jer. Allerede i telefonen var det tydeligt at hÞre, hvor vigtigt det er for jer, at jeg som kunde og ikke mindst min datter får en god oplevelse. En virkelig god kÞbsoplevelse. Mange tak.

2022幎8月3日

Hej JÞrgen
Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er altid klar til at give vejledning og hjÊlp, så din datter får et godt og stabilt resultat.
Ha’ en rigtig god dag og hils hende.

Altid super god service

Altid super god, hurtig og meget venlig service.

2022幎7月25日

KÊre Katrine
Mange tak for den fine anmeldelse. Det varmer altid at få ros.
Tak og ha' en rigtig god dag.

Exceptionel service

Exceptionel service.
Vi har kÞbt en tissealarm til vores sÞn, Max på 6 år, og det er gået ud over al forventning. Det har vÊret sindsygt effektivt, og han lÊrte hurtigt at reagere og her ca 6 uger efter start, er han tÞr om natten. Men det var ikke gået uden, Sunes helt fantastiske vejledning. Vi er helt vildt imponeret over, hvor grundig han er og hvor meget tid der bruges på, at vi får brugt produktet rigtigt. Jeg vil til en hver tid anbefale jer til andre med samme problemstilling som os. Man får fornemmelsen af, at lige prÊcis vores situation, betyder noget for jer, og at i vil hjÊlpe alt hvad i kan. Det er fantastisk. Tak!!!!

2022幎5月2日

KÊre Helle
Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores produkt og service.
Vores hjertebarn er netop bÞrn der er sengevÊdere, så at vi
kunne hjÊlpe Max er bare helt fantastisk.
Jeres situation og Max's kÊmpe indsats betyder rigtig meget for os.
Godt gået Max.

Sune

Virkelig fin service! 😃

Hurtig levering og vigtigst af alt meget meget god stÞtte og vejledning undervejs i forlÞbet med brug af alarmen! Den viden de har er uvurderlig og stÊrkt medvirkende til at vi lykkedes med projektet!
Bente S, lÊge og mor til Jonathan der nu er tÞr om natten.
Roskilde

2022幎3月27日

KÊre Bente
Tusind tak for de fine ord og de fem stjerner. Vi sÊtter stor pris på din anmeldelse og er glade for, at Jonathan lykkedes med projektet. Flot klaret.

Supper fin service

Supper fin service
Hurtig levering :o)

2021幎5月4日

Hej Jens
Mange tak for din fine anmeldelse.
Det sÊtter vi stor pris på og vi prÞver altid på at gÞre vores bedste.
Tak og ha' en rigtig god dag.
Sune Leisner

Kan på det varmeste anbefale tissealarm

Kan på det varmeste anbefale tissealarm AL petit budget med lyd og vibrator. Det er et super nemt system at fÞlge og nogle fine kalendre med klistermÊrker til barnet, så det kan fÞlge med og fÞle sig motiveret.
Desuden super god rådgivning fra Sune om brug og vedligeholdelse.

2021幎2月18日

Astrid Leisner og SÞn ApS からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at i fÞlte jer "taget hånd om". Med venlig hilsen Sune

Supergod kundeservice 😃

Jeg kÞbte et armbåndsur med alarmfunktion til min mand.
DesvÊrre kunne han ikke aflÊse alarmteksterne på urskiven.
Efter returnering med dokumentation, modtog jeg en kreditnota og returbetalingen blev indsat på min konto få dage efter.
Tak for supergod kundeservice til et seriÞst firma.

2021幎2月15日

Astrid Leisner og SÞn ApS からの回答

Mange tak for anmeldelsen. Jeg er glad for at i fÞlte jer godt behandlet. Med venlig hilsen Sune

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。