De tager opgaven meget seriÞst - bÃ¥de med god rÃ¥dgivning, hurtig afsendelse og meget fin service! Vi har haft problemer med to apparater, som er blevet ombyttet uden diskussion og meget hurtigt.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte fÞrst en Mediflow pude til mig selv, pga dobbelt whiplash. Puden er sÃ¥ god, at jeg ogsÃ¥ bestilte til resten af familien. DesvÊrre var der kun 1 pÃ¥ lager, og det blev aftalt at de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi var igennem et 12 ugers forlÞb - Da vores sÞn havde problemer med ufrivillig natlig vandladning. Vi kÞbte et ringe apparat ( trÃ¥dlÞs model ) hos Leisner. Sunes vejledning, stÞtte, gode rÃ¥d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min mand har haft en trykaflastende topmadras pÃ¥ prÞve i en periode, for bedre at kunne forflytte sig i sengen og i sin stol. Den bÃ¥de varmer og dens glatte overflade gÞr, at man, som lÃ¥ man pÃ¥ silkel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Astrid Leisner & SÞn arbejder grundigt og seriÞst pÃ¥ at finde den helt rigtige lÞsning til glÊde for den enkelte bruger. Vi tilbyder produkter og personlig rÃ¥dgivning til afhjÊlpning af inkontinens, epilepsi-, kalde- og faldealarmer, pÃ¥mindelsesure til bÞrn og voksne, pilleÊsker, beskyttelseslagener, vende- og glidelagener, sengetÞj til vÃ¥dligger, amme- og stÞttepuder, Vi leverer bÃ¥de standard- og speciallÞsninger, der udvikles efter en grundig analyse af brugerens behov. â Gratis telefonisk behandlingsvejledning â Stort produktsortiment â HjÊlpmidler til handicappede, demente og Êldre â LeverandÞr til hospitaler og lÊger gennem Ã¥rtier â Familievirksomhed â Grundlagt 1973
Korsvangcentret 11, 5610, Assens, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg kÞbte et enuresis apparat hos astrid leisner, til min datter. Jeg fik det efter en smule bÞvl og ca. 10 dage efter bestilling. Tog apparatet i brug og fik under vejs en meget dygtig empatisk service som har vÊret en stor hjÊlp i processen med at få lÞst udfordringen med natlig inkontinens.
Virksomheden kan sikkert lÊre lidt af de mere "moderne" netbutikker men indenfor service og opfÞlgende samtaler, har jeg udelukkende oplevet kompetence og indlevelse.
Til slut skal det siges at jeg har haft ringet til Astrid Leisner (Sune) 3 gange og det er rart at opleve at han kunne huske forlÞbet og komme med konsistent dygtig rådgivning.
Så her fra familien kommer der et tak for "samarbejdet" og en anbefaling til både produkt og virksomhed.
Jeg har returneret ubrugte varer og ikke gået mine penge retur. Har skrevet flere mails, men får ikke noget svar. Jeg er fÊrdig med at handle der, og vil også fraråde andre at gÞre det. Mvh Maria

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
Jeg har returneret varerne som de Þnsker, udfyldt returseddel, sendt en mail for at sikre mig at de havde fået det retur. Ingen svar. Jeg har skrevet 2 gange. Ingen svar.
Varer modtaget d.29/12-2014
Varer sendt retur d.6/1-2015
Mail sendt 20/1 for at hÞre om jeg snart fik mine penge retur.
Mail sendt igen 4/2.
12/2 jeg har modtaget en returmails med kreditnota pÃ¥ det kÞbte, inklusiv returnering af portoð
Jeg kan virkelig anbefale at kÞbe Leisners produkter. Ikke nok med at produkterne er hjÊlpsomme og virkningen stor, så er der altid brugbare råd og vejledning at hente hos Leisner.
Astrid og Sune har en helt sÊrlig viden og erfaring inden for området, og det er en kÊmpe hjÊlp, at have dem i telefonen, når der er brug for hjÊlp i et forlÞb med ringapparat eller ur.
Har kÞbt et bÞrneur til 599 kr. hos Astrid Leisner og SÞn
De har vÊret hurtige til at trÊkke pengene fra min konto, men har endnu ikke leveret uret - der er nu gået 3 uger - efter talrige mails og 2 telefonopringninger - må jeg erkende at penge er tabt - intet ur ingen penge
Sidste henvendelse var pr. telefon i dag, hvor jeg endnu en gang gjorde opmÊrksom på, at jeg ikke have modtaget uret. De ville endnu en gang sende et nyt ur i dag, hvilket de også lovede sidste fredag...det kendte de ikke noget til....selvom det var samme person, som jeg talte med.
Hver gang får jeg at vide, at de har sendt, og det må vÊre posten....
Meget kedelig oplevelse, det er jo ikke for sjov jeg har brugt 634 kr. på ur og forsendelse
MON JEG NOGENSINDE FÃ
R DET UR? eller bare pengene tilbage
opdaTERING: HAR NU MODTAGET URET - EN BEKLAGELSE OG ET GAVEKORT TIL BUILD A BEAR - DEJLIGT
Alt fint, dog lidt langsom Mailkorrespondance...

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
Der loves levering indenfor få dage, men for mig gik der 2 uger. Undervejs forespurgte jeg til leveringstid og ordrestatus uden at få svar. Det har senere vist sig at der har vÊret interne mailproblemer hos firmaet, de havde faktisk svaret. Hvis jeg havde modtaget disse mails ville jeg have vÊret fuldt tilfreds, det er klart at et så specialiseret produkt kan vÊre udsat for leveringsproblemer. Produktet er iÞvrigt rigtig lÊkker kvalitet.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã