De tager opgaven meget seriÞst - bÃ¥de med god rÃ¥dgivning, hurtig afsendelse og meget fin service! Vi har haft problemer med to apparater, som er blevet ombyttet uden diskussion og meget hurtigt.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte fÞrst en Mediflow pude til mig selv, pga dobbelt whiplash. Puden er sÃ¥ god, at jeg ogsÃ¥ bestilte til resten af familien. DesvÊrre var der kun 1 pÃ¥ lager, og det blev aftalt at de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi var igennem et 12 ugers forlÞb - Da vores sÞn havde problemer med ufrivillig natlig vandladning. Vi kÞbte et ringe apparat ( trÃ¥dlÞs model ) hos Leisner. Sunes vejledning, stÞtte, gode rÃ¥d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min mand har haft en trykaflastende topmadras pÃ¥ prÞve i en periode, for bedre at kunne forflytte sig i sengen og i sin stol. Den bÃ¥de varmer og dens glatte overflade gÞr, at man, som lÃ¥ man pÃ¥ silkel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Astrid Leisner & SÞn arbejder grundigt og seriÞst pÃ¥ at finde den helt rigtige lÞsning til glÊde for den enkelte bruger. Vi tilbyder produkter og personlig rÃ¥dgivning til afhjÊlpning af inkontinens, epilepsi-, kalde- og faldealarmer, pÃ¥mindelsesure til bÞrn og voksne, pilleÊsker, beskyttelseslagener, vende- og glidelagener, sengetÞj til vÃ¥dligger, amme- og stÞttepuder, Vi leverer bÃ¥de standard- og speciallÞsninger, der udvikles efter en grundig analyse af brugerens behov. â Gratis telefonisk behandlingsvejledning â Stort produktsortiment â HjÊlpmidler til handicappede, demente og Êldre â LeverandÞr til hospitaler og lÊger gennem Ã¥rtier â Familievirksomhed â Grundlagt 1973
Korsvangcentret 11, 5610, Assens, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Min datter på knap 6 år gik fra at tisse i sengen cirka 6 nÊtter om ugen, nogle gange flere gange om natten, til på 5-6 uger med ringe apparatet, at vÊre fuldstÊndig tÞr om natten (nu 2 mdr senere ikke et eneste uheld). KÊmpe anbefaling herfra!

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
Fantastisk oplevelse at handle med Leisner.dk
Sune har leveret en fantastisk service og sparring!
Vores dreng på 6 år stoppede med at tisse i sengen efter blot 10 dage.

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
kan ikke gÞres bedre virkelig god handel og godt produkt

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
Yes, min sÞn tisser ikke om natten ð
Takket vÊre Leisners ringeapparat og underbukser. Det gav min dreng den tryghed og hjÊlp, han havde brug for, og det gik overraskende hurtigt. Det var en meget bedre lÞsning end de tabletter, vi også har prÞvet.
Derudover fik vi den bedste vejledning og opbakning fra Leisner. Det var virkelig rart som mor, at tale med nogen, der forstår hvad man går igennem. De fulgte os hele vejen.
Kan varmt anbefale Astrid Leisner og sÞn, det er virkelig et forsÞg vÊrd.

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
Jeg har haft den bedste oplevelse med Leisner. De har over de seneste 4 måneder vejledt os i brugen af et ringeapparat til vores sÞn på 11 år, som igennem hele sit liv ellers har haft problemer med at tisse i sengen om natten. Både alarm og vejledning har fungeret fantastisk. Vores dreng er efter 4 måneder tÞr hver nat. Vi fik al den vejledning vi havde brug for kvit og frit efter kÞb af alarmen. Vejledningen har vÊret meget omsorgsfuld, professionel og rigtig i forhold til at komme problemet til livs. Jeg er så taknemmelig for, at Leisner (og Sune) findes! Kan i den grad anbefales!

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
KÞbte en vandhovede pude pga smerter i nakken. Har nu sovet med den i 7 dage og smerte fri.
Fantastisk pude og god service

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
Glimrende produkt, bedste individuelt tilpassede rådgivning man kan forestille sig. Personlig, nÊrvÊrende, kompetent. Vores datter blev tÞr på meget kort tid. Jeg tÞver ikke med at give de bedste anbefalinger

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
Fantastisk opfindelse. Efter en del forsÞg med mange forskellig ting, var sidst skud i bÞssen vådliggeralarm. Og ja hvorfor man ikke gjorde det fÞrst, er kun et spÞrgsmål nu. Ganske som skrevet bliver vores store dreng renlig efter brugen af vådligger alarm. Nu i gang med at bruge til vores anden dreng med samme problem.
Service har vÊret i top fra start af!
Har netop vÊret i forbindelse med firmaet og Sune, da vi har haft en skade på vores apparat. Vi håbede på at få en reservedel og det fik vi lovning på, faktisk inden vi spurte. Vi nåede kun at forklare problematikken. Ville give flere stjerne hvis jeg kunne, da Sune selv begyndte at spÞrge ind til hvorvidt der var fremskridt, og straks selv tilbÞd råd, vejledning og opfÞlgning. Vil nÊvne at apparatet derudover har hjulpet os, men at vi fornyeligt har fået tilbagefald. Sune kom med god vejledning i forhold til dette. Virkelig suverÊn service!

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
Vi har kÞbt alarm til vores sÞn på 8 år og har undervejs fået super brugbar vejledning om, hvornår vi skulle gå i gang i forhold til ferieperioder og gode råd undervejs til, hvordan vi sammen med vores sÞn trÊner samtidig med brugen af alarmen. Vi har også oplevet rigtig god service, da alarmen gik i stykker.
Vi er yderst tilfredse med både produkt og AL og giver uden tÞven vores varmeste anbefalinger. Et godt råd til andre brugere.. sÊt plaster eller tape på fÞlerenderne, da alarmen kan give falsk alarm :)

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
KÞbte alarm-ur til min dreng som skal hjÊlpe med at holde styr på "tisse-tider".
Uret fungerer fint og levering kom hurtigt.

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
mit barnebarn på 7år (Dreng) sov med natble hver nat, og den var meget våd hver morgen. KÞbte vådliggeralarm som han sov med 22 dage. efter 7 dage var han tÞr, og han vågner når han skal tisse.
det er fantastisk, kan varmt anbefale firmaet.

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
Hurtig levering og rigtig godt ringeapperat.
Fem stjerner hvis der var lidt flere og mere prÊcise status opdateringer mht. ordrestatus.
Alt i alt vil jeg gerne bruge dem igen.

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
Effektiv ringeapparat og nÊrvÊrende service
Hurtig levering og super god kundeservice - har flere gange haft god brug af både Astrid og Sunes rådgivning i forbindelse med ringeapparat
BÃ¥de produkt og service kan varmt anbefales.
Karina Andersen og Holgerð

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
Er så glad for mit nye vådliggerlagen, super kvalitet og skÞnt at leveringen gik så hurtigt
Og den sidste stjerne fordi der var lidt chokolade med ð

Jeg er bare SÃ
glad for min 7'er pude. LÊkker kvalitet!
Samtidig får man altid sÞd og venlig betjening hos Astrid Leisner & SÞn.

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
Jeg har kun godt at sige om Leisner og SÞns vådliggeralarm og deres imponerende serviceniveau. Min datter blev tÞr allerede efter få ugers behandling med vådliggeralarmen og har nu vÊret tÞr i en måned. Undervejs i forlÞbet fik jeg telefonisk rådgivning 3 gange, Sune gav sig god tid til at svare på alle spÞrgsmål og vi lagde sammen en plan for forlÞbet. Så fedt! Og vildt at det virkede så godt og hurtigt:-D

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
Vi har udelukkende gode erfaringer med Astrid Leisner og SÞn. Hurtig og meget venlig betjening. Vi har kÞbt et ur, der minder barnet om, at det skal tisse, og det har vi vÊret meget glade for. Vi har haft spÞrgsmål vedr. produktet, og der har vi fået relevant vejledning.
Vi kan kun anbefale at handle her!

Astrid Leisner og SÞn ApS ããã®åç
Fantastisk produkt, kundeservice og venlig betjening. Kan absolut varmt anbefales.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã