䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち1の評䟡

Levering was laat en beschadigd, geen reactie op emails

Levering was laat, ongeacht op de website aangegeven binnen 2 dagen, op zich geen probleem, maar ook geen email van 'bestelling komt jouw kant op'. Bellen en aardige eigenaar gaf aan dat bij de leverancier vertraging was. Niet helemaal wat ik verwacht, maar leverancier stuurt blijkbaar direct en niet LevaLeva zelf. Eenmaal aan ontvangen was deze beschadigd. Geen reactie op onze email met de vraag wat er aan te doen. Dat is nu al twee/drie maanden verder en een enkele email in het luchtledige verder.

2026幎3月28日
5぀星のうち3の評䟡

Slechte retour ervaring!

Bestelling werd vlot geleverd en in elkaar gezet. Mooie stoel maar voor mij iets te hoog dus retour gestuurd. Daar begon de afknapper; hier is nl geen fatsoenlijk retourbeleid. Bij navraag bleek ik alles zelf te moeten uitzoeken hoe een en ander per post terug te zenden. Volgens de eigenaar zou het terugsturen €6,95 kosten wat mij al sterk leek bij een pakket (doos) van ruim 100x50x50. Aan alles was te merken dat de eigenaar geen belangstelling meer had een “helping hand” te geven. We moesten zelf het grote pakket naar een PostNl punt brengen waar het tarief €13,95 bleek te zijn. Ik geef nog 3 sterren vanwege de vlotte bezorging maar eigenlijk zou 2.5 ster genoeg zijn geweest voor het belabberde retourbeleid.

2024幎11月25日

Uitstekend!

Uitstekend snelle levering. Stoelen geen pikkepoelie spul, alles past netjes, zo in elkaar gezet. Stoelen zitten uitstekend. Keurig verpakt.
Fijn bedrijf!

2023幎3月17日

Levaleva service

Contact opgenomen met deze winkel. Super aardige eigenaar! Bestelling geplaatst ( die al binnen 2 dag in huis was) helaas kwam de salon tafel beschadigd binnen. Meteen contact opgenomen met Imko. En al binnen 3 weken weer een nieuwe mogen ontvangen!

Super fijn contact, top service,reageert snel en is heel vriendelijk!

2022幎8月26日

Betrouwbaar en goed bereikbaar

Fijne organisatie om klant van te zijn. Goed bereikbaar en snel responsief. De eerste aankoop van een Brees New World salontafel was binnen 4 dagen goed en op tijd geleverd. Prima verpakt, geen beschadigingen.
De tweede bestelling hebben we, lopende de levertijd, geannuleerd (voortschrijdend inzicht en gewijzigde plannen met de inrichting). Ook dit is prima afgehandeld en binnen 5 dagen was het betaalde bedrag teruggestort. Chapeau.

2022幎4月25日

Onbereikbare klantenservice

Onbereikbare klantenservice, nou ja service sowieso niet, onvriendelijk, maar vooral troep wat verkocht wordt,krakende scheve stoelen,wat een ellendig bedrijf, oplossing die ze na lange tijd bieden, stuur het op eigen kosten terug en als hun vinden dat het onterecht is dan kan je op eigen kosten de stoelen weer terugkrijgen,,mega onbeschoft en onkundig bedrijf

2021幎4月19日
5぀星のうち1の評䟡

Stoelen gekocht,deze kraken en waren

Stoelen gekocht,deze kraken en waren binnen 3 weken doorgezakt, melding/klacht gestuurd, na ongeveer 3 weken de reactie, iedereen is altijd heel tevreden,je hebt het vast niet goed in elkaar gezet...ik mag ze terugsturen en dan beoordelen hun of de klacht terecht is.de kosten zijn voor mij en en hun betalen als hun oordeel is dat klacht terecht is....als voorstel heb ik toen gedaan kom kijken, want stoelen terugsturen is erg duur voor mij als particulier zonder auto, na herhaalde mail en wederom 3 weken wachten,kwam de reactie, we zijn een webwinkel en hebben geen buitenmedewerkers....kortom nul service...ze oordelen op afstand en zijn absoluut niet bereid enige service te verlenen,waardeloos bedrijf en waardeloze stoelen

2021幎2月13日

Super!

Ontzettend blij met de service van de nieuwe eigenaar. We waren op zoek naar een bank en bijpassend vloerkleed en hij heeft de showroom speciaal voor ons geopend zodat we uitgebreid konden testen. Zes weken later is de bank gratis geleverd en genieten we van ons mooie interieur! Top!

2016幎11月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス