レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestiller et hÃ¥rbÃ¥nd med slÞjfe til 99,- Da pakken kommer, og jeg Ã¥bner den, stÃ¥r der prismÊrke i hÃ¥rbÃ¥ndet, hvor prisen er 79,- Sender mail til dem med billeder, og spÞrger ind til, hvorfor jeg... もっず芋る

Jeg kÞbte den smukkeste kjole til vores sÞlvbryllupsfest. SÞd og smilende kundebetjening af miss Diva, der hurtigt fangede, hvad det var jeg Þnskede mig. Siden er min garderobe blevet udvidet mere... もっず芋る

Vi har oplevet en Ã¥benbaring idag, intet mindre.😊 Tog en chance og lokkede vores barnebarn med ind i butikken for at kigge pÃ¥ konfirmations kjole, uden de store forhÃ¥bninger. Det var sÃ¥ inden vi... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ノィンテヌゞ クロヌズ専門店
  2. フォヌマル りェア専門店
  3. 玳士衣料店
  4. 若者向け衣料品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi er en lille virksomhed, som sÊlger feminint tÞj til kvinder i alle stÞrrelser. Vi har også herre tÞj til mÊnd fra bla. Dickies og Rumble59. End stor del af vores tÞj er vintage / 50'er inspireret, men vi har også hverdags tÞj samt fest kjoler, smykker og diverse accessories. Vi forhandler bla. fÞlgende mÊrker: Dickies Rumble59 Hell Bunny

3.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

SkÞn butik

Dejlig butik, god stemning og helt klart det mest serviceminded personale jeg har mÞdt lÊnge :-)
Vi var to afsted der skulle finde julekjoler.
De var endnu ikke i butikken og skulle hentes på lageret. Vi prÞvede rigtig mange kjoler og alle blev fundet frem med et smil og god vejledning.
Helt klart en butik der fortjener fuld skrue på stjernerne

2025幎10月13日
自発的なレビュヌ

Tak for en fantastisk service!

Tak for en fantastisk service ifm. vejledning af kjole til vores datter (som har prÞvet flere forskellige kjoler i flere andre butikker).
Vi kom hjem med den flotteste kjole til en meget fair pris - og luksus med sÞndagsåbent - vi kommer igen!

2025幎9月14日

I ved hvad service er

Jeg besÞgte butikken i Roskilde lidt ved et uheld. Og vupti sÃ¥ fik jeg hjÊlp. Jeg skulle til et kÊmpe bryllup der krÊvede bÃ¥de en eftermiddags og en aftenkjole. Jeg siger det lige selv. Jeg er lille, lidt tyk, lidt firkantet og har alle de smÃ¥skavanker som en kvinde gerne vil skjule 😁 Jeg var til bryllup i sidste weekend og jeg fÞlte mig smuk i begge mine kjoler.
Da jeg kÞbte mine kjoler skulle den ene Êndres en del i lÊngden. Det klarede butikkens syerske. Det er da nemt.
Jeg blev dybt forundret da jeg skulle betale. Jeg betalte 2600 kr for 2 kjoler og en tilrettelse. Øhm jeg havde så forventet det dobbelte.
Jeg oplevede et personale som hvilede i selv. Der var både kÊkke og kÊrlige bemÊrkninger imens man bare blev betjent med en service ud over det sÊdvanlige. Så tak for hjÊlpen.
P.s min servicehund er velkommen

2025幎8月6日

Fortjener mere end 5 stjerner

Jeg kan ikke fordrage at shoppe, hader det inderligt. MEN,
Min veninde fortalte mig om lili-marlen fordi jeg godt kan lide 50’er tÞj og jeg manglede lidt nyt tÞj sÃ¥ den mÃ¥tte prÞves.
Deres udvalg er fantastisk, der er meget mere end kun 50’er kjoler. Jeg troede jeg ville vÊre heldig hvis jeg fandt to kjoler jeg kunne lide, men jeg endte med at kÞbe meget mere. (Deres priser er altsÃ¥ ogsÃ¥ konkurrencedygtige. Og til alle dem der siger man kan kÞbe det billigere pÃ¥ temu og andre sider: ofte er de varer man fÃ¥r ikke det samme som pÃ¥ billedet, deres stÞrrelser varierer ekstremt meget, og hvor meget af det tÞj der bliver solgt i alle andre danske butikker er ikke ogsÃ¥ fra Kina? Hos lili-marleen ved man hvad man fÃ¥r)
Da jeg kiggede ind gennem vinduet virkede butikken uoverskuelig for mig, men da jeg gik indenfor var der en dejlig atmosfÊre og nemt at finde rundt i tingene.
Og jeg har aldrig fÞr oplevet så god en service som jeg modtog derinde. Hende der hjalp mig var så skide sÞd og imÞdekommende, hendes kollega havde jeg ikke så meget at gÞre med men hun virkede altså også rigtig sÞd.

Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg kommer der. Min absolut ynglings butik ever <3

2025幎8月26日

Fantastisk butik

Fantastisk butik at komme ind i. Dejlig atmosfÊre og priser de fleste kan vÊre med på.
Yndlingsbutik i Roskilde - har både kjoler, nederdele, bluser, efterårsfrakke, sko og vinterstÞvler derfra.
Det er tydeligt at personalet ligger ild, hjerte og sjÊl i deres lille butik og går langt for deres kunder.
Fantastisk service, der efterhånden er svÊrt at finde i dagligdagen!

2025幎8月7日

Tusind tak, Jeanette 💖
Din anmeldelse rammer os lige i hjertet – for det er netop dét, vi Þnsker at skabe: en butik med atmosfÊre, hjerte og masser af personlig service. At hÞre, at vi er blevet din yndlingsbutik i Roskilde, og at du har fundet bÃ¥de kjoler, sko og frakker hos os, gÞr os stolte og lykkelige 🌟

Vi lÊgger al vores sjÊl i butikken – og nÃ¥r det bliver bemÊrket, giver det os energien til at knokle videre med smil. Tak fordi du deler din oplevelse og stÞtter op om os 💃

KÊrlig hilsen - Lili-Marleen Divaerne

Har handlet her flere gange og er mere

Har handlet her flere gange og er mere end tilfreds. BÃ¥de med behandling og varer!
KÊmpe anbefaling

2025幎9月3日

Lili Marleen からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏💖
Det betyder alverden for os, at du vÊlger at handle hos os igen og igen – og at bÃ¥de service og varer lever op til dine forventninger. At du slutter af med en kÊmpe anbefaling, gÞr os simpelthen sÃ¥ glade 💃

Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen – bÃ¥de online og i butikken.

KÊrlige hilsner Lili-Marleen Divaerne

Det er altid en oplevelse at besÞge

Det er altid en oplevelse at besÞge Lili Marleen, der er fyldt med masser af farver, som straks skaber en glad stemning. Deres udvalg af tÞj og accessories er super fedt – unikt og med kant til dem, der vil skille sig ud. Personalet er virkelig sÞde og hjÊlpsomme og har bare den skÞnneste stil! Jeg kan klart anbefale Lili Marleen til alle, der er pÃ¥ udkig efter noget anderledes og farverigt til garderoben.

2025幎1月30日

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Lise 💖
Vi bliver simpelthen sÃ¥ glade, nÃ¥r du beskriver stemningen og farverne prÊcis sÃ¥dan, som vi selv Þnsker, at kunderne oplever dem. Det betyder meget for os, at du bÃ¥de vÊrdsÊtter udvalget og mÞdet med vores personale – vi knokler for at skabe netop den kombination af glÊde, kant og nÊrvÊr.

Tak fordi du anbefaler os – det er den stÞrste anerkendelse, vi kan fÃ¥ 🌟 Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen hos Lili Marleen.

Lili-Marleen trunterne

SkÞnne retro-kjoler og dejlig service!

Man bliver altid modtaget med et smil, god vejledning og masser af positiv energi. Jeg har hver gang fundet de skÞnneste kjoler, som sidder godt og er behagelige at have på. Dejligt at opleve den gode gammeldags dedikerede service og god vejledning, hvor I også snildt går et smut på lageret for at finde den rigtige stÞrelse. Tak for jer!

2025幎6月9日

KÊre Trine 🌞
Tusind tak for din varme anmeldelse – vi sidder her med smil helt op til Þrerne! Det er lige prÊcis sÃ¥dan en oplevelse, vi drÞmmer om at give, nÃ¥r man trÊder ind i vores lille retro-univers.

Og ja, vi lÞber hjertens gerne pÃ¥ lageret – det er ren hverdagsmotion pakket ind i kÊrlighed til kjoler og kunder 💃✚ Tak fordi du deler din glÊde, den giver os masser af energi til endnu flere kjoler, smil og skÞre pÃ¥fund.

Vi glÊder os allerede til at se dig igen – kaffen og farvepaletten stÃ¥r klar ☕🎚

Alle os hos Lili-Marleen ❀

Et fint brev fra Miss Diva om

Et fint brev fra Miss Diva om, at jeg sikkert kom til at se fabelagtig ud i min nye kjole. Det havde hun ikke behÞvet at vedlÊgge min ordre, så det var så fint.

2024幎10月8日

Tusind tak for din anmeldelse, Jane 💕
Hvor er det skÞnt, at brevet fra Miss Diva gjorde indtryk – vi elsker at sÊtte et personligt prÊg pÃ¥ oplevelsen. Og dejligt at hÞre, at kjolen er et hit ✹
Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder meget for os.

KÊrlig hilsen Lili-Marleen Divaerne

DÃ¥rlig kundeservice og langsom tilbagebetaling

Tolv dage efter returneringen og to anmeldelser pÃ¥ Trustpilot er der endelig lavet en tilbagebetaling. Pengene forventes dog fÞrst pÃ¥ min konto om ti dage. Det er utroligt, at der fÞrst bliver reageret, nÃ¥r der bliver skrevet en dÃ¥rlig anmeldelse. Udover det er de fyldt med dÃ¥rlige undskyldninger og lange forklaringer – hvilket jo afspejler deres kommentarer her pÃ¥ siden. Jeg kan ikke anbefale at handle her.

2025幎8月30日

Hej Sophie,

FÞrst og fremmest: jeg har indberettet dine tre (!) anmeldelser til Trustpilot – reglerne siger nemlig klart og tydeligt: én kunde = én anmeldelse pr. sag.

SÃ¥ tillykke – du har skrevet tre gange om det samme bÊlte. Derfor fÃ¥r du to svar: det Êrlige og det pÊne.

Mit Êrlige svar:
Du må have alt for meget tid og alt for lidt empati og respekt for andres arbejde eller også er du bare så indebrÊndt over denne verdens uretfÊrdigheder. Hvor Herre bevares.

Du bestilte to bÊlter en fredag. Mandag spurgte du allerede, hvornÃ¥r jeg sender – som om jeg sad klar i et pakkecenter 24/7. men de er selvfÞlgelig sendt allerede henover weekenden. Jeg sender sÃ¥ ved en fejl det forkerte bÊlte (ja, jeg er et menneske). Du ringer ind – og allerede her er tonen sÃ¥ ubehagelig, at vi mÃ¥ trÊkke vejret dybt.
Vi undskylder, tilbyder at sende de rigtige og betaler for din retur. Du nÊgter og vil bare have pengene retur. Fint. Jeg afventer pakken. Men den dukker ikke op – fordi GLS ved en fejl har sat den pÃ¥ depot.

Alligevel fyrer du lÞs med tre anmeldelser:
1. FÞr sagen overhovedet er afsluttet.
2. Mens jeg beder om trackingnummer, da din returpakke ikke er kommet til os, og jeg skal finde ud af, hvad der er sket. - jeg kan godt afslÞrer jeg har ikke siddet hver dag og afventet netop din pakke med hÊnderne i skÞdet og laver 1000 andre ting også.
3.Da du misforstår vores helt almindelige returmail, måske er den for kompliceret at lÊse..... og din retur er behandlet med det vuns efterfÞlgende det er konstateret at GLS har lavet en fejl og sendt den på Depot.

Det er sÃ¥dan at pengene stÃ¥r typisk dagen efter, jeg har hÃ¥ndteret din retur - men du venter ikke.... nej – du vÊlger at bruge din energi pÃ¥ en lille Trustpilot-shitstorm.

👉 Mit pÊne svar:
Vi beklager naturligvis fejlen med din ordre. Den blev håndteret straks, og belÞbet refunderet. Vi tager din feedback med videre, men gÞr opmÊrksom på, at Trustpilot kun tillader én anmeldelse pr. oplevelse.

Christina – et menneske bag tasterne

Passionen er i top, og kjolerne fantastiske!

Den service og passion I har i butikken gÞr det hele vÊrd!
Jeg er oppe pÃ¥ fem kjoler fra jer og med en masse tilbehÞr og de skÞnneste Þreringe ogsÃ¥ 😍
Jeg ville sikkert kunne finde det billigere i Kina, men servicen får jeg kun hos jer!
Og det vÊlger jeg gerne at betale for! ❀
SÃ¥ jeg garanterer, at jeg kommer igen! 🀩👏

2025幎7月10日

Tusind tak, Nina ❀
Vi bliver simpelthen sÃ¥ glade over at lÊse dine ord – isÊr at du vÊrdsÊtter vores service og passion. Det betyder alverden for os, at du vÊlger at stÞtte op om butikken frem for at handle billigere i udlandet – for vi lÊgger alt vores sjÊl i at give kunderne en unik oplevelse 🌟

Du skal vÊre hjertelig velkommen tilbage – vi glÊder os allerede til at se dig igen!

Alle Lili-Marleen Divaerne

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse - god service og vejledning
KÞbte en badedragt jeg nu har brugt hele sommeren og den er stadig lige så flot som da jeg kÞbte den

2025幎5月1日

Tusind tak, Helene 💖
Hvor er det dejligt at hÞre, at bÃ¥de service og vejledning gjorde en forskel – og at badedragten stadig holder sig flot efter brug 🌞 Det er netop kvalitet og holdbarhed, vi Þnsker at give vores kunder.
Tak fordi du deler din oplevelse – vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen!

KÊrlig hilsen Lili-Marleen Divaerne

Jeg kan bestemt ikke anbefale Lili

Jeg kan bestemt ikke anbefale Lili Marleen 😠
Min svigerdatter har kÞbt nogle rigtig flotte kjoler til hende selv og hendes datter, vi finder dog ud af at den kjole som hun har kÞbt til sig selv kan fÃ¥s pÃ¥ SHEIN til nÊsten 1200 kr billiger og de er 100% ens. Jeg er godt klar over at man selvfÞlgelig skal betale lidt ekstra nÃ¥r det er butik men 1200 er dÊlme mange penge i min verden for 1 kjole der koster 1400 kr hos dem. Det eneste de kunne sige var undkyldninger om moms og den de solgte var bedre kvalitet m.m til trods for at de samtidig skriver at de fleste af deres bliver lavet i Østen lige som de fleste andre kjolebutikker ogsÃ¥ kÞber deres i Østen.
Hun kunne få et tilgode bevis for kjolen eller vÊlge at beholde den. Datterens kjole var gudskelov kÞbt over deres net butik så der kunne hun få de fleste af pengen retur. De tager er gebyr for at tage kjolen retur ud over porto hvilket jeg også syntes er frÊk.
Jeg har efterfÞlgende vÊret i butikken for selv at se kjolerne og kan kun sige hvis i ser en i kan lide så tag et billede af den og mÊrkerne og gå på SHEIN og bestil den der og der er ALDRIG nogle problemer hvis den skal returneres og det er ovenikÞbet gratis.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner var de givet her.

2025幎8月20日

Hej Britta

Tak for din anmeldelse. Vi undrer os dog over, hvad du selv tÊnker om at bruge flere timer i vores butik – fÃ¥ personlig service, prÞve kjoler og fÃ¥ rÃ¥dgivning – for derefter at gÃ¥ hjem og sammenligne os med masseproduceret fast-fashion fra Kina.

Vi er en dansk virksomhed, der betaler skat i Danmark, skaber arbejdspladser, holder liv i gÃ¥gaden og giver vores kunder en oplevelse, man ikke fÃ¥r ved et klik pÃ¥ nettet. At undergrave det ved at sÊtte os op imod Shein, synes vi faktisk er frÊkt – isÊr nÃ¥r man netop har fÃ¥et glÊde af vores tid, lokaler og service.

Vi stÃ¥r for kvalitet, ordentlige arbejdsforhold, lokalt handelsliv og en helt anden oplevelse end “billigst muligt”. Vi ved, at det er vigtigt at stÞtte danske butikker, hvis vi ogsÃ¥ i fremtiden skal have fysiske forretninger, man kan besÞge.

Vi forstÃ¥r, at man kan vÊlge anderledes – men vi stÃ¥r fast pÃ¥, at billigst ikke altid er bedst, og vi vil hellere have loyale kunder, som vÊrdsÊtter det, vi bygger op her i Danmark.

Lili-Marleen

DÃ¥rlig oplevelse.

Kan virkeligt ikke vÊre rigtigt at bare fordi man er bonusfar til bÞrn man tager med i butikken, at sÊlgeren så siger foran bÞrnene at bonusforÊldre tit bare forsvinder. Har brugt en time på at forklare det ikke er tilfÊldet. Virkeligt ubehÞvlet, og kan ikke anbefale andre at bruge butikken, med mindre man sÊtter pris på at blive svinet til.

2025幎8月24日

Lili Marleen からの回答

Vi er kede af at lÊse, at du og dine bonusbÞrn har haft en dÃ¥rlig oplevelse i butikken. Det var bestemt ikke meningen at stÞde dig eller sÊtte dig i en ubehagelig situation – og vi beklager, hvis noget af det, der blev sagt, er blevet opfattet sÃ¥dan.

Vi har selv blandede familier og masser af både bonusbÞrn og bonusforÊldre tÊt på, så vi ved, hvor meget de relationer betyder. Derfor er det vigtigt for os at understrege, at både bonusforÊldre og forÊldre altid er hjerteligt velkomne hos os, og at alle bÞrn skal fÞle sig trygge og godt tilpas, når de besÞger butikken.

Tak fordi du deler din oplevelse – vi tager den til os, sÃ¥ vi kan vÊre endnu mere opmÊrksomme pÃ¥ vores kommunikation fremover.

Du kan finde billigere kjoler og

Du kan finde billigere kjoler og flotter på eksempel Shein!!! Deres vare er sku ikke det vilde!

2025幎8月19日

KÊre Wallaa

Jeg tror faktisk ikke, du har handlet hos os - da jeg ikke kan finde dig i vores system.

Men jeg svarer gerne på din kritik alligevel. De fleste tekstiler i verden – uanset om du handler på Shein eller i en dyr modebutik – bliver produceret i Østen. Det er ikke noget, vi skjuler, og det er heller ikke dér, forskellen ligger.

Forskellen ligger i, hvem du vÊlger at stÞtte.

NÃ¥r du handler hos os, stÞtter du en dansk butik, hvor vi betaler skat og moms, skaber arbejdspladser, rÃ¥dgiver dig i ÞjenhÞjde, og sÞrger for at du kan se, mÊrke og prÞve varerne. Vi bruger tid pÃ¥ dig – i butikken, pÃ¥ mail, pÃ¥ lageret – og vi stÃ¥r ved vores ansvar, ogsÃ¥ hvis noget gÃ¥r galt. Det gÞr platforme som Shein ikke.

NÃ¥r man som kunde har vÊret i vores butik, brugt vores tid og fÃ¥et personlig vejledning – gÞr vi det vi elsker uanset set om det er i webshoppen eller i den fysiske butik.

Men det fÞles Êrligt talt urimeligt, nÃ¥r vi bagefter kritiseres for “overpriser”, fordi vi ikke matcher kinesiske webshopper uden moms, told og ansvar. - Du arbejder jo heller ikke gratis, vel? eller under dÃ¥rlige forhold?

Vi fratrÊkker et mindre gebyr ved returnering – det dÊkker en brÞkdel af den tid og hÃ¥ndtering, det krÊver. Det er tydeligt oplyst. NÃ¥r du handler fysisk, er tilgodebevis den gÊngse lÞsning i smÃ¥ butikker, og det er for at sikre, at vi ogsÃ¥ er her i morgen.

I sidste ende handler det om dit valg:

Vil du bruge danske butikker til at fÃ¥ rÃ¥d og vejledning – og derefter gÃ¥ hjem og kÞbe direkte fra Kina?

Eller vil du vÊre med til at bevare danske arbejdspladser og lokal handel?

Vi er stolte af at vÊre et dansk alternativ til Kina og det store vareudbud vi til byder af sjove og skÊve ting, som du både kan se i den fysiske butik eller få leveret dagen efter din bestilling på webshoppen.

Stolte af at tilbyde det skÞre og det sjove – men ogsÃ¥ den tryghed, det giver dig som kunde:

Mulighed for at se varen, hurtig levering, returret – og en hverdag hvor vi knokler for at stÞtte lokalsamfundet og Danmark.

Christina Lehrmann
Medindehaver, Damernes Magasin by Lili-Marleen