Hold jer langt vÊk. Har opgivet at fÃ¥ de penge retur jeg returneret en kjole den 10.6,26. De svarer ikke pÃ¥ noget. De er utrolig hurtige til at trÊkke pengene, men at tilbage betale sker ikke𥲠Þv... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestiller et hÃ¥rbÃ¥nd med slÞjfe til 99,- Da pakken kommer, og jeg Ã¥bner den, stÃ¥r der prismÊrke i hÃ¥rbÃ¥ndet, hvor prisen er 79,- Sender mail til dem med billeder, og spÞrger ind til, hvorfor jeg... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte den smukkeste kjole til vores sÞlvbryllupsfest. SÞd og smilende kundebetjening af miss Diva, der hurtigt fangede, hvad det var jeg Þnskede mig. Siden er min garderobe blevet udvidet mere... ãã£ãšèŠã
Vi har oplevet en Ã¥benbaring idag, intet mindre.ð Tog en chance og lokkede vores barnebarn med ind i butikken for at kigge pÃ¥ konfirmations kjole, uden de store forhÃ¥bninger. Det var sÃ¥ inden vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
- ãŽã£ã³ããŒãž ã¯ããŒãºå°éåº
- ãã©ãŒãã« ãŠã§ã¢å°éåº
- 玳士衣æåº
- è¥è åãè¡£æååº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi er en lille virksomhed, som sÊlger feminint tÞj til kvinder i alle stÞrrelser. Vi har også herre tÞj til mÊnd fra bla. Dickies og Rumble59. End stor del af vores tÞj er vintage / 50'er inspireret, men vi har også hverdags tÞj samt fest kjoler, smykker og diverse accessories. Vi forhandler bla. fÞlgende mÊrker: Dickies Rumble59 Hell Bunny
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÃB IKKE DERFRA!
KÃB IKKE DERFRA!! Du kan kÞbe kjoler og andet billigere pÃ¥ Shein og fÃ¥ samme kvalitet!!! Jeg bestilte en kjole pÃ¥ nettet og da den kom lignede den ikke den pÃ¥ billedet. Jeg kÞrte til Roskilde og byttede den til en anden kjole som jeg har betalt mega overpris for! Den kunne findes pÃ¥ Shein til 200 kr. og jeg gav 1399. De fleste varer er kinesiske og sikkert fyldt med kemikalier. Sender du deres varer retur, tjener de stadig penge pÃ¥ dig ved at du bliver trukket 40-60 kr. OGSà selvom du afleverer i butik. KÞber du varer i butikken kan du ikke fÃ¥ penge retur med tilgodebevis der gÊlder i 12 mdr. LAD VÃR AT KÃBE DERFRA!!!

Lili Marleen ããã®åç
Endnu engang en super fed service fraâŠ
Endnu engang en super fed service fra de skÞnne kvinder. Fantastisk oplevelse på Daydreamers, i TÞllÞse, med modeshow og den energi der er når man shopper hos Lili-Marleen er skÞn. Absolut en af mine yndlings butikker.
Fantastisk service
Fantastisk service. 1.000 tak for handlen.
Har kÞbt en enhjÞrning kjole og vinger til min niece, da den var udsolgt pÃ¥ en anden dansk hjemmeside. SÃ¥ er SÃ
glad for jeg fandt den hos jer. Hun bliver så glad.
Jeg bestilte kjolen torsdag og har hentet den i pakkeshop i dag lÞrdag. Så det var virkelig hurtig levering, selvom jeg havde udfyldt at jeg seneste skulle bruge den om et par uger. Tak for jer og sikke en fin video, hvor I takker jeres kunder. Jeg kommer igen, når den nÊste niece har fÞdselsdag.
Super glad for kÞbet
Super glad for kÞbet. Perfekt kvalitet som forventet fra billede og beskrivelse af produktet. Hurtig håndtering af min ordre fra butikken. Handler her gerne igen.
DÃ¥rlig kundeservice
Man skal vÊre opmÊrksom på at de pludseligt opkrÊver 40kr ekstra i noget de kalder returnerings gebyr når man returnerer noget kÞbt online (altså udover returlabel )
Det mÃ¥ vÊre noget med at det er meget besvÊrligt at Ã¥bne en tilsendt kuvertð€
Gad vist om fysiske butikker også gÞr sådan hvis man kommer ind for at bytte ?
Synes det er super dårlig kundeservice .

Lili Marleen ããã®åç
Jeg har fÃ¥et en rigtig fin behandlingâŠ
Jeg har fået en rigtig fin behandling hos Lili-Marleen. Jeg kontaktede butikken vedrÞrende et online kÞb og fik god vejledning. Herefter bestilte jeg varerne, som kom 2 dage senere. Kvaliteten og prisen hÊnger super fint sammen. Jeg handler gerne igen.

Lili Marleen ããã®åç
Meget fin og hurtig kommunikation iâŠ
Meget fin og hurtig kommunikation i forbindelse med returnering af en vare lige op til påsken. Så selv om det tog lidt tid at få belÞbet refunderet har jeg vÊret tryg i hele processen.

Lili Marleen ããã®åç
DÃ¥rlig kvalitet og ingen svar ang retur
Langt fra samme udseende og kvalitet som det ser ud på billederne. Derudover svarer de ikke når man skriver man gerne vil fortryde og returnere. Og man kan ikke returnere uden der er skrevet på mail. Penge ud af vinduet, og kan absolut ikke anbefale dem!
Jeg kan se de har svaret på denne anmeldelse. Jeg kan ikke besvare, derfor denne opdatering. Jeg skrev med et spÞrgsmål om retur den 26/3 2025 og får fÞrst svar fra dem den 15/4 efter jeg rykker dem for svar! Og så er de 14 dage jo overskredet.

Lili Marleen ããã®åç
Vi har oplevet en åbenbaring idag.
Vi har oplevet en Ã¥benbaring idag, intet mindre.ð
Tog en chance og lokkede vores barnebarn med ind i butikken for at kigge på konfirmations kjole, uden de store forhåbninger.
Det var så inden vi mÞdte de to mest fantastiske mennesker i mor og datter.
Sim sala bim sagde det og efter kort tid overgav barnebarnets sig til butikkens vidunderlige magi og "miss Monroe"s talegaver så vi endte med både konfirmations kjole, sko, stÞvler, jakke og masser af associeres.....og vigtigst af alt......et bund lykkeligt barnebarn.
Tusind tak for jer og vi sender mindst 10 stjerner pÃ¥ den konto. ð¥°

Lili Marleen ããã®åç
Ekstra ordinÊr positiv oplevelse medâŠ
Ekstra ordinÊr positiv oplevelse med den sÞdeste ekspedient som var yderst hÞflig, serviceminded og smilende. Vi kommer helt sikkert igen.

Super god service
Super god service og kunne godt lide deres tilgang, at man startede med at prÞve nogle kjole, hvorved de lidt sporede sig ind på, hvilken det skulle vÊre. Endte med at finde min kjole der.
Dog blev jeg lidt Þv, da jeg skulle betale. Skulle også betale for skrÊdder, hvilket jeg var klar over, men det var mere end vi lige havde fået at vide. Det var både for oplÊgning og for Êrmer. Synes godt man kunne informere om det fra start, at man betaler for forskellige steder af tÞjet
Eller super service

Lili Marleen ããã®åç
Kom over i butikken og havde ingen ideâŠ
Kom over i butikken og havde ingen ide om hvad jeg skulle havde på, de var hurtig til at hjÊlpe og fortÊlle hvad ville vÊre pÊnt eller ikke pÊnt. De var mega sÞde.

Lili Marleen ããã®åç
KÊre alle man kan lÊse sig til meget
KÊre alle man kan lÊse sig til meget, men den bedste mÃ¥de at finde ud af om Lili Marlene er en butik for dig er ved at lette mÃ¥sen og rent faktisk besÞge butikken og danne DIN EGEN MENING. For dem der ikke har den mulighed kan jeg kun sige at Lili Marlene er for os, en virkelig dejlig butik der giver mega god og unik service. Min datter har i dag fundet den smukkeste konfirmations dragt og en masse lÊkkert tilbehÞr i denne skÞnne butik ð 1000 tak for jeres kÊmpe hjÊlp og tÃ¥lmodighed (plus hjÊlpen med uheldig nÊseblod undervejs ð) Kh. os fra Slagelse

UdsÞgt sortiment og fantastiskâŠ
UdsÞgt sortiment og fantastisk betjening. Giver mine bedste varmeste anbefalinger- kh Dorte - Nyk. F.

Lili Marleen ããã®åç
SUPER sÞdt og hjÊlpsomt personale.
Blev mÞdt af et SUPER sÞdt og hjÊlpsomt personaleð Fulde af energi, smil og grin. Giver sig god tid til hver kunde. Gode til at vurdere og give gode rÃ¥d til, hvad der ser godt ud til ens kropstype.
KLART stor anbefaling herfra!!!! 10/10
Jeg er sÃ¥ kÊmpe fan af den butik og deâŠ
Jeg er så kÊmpe fan af den butik og de sÞde damer i den
Rigtige god butik.
Det var en rigtig god butik med rigtig sÞde folk derinde med mange gode kjoler. De var rigtige gode til at hjÊlpe
Var forbi i sÞndags i butikken iâŠ
Var forbi i sÞndags i butikken i Roskilde for at kÞbe dåbsdragter, fantastisk service og skÞn butik, og den sÞdeste og varmeste medarbejder, tak for en dejlig oplevelse
FANTASTISK oplevelse
Var i lili marleen i Roskilde i lÞrdags sammen med min datter, på udkig efter en konfirmationskjole. Det var den bedste, mest fantastiske, varmeste og dejligeste oplevelse, kan varmt anbefale denne butik.
Og ja vi fandt drÞmmekjolen med den bedste og mest profesionelle hjÊlp fra fantastisk personale ððŒâ€ïž
Luksus kjoler og passioneret ejere.
Fantastisk stemning. Gode og hjÊlpsomme medarbejdere. Fik al den hjÊlp vi havde brug for, uden at det var for meget. Kommer helt sikkert igen, når familien skal have nye fine klÊder! Stort udvalg og smukke kjoler!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã