Hold jer langt vÊk. Har opgivet at fÃ¥ de penge retur jeg returneret en kjole den 10.6,26. De svarer ikke pÃ¥ noget. De er utrolig hurtige til at trÊkke pengene, men at tilbage betale sker ikke𥲠Þv... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestiller et hÃ¥rbÃ¥nd med slÞjfe til 99,- Da pakken kommer, og jeg Ã¥bner den, stÃ¥r der prismÊrke i hÃ¥rbÃ¥ndet, hvor prisen er 79,- Sender mail til dem med billeder, og spÞrger ind til, hvorfor jeg... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte den smukkeste kjole til vores sÞlvbryllupsfest. SÞd og smilende kundebetjening af miss Diva, der hurtigt fangede, hvad det var jeg Þnskede mig. Siden er min garderobe blevet udvidet mere... ãã£ãšèŠã
Vi har oplevet en Ã¥benbaring idag, intet mindre.ð Tog en chance og lokkede vores barnebarn med ind i butikken for at kigge pÃ¥ konfirmations kjole, uden de store forhÃ¥bninger. Det var sÃ¥ inden vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
- ãŽã£ã³ããŒãž ã¯ããŒãºå°éåº
- ãã©ãŒãã« ãŠã§ã¢å°éåº
- 玳士衣æåº
- è¥è åãè¡£æååº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi er en lille virksomhed, som sÊlger feminint tÞj til kvinder i alle stÞrrelser. Vi har også herre tÞj til mÊnd fra bla. Dickies og Rumble59. End stor del af vores tÞj er vintage / 50'er inspireret, men vi har også hverdags tÞj samt fest kjoler, smykker og diverse accessories. Vi forhandler bla. fÞlgende mÊrker: Dickies Rumble59 Hell Bunny
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk oplevelse
Jeg var i butikken i Vejle og skulle kÞber kjoler til mine 2 piger. BÃ¥de kjoler til kobberbryllup og brudepigekjoler. Vi blev mÞdt af en fantastisk imÞdekommende ekspedient som hjalp os hele vejen igennem. Pigerne prÞvede mange kjoler, og fandt ogsÃ¥ drÞmmekjolerne. Fantastisk oplevelse ðâïžâïžâïžâïžâïž
God service og vejledning.
Vi kom ind i butikken i Vejle og bliver med det samme mÞdt at en smilende og meget imÞdekommende ekspedient, som med det samme går i gang med at hjÊlpe min datter med at finde en kjole.
Vi bliver hele vejen igennem afprÞvningen âholdtâ i hÃ¥nden og hjulpet.
Min datter er mega glad for Êrligheden da hun prÞver en kjole i lyserÞd, og ekspedienten spÞrger om hun må vÊre Êrlig. Hun forklare at farven på kjolen ikke matcher min datters kulÞr og at hun i stedet skulle prÞve den lilla kjole. Min datter tager mod rådet og ender med at skifte farve.
Vi får også råd om at kjolen skal til en skrÊdder og der kommer også råd om hvem denne kunne vÊre.
Vi er meget taknemmelige for hjÊlpen og den gode stemning i butikken.
Jeg synes pris og kvalitet hÊnger sammen, vi er fuldt ud tilfredse med service og vores kÞb.

Kunne jeg give 0 stjerne ville de fÃ¥âŠ
Kunne jeg give 0 stjerne ville de få det
Ganske enkel TEMU vare ð¡mega dÃ¥rlig kvalitet og billeder og produkt passer ikke sammen
DernÊst at tage 40 kr for at returnere mine penge er direkte uforskammet , og fik fÞrst mine penge efter at have rykket for dem
Så hold jer vÊk for denne hjemmeside
Skulle have handlet ved Temu så ville min vare have passet til kvaliteten , bare til en langt mindre pris ,

Falsk varebetegnelse.
Falsk varebetegnelse.
De bruger ikke de korrekte billeder til alle deres varer, hvilket fÞrer til forvirring og Êrligt talt fÞles som komplet snyd.
De bruger også forkerte titler hvilket gÞr situationen vÊrre. De adressere heller ikke nogen af problemerne man nÊvner når man tager kontakt, man får bare af vide man kan sende tingen retur. Hvilket man selv skal betale for.
Det er for meget og simpelthen uacceptabelt.
Hvis jeg kunne give dem nul stjerner, sÃ¥ havde de fÃ¥et nul, men for at skrive en anmeldelse skal de DESVÃRRE have en stjerne (som de faktisk ikke fortjener).
I dag 25/11.2024 fik jeg svar pÃ¥ minâŠ
I dag 25/11.2024 fik jeg svar pÃ¥ min anmeldelse, som jeg har skrevet til jer d.31.08.2022. Det betyder at jeg har ventet pÃ¥ jeres svar 2 Ã¥r og 3 mdr. I er simpelthen ikke seriÞse og i har ingen respekt for sine kunder.I fortÊller mig stadig at jeg brugte kjolen og at jeg lyver. Mit bedste rÃ¥d er at lukke den butik, og endelig advarer jeg alle mod at handle i denne butik. Skriv aldrig mere til mig igen,fordi det er jer som er lÞgner og er useriÞst.ðððððð€ð€ð€ð€ð€
Det er det dårligste oplevelse
Det er den dårligste oplevelse. JakkesÊt str 13/14 svarede til en str. omkring 10 år og vi har personligt afleveret jakkesÊttet der ikke fejlede noget i den originale emballage og blev samme dag trukket via MobilePay 100 kr??? Samtidig fik vi at vide at vi får kun 618 kr tilbage fra jakkesÊt i stedet for det originale pris 649 kr. Det er ikke muligt at ringe til dem en lÞrdag selv om butikken er åbent. Det rene snyd!!!

DÃ¥rlig kvalitet
Jeg burde have lÊst herinde fÞrst.
Har kÞbt et par glimmersko til min 4-årige datter. Har sjÊldent oplevet så dårlig kvalitet. Glimmeret sidder lÞst, flere steder er slet ikke dÊkket.
Da jeg kontakter kundeservice spÞrger de med det samme, om de har vÊret udsat for vand. Jeg har lige hentet pakken på posthuset. Herefter er servicen dog fin, og jeg kan sende skoene retur.
Men min datter har glÊdet sig så meget, så må bide i det sure Êble og beholde de ualmindelig dårlige sko.
Råd til andre: Gå uden om denne side. Det er triste lÊrepenge.

Lili Marleen ããã®åç
Aldrig har vi oplevet dÃ¥rligeâŠ
Aldrig har vi oplevet dårlige forretning.
Butikken sÊlger billige vare fra SHEIN/wish/temu .
TÞjet er dårlig kvalitet !
Endnu en fup butik der forsÞger at tjene penge på Kina ting.

Temu varer
Ville give nul stjerner hvis muligt. Absolut elendig kvalitet og Temu varer de forhandler!
Fup og fidus og MEGA dårlig service

Temu vare???
Jeg bliver en lille smule Êrgerlig over at have kÞbt en kjole til 449 kr, hvor jeg sÃ¥ samme dag, opdager at PRÃCIS samme kjole kan kÞbe pÃ¥ Temu til 186 kr. Jeg sÞger lidt videre pÃ¥ Temu, og finder sÞrme endnu en kjole, Lili-Marleen har pÃ¥ deres hjemmeside til 449 kr, som ogsÃ¥ kan kÞbes til 187 kr pÃ¥ Temu. De andre farver af kjolen, fÃ¥es ogsÃ¥ pÃ¥ Temu, som i ogsÃ¥ har pÃ¥ jeres hjemmeside. Bare meget dyrere. FÞler mig godt nok snydtâŠ.

Fantastisk butik
Fantastisk butik
Har lige besÞgt butikken i Vejle og shoppet lÊkkert tÞj. Dejlig imÞdekommende ekspedient, som var hjÊlpsom hele vejen igennem.

Lili Marleen ããã®åç
KÞbte drÞmmeskoene i et nr for smÃ¥ pÃ¥âŠ
KÞbte drÞmmeskoene i et nr for små på nettet, de blev returneret og pengene (-lille gebyr) retur. KÞrte til Vejle butikken og fik flot hjÊlp af en skÞn service minded kvinde. Så nu har jeg mine fantastiske rÞde sko.

Lili Marleen ããã®åç
Flotte galakjole til gode priser
Jeg har handlet i deres gala afdeling 2 gange nu og vÊret ovenud tilfreds med alt. Det er flotte kjoler til gode priser.
Webshoppen er noget svÊr at hitte rundt i, men foretrÊkker selv personlig betjening. Så 5 stjerner herfra.

Helt forfÊrdelig kvalitet
Helt forfÊrdelig kvalitet. Tråde der stak ud fra jakkesÊt til dreng og syning der var gået op. Skjorten var stiv som et brÊt og det var nÊrmest umulig at knappe eller knappe op, da knaphullerne var så små og hårde. Desuden er deres returpolitik dårlig, men det er vel på den måde de skal tjene deres penge, da kvaliteten må få mange til at sende varer retur. Kan på ingen måde anbefales.

SHEIN tÞj i Butikken...
Jeg har indtil for nylig vÊret meget tilfreds med Lili Marleen.
Senest har jeg dog kÞbt en Scooby Doo kjole på tilbud i butikken. De har den også på hjemmesiden.
Da jeg kommer hjem vil jeg klippe mÊrket af ved låret da det kradser, og så kunne jeg lige så godt tage det i nakken med.
Til min overraskelse er mÊrket i nakken klippet af min nye kjole???
nå jeg tÊnker ikke videre over det indtil jeg skal klippe vaskemÊrket af..
Der står ordret: SHEIN DISTRIBUTION CORPORATION og der står også Shein på WB mÊrket.
Ej tÊnker jeg , det må da vÊre en fejl..
googler kjolen og ganske rigtigt så er kjolen MADE BY SHEIN til 45,65 DK.kr.
Jeg gav altså lige knap 300kr på tilbud hos Lili Marleen
Jeg kontakter butikken på deres Facebook side og gÞr opmÊrksom på at jeg fÞler mig snydt på det groveste og hvis man vil kÞbe kineser varer er det fint med mig- men at man kÞber varen hos SHEIN og så videresÊlger den i butikken , det er godt nok lusket- men stå dog ved det!
Giv mig dog retten til at fravÊlge varer fra SHEIN.
Det er sikkert også derfor mÊrket i nakken var klippet af...... i glemte bare de andre mÊrker
Jeg har dog stadig ikke modtaget svar på min henvendelse selvom jeg kan se den er lÊst.... men hvad skal man også skrive?
Det er nu en mdr siden jeg skrev til dem.
Ãrgerligt nÃ¥r jeg ellers synes godt om de andre vare de forhandler.
Men jeg finder et andet sted fremover.
Og så kan jeg forÞvrigt selv handle på SHEIN hvis jeg vil og så spare over 200kr på en kineser kjole.

Lili Marleen ããã®åç
Har endelig fundet et sted,hvor jeg kanâŠ
Har endelig fundet et sted,hvor jeg kan få sko til mine små brede fÞdder,og så er det til og med sjove og anderledes sko og lige min stil. Opdagede der også er tÞj og tilbehÞr, så glÊder mig til at besÞge butikken.Opdragede fÞrst efter jeg havde handlet online der også er fysiske butikker, så kan ikke vente

50 stjerner!!!
Vi var i butiken i Vejle til at kÞbe konfirmationskjol for min datter, kÞbte også en buksedragt for mig selv.
Smukt! Smukt! Smukt!
Beste butik jeg har kommet i, alle så sÞde og god til at hjÊlpe os og den oplivelse at finde den rigtige kjol var så god og sjov for min datter!
Tussind tak igen og vi kommer snart igen :)

Alle mail ryger retur
Alle mail ryger retur
Ikke svar på tlf i tlf tid.
Efter 20 opkald, kommer igennem og får en anden mail adr. Denne kommer også retur.
Bekymret for om jeg får min kjole

Brudepigekjoler
Jeg skulle bruge 5 kjoler til mine brudepiger til maj. De er fra 3 år og til 12 år. Jeg var i tvivl m h t til mål på piger og kjoler. Kontakter Lili Marleen i Vejle. Fik de bedste service. Hun noterede målene, og ville måle kjolerne. Kontakrede mig igen efter et pardage, og sammen fik vi styr på det.
Kjolerne passer pigerne perfekt. Kan kun varmt anbefale Lili Marleen.

Lili Marleen ããã®åç
Var inde og skulle finde en brudekjole
Var inde og skulle finde en brudekjole. Minnie var så sÞd og serviceminded hele vejen igennem og fandt flere forskellige kjoler som jeg prÞvede. Og gik derfra med den helt rigtige kjole og en dejlig oplevelse

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã