レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er fra KÞbenhavn. Bestillingen tog desvÊrre 10 dage fÞr den kom - men kundeservice var on point og svarede med det samme - rigtig fin kommunikation. Stofferne er sÃ¥ smukke! Har bestilt beige og st... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har for kort tid siden modtaget min ordre pÃ¥ 12 pudebetrÊk. Kvaliteten er super og farverne flotte. NÞjagtig som jeg havde Þnsket mig. Det er fantastisk, hvad smukke puder kan gÞre ved et rum. D... もっず芋る

䌁業が回答したした

I purchased linen pillowcases to help my skin condition. Very happy with the quality product. The company has high standards and ethos. Nice personal touch when I recieved the product. No usual box... もっず芋る

䌁業情報

5. 怅子匵り店
  6. 婊人服店

LinenMe に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Rene og naturlige duge, hÞrhåndklÊder, luksus sengetÞj, hÞrgardiner, hÞrstoffer, mÞbelbetrÊk og hÞrtÞj fra online leverandÞr LinenMe, Danmark. Dansk CVR/SE nummer: 12988168.

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Lidt mÊrkelig levering

Lidt mÊrkelig levering, hvor jeg skulle ind og sige om jeg vil hente pakken igennem to låsesystemer, eller ville have pakken hjem. Jeg havde betalt i dyre domme, for at pakken skulles sendes hjem. Aldring har jeg givet så dyr en transport af en pakke

2020幎11月1日

Perfekt!👌🏌

Det lÊkre hÞr tÞrklÊde jeg bestilte var prÊcis som jeg havde forestillet mig,bÃ¥de hvad angÃ¥r farve, stÞrrelse og kvalitet. Der var MÃ¥ske ikke ligefrem ‘dag til dag levering’- men det var ventetiden vÊrd- og da jeg Ã¥bnede pakken var der en lille gave i form af et flot beige mundbind syet af overskudstof fra en dynebetrÊks fabrikation!! Tak for det LinenMe -VÊrdsÊtter denne bÊredygtige og super sÞde gave👌🏌😇
Anbefaler på det varmeste LinenMe.
5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Fra en yderst tilfreds kunde.

2020幎11月1日

Jeg synes ikke farven på tÞrklÊdet

Jeg synes ikke farven på tÞrklÊdet, kan kaldes mÞrkeblå, der snyder billedet . Jeg ville have bestilt et gråt, men udsolgt. Jeg fandt et stÞrrelsen mindre i den blå. Stoffet er godt nok, vil dog anbefale at tage den store af stÞrrelserne. Jeg savnede lidt hurtigere forsendelse, men det kom i postkassen, fint pakket.Kundeservice var fin, da jeg efterlyste pakken.

2020幎10月20日

LinenMe からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi gÞr alt hvad vi kan for at gÞre vores kunder glade og tilfredse.

Jeg er glad for at hÞre at du var glad for vores service, produktets indpakning og stoffet, men vil gerne spÞrge ind til grundene for din dårlige anmeldelse.

Som ved enhver anden onlineudbyder af produkter kan stoffernes farve afvige fra virkeligheden, når de ses på en computerskÊrm eller telefonen. Selvom vi altid prÞver at vise vores smukke farver så korrekt som muligt og kalde dem de korrekte navne, vil der altid vÊre forskelle. I dette tilfÊlde kaldes den "Night Blue" - har du modtaget et tÞrklÊde der er langt fra at vÊre mÞrkeblåt?

Vi giver også mulighed for at vÊlge mellem forskellige stÞrrelser og farver (faktisk er vores udbud af farver og stÞrrelser et af de bredeste i Danmark), så hvis du Þnsker en stÞrre stÞrrelse eller en anden farve, har du masser at vÊlge imellem. Hvis vi ikke lÊngere har en bestemt farve, prÞver vi at skaffe den igen så hurtigt som muligt.

Jeg vil også gerne invitere dig til at give os chancen for at vise, at vi har de hÞjeste standarder inden for produktkvalitet og service.

Mvh,
LinenMe-Teamet

Godt kvalitet varer

Godt kvalitet varer. HÞr er på den groft side.
Jeg vil helt sikkert kÞbe fra dem igen

2020幎10月17日

Tak for det, Natalie :-)

En drÞm er gået i opfyldelse

En drÞm er gået i opfyldelse. Endelig noget tÞj, som man lever i. Jeg har flere forskellige slags tÞj fra LinenMe, og jeg elsker at ha det på.
Jeg er 160 lang, så de skjorter der er korte på modellen, bliver lidt lange til mig, hvilket er perfekt. Så derfor kommer min aller varmeste anbefaling her ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2020幎8月15日

Tusind tak :-)

Fantastiske produkter og lÊkkert

Fantastiske produkter og lÊkkert design, Har kÞbt hos dem mange gange og vender altid tilbage for mere:-)

2020幎8月10日

LinenMe からの回答

Vi takker mange gange for dine pÊne ord :-)

Very good quality fabric

Very good quality fabric, I love all my LinenMe products and use them daily.
The delivery was quick, and I really appreciate the effort to be environmentally friendly in everything they do. Highly recommended!

2020幎8月10日

LinenMe からの回答

Thanks a lot, Juliette! It's fantastic to read that our clients appreciate all the effort we put into quality of our products and sustainability of our operations.
We look forward to welcoming you again in our webshop :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。