PÃ¥ min pc var der ikke plads nok, sÃ¥ jeg stoppede installationen, jeg lavede plads pÃ¥ min pc, men kunde ikke forsÊtte installationen. jeg startede forfra pÃ¥ min pc med det virker ikke. Det ligger... ãã£ãšèŠã
Easy-Peasy! Hurtig levering, nem & hurtig installation via USB-stik, uden problemer. Jeg valgte at installere som dual boot - for mig en god lÞsning. Og da der kom en lille "arberdabei", hurtig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig god, og hurtig service. Deres AI-chat er ogsÃ¥ utrolig, den narrede mig til at tro, at jeg chattede med et menneske, indtil jeg indsÃ¥, at sÃ¥ hurtigt kan et menneske ikke skrive! Lad os bakke o... ãã£ãšèŠã
Super god service Jeg kan varmt anbefale linuxpusher.dk. Hurtig levering, hurtige svar (både pr. telefon og mail), gode bÊrbare pc'er og kompetent vejledning. God oplevelse fra start til slut.
äŒæ¥ãåçããŸãã
- äžå€ããœã³ã³åº
- ããœã³ã³ ã¢ã¯ã»ãµãªåº
- ã³ã³ãã¥ãŒã¿ ãœãããŠã§ã¢åº
- ãœãããŠã§ã¢è£œé 販売æ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞb Linux produkter fra nordens måske stÞrste Linux leverandÞr.
A C Hoppesvej 6, 7790, Thyholm, ãã³ããŒã¯
- +45 6080 7622
- pingvin@linuxpusher.dk
- www.linuxpusher.com
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service og der var hurtig levering fra bestilling til produktet kom i hus.

Meget tilfreds
Meget tilfreds med laptopen og god hurtig service og svar, også selvom jeg bestilte i ferietiden.

SÊrdeles hurtig service
SÊrdeles hurtig service på trods af, at jeg bestilte sendt fredag eftermiddag. Pakken kom allerede tirsdag.

Linuxpusher ããã®åç
Hurtig svar pÃ¥ mail Levering som lovetâŠ
Hurtig svar på mail Levering som lovet alt ok

Skifte til linux
Jeg opgav selv at lave USB pen til linux mint og kÞbte den fÊrdig. Modtog efter 3 dage, Fint nok. Installationen gik let, og efter noget opsÊtning fungerer internettet som jeg var vant til med windows. Billedredigering er en anden sag, men det skal jeg nok vÊnne mig til.

Linuxpusher ããã®åç
Altid en god oplevelse hos LinuxâŠ
Altid en god oplevelse hos Linux Pusher. Solide produkter og god service.

Linuxpusher ããã®åç
Han tog min pc igen og satte den op
Han tog min pc igen og satte den op , så fin service tak

Anbefales
Hurtig svar via mail. God produkt hurtig levering. Klart anbefales

Fin kvalitet produkter
Fin kvalitet produkter, og meget hurtig levering. fik endda meget hurtigt svar på et spÞrgsmål via mail.

Linuxpusher ããã®åç
Deres hjemmeside er rigtig god
Deres hjemmeside er rigtig god, og hurtig bestilling, og hurtig levering

KÞbte software i form af Linux MintâŠ
KÞbte software i form af Linux Mint Cinnamon styresystemet. Hurtig levering og produktet virker bare. God lille installations instruktion fulgte med, hvilket var nyttigt. Kan anbefales.

Linuxpusher ããã®åç
Hurtigt levering og fint produkt
Hurtigt levering og fint produkt, som bare virker. Godt at have en kontaktperson, når man handler software. Mvh. Simon.