PÃ¥ min pc var der ikke plads nok, sÃ¥ jeg stoppede installationen, jeg lavede plads pÃ¥ min pc, men kunde ikke forsÊtte installationen. jeg startede forfra pÃ¥ min pc med det virker ikke. Det ligger... ãã£ãšèŠã
Easy-Peasy! Hurtig levering, nem & hurtig installation via USB-stik, uden problemer. Jeg valgte at installere som dual boot - for mig en god lÞsning. Og da der kom en lille "arberdabei", hurtig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig god, og hurtig service. Deres AI-chat er ogsÃ¥ utrolig, den narrede mig til at tro, at jeg chattede med et menneske, indtil jeg indsÃ¥, at sÃ¥ hurtigt kan et menneske ikke skrive! Lad os bakke o... ãã£ãšèŠã
Super god service Jeg kan varmt anbefale linuxpusher.dk. Hurtig levering, hurtige svar (både pr. telefon og mail), gode bÊrbare pc'er og kompetent vejledning. God oplevelse fra start til slut.
äŒæ¥ãåçããŸãã
- äžå€ããœã³ã³åº
- ããœã³ã³ ã¢ã¯ã»ãµãªåº
- ã³ã³ãã¥ãŒã¿ ãœãããŠã§ã¢åº
- ãœãããŠã§ã¢è£œé 販売æ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞb Linux produkter fra nordens måske stÞrste Linux leverandÞr.
A C Hoppesvej 6, 7790, Thyholm, ãã³ããŒã¯
- +45 6080 7622
- pingvin@linuxpusher.dk
- www.linuxpusher.com
Varen var lidt lÊnge undervejs derforâŠ
Varen var lidt lÊnge undervejs derfor kun 4 stjerner ellers ikke noget at klage over

Linuxpusher ããã®åç
Har aldrig handlet fÞr i Linuxpusher
Har aldrig handlet fÞr i Linuxpusher, men en god oplevelse. Med udfÞrlig forklaring.
Eneste minus er, ved billigst fragt, tager det 5 dage.

Linuxpusher ããã®åç
Hurtig levering og skÞnne produkter.
Tak for hurtig ekspedition
Tak for hurtig ekspedition. Computeren fungerer perfekt!
Mange hilsner fra Linux bruger på 12. år.

Modtog ubuntu på usb idag d 29-8-22
Modtog ubuntu på usb idag d 29-8-22, min lenovo var dÞd, men efter få minutter var den kÞrende igen, programmet installerede nÊrmest sig selv efter et par valgklik

Lyckat köp av Tux prylar
Fast response from linuxpusher when I had trouble to pay with paypal payment. It took me some time to find the helpful answer in my mailbox spam folder. The Tux Fan merchandise was appreciate by me and Linux friends. JR serco
God, effektiv service. Pålidelig software leverandÞr
Varen produceres hurtigt og leveres ditto. Lagerstatus passer altid. Personlig betjening mulig. Har handlet der adskillige gange altid med upåklagelig service trods et ikke super moderne design på hjemmesiden.