Hurtig levering. DesvÊrre svarede produktet ikke til forventningen. Syntes ikke det lever op til det beskrevne om produktet. Taler her om ToyJoy caresse. Ikke speciel succes til nakke og muskelsmerter... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SeriÞse produkter, bredt udvalg og ogsÃ¥ en del til den lidt mÞrkere side. Ser deres store udvalg af phtalat-fri produkter som et gigantisk plus - og det var i Þvrigt et af de vigtigste parametre fo... ãã£ãšèŠã
Dejligt sted at handle de har gode priser og deres support er bare super, hos mig har de svaret inden for 10 minutter, ikke bare et kort svar men et dejlig langt personligt og hyggeligt svar tilbage.F... ãã£ãšèŠã
Det var en ganske god handel, varen kom hurtigt og diskret (3 arbejds dage), ganske fornuftigt pakket ind, og selve varen har vÊret som forventet ind til videre. alt i alt, et sted jeg sagtens kunne h... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
MÞnvej 128, 4720, PrÊstÞ, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Perfekt; verden levede op til mine forventninger og leveringen var meget hurtig!!
Det har vÊret meget tilfreds med de vare vi har kÞbt
Super godt sted at handle. God servic Hurtig og venlig jeg er bare super tilfreds
Alt fra bestilling til jeg havde vores legetÞj gik super hurtigt, ð
Super god og hurtig service.. Er 100% tilfreds og vil anbefale til alle
Hurtig ordning af kÞbte vare til afsendelse
alt var som lovet og virkelig pÊnt pakket
100% tilfreds
Vis jeg skulle sige noget og det skal man jo;)
så var beskrivelsen af vare måske lidt svag, fx ved tÞj stod der one size der skulle måske stå at det er one size er 40-70kg som der står på tÞjet når man modtager det
men 5 stjerne er helt fortjent
Hurtig levering, fin kvalitet, ingen besvÊr med min ordre. Alt i alt en god oplevelse at handle hos fimaet.
Havde bestilt forkert farvel, skrev en mail og fik hurtigt svar tilbage om det ikke var et problem og de allerede samme dag havde fået pakken afsted.
Efter en halv time var min ordre afsendt. Trods juletid.. fÞrste hverdag efter jul var min pakke kommet.. så super service!!
Stort udvalg, hurtig levering og produktet lever op til det beskrevne
Levering var fin. Havde bestilt fire ting. Fik kun tre. Fik ikke nogen besked om det. Betalte trods alt kun for tre.

LoveJoy ApS ããã®åç
Jeg synes det var hurtigt og nemt at bestille varer. Selvom det tager lidt tid at det når til GrÞnland, så synes jeg ikke jeg ventede i alt for lang tid.
Rigtig god oplevelse.
Der var hurtig og diskret levering,
og ved henvendelse var der godt og hurtigt svar.
Meget tilfredsstillende handel om en yderst fin pakkekalender.