顧客にレビューを依頼しています
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bardzo szybka dostawa, jasna komunikacja - latwo zrozumiec status zamowienia i dostawy. Produkty ladnie zapakowane i wykonane.

Lovesilk からの回答
Poszewki, gumki wszystko najlepszej jakości. Przesyłka pięknie zapakowana i bardzo szybka dostawa.

Lovesilk からの回答
Zamówiłam czepek jedwabny jest bardzo wygodny ,łatwy w założeniu plus ściągacze które ułatwiają regulację. Jestem mega zadowolona ❤️❤️❤️ napewno wrócę żeby zamówić cos jeszcze ☺️

Lovesilk からの回答
Mają cudowne rzeczy. A otrzymany wałek do wlosow został z dbałością o najmniejszy szczegół zapakowany i przysłany.( Zwracam na takie szczegóły uwagę) Włosy po przespaniu się w nim są mega. Mam już walek innej firmy ale nie ma porownania z tym Lovesilk. No i ten kolor ♥️

Lovesilk からの回答
Mogę tylko pochwalić - zamówienie wysłane bardzo szybko, przyszło dokładnie to co chciałam, w pięknym pudełku i obiecanym gratisem. Materiał jest bardzo przyjemny w dotyku. Myślę że to też by była świetna opcja na prezent. Polecam serdecznie :)

Lovesilk からの回答
Paczka przyszła pięknie zapakowana, zawartość starannie ułożona, czepek trzyma się dobrze na głowie i jest bardzo przyjemny w noszeniu, mam nadzieję, że włosy już nie będą wykruszały się podczas snu. Polecam wypróbować i przekonać się samemu!

Lovesilk からの回答
Zamówiłam profilowaną opaskę na oczy, dodatkowo zgodnie z ofertą otrzymałam 2 gumki gratis. Paczka przyszła szybko i była bardzo estetycznie zapakowana. Produkty są piękne wykonane i wysokiej jakości. W przypadku opaski przy pierwszych użyciach odciskał mi się szew/rąbek (wykończenie opaski nie wiem jak to nazwać) na nosie, ale po kilku razach skóra się przyzwyczaiła. Polecam sklep oraz produkty.

Lovesilk からの回答
Zamawiałam 5 scrunchies na prezenty i jestem z nich bardzo zadowolona. Porządnie wykonane, gumeczki wyglądają bardzo elegancko i mają przepiękny kolor. Sprawna wysyłka, na plus również gratisy do zamówienia. Myślę, że jeszcze tu wrócę. :)

Lovesilk からの回答
Zamówiłam kolejne poszewki , bo jestem zachwycona jakością . Świetnie się na nich śpi .Otrzymałam również gratisy w postaci gumek , które uwielbiają moje włosy :)Produkty Lovesilk są fantastyczne.

Lovesilk からの回答
Doskonała jakość jedwabiu, świetne doszycie i trwałość. Kupiłam już kilka poszewek na poduszki i opasek na oczy dla siebie i na prezenty, bardzo polecam. Przesyłka pięknie zapakowana i szybka dostawa, atrakcyjne ceny i zestawy.

Lovesilk からの回答
Polecam, jestem bardzo zadowolona z produktów! Paczka pięknie zapakowana, szybka wysyłka, wszystko zgodnie z oczekiwaniami🙂 Produkty najwyższej jakości i do tego pięknie się prezentują, na pewno zrobię zakupy ponownie w przyszłości

Lovesilk からの回答
Zakupiony zestaw jedwabny turban oraz opaska na oczy. Przesyłka dobrze i estetycznie zapakowana. Oba produkty wykonane z jedwabnego miłego materiału, bardzo przyjemne w użytkowaniu. Dołączone 4 gumki, również bardzo przyjemnie się nosi, bez plątania i wyrywania włosów. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam.

Lovesilk からの回答
Zamówiłam poszewkę jedwabną po raz kolejny tym razem na prezent bo z własnego doświadczenia wiem , że to był dobry wybór. Przesyłka szła ekspresowo . Polecam i napewno wrócę po jeszcze ...pozdrawiam firmę…. Renata

Lovesilk からの回答
Serdecznie polecam, jakość materiału jedwabnego czepka i opaski na oczy jest bardzo dobra. Wszystko pięknie zapakowane i w gratisie aż 4 jedwabne gumki do włosów. Wybrałam czepek z wstążką, wg mnie mógłby mieć wszytą gumkę na całym obwodzie (2 razy w nocy mi spadł, ale może muszę nauczyć się go wiązać). Dodatkowo fajne promocje i szybka wysyłka.

Lovesilk からの回答
Zamówiłam jedwabną chustę oraz gratis dwie gumki jedwabne (akurat taka była pomocna). Skorzystałam również z promocji na darmową dostawę (promocje się połączyły). Wszystko wygląda jak na zdjęciach. Materiał bardzo przyjemny w dotyku. Kolory wyraziste. Do zamówienia dołączono próbkę materiału do przetestowania czy to faktycznie jedwab. Polecam !

Lovesilk からの回答
Kupiłam jedwabny czepek do spania i jestem bardzo zadowolona. Bardzo dokładnie wykonany, przepięknie wyglada, gumka świetnie utrzymuje czepek na głowie, więc osobiście mi nic nie spada w nocy, jest duży, więc mając długie i gęste włosy jestem w stanie nałożyć go nawet na wałki! Serdecznie polecam❤️

Lovesilk からの回答
Świetny turban! Bardzo wygodny, nie uciska i mieści zawinięte papiloty, polecam 🤍

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。