Mają cudowne rzeczy. A otrzymany wałek do wlosow został z dbałością o najmniejszy szczegół zapakowany i przysłany.( Zwracam na takie szczegóły uwagę) Włosy po przespaniu się w nim są mega. Mam już wal... もっと見る
企業が回答しました
Zamówiłam profilowaną opaskę na oczy, dodatkowo zgodnie z ofertą otrzymałam 2 gumki gratis. Paczka przyszła szybko i była bardzo estetycznie zapakowana. Produkty są piękne wykonane i wysokiej jakości.... もっと見る
企業が回答しました
Mogę tylko pochwalić - zamówienie wysłane bardzo szybko, przyszło dokładnie to co chciałam, w pięknym pudełku i obiecanym gratisem. Materiał jest bardzo przyjemny w dotyku. Myślę że to też by była świ... もっと見る
企業が回答しました
Paczka przyszła pięknie zapakowana, zawartość starannie ułożona, czepek trzyma się dobrze na głowie i jest bardzo przyjemny w noszeniu, mam nadzieję, że włosy już nie będą wykruszały się podczas snu.... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Firma godna polecenia- strona przejrzysta i intuicyjna, wysyłka bardzo sprawna, przesyłka pięknie zapakowana z gratisem- niezwykle miłe. Poszewka jedwabna wykonana starannie bez wystających nitek itp. Tak wychwaliłam teściowej, że sobie też postanowiła sprezentować i również jest zadowolona :)

Lovesilk からの回答
Pięknie zapakowane, śliczne wykonanie wałka do włosów. Jednak czy różni się od tego z chińskich stron? Ten z chińskich bardziej zakręcał włosy ( ładniejszy skręty) ale mam nadzieję że długofalowo ten okaże się lepszy dla włosów. Obydwa zsuwają się z głowy podczas snu

Lovesilk からの回答
Produkty Lovesilk są fantastyczne. Dzięki nim włosy są naprawdę w duuużo lepszej kondycji. Zimą chodzę w czapce z jedwabną podszewką - totalny game changer! Plus jakość czapki i to, że jest z merino jest mega! Używam też od dłuższego czasu ich jedwabnych gumek do włosów i dzięki temu tak się nie łamią, a do tego super trzymają! Ostatnio zakupiłam również turban do spania i jestem nim równie zachwycona. Polecam z serca każdej kobiecie, która chce dbać świadomie o kondycję włosów nie tylko z perspektywy kosmetycznej :) P.S. Zamówienia są również wysyłane ekspresowo. No czego chcieć więcej!

Lovesilk からの回答
Jestem bardzo zadowolona z kupna produktu z ilovesilk. Czepek jedwabny jest najwyższej jakości i pomaga mi chronić włosy co noc.

Lovesilk からの回答
Zamówiłam Jedwabną Apaszkę w zestawie z 2 gumkami gratis. Paczka przyszła szybko i była ładnie zapakowana. Produkty wyglądają dokładnie tak jak na stronie.

Lovesilk からの回答
Rozczarowanie jakością produktu oraz rzetelnością opisów na stronie firmy. Opaska na oczy sprzedawana jako 100% jedwabna w rzeczywistości okazała się jedwabna jedynie częściowo. Bardzo zależało mi na naturalnym składzie produktu, jednak wypełnienie opaski stanowiło 100% poliester, co mogłam sprawdzić dopiero po otrzymaniu przesyłki i dokładnym zapoznaniu się z metką. Na stronie producenta brak jest jakiejkolwiek informacji o takim składzie, a wręcz wielokrotnie podkreślane jest, że jest to opaska wykonana w 100% z jedwabiu.
Dodatkowym minusem był brak informacji o pozytywnym rozpatrzeniu zwrotu, przez co musiałam sama kontaktować się w tej sprawie. Zlecenie zwrotu środków zostało wykonane dopiero po mojej interwencji i z opóźnieniem.
Nie polecam. Osobom, którym zależy na produkcie w 100% naturalnym, sugeruję dokładne dopytanie o rzeczywisty skład przed zakupem.

Lovesilk からの回答
Super! Zamawiam kolejne poszewki, bo jestem zachwycona jakością, ceną i fajnymi gratisami <3 Poszewkę mam już kilka miesięcy i świetnie się na niej śpi. Dostałam również kilka scrunchie i gumek jedwabnych, moje włosy są zachwycone :) Polecam bardzo i na pewno jeszcze nieraz wrócę i kupię kolejne rzeczy, a jest ich mnóstwo do wyboru :)

Lovesilk からの回答
Zamówienie złożyłam już kolejny raz, jakość gumek bardzo dobra, kolorystyka bogata, szczerze polecam. Przesyłka wysłana niezwłocznie.
Niestety InPost nie zaktualizował statusu wysyłki z w nadaniu na gotowa do odbioru i wróciła do nadawcy/sklepu, ponowna wysyłka błyskawicznie nadana, dodam że bezkosztowo dla mnie , co jest bardzo miłą niespodzianką.

Lovesilk からの回答
Od lat wszystkie wyroby z jedwabiu kupujemy w lovesilk - zawsze najwyższa jakość i super szybka wysyłka. Szczerze bardzo polecam :)

Lovesilk からの回答
Wyjątkowej jakości jedwab. Bardzo polecam. Całe zamówienie przebiegło bez najmniejszych problemów

Lovesilk からの回答
Produkt dobrej jakości, ładny, porządnie wykonany, szybka wysyłka.

Lovesilk からの回答
Zawówiłam jedwabny turban do włosów, a w zamówieniu znalazły się też dwie jedwabne gumki scrunchie. Produkty najwyższej jakości, spełniają wszystkie moje oczekiwania. Turban jest uszyty z wielką starannością. Stosuję go zarówno jako ręcznik jak i na sucho, aby otulić włosy i zapobiec elektryzowaniu. Otwierając paczkę od razu czuje się, że jest to produkt premium, przepięknie zapakowany, jest to też idealny pomysł na prezent. Bardzo polecam!

Lovesilk からの回答
Czepek satynowy spełnia swoją rolę, nie spada w nocy i bardzo wygodnie w nim się śpi.

Lovesilk からの回答
Jestem zachwycona zakupioną brązową jedwabną apaszką. Dzisiaj założyłam ją po raz pierwszy i prezentowała się naprawdę przepięknie. Materiał jest elegancki, delikatny i świetnie się układa, a kolor wygląda bardzo stylowo. Apaszka dodała całej stylizacji klasy i subtelnej elegancji. Co bardzo miłe, dostałam dziś kilka komplementów na jej temat — wszyscy zwracali uwagę na to, jaka jest ładna. To zdecydowanie udany zakup :)

Lovesilk からの回答
Spory wybór, produkty wyglądają na dobrej jakości. Wszystko wygląda bardzo ładnie. Zobaczymy jak się będzie sprawdzać. Wysyłka poszła szybko i bezproblemowo.

Lovesilk からの回答
Zamówiłam pościel jedwabną, a następnie dodatkowo poszewkę na poduszkę. Jestem zadowolona z jakości produktów - szwy są porządne, nic się do tej pory nie rozsypało. Ceny rozsądne, komfort spania w jedwabiu - nie do przecenienia. Miłym akcentem jest ładne pakowanie wyrobów i dołączanie próbki materiału do samodzielnego przeprowadzenia testu autentyczności materiału. Nie miałam potrzeby kontaktować się bezpośrednio o obsługą klienta, proces zakupowy przeszedł bezproblemowo online.

Lovesilk からの回答
Zamówiłam jedwabny turban do spania i już po pierwszej nocy odczułam różnicę, włosy były miękkie i wyglądały lepiej, niż zanim położyłam się spać. Szczerze polecam :) Wysyłka ekspresowo, po 2 dniach paczka była u mnie

Lovesilk からの回答
Zamówiłam papiloty z osłonką i opaskę na oczy do spania. Nie mogę ocenić papilotów, ponieważ nie sprawdziły się do moich gęstych włosów, ale produkt jest ładnie wykonany i przyjemnie się go używa. Opaska na oczy nie spełniła moich oczekiwań. Gumka jest dosyć ciasna, przez co opaska bardzo uściska oczy. Powierzchnia opaski jest dosyć mała, ciężko dobrze zasłonić nią oczy tak, żeby nie uciskała oczu, a gumka nie opierała się boleśnie na uszach. Gratisowe gumki dodawane do zamówienia są fajne, ale bardzo szybko się uciągają i robi się z nich sznurek, nie trzymają włosów.

Lovesilk からの回答
Korzystam z jedwabnego papilota codziennie od miesiąca i jestem bardzo zadowolona. Prosty w użyciu, wygodny podczas snu, a włosy z rana gładkie z delikatnym efektem pokręcenia. Gumki również sprawdzają się bardzo dobrze, zwłaszcza ten najmniejszy rozmiar jest super alternatywą dla klasycznej gumki. Polecam!

Lovesilk からの回答
Szybka wysyłka. Wzięcie na siebie przez firmę ponownej wysyłki produktu w sytuacji kiedy nie udało się jej odebrać za pierwszym razem. Polecam.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。