Lovesilk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Zamówiłam od firmy Lovesilk turban, wałem do włosów oraz otrzymałam scrunchie wraz z małymi gumkami. Z turbanu jestem naprawdę zadowolona, jednak zawiodłam się jedwabnymi wałkiem. Nie waÅŒne jakim spos... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zakupiłam juÅŒ 2 poszewki od sprzedawcy i byłam mocno zdziwiona jakością materiału. Pierwsza rzecz jaka mnie zdziwiła to szybkość z jaka schną poszewki praktycznie po 3 godzinach poszewka jest sucha -... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolony z zakupu jedwabnego turbanu z lovesilk. Na samej stronie produktu są krótkie filmiki, które pokazują jak uÅŒywać trubanu co mi osobiście bardzo pomogło. Jakość produktu jest do... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ten jedwabny turban w kolorze pudrowego róŌu to mój nocny hit!Zawsze rano budziłam się z wielkim puchem na głowie, a teraz moje włosy są cudownie gładkie i delikatne w dotyku. Turban świetnie trzyma s... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 312ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Zamówiłam wałek do włosów

Zamówiłam wałek do włosów. Towar zgodny z opisem. Piękne zapakowany. Szybka dostawa.Polecam ☺

2025幎12月5日

Dzień dobry!

Dziękujemy za okazane zaufanie oraz zakupy w naszym sklepie. Cieszymy się, ÅŒe otrzymane produkty dostarczyły wiele radości.

Polecam w 100%

Sklep znam z polecenia i nie zawiodłam się. Kupiłam poszewkę do spania, opaskę na oczy i gumki do włosów. Jestem zachwycona jakością a mój sen znaczenie się poprawił. Jakość produktów na wysokim poziomie. Skradliście moje serce

2025幎12月8日

5぀星のうち1の評䟡

Kontakt słaby

Kontakt słaby
Brak telefonu kontaktowego
PrzedłuÅŒanie wysyłki
Nie podawałam umyślnie swoich danych
Zwracam uwagę na minusy firmy więc wypadałoby to docenić i pójść za opinią klienta a nie atakować go

2025幎11月3日

Lovesilk からの回答

Podano nieistniejący w naszej bazie adres e-mail oraz fałszywe imię/nazwisko - co ma na celu Państwa działanie?

Jakie korzyści Państwo odnoszą z takiej formy działania?

Jak moŌemy Ci pomóc?
Skierowaliśmy Twoją opinię/wpis do działu wsparcia Trustpilot, mamy nadzieje, ÅŒe wpis zostanie usunięty lub podasz swoje prawdziwe dane.

Skontaktuj się z nami e-mail info@lovesilk.pl

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo sprawna dostawa i ładnie

Bardzo sprawna dostawa i ładnie zapakowany produkt, nie mam zarzutów i poleciłabym. :) chętnie zamówię jakiś produkt ponownie czy polecę znajomemu. Szczególnie urzekła mnie róŌowa seria produktów.

Szybka wysyłka zamówienia

Szybka wysyłka zamówienia, jedwab wykorzystywany w produktach jest bardzo dobrej jakości. Jestem zadowolona z zakupu, polecam!

2025幎12月2日

Dobra współpraca

Obsługa firmy nastawiona na dobrą współpracę i zadowolenie klienta. Doceniam równieÅŒ szybką odpowiedź. Polecam !

Czepek jedwabny

Kupiłam w tym sklepie jedwabny czepek i jestem z niego zadowolona. Produkt dotarł dobrze zapakowany i zgodny z opisem na stronie. Sam czepek jest miękki, przyjemny w dotyku i wygląda na solidnie wykonany. Sprawdza się zarówno na noc, jak i podczas pielęgnacji włosów, a materiał rzeczywiście pomaga ograniczyć ich puszenie. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a czas realizacji zamówienia w porządku. Nie mam ÅŒadnych zastrzeÅŒeń — to udany zakup i mogę polecić ten sklep.

2025幎11月30日

Serdecznie polecam!

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w LoveSilk. Na plus oceniam szybki czas dostawy, ładne opakowanie i przede wszystkim super jakość produktów (czapka wełniana z jedwabną podszewką oraz jedwabną scrunchie). Polecam!

Warte polecenia

Bardzo szybka realizacja zamówienia, produkty warte polecenia, pięknie zapakowane.

Polecam serdecznie.

Bardzo dobra jakość produktów, szybka dostawa, atrakcyjne promocje. To Polski produkt więc duÅŒy plusik za to.

Bardzo dobry kontakt

Bardzo dobry kontakt. Wszystko szybko i sprawnie! Polecam

5぀星のうち2の評䟡

Nie polecam - problemy z komunikacją

4.12.2025 Pieniądze zostaly zwrócone po wystawieniu opinii.
3.12.2025.Niestety, do dzis nie zwrócono mi pieniedzy za odesłany towar. Wg informacji na stronie internetowej lovesilk.pl zwrot pieniedzy ma byc w ciagu 14 dni. Zwrot robiony przez WygodneZwroty - jest informacja o doręczeniu do odbiorcy 17.11.2025. Ze strony LoveSilk brak kontaktu - na maile nie odpowiadają, kontakt telefoniczny tez nieskuteczny. Wczesniej brak jakichkolwiek informacji ÅŒe bedzie opóźnienie w przelaniu pieniędzy.

Lovesilk からの回答

Dzień dobry, Panie Robercie, doszło do pomyłki.

Pana zwrot był juÅŒ rozliczony.
Zarzucanie nam braku kontaktu to absurd.
Prosimy o ponowną weryfikację.
Prosimy o edycję komentarza.

Prosimy o kontakt poprzez e-mail info@lovesilk.pl

Z wyrazami szacunku, Lovesilk.pl

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo polecam zakupy w sklepie

Bardzo polecam zakupy w sklepie. Wysoka jakość materiału, jedwab jezt bardzo przyjemny w dotyku. Na plus szybka wysyłka i ładne opakowanie 😊

Wspaniały produkt.

Wspaniały produkt, szybka dostawa i świetnie zapakowane, gotowe na prezent :)

2025幎12月2日

super jakość

Zamówiłam opaski jedwabne na oczy, przyszły w zestawie z gumkami jedwabnymi, bardzo ładnie zapakowane, jak na prezent. Produkty są bardzo starannie wykonane, materiały bardzo dobrej jakości. Obsługa na wysokim poziomie. Polecam!

2025幎11月29日

Polecam zakupy w Lovesilk

Polecam zakupy w Lovesilk. W ostatnim czasie kupiłem dwa jedwabne turbany - w ramach prezentu dla kogoś. Obie obdarowane osoby są bardzo zadowolone z niego. Przesyłka dotarła szybko i była ładnie zapakowana na prezent. PoniÅŒej opinia obdarowanej osoby. Polecamy! 😊
"Jedwabny turban z Love Silk to absolutny must-have w mojej codziennej pielęgnacji włosów! 💖 Wykonany jest z miękkiego, delikatnego jedwabiu, który nie tylko wygląda luksusowo, ale przede wszystkim świetnie chroni włosy podczas snu. Rano są gładsze, mniej poplątane i zdecydowanie mniej się puszą. Czepek jest wygodny, dobrze trzyma się na głowie i nie uciska. Zdecydowanie polecam kaÅŒdemu, kto chce zadbać o swoje kosmyki w prosty i skuteczny sposób! 🌙✚"

2025幎11月28日

5぀星のうち5の評䟡

Pierwszy raz od 27 lat chodzę w czapce :)

Kupiłam w dobrej promocji z okazji Black Friday czapkę wełnianą z jedwabną podszewką. Mam kręcone włosy, które nie lubią zimy - albo puszą się i elektryzują, albo są u góry przyklapnięte. Pewnie dlatego przez całe ÅŒycie raczej nie nosiłam czapek i kończyłam z przeziębieniem. Tymczasem odkąd mam tę czapkę noszę ją codziennie :) Materiał jest bardzo miękki, w uszy ciepło, włosy lepiej tolerują i po zdjęciu czapki nie są rozczochrane. Jestem naprawdę zadowolona i rozwaÅŒam kupno jeszcze dla mamy na prezent. Dodatkowo duÅŒe plusy za obsługę - fajne kody rabatowe, szybka wysyłka, śliczne opakowanie i gumki do włosów gratis. Polecam sklep i czapki!

2025幎11月28日

Jednym słowem genialnie

Genialna jakośc produktu do tego szybka realizacja i pięknie zapakowana paczka :)

2025幎11月20日

Serdecznie polecam