Lovesilk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Zamówiłam od firmy Lovesilk turban, wałem do włosów oraz otrzymałam scrunchie wraz z małymi gumkami. Z turbanu jestem naprawdę zadowolona, jednak zawiodłam się jedwabnymi wałkiem. Nie waÅŒne jakim spos... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zakupiłam juÅŒ 2 poszewki od sprzedawcy i byłam mocno zdziwiona jakością materiału. Pierwsza rzecz jaka mnie zdziwiła to szybkość z jaka schną poszewki praktycznie po 3 godzinach poszewka jest sucha -... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolony z zakupu jedwabnego turbanu z lovesilk. Na samej stronie produktu są krótkie filmiki, które pokazują jak uÅŒywać trubanu co mi osobiście bardzo pomogło. Jakość produktu jest do... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ten jedwabny turban w kolorze pudrowego róŌu to mój nocny hit!Zawsze rano budziłam się z wielkim puchem na głowie, a teraz moje włosy są cudownie gładkie i delikatne w dotyku. Turban świetnie trzyma s... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 311ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Kupiłam gumkę a teraz turban i jestem

Kupiłam gumkę a teraz turban i jestem zachwycona, super jakość i opakowanie!!

2026幎1月23日

Dzień dobry!

Dziękujemy za okazane zaufanie oraz zakupy w naszym sklepie. Cieszymy się, ÅŒe otrzymane produkty dostarczyły wiele radości.

Poszewka & Czapka

Zamówiłam jedwabną poszewkę na poduszkę i czapkę z merino z jedwabną poszewką. Przesyłka doszła ekspresowo, ładnie zapakowane towary, w dotyku bardzo przyjemne. Dopiero zaczęłam uÅŒywać produktów, więc za jakiś czas zobaczę, czy widać róŌnicę. Do zakupów dostałam 4 darmowe mini jedwabne gumki w dwóch kolorach, co było super :) Kolor navy jest przepiękny na ÅŒywo!

2026幎1月22日

Szczerze polecam

Zakupiłam czepek z jedwabiu i po miesiącu juÅŒ widać róŌnicę we włosach ! Polecam szczególnie jak ktoś ma kręcone/falowane włosy.
Obsługa klienta na najwyÅŒszym poziomie i sam czepek super odszyty i dobrze przemyślany konstrukcyjnie !

2025幎11月25日

5぀星のうち1の評䟡

Sklep nie informuje o przyjęciu zwrotu

Sklep nie informuje o przyjęciu zwrotu i nie aktualizuje PayPo do momentu 1 raty.

AKTUALIZACJA

Jest 12 stycznia, PayPo wysłało mi do wypełnienia formularz dla sklepu, który nie chce uznać zwrotu. Nie chcę gumek ani gratisów, chcę, ÅŒebyście uznali pełny zwrot zamówienia.

Aktualizacja 23.01.2026

Sklep lovesilk po interwencji PayPo wystosował przeprosiny, ÅŒe im głupio i zaproponował zniÅŒkę na kolejne zakupy (tak, to nie ÅŒart). Następnie zaczął mnie straszyć pozwem, ÅŒebym usunęła swoją opinię. Byłam na tyle uprzejma, ÅŒe nie napisałam o powodzie zwrotu. Po kolejnym piśmie straszącym pozwem chętnie się podzielę. Produkty lovesilk są po prostu słabe. Czapki nie niszczą włosów, bo
 nie da się ich nosić. Są śliskie, spadają z głowy. To samo z czepkiem, brakuje systemu trzymającego materiał na głowie.
Sklep, zamiast potwierdzić zwrot, proponował mi gratisy, korespondując ze mną i marnując mój czas. Gdyby ich produkt był spoko, w ogóle nie byłoby zwrotu. Gdyby sklep nie kombinował ze zwrotem i nie czekał na interwencję PayPo, nie byłoby mojego komentarza. Tymczasem lovesilk nadal marnuje mój czas.
Pytanie do pracowników. Czy teraz równieÅŒ będziecie mnie szantaÅŒować pozwem? W ten sposób zapewniacie sobie pozytywne komentarze? W uzasadnieniu potencjalnego pozwu piszecie o stratach wizerunkowych. Tak chcecie zyskać nowych klientów? Nie lepiej być uczciwym? PrzecieÅŒ cała nasza korespondencja jest na mailu. Na co wy liczycie? Nie wstyd wam?
#lovesilkhatespeople

2025幎12月8日

WEZWANIE DO ZAPRZESTANIA NARUSZEŃ

Żadnego kontaktu ze strony PayPo/PAYU w Pani sprawie nie było, ani nie ma do dziś!

Pani środki po prostu zostały przez nas zwrócone, jak kaÅŒde inne + dostała Pani propozycję duÅŒej gumki gratis za opóźnienie!

Zarzuca nam Pani brak uczciwości - i na to naszej zgody nie ma, kierujemy do Pani wezwanie, a w konsekwencji będziemy bronić naszego dobrego imienia przed Sądem.

###

Z przykrością musimy przyznać, ÅŒe w okresie Świąt BoÅŒego Narodzenia oraz Sylwestra, kiedy trwają długie urlopy, a pracy wcale nie jest mniej niÅŒ normalnie, taka sytuacja mogła się przydarzyć.

Nie mniej, zaproponowaliśmy Ci duŌą, jedwabna gumkę od firmy gratis, w ramach rekompensaty za tą niemiłą sytuację. Czekamy na kontakt.

Wysyłka ekspresowa

Wysyłka ekspresowa, zamówiłam zestaw z jedwabnym wałkiem i gumkami do włosów oraz dodatkowo jedwabny czepek. Polecam serdecznie🫶

2025幎12月19日

Polecam sklep

Polecam sklep, wszystko szybko i sprawnie.

2025幎12月26日

5぀星のうち5の評䟡

Zamówiłam czapkę z wełny merino z

Zamówiłam czapkę z wełny merino z jedwabną wyściółką ❀ no po prostu CUDO! ❀ Jest przepiękna, materiał jest cudowny 😍 Warta kaÅŒdej złotówki 😊 I otrzymana w tak prześlicznym opakowaniu, ÅŒe otwierając je, czułam sie jak mała dziewczynka która otwiera swój wymarzony prezent 🔥🔥🔥❀

2025幎12月17日

Czepek

Wszystko sprawnie, szybka dostawa. Polecam

2025幎12月12日

Szybko wysłany zamówiony towar

Szybko wysłany zamówiony towar. Bardzo dobry kontakt mailowy ze sprzedajacym.

2025幎12月15日

5぀星のうち5の評䟡

Świetne czepki super materiał jestem

Świetne czepki super materiał jestem zadowolona

2025幎12月13日

Prezent

Zamowilam opaskę na oczy w prezencie na 50 urodziny przyjaciólki.Dotarla pięknie zapakowana- gotowa do podarowania.
Wysoka jakość produktu i obsługi

5぀星のうち5の評䟡

Cudowne produkty i bardzo szybka

Cudowne produkty i bardzo szybka, miła i sprawna obsługa. Polecam z całego serca

2025幎12月8日

Zamówienie prezentu

Zamówienie, którego dokonałam przyszło bardzo szybko. Za to trzeba firmę pochwalić. O produkcie, nie mogę się wypowiedzieć, bo nie zdÄ…ÅŒyłam go odebrać przed odesłaniem przez firmę kurierską. Firma Lovesilk obiecała mi ponowną wysyłkę równieÅŒ na swój koszt, więc jest godna polecenia.

2025幎12月10日

Dbałość o szczegóły

Czepek pięknie zapakowany, ÅŒadnych opóźnień w wysyłce. Osoba obdarowana szczęśliwa a po kilku dniach zauwaÅŒyła ze po nocy jej włosy błyszczą a nie są wytarte, jeśli więc ktoś się zastanawia, to ja polecam.

2025幎11月21日

Polecam 🥰

Bardzo miła obsługa wrazie jakich kolwiek pytan szybka odpowiedz na maila.
Wysyłka sprawna.
Produkt bardzo dobrej jakości polecam 🩷

2025幎12月4日

Jestem bardzo zadowolony

Szybka wysyłka i bardzo przyjemny kontakt ze sprzedawcą.
Na stronie sklepu duŌy wybór asortymentu.
Ja wybrałam jedwabny czepek, który .. został polecony na tik-toku.
Teraz tylko czekać, aÅŒ moje włosy mi za to podziękują ☺

2025幎12月9日

Jedwabny czepek

Zamówiłam dwa jedwabne czepki. Przesyłka doszła do mnie naprawdę szybko co bardzo mnie zaskoczyło, bo myślałam, ÅŒe będę czekać do poniedziałku, ale w sobotę juÅŒ przesyłka była w automacie. Bardzo ładnie zapakowane. Do czepków dostałam równieÅŒ po dwie gumki w prezencie. Zadowolona byłam równieÅŒ korzystnych promocji, które skusiły mnie, aby kupić dwa a nie jeden czepek (jeden dla siebie jeden na prezent). Materiał prezentuje się bardzo dobrze, jest przyjemny w dotyku. Czepek teÅŒ wygląda na dobrze uszyty. Jeszcze nie zdÄ…ÅŒyłam go przetestować poniewaÅŒ czekam do świąt, ale pierwsze wraÅŒenie robi naprawdę dobre. Dostałam równieÅŒ próbkę materiału, co bardzo mi się spodobało. Myślę, ÅŒe jeszcze nie raz wrócę do sklepu Lovesilk na zakupy.

Rzetelne podejście do zaistniałego

Rzetelne podejście do zaistniałego problemu, natychmiastowa reakcja. Po dokonaniu zakupu szybka realizacja zamówienia. Bardzo ładnie zapakowane zakupy :)

Jedwabny czepek

Kupiłam jedwabny czepek. JuÅŒ od pierwszego dnia widzę róŌnicę w tym, jak wyglądają moje włosy.
Bardzo polecam :)

2025幎12月7日

Poszewki i gumki

Przesyłkę otrzymałam szybko, pomimo tego ÅŒe zbliÅŒają się święta i w dodatku udało mi się skorzystać z fajnej promocji. Jedwabne poszewki są fantastycznej jakości i wyglądają ślicznie, a gumki które otrzymałam w zestawie świetnie trzymają fryzurę i "uspokajają" włosy. Jestem bardzo zadowolona.

2025幎12月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス