ZamówiÅam od firmy Lovesilk turban, waÅem do wÅosów oraz otrzymaÅam scrunchie wraz z maÅymi gumkami. Z turbanu jestem naprawdÄ zadowolona, jednak zawiodÅam siÄ jedwabnymi waÅkiem. Nie waÅŒne jakim spos... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ZakupiÅam juÅŒ 2 poszewki od sprzedawcy i byÅam mocno zdziwiona jakoÅciÄ materiaÅu. Pierwsza rzecz jaka mnie zdziwiÅa to szybkoÅÄ z jaka schnÄ poszewki praktycznie po 3 godzinach poszewka jest sucha -... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jestem bardzo zadowolony z zakupu jedwabnego turbanu z lovesilk. Na samej stronie produktu sÄ krótkie filmiki, które pokazujÄ jak uÅŒywaÄ trubanu co mi osobiÅcie bardzo pomogÅo. JakoÅÄ produktu jest do... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ten jedwabny turban w kolorze pudrowego róŌu to mój nocny hit!Zawsze rano budziÅam siÄ z wielkim puchem na gÅowie, a teraz moje wÅosy sÄ cudownie gÅadkie i delikatne w dotyku. Turban Åwietnie trzyma s... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KupiÅam gumkÄ a teraz turban i jestemâŠ
KupiÅam gumkÄ a teraz turban i jestem zachwycona, super jakoÅÄ i opakowanie!!

Poszewka & Czapka
ZamówiÅam jedwabnÄ poszewkÄ na poduszkÄ i czapkÄ z merino z jedwabnÄ poszewkÄ . PrzesyÅka doszÅa ekspresowo, Åadnie zapakowane towary, w dotyku bardzo przyjemne. Dopiero zaczÄÅam uÅŒywaÄ produktów, wiÄc za jakiÅ czas zobaczÄ, czy widaÄ róŌnicÄ. Do zakupów dostaÅam 4 darmowe mini jedwabne gumki w dwóch kolorach, co byÅo super :) Kolor navy jest przepiÄkny na ÅŒywo!

Szczerze polecam
ZakupiÅam czepek z jedwabiu i po miesiÄ
cu juÅŒ widaÄ róŌnicÄ we wÅosach ! Polecam szczególnie jak ktoÅ ma krÄcone/falowane wÅosy.
ObsÅuga klienta na najwyÅŒszym poziomie i sam czepek super odszyty i dobrze przemyÅlany konstrukcyjnie !

Lovesilk ããã®åç
Sklep nie informuje o przyjÄciu zwrotuâŠ
Sklep nie informuje o przyjÄciu zwrotu i nie aktualizuje PayPo do momentu 1 raty.
AKTUALIZACJA
Jest 12 stycznia, PayPo wysÅaÅo mi do wypeÅnienia formularz dla sklepu, który nie chce uznaÄ zwrotu. Nie chcÄ gumek ani gratisów, chcÄ, ÅŒebyÅcie uznali peÅny zwrot zamówienia.
Aktualizacja 23.01.2026
Sklep lovesilk po interwencji PayPo wystosowaÅ przeprosiny, ÅŒe im gÅupio i zaproponowaÅ zniÅŒkÄ na kolejne zakupy (tak, to nie ÅŒart). NastÄpnie zaczÄ
Å mnie straszyÄ pozwem, ÅŒebym usunÄÅa swojÄ
opiniÄ. ByÅam na tyle uprzejma, ÅŒe nie napisaÅam o powodzie zwrotu. Po kolejnym piÅmie straszÄ
cym pozwem chÄtnie siÄ podzielÄ. Produkty lovesilk sÄ
po prostu sÅabe. Czapki nie niszczÄ
wÅosów, bo⊠nie da siÄ ich nosiÄ. SÄ
Åliskie, spadajÄ
z gÅowy. To samo z czepkiem, brakuje systemu trzymajÄ
cego materiaÅ na gÅowie.
Sklep, zamiast potwierdziÄ zwrot, proponowaÅ mi gratisy, korespondujÄ
c ze mnÄ
i marnujÄ
c mój czas. Gdyby ich produkt byÅ spoko, w ogóle nie byÅoby zwrotu. Gdyby sklep nie kombinowaÅ ze zwrotem i nie czekaÅ na interwencjÄ PayPo, nie byÅoby mojego komentarza. Tymczasem lovesilk nadal marnuje mój czas.
Pytanie do pracowników. Czy teraz równieÅŒ bÄdziecie mnie szantaÅŒowaÄ pozwem? W ten sposób zapewniacie sobie pozytywne komentarze? W uzasadnieniu potencjalnego pozwu piszecie o stratach wizerunkowych. Tak chcecie zyskaÄ nowych klientów? Nie lepiej byÄ uczciwym? PrzecieÅŒ caÅa nasza korespondencja jest na mailu. Na co wy liczycie? Nie wstyd wam?
#lovesilkhatespeople

WysyÅka ekspresowa
WysyÅka ekspresowa, zamówiÅam zestaw z jedwabnym waÅkiem i gumkami do wÅosów oraz dodatkowo jedwabny czepek. Polecam serdecznieð«¶

Lovesilk ããã®åç
ZamówiÅam czapkÄ z weÅny merino zâŠ
ZamówiÅam czapkÄ z weÅny merino z jedwabnÄ wyÅcióÅkÄ â€ïž no po prostu CUDO! â€ïž Jest przepiÄkna, materiaÅ jest cudowny ð Warta kaÅŒdej zÅotówki ð I otrzymana w tak przeÅlicznym opakowaniu, ÅŒe otwierajÄ c je, czuÅam sie jak maÅa dziewczynka która otwiera swój wymarzony prezent ð¥ð¥ð¥â€ïž

Szybko wysÅany zamówiony towar
Szybko wysÅany zamówiony towar. Bardzo dobry kontakt mailowy ze sprzedajacym.

Lovesilk ããã®åç
Åwietne czepki super materiaÅ jestemâŠ
Åwietne czepki super materiaÅ jestem zadowolona

Prezent
Zamowilam opaskÄ na oczy w prezencie na 50 urodziny przyjaciólki.Dotarla piÄknie zapakowana- gotowa do podarowania.
Wysoka jakoÅÄ produktu i obsÅugi

Lovesilk ããã®åç
Cudowne produkty i bardzo szybka
Cudowne produkty i bardzo szybka, miÅa i sprawna obsÅuga. Polecam z caÅego serca

Zamówienie prezentu
Zamówienie, którego dokonaÅam przyszÅo bardzo szybko. Za to trzeba firmÄ pochwaliÄ. O produkcie, nie mogÄ siÄ wypowiedzieÄ, bo nie zdÄ ÅŒyÅam go odebraÄ przed odesÅaniem przez firmÄ kurierskÄ . Firma Lovesilk obiecaÅa mi ponownÄ wysyÅkÄ równieÅŒ na swój koszt, wiÄc jest godna polecenia.

DbaÅoÅÄ o szczegóÅy
Czepek piÄknie zapakowany, ÅŒadnych opóźnieÅ w wysyÅce. Osoba obdarowana szczÄÅliwa a po kilku dniach zauwaÅŒyÅa ze po nocy jej wÅosy bÅyszczÄ a nie sÄ wytarte, jeÅli wiÄc ktoÅ siÄ zastanawia, to ja polecam.

Polecam ð¥°
Bardzo miÅa obsÅuga wrazie jakich kolwiek pytan szybka odpowiedz na maila.
WysyÅka sprawna.
Produkt bardzo dobrej jakoÅci polecam ð©·

Jestem bardzo zadowolony
Szybka wysyÅka i bardzo przyjemny kontakt ze sprzedawcÄ
Na stronie sklepu duŌy wybór asortymentu.
Ja wybraÅam jedwabny czepek, który .. zostaÅ polecony na tik-toku.
Teraz tylko czekaÄ, aÅŒ moje wÅosy mi za to podziÄkujÄ
âºïž

Jedwabny czepek
ZamówiÅam dwa jedwabne czepki. PrzesyÅka doszÅa do mnie naprawdÄ szybko co bardzo mnie zaskoczyÅo, bo myÅlaÅam, ÅŒe bÄdÄ czekaÄ do poniedziaÅku, ale w sobotÄ juÅŒ przesyÅka byÅa w automacie. Bardzo Åadnie zapakowane. Do czepków dostaÅam równieÅŒ po dwie gumki w prezencie. Zadowolona byÅam równieÅŒ korzystnych promocji, które skusiÅy mnie, aby kupiÄ dwa a nie jeden czepek (jeden dla siebie jeden na prezent). MateriaÅ prezentuje siÄ bardzo dobrze, jest przyjemny w dotyku. Czepek teÅŒ wyglÄ da na dobrze uszyty. Jeszcze nie zdÄ ÅŒyÅam go przetestowaÄ poniewaÅŒ czekam do ÅwiÄ t, ale pierwsze wraÅŒenie robi naprawdÄ dobre. DostaÅam równieÅŒ próbkÄ materiaÅu, co bardzo mi siÄ spodobaÅo. MyÅlÄ, ÅŒe jeszcze nie raz wrócÄ do sklepu Lovesilk na zakupy.

Rzetelne podejÅcie do zaistniaÅegoâŠ
Rzetelne podejÅcie do zaistniaÅego problemu, natychmiastowa reakcja. Po dokonaniu zakupu szybka realizacja zamówienia. Bardzo Åadnie zapakowane zakupy :)

Jedwabny czepek
KupiÅam jedwabny czepek. JuÅŒ od pierwszego dnia widzÄ róŌnicÄ w tym, jak wyglÄ
dajÄ
moje wÅosy.
Bardzo polecam :)

Poszewki i gumki
PrzesyÅkÄ otrzymaÅam szybko, pomimo tego ÅŒe zbliÅŒajÄ siÄ ÅwiÄta i w dodatku udaÅo mi siÄ skorzystaÄ z fajnej promocji. Jedwabne poszewki sÄ fantastycznej jakoÅci i wyglÄ dajÄ Ålicznie, a gumki które otrzymaÅam w zestawie Åwietnie trzymajÄ fryzurÄ i "uspokajajÄ " wÅosy. Jestem bardzo zadowolona.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã