Har brugt lund dyrklinik sÃ¥ lÊnge jeg kan huske tilbage har altid vÊret tilfreds aldrig blevet dÃ¥rlig behandlet. Lars har altid gjort alt for vores hunde og mig han ved godt jeg er hÞnemor med mine hu... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk dejlig oplevelse at komme pÃ¥ Lund dyreklinik. Empatisk og professionel dyrlÊge, der tager sig god tid til bÃ¥de dyret og ejeren nÃ¥r det er svÊrt at sige farvel til sit elskede dyr. Alt foreg... ãã£ãšèŠã
Han bÞr gÃ¥ pÃ¥ pension. Han var en traumatisk oplevelse, da han skulle aflive min kat med knogle krÊft. Farede forvirret ud og ind af lokalet. Havde ikke de ting hos sig som han skulle bruge. Kun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
DyrlÊgen er meget erfaren og dygtig til sit job. Stedet er af Êldre dato men bÃ¥de velholdt og hygiegnisk. Medarbejderne er dygtige og kalder en spade for en spade. Hvis man ikke vil hÞre en Êrli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Kanon dyrlÊge brugt Lars i 25 år
Kanon dyrlÊge brugt Lars i 25 år , uden nogen form for klager
Kan varmt anbefale Lars
Altid god behandling hos LundâŠ
Altid god behandling hos Lund dyreklinikâ€ïž
NÃ¥r man har vÊret glad for sin dyrlÊgeâŠ
NÃ¥r man har vÊret glad for sin dyrlÊge i ca. 25 Ã¥r, mÃ¥ det vÊre pÃ¥ tide at give ham sin ros her. Vi har haft 4 hunde i lÞbet af de Ã¥r, og har der vÊret noget med dem â stort eller smÃ¥t â har Lars Preisler taget sig af dem pÃ¥ bedste mÃ¥de. Vi har aldrig haft det mindste at klage over, og fÃ¥et den absolut bedste behandling. Der har vÊret bÃ¥de grin og grÃ¥d, det sidste, nÃ¥r vi har mÃ¥tte tage afsked med vores hunde, som alle opnÃ¥ede en hÞj levealder trods diverse skavanker.
Jeg kan kun give Lars og Susanne Preisler mine bedste anbefalinger.
FÞrste MÞdet med âNyâ DyrlÊge
FÞrste MÞdet med âNyâ DyrlÊge
Lars fik jeg anbefalet, af min opdrÊtter, der hade brugt denne dyrlÊge i årevis, Min tanke var, at efter vores egen, var blevet udekÞrende dyrlÊge, var det måske en god lÞsning.
Lille knude på str. Med en 2 krone fandt jeg for omkring en lille uge side, men den forsvandt ikke igen, så det var tid til en konsultation hos den omtalte dyrlÊge dyrlÊgen Mandag den 6 maj 2019.
Det fÞrste der mÞdte os, da vi kÞrte ind i den her lille by Lund, var et RÞdt bindingsvÊrkshus hus, hvor på der var et sort skilt på 60x40 med hvid skrift, der stod Lund Dyrklinik og katte hjem, vi kÞrte op af indkÞrslen og ind på Gårdspladsen der var omkring 300km2 så der var lige plads til 3 biler, uden foran dÞren til klinikken stod en håndfuld mennesker og ventede (I fÞrste omgang, strejfede det ikke lige min tanker) der var både nogen med, hunde og katte, kaniner i en pÊrevÊlling.
Receptionen var et lokale pÃ¥ nok omkring 2 x 2 m. Der sad endnu en hÃ¥ndfuld, i dette rum var 3 dÞre, Klinik â Privat â Wc, bage dÞren hvor der stÃ¥r Privat hÞre man et par kvinder eller 3 i et hÞjt tonen leje bagtale en âPatient/Kundeâ de nÊrmest rÃ¥ber i munden pÃ¥ hinanden og griner hÞjt lydt, mens man sider og venter.
Der var ingen til, at tage imod dig, du kom ikke i kontakt med nogen veterinÊrsygeplejerske overhovedet. du trÊkker et nummer, når du efter en anden patient finder ud af, det er det du skal.
Når det så bliver din tur, kommer du ind i et rum på str. 4 x 4 m. der står et skrivebord et hÊvesinke bord til dyrene og langs den ene vÊk kÞkken elementer med vask og bordplade, hvor der ligger bunker, med papir og klude og medicin oven i hinanden.
Manden (DyrlÊgen) virker lidt forvirret og stresset, heller ikke der stoppede jeg op ( Hvorfor i alverden ikke) NÃ¥r men hvor alting er, var det her jo âKun en Ã¥ben konsultationâ sÃ¥ det mÃ¥ske, var der derfor, manden var lidt presset.
Vi fik dommen, det var en svulst og han skulle opreres, Onsdag den 8 Maj 2019 kl 9. jeg var der, som altid til tide og 15 min. FÞr, jeg hade mulighed for lige, at gå en tur med Eigil og få ham til, at fÞle sig trygt.
Når man få en tid, så er det vel din tid og, du har mulighed, for, at stille spÞrgsmål og fÞle dig tryg, men dette var heller ikke tilfÊldet her, det der mÞdte mig, var igen dette vente vÊrelse, hvor du trÊkker et nummer og så venter du til, det bliver din tur.
Da jeg kom ind, mÞdte jeg igen den selv samme forvirret mand og han kunne ikke huske os fra 2 da forinden, så da jeg nÊvnte for ham, at vi ikke Þnskede, at Eigil skulle kasteret, så han forvirret på mig og gav mig et blik der, så spÞrgerende, som om det var mig der hade et ord forråd, som han ikke forstod.
Lang om lÊnge, forklarede jeg forlÞbet fra om mandagen og fÞrst der gik der et lys op for ham, vi fik lÞs snakket tingene igennem og, nu skulle han fÞlge Eigil ind i baglokalet og her startede det vÊrst tÊnkelig for mig, det sidste jeg husker er jeg så skrÊken i Þjne på min hund og hans utryghed.
Jeg lovede DyrlÊgen, at ringe for, at give endelig beske omkring om Eigil skulle han en Stav i stede for en kastering, så jeg ringede og snakked, med en dame der hed Anja hun, virkede, som om hun ikke viste de hade en hund, der hed Eigil, hvis skÊbne lå i deres hÊnder og under fuld nakose, men jeg fik langt om lÊnge også forklaret hende, at Eigil ikke skulle have en stav nu, om jeg så kunne spare penge eller ej, det var ikke vigtigt for mig.. Dog ville det vÊre fedt, hvis de lige gad give ham en tandrensning, nu han var der, for jeg syntes ikke hans ånde var, som den plejede.
Da vi var nået omkring klokken 15 ringede jeg for, at hÞre om hvordan det var gået med min hund og om hvornår jeg kunne hente ham, mens jeg var i rÞret henvendte hun sig til dyrlÊgen og han svarede, at jeg kunne hente ham mellem 17 og 18.30.
Kl 16.11 modtager jeg en sms Deres hun er fÊrdig opereret og ligger nu til opvÃ¥gning du kan hente ham kl 16.30 â 18.Det skal lige siges, jeg bor 40 min vÊk fra dyrlÊgen, samme syn, som fÞr beskrevet mÞdte mig i gÃ¥rds pladsen trÊk et nummer og vent.
Igen forvirret mand, som hade wupti glemt og give Eigil hans vacciner, som han så gjorde mens jeg var nede på vejen efter bilen, da der ikke var plads i indkÞrslen, nu kommer det vÊrste, da DyrlÊgen hentede Eigil ud fra baglokalet, mÞdte mig en hund som der var smurt ind i affÞrring på hele bag partiet og hans kommentar var, han har nok lidt nervÞs mave de nÊste par dage, vi har vaskede ham flere gange.
Eigil var selvfÞlgelig grokki efter narkosen og han var nok også dopt af smerte stillende, da jeg fik ham ud i bilen rystede han over hele kroppen, som om han hade frosset i flere timer, han var kold, han var angst og hade de mest paniske Þjne.
Vi har intet fÃ¥et med hjem udover en skalpel til, at tage stingene om 10 â 12 dage, hvis jeg ikke kunne finde ud af det selv, sÃ¥ skulle jeg bare komme forbi, ingen smerte stillende til de nÊste dage, ingen krave, sÃ¥ han ikke slikker i det.
Da vi ankom hjemme nÊrmest skreg han, af hvilken grund ved jeg ikke, der er sket et eller andet, han her pÃ¥ fÞrste dage ikke viger fra min side og i denne skrivende stund ligger han ved siden af mig pÃ¥ hans stol, han er trÊt og udmattet og der lÞbet forsat affÞring ud af ham, han har til morgen fÃ¥r kylling og ris, samt HUSK i hÃ¥b om, at rede maven, nu fÃ¥r det lige en dag mere ellers mÃ¥ jeg ind pÃ¥ Dyrehospitalet i Ã
rhus og få ham tjekket.
Lars Preisler er som dyrlÊge fagligtâŠ
Lars Preisler er som dyrlÊge fagligt dygtig. Har alt udstyr til rådighed i klinikken såsom rtg og scanner osv. Har et godt tag på dyr og jeg har altid vÊret tryg når mine dyr har vÊret på besÞg hos ham. Kan 100 % anbefale ham som dyrlÊge. JEg har vÊret kunde hos ham siden han startede.
Mvh Sanne Jespersen. Kennel Sahitas. OpdrÊtter af yorkshireterrier hvalpe igennem nÊsten 30 år
Uden tvivl en fantastisk dyrlÊge
Uden tvivl en fantastisk dyrlÊge.
Kan kun anbefale at lÊgge sine kÊledyrs helbred i hÊnderne på Lars.
God saglig og absolut Êrlig information.
Kompetent behandling og kÊrlig omsorg for vores hvalp
BesÞgte Lund Dyreklinik for fÞrste gang med vores lille hvalp. Lars var utrolig sÞd - grundig og forklarende omkring vores lille hund. Han var kompetent omkring vores hunds hoste - og samtidig tog han sig tid til at hygge om hunden og forklare os lidt ekstra omkring âhvalp i hjemmetâ. Vi fik en flot hundesnor med - tak for den. Bestemt et sted vi vil fortsÊtte med at komme - tak!
Dygtig dyrlÊge
Dygtig dyrlÊge. Dejlig sted at komme. Får en forklaring og snak vi kan forstå. FÞler os 100% tryk ved den behandling vores hund får.
Lars er den bedste dyrelÊge
Lars er den bedste dyrelÊge man kan have
Han siger tingene som de er, så man kan forstå det og hvad der er bedst for ens dyr
Helt i top
Helt i top
Vi fik en rigtig god behandling og kommer helt bestemt igen
super dyrlÊge
Lars du er og bliver min allerbedste dyrelÊge. Tak fordi du er som du er
Mvh
Lilo og Vivian
Fantastisk Êrlig og omsorgsfuld dyrelÊge
Mine oplevelser af Lund Dyreklinik v. DyrlÊge Lars Preisler, har udelukkende vÊret gode. Der bliver draget omsorg for mine kÊledyr, og jeg har fået god og Êrlig rådgivning omkring prognoser og behandlingsmuligheder.
Jeg overlader trygt mine katte ved Lars, som jeg ved vil gÞre sit ypperste, så de får den bedst mulige behandling.
Priserne er flotte sammenlignet med mange andre dyrlÊger.
Hermed mine varmeste anbefalinger til Lund Dyreklinik.
God rådgivning
Vi har fået vores kat vaccineret på Lund dyreklinik og har fået super god rådgivning omkring pasning og til meget rimelige priser også. Man kan tydelig mÊrke at dyrlÊgen har rigtig meget omsorg for ens dyr og det betyder bare Sà meget. Vi kommer helt sikkert igen :)
den bedste dyrlÊge..
Det er så dejligt at komme ned til Lars på Lund dyreklinik. Han er grundig og omhyggelig, han har et fantastisk tag på dyrene.. helt klart et sted jeg giver mine bedste anbefalinger..
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã