Morten var utrolig behagelig og meget meget hjælpsom med at sørge for at vi fik de rigtige lampeskærme. Meget professionel og kompetent. Kan absolut anbefale dette firma. Vi er ovenud glade for vor... もっと見る
企業が回答しました
Vi bestilte en loftlampe torsdag ved 14-tiden. Et par timer senere fik vi en mail: vores lampe ville være fremme ved vores dør fredag. Da vi stod op fredag morgen lå pakken uden for vores hoveddør.... もっと見る
企業が回答しました
Har handlet hos Luxer flere gange. Flot overskuelig hjemmeside, lækre varer og god kundeservice. Har et par gange været i tvivl om nogle lamper og er altid blevet mødt af kompetente medarbejdere, d... もっと見る
www.Luxer.dk er en dansk webshop med salg af moderne lamper og LED belysning til private og erhverv.
Landevejen 12, 4520, Svinninge, デンマーク
Luxer har rigtig god smag med lamper i høj kvalitet og flot design. Har købt flere lamper her allerede, og får altid topklasse service.

Luxer.dk からの回答
Enkelt og nem hjemmeside og 1-2 dages levetid og er vild med mit køb!
KAN VARMT ANBEFALE Luxer.dk!!!

Luxer.dk からの回答
It couldn’t have been better. My lamp is perfect for my needs, the price was fair and the delivery speedy.

Luxer.dk からの回答
Hurtig levering, fantastisk grundig god indpakning af mine to lamper. Tak 🤗

Luxer.dk からの回答
Meget tilfreds med at handle hos Luxer. Super service mindet, gode produkter til gode priser.. Alt godt herfra..

Luxer.dk からの回答
Jeg havde bestilt 2 lamper hos Luxer. Jeg havde imidlertid udfyldt bestillingen forkert, hvilket gav problemer med GLS`s levering og efterfølgende tilbagesendelse. Trods manglende levering blev pengene trukket. Formodentlig pga GLS. Da jeg kontaktede Luxer v Morten blev forløbet udredt og jeg fik pengene retur uden ekstra omkostninger. Tak for god behandling.

Luxer.dk からの回答
Hold nu op et hurtigt firma. Bestilte en fjerlampe en dag og næste dag kunne den hentes i pakkeshoppen. Det er godt nok det hurtigste jeg har prøvet. God stil og fed lampe.

Sikke en god service.
Når jeg skal handle et nyt sted online, ringer jeg altid til deres service telefon for at høre om det er et nummer hvor man kan komme i kontakt med nogen.
I det her tilfældet, prøvede jeg en lørdag aften og til min overraskelse blev det svaret, jeg havde forventet en telefonsvarer :-)
Jeg bestilte 3 lamper lørdag aften og kunne hente den tirsdag.
Nemt hurtigt og super fine lamper :-)

Luxer.dk からの回答
Fin service, varen kom hurtigt efter bestilling. Pakket forsvarligt ind, god kvalitet. Var ikke lige opmærksom på at det var samle selv lamper..

Luxer.dk からの回答
Vi kan kun give Luxer.dk vores bedste anbefaling! Hurtig ekspedition og levering af en vare, som vi er meget glade for! Det kan ikke gøres bedre!

Luxer.dk からの回答
Fuldt ud tilfreds. Købte den fineste pendel på Luxer og modtog allerede pakken dagen efter🤩

Luxer.dk からの回答
Vi er fuldt ud tilfredse med vores køb hos Luxer. Vi fik god og venlig service og vejledning i forbindelse med valg af lampen.

Luxer.dk からの回答
Jeg er helt tilfreds med mit køb hos Luxor. Lamperne levede fuldstændigt op til mine forventninger. Modtog lamperne 3 dage efter bestilling. Ja kan varmt anbefale både familie og venner at handle der, god oplevelse. Anne-Marie.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。