Luxury For Men レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Non ho avuto una brutta esperienza ma non posso dirmi neppure pienamente soddisfatta. La scatola si presenta bene, Ú bella, ma i bicchieri e la bottiglia si muovono troppo all'interno nonostante gli s... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte ervaring met Luxury for Men. Voordat ik bestelde, heb ik maar liefst drie keer contact opgenomen om zeker te weten welke kleur de gorilla had. Elke keer werd mij verteld dat deze gri... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Warum gebe ich 5 Sterne? Die Lieferung war zwar völlig zerstört, aber der Reaktion des Kundendienstes, hier Olivia, zolle ich meinen großen Respekt. Es kann immer mal was schief gehen, ihr Umgang mit... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Fijne sleutelhanger die je sleutelbos georganiseerd houdt. In elkaar zetten is erg makkelijk, maar je moet wel even goed kiesen welke sleutels je eraan wilt doen - hij is met name geschikt voor platte... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Life's too short for ordinary stuff! Keeping this vision in mind, we try to curate an exclusive collection of innovating and unique products on our shop. Turning online shopping into a fascinating discovery journey. Those people looking for a surprising gift for men will also find something he's actually waiting for on our Gift Shop.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 97ä»¶

レビュヌを曞く

j’ai passé commande le 7 juin avec

j’ai passé commande le 7 juin avec livraison rapide et depuis plus de nouvelles.
c’était un cadeau pour la fête des pÚres.
j’ai envoyé un mail et personne ne m’a répondu.

2025幎6月7日

Bonjour Myriam,

Merci pour votre message, et encore désolés pour cette expérience. Nous comprenons tout à fait votre déception, surtout pour un cadeau important.

Nous vous avions informée du retard par e-mail et proposé un petit geste pour nous faire pardonner. Votre commande est en cours de traitement et vous recevrez trÚs bientÃŽt une confirmation d’envoi.

Merci encore pour votre patience et votre compréhension.

Goodnight Light The Duck Duck Lamp stuk

Goodnight Light The Duck Duck Lamp stuk na 1zomer! Geen nieuwe gekregen binnen de wettelijke garantie? Het was volgens hun verkeerd opgeladen wat zeker niet het geval was! De eend 6 maanden weg voor herstelling dan terug maar werkte niet... daarna een vervang lamp aangekregen maar een verkeerde, daarna vertelde ze mij dat ik geen lamp meer krijg? ik snap het niet en dat binnen de garantie van twee jaar?
Ik heb deze altijd opgeladen zoals het voorzien is en zeker niet verkeerd!

2025幎1月5日

Beste Benny,

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring.

We begrijpen dat het frustrerend is als een product niet naar behoren werkt, zeker binnen de garantieperiode. We hebben jouw situatie samen met de leverancier Goodnight Light zorgvuldig bekeken. De conditie waarin de Duck Duck Lamp werd teruggestuurd, viel volgens hen niet binnen de wettelijke garantievoorwaarden.

In overleg met Goodnight Light hebben we geprobeerd tot een oplossing te komen die jou toch tegemoet zou komen. Uiteindelijk is er een kortingscode voor je geregeld, zodat je via onze leverancier met korting een vervangend product kunt aanschaffen.

We hopen dat je onze inzet en de moeite die we gedaan hebben om dit alsnog op een positieve manier op te lossen, weet te waarderen.

5぀星のうち4の評䟡

Te veel mails

Te veel mails!
Ik plaatste 1 bestelling en kreeg tussen bestellen en afhandelen 13 mailtjes! Communicatie is fijn, maar dit was erg overdreven
Goed product en heel netjes en zorgvuldig verpakt.

2025幎4月28日

Luxury For Men からの回答

Hartelijk dank voor je bestelling én voor je eerlijke feedback. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de zorgvuldige verpakking – daar doen we het voor!

Wat betreft de e-mails: je hebt helemaal gelijk dat 13 berichten in zo’n korte periode te veel van het goede is. We willen onze klanten goed informeren, maar we zien nu dat dit juist als storend kan overkomen. Dank je wel dat je dit met ons deelt – we nemen je opmerking ter harte en gaan ons communicatieproces herzien om het beter in balans te brengen.

Nogmaals dank voor je vertrouwen, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn – met minder mails, maar net zoveel zorg!

5぀星のうち3の評䟡

Enceinte Kooduu

J'ai acheté une lampe/enceinte extérieure reçue hier. Design plutÃŽt sympa, en revanche, la qualité du son est exécrable (l'enceinte tremble à peine allumée) et clairement pas à la hauteur du prix proposé (180€).

2025幎5月15日

Bonjour,

Merci d’avoir pris le temps de partager votre expérience. Nous sommes désolés d’apprendre que la qualité sonore de votre lampe/enceinte Kooduu ne correspond pas à vos attentes.

Votre remarque concernant les vibrations de l’enceinte dÚs l’allumage a retenu toute notre attention, car cela ne reflÚte pas le niveau de qualité que nous souhaitons offrir avec nos produits. Il est essentiel pour nous que chaque client soit pleinement satisfait, tant du design que des performances.

Pourriez-vous nous contacter à l’adresse suivante : assistance@luxuryformen.com, ou remplir le formulaire à ce lien : https://tally.so/r/nWQMdQ ? Merci d’y indiquer votre numéro de commande et, si possible, de joindre une courte vidéo illustrant le problÚme. Nous chercherons ensemble une solution, qu’il s’agisse d’un échange, d’un remboursement ou d’une assistance technique en cas de défaut.

Encore merci pour votre retour — il nous aide à améliorer continuellement notre offre.

Bien cordialement,
L’équipe Luxury For Men

5぀星のうち5の評䟡

Artikel zag er super mooi uit

Artikel zag er super mooi uit. Snelle levering. En reageerde snel op mn vraag die ik achteraf nog stelde via de mail.

2025幎4月26日

Luxury For Men からの回答

Wat fijn om te horen dat het artikel zo goed in de smaak viel en dat de levering vlot verliep! We doen ons best om snel en persoonlijk te reageren, dus het is heel fijn dat je dat ook zo hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden – we helpen je graag weer een volgende keer!

Very happy of purchase !

Very happy of purchase !
Good informations about order status and delivery on time
Thanks 😊

2025幎5月1日

Luxury For Men からの回答

Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear that you’re happy with your purchase and that the ordering and delivery process met your expectations. If you ever need anything else, we’re here for you!

5぀星のうち2の評䟡

QualitÀt und Preis

Wir haben bei Ihnen eine Kaffeemaschine bestellt hier steht Preis und QualitÀt in keinem VerhÀltnis.

2025幎4月26日

Luxury For Men からの回答

Vielen Dank fÃŒr Ihre RÃŒckmeldung. Es tut uns leid zu hören, dass Sie mit dem Preis-Leistungs-VerhÀltnis der Kaffeemaschine nicht zufrieden sind. Wir legen großen Wert auf die QualitÀt unserer Produkte und möchten sicherstellen, dass unsere Kunden mit ihrem Einkauf rundum zufrieden sind.

Gerne wÌrden wir besser verstehen, was genau Ihre Erwartungen nicht erfÌllt hat. Zögern Sie bitte nicht, sich direkt mit unserem Kundenservice unter kundenservice@luxuryformen.com in Verbindung zu setzen.

Leuke cadeaus

Leuke cadeaus, op tijd geleverd en de ontvanger vond het lekker (champagne bier ) .

2025幎4月22日

Luxury For Men からの回答

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat het cadeau in de smaak viel én op tijd geleverd werd. We hopen je de volgende keer weer te mogen inspireren met originele cadeau-ideeën!

Verjaardag cadeau, top!

It was my birthday. Cue all the emails with special offers & discounts, some valid for only a day, others not very useful. Then came Luxury for Men with a birthday voucher for a luxury gift box. No questions asked, no need to spend a minimum amount, just add it to your basket, add the special code and, voilà, 2 days later it arrived full of real quality stuff!
Een aanrader!

2025幎3月24日

Luxury For Men からの回答

Wat een fantastische review – en nog van een verjaardag ook! We zijn ontzettend blij dat onze verrassing in de smaak viel en dat je genoten hebt van je Luxury Gift Box. Geen kleine lettertjes, gewoon een oprechte attentie om jouw dag extra speciaal te maken. Bedankt voor je vertrouwen en het delen van je ervaring – dit is precies waarom we doen wat we doen. We hopen je snel weer te mogen verrassen!

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb bols cocktails besteld ,levering

Ik heb bols cocktails besteld ,levering ging soepel en snel!

2025幎3月24日

Luxury For Men からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering van je Bols Cocktails soepel en snel is verlopen. We hopen dat je er heerlijk van hebt genoten! Proost en graag tot een volgende bestelling!

aperobox

aperobox snel geleverd en tip top in orde

Luxury For Men からの回答

Dankjewel voor je fijne review! Super om te horen dat de aperobox snel geleverd werd en helemaal tiptop in orde was. Geniet ervan en hopelijk tot snel voor je volgende apero-moment!

Top service

Top service. Alle beloftes zijn ingevuld.

Luxury For Men からの回答

Dankjewel voor je lovende woorden! Geweldig om te horen dat alles volgens verwachting (en belofte) is verlopen. We doen er alles aan om topservice te leveren, en dit soort feedback maakt onze dag.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer correcte en snelle levering

Zeer correcte en snelle levering in Portugal en een zeer goed bereikbare klantendienst.
De verjaardagscadeau was echt de moeite.

2025幎3月27日

Luxury For Men からの回答

Fantastisch om te horen dat de levering in Portugal vlot en correct verliep, en dat je tevreden bent over onze klantendienst. En nog leuker dat het verjaardagscadeau echt in de smaak viel! We hopen dat het een extra feestelijk moment heeft gebracht.

Perfecte service!

Alles was perfect geleverd.

2025幎3月26日

Luxury For Men からの回答

Heerlijk om te horen dat alles perfect geleverd werd. We doen ons best om elke bestelling vlekkeloos te laten verlopen – superfijn dat dat ook zo is ervaren.

5぀星のうち5の評䟡

wijn goed in orde ontvangen en

wijn goed in orde ontvangen en exclusiefe dranken

Luxury For Men からの回答

Fijn om te horen dat de wijn goed en in perfecte staat is aangekomen, en dat je tevreden bent over ons exclusieve assortiment. Proost op bijzondere momenten.

High quality product

High quality product, excellent packaging & fast shipping. Recommended.

2025幎3月4日

Luxury For Men からの回答

We’re thrilled to hear you’re happy with the high quality, careful packaging, and speedy delivery. Your recommendation means a lot to us.

Super snelle service

Super snelle service. De bestelling was bij ons de dag zelf al in orde en we hadden een aangenaam contact.

2025幎3月14日

Luxury For Men からの回答

Geweldig om te horen dat alles al dezelfde dag in orde was en dat het contact als aangenaam werd ervaren. We vinden persoonlijk contact en snelle service superbelangrijk, dus dit doet ons echt deugd.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。