Luxury For Men レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Non ho avuto una brutta esperienza ma non posso dirmi neppure pienamente soddisfatta. La scatola si presenta bene, Ú bella, ma i bicchieri e la bottiglia si muovono troppo all'interno nonostante gli s... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte ervaring met Luxury for Men. Voordat ik bestelde, heb ik maar liefst drie keer contact opgenomen om zeker te weten welke kleur de gorilla had. Elke keer werd mij verteld dat deze gri... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Warum gebe ich 5 Sterne? Die Lieferung war zwar völlig zerstört, aber der Reaktion des Kundendienstes, hier Olivia, zolle ich meinen großen Respekt. Es kann immer mal was schief gehen, ihr Umgang mit... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Fijne sleutelhanger die je sleutelbos georganiseerd houdt. In elkaar zetten is erg makkelijk, maar je moet wel even goed kiesen welke sleutels je eraan wilt doen - hij is met name geschikt voor platte... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Life's too short for ordinary stuff! Keeping this vision in mind, we try to curate an exclusive collection of innovating and unique products on our shop. Turning online shopping into a fascinating discovery journey. Those people looking for a surprising gift for men will also find something he's actually waiting for on our Gift Shop.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 97ä»¶

レビュヌを曞く

Gewoonweg top!

Mooie producten, stijlvol verpakt, snel geleverd en prima service!

2025幎3月29日

Luxury For Men からの回答

Dankjewel voor deze topreview! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten én service. Daar doen we het voor!

5぀星のうち5の評䟡

Top webshop, voor één ieders leuke ideeën

Een aantal keer iets gekocht. Duidelijke overzichtelijke logische site, goede vriendelijke service naverkoop. Eenmalig probleempje gehad met beschadigd goed, onmiddellijk gehoor gegeven en opgelost, zijn telefonisch bereikbaar!

2025幎2月5日

Luxury For Men からの回答

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze webshop, de gebruiksvriendelijkheid en de service na verkoop. We staan steeds klaar om snel en correct te helpen. Graag tot een volgende keer.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service snelle levering en heel

Goede service snelle levering en heel erg betrouwbaar bedrijf echte aanrader om je producten bij luxury for men te bestellen ✅

2025幎3月17日

Luxury For Men からの回答

Fijn dat je onze service, snelle levering en betrouwbaarheid zo waardeert. We doen er alles aan om die kwaliteit telkens opnieuw te bieden.

Positieve ervaring

Ik ben ontzettend tevreden met mijn recente aankoop bij Luxury for Men. De service was uitstekend en de kwaliteit van het product overtrof mijn verwachtingen. Alles was goed verpakt en de levering was snel en probleemloos. Het assortiment is indrukwekkend en ik heb veel vertrouwen in de producten die ze aanbieden. Ik ben dan ook zeker van plan om in de toekomst nog meer aankopen te doen bij Luxury for Men. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar luxe en topkwaliteit!

2024幎12月19日

Luxury For Men からの回答

We zijn verheugd te horen dat jouw aankoop bij Luxury for Men aan alle verwachtingen voldeed – en zelfs overtrof. Van service tot kwaliteit en levering, we doen er alles aan om een luxe en zorgeloze ervaring te bieden.

Echte luxe

Een luxecadeau op alle gebied, zowel wat inhoud betreft als wat de verpakking en verzending aangaat. Stipte, correcte en snelle levering.

2025幎2月12日

Luxury For Men からの回答

Fijn om te lezen dat het cadeau op alle vlakken als luxe werd ervaren. We streven naar die extra touch, dus jouw compliment maakt onze dag compleet!

Originele en kwalitatieve producten

Goede website om (last minute) nog een origineel en kwalitatief cadeau te vinden.
Gevarieerd aanbod en snelle levering.

Luxury For Men からの回答

Fantastisch dat je ons ziet als dé plek voor originele, kwalitatieve cadeaus. We zorgen met plezier voor een gevarieerd aanbod en snelle levering!

Prima service!

Alle producten, klein of groot, worden verzorgd en stevig verpakt.
Snelle levering en correcte informatie hierover.
Als je een vraag stelt via mail, volgt er zeer snel een antwoord.
Super tevreden dus!

Luxury For Men からの回答

Wat een compliment, dankjewel! Fijn om te horen dat je onze service, verpakking én communicatie zo waardeert. We steken daar met plezier tijd en zorg in, dus jouw enthousiasme doet echt deugd!

Heel snelle levering

Heel snelle levering, goed ingepakt zodat het niet zou breken. Had het pakketje op donderdag besteld en vrijdag stond het al voor de deur.

2025幎2月13日

Luxury For Men からの回答

Blij om te horen dat je bestelling snel én veilig bij je aankwam. We doen er alles aan om elke levering zorgeloos te laten verlopen.

Super service!

2024幎11月25日

Luxury For Men からの回答

Dankjewel voor je fijne woorden! Altijd leuk om te horen dat onze service in de smaak valt.

Overlaatst de Gepersonaliseerde Bubalou

Overlaatst de Gepersonaliseerde Bubalou Champ Kruk & IJsemmer in Taupe kleur aangeschaft als cadeau! ideaal om aan het zwembad te zetten met het warme weer. Print erg scherp op de kurk dus een top aankoop.
Ook qua levering zijn ze erg snel en zeker een aanrader om uit hun ruim assortiment wat uit te zoeken.

2025幎3月22日

Luxury For Men からの回答

Dankjewel voor je leuke review! Wat fijn dat de Bubalou zo in de smaak valt – ideaal voor aan het zwembad! En top om te horen dat de print en levering helemaal naar wens waren.

5぀星のうち5の評䟡

Snel beschikbaar en keurig verpakt

2025幎1月25日

Luxury For Men からの回答

Dankjewel voor je fijne feedback! We zijn blij dat alles snel en netjes bij je is aangekomen – precies zoals het hoort. We doen ons best om elk pakketje met zorg te versturen, dus superfijn om te horen dat dat wordt opgemerkt!

Happy day

Topproduct, was nóg mooier dan op de foto.Heel verzorgd verpakt. Communicatie kon niet beter! Een echt luxegevoel gekregen!

Luxury For Men からの回答

Wat een happy day om jouw review te lezen!
We vinden het geweldig dat het product je verwachtingen overtrof, dat horen we natuurlijk graag! Dankjewel voor je vertrouwen, en graag tot een volgende keer.

5぀星のうち5の評䟡

Super originele geschenken en top levering!

Elke keer opnieuw kom ik voor mijn geschenken naar deze website. Super origineel en steeds een nieuw assortiment. Levering lopen ook steeds super vlot, zoals het hoort.

2025幎2月11日

Luxury For Men からの回答

Fijn om te horen dat je keer op keer bij ons terugkomt voor originele geschenken. We steken veel liefde in ons assortiment en jouw complimenten zijn pure brandstof voor ons team! We kijken er nu al naar uit om je de volgende keer weer te verrassen!

Top site !

Duidelijke site, mooie artikelen en snel verstuurd - ik ben helemaal tevreden !!

2025幎3月14日

Luxury For Men からの回答

Wat een heerlijke review – dank je wel! Super om te horen dat je zo tevreden bent over de site, het aanbod én de snelle verzending. We hopen je snel weer terug te zien!

Mooi cadeau!

We hebben een mooie tas voor onze dochter besteld, deze werd op het afgesproken moment geleverd en is precies zoals beschreven wordt op de website. Complimenten!

2025幎3月13日

Luxury For Men からの回答

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! We zijn erg blij dat de tas in de smaak valt en dat alles vlot en volgens afspraak verlopen is. Bedankt voor het mooie compliment — dat waarderen we enorm. Veel plezier met het cadeau!

TrÚs bonne experience

J ai hésité à commander sur ce site en lisant les avis mais c’est le seul site à distribuer ce dont j avais besoin le luxe de l arrosage
.j ai commandé et suis entiÚrement satisfaite. Rapidité de la livraison et conformité de ma commande.

2025幎3月20日
自発的なレビュヌ

Luxury For Men からの回答

Merci beaucoup pour votre retour positif !
Nous comprenons vos hésitations face aux avis, et c’est justement pourquoi nous accordons une grande importance à chaque retour client. Vos commentaires nous aident à offrir un reflet fidÚle de notre service et à nous améliorer continuellement.

Nous sommes ravis d’apprendre que votre commande vous a pleinement satisfait, tant au niveau de la rapidité de livraison que de la conformité du produit. Merci pour votre confiance !

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。