Lyngholm Kloak A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Den 22/10 kl 13:15. PÃ¥ nodre fasanvej.. Var jeg vidne til en en hÞjre svings ulykke omhandlende en af lyngholms kloak service lastbiler.. Da en ung pige mÃ¥tte kravle ud fra under jeres bil, m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde besÞg af en medarbejder fra Lyngholm Kloakservice og han medbragte ikke noget vÊrktÞj, til trods for at han havde fÃ¥et information om hvad der skulle gÞres. SÃ¥ han brugte da bare min flotte,dyre... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kontaktede Lyngholm Kloak, der dagen efter sendte vogn ud, fliser blev fjernet og kloakdÊksel fundet, forstoppelse fundet og fjernet, fliserne lagt igen sÃ¥ det ikke kunne ses de havde vÊret op... もっず芋る

䌁業が回答したした

Her i januar har vi haft oversvÞmmelse i kÊlderen og endnu een gang var Lyngholm lynhurtig med at dukke op, bare 30 minutter efter jeg har ringet. Takket vÊre Dennis, Jens og kollegaen fik de undersÞg... もっず芋る

䌁業情報

1. 排氎溝掃陀業
  2. 汚氎凊理システム事業
  3. 汚氎凊理業

圓該䌁業による蚘述

Vi har over 45 års erfaring, vi har Danmarks bedste udstyr og landets bedste og hurtigste tilkaldevagt. Det gÞr os til nogle af Danmarks bedste og mest pålidelige inden for branchen. Vi lÞser alle opgaver, der er relateret til kloak. Har du akut brug for hjÊlp, kan vores dÞgnvagt vÊre der inden for en time!

たあたあ

通垞1カ月以䞊経っおから回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Havde akut brug for en slamsuger

Havde akut brug for en slamsuger, midt på formiddagen. Ringede til Lyngholm Kloak. Fortalte om min situration, manden i telefonen skulle lige se hvad han kunne gÞre, og ville vende tilbage snarest muligt. Inden for 10 min. ringede han tilbage, og sagde at der var en bil klar så snart han var fÊrdig med den opgave han var igang med. der gik en lille time, så kom der en slamsuger, en rask gut springer ud af bilen, og levere et fantastisk stykke arbejde, som kun kan roses. En stor tak til Carsten på kontoret som tog telefonen. og stort tak til Keld for fantastisk arbejde.
Venlig Hilsen KHJ. KTS-Enterprise

2022幎1月11日

Hej Kim
Det er dejlig at hÞre du er tilfreds med vores service. Vi har givet mÊndene beskeden, og en klap på skulderen.

Hav en dejlig dag.

Lyngholm leverer langt mere end lovet.

Jeg havde besÞg af Martin fra Lyngholm, da min kÞkkenvask var tilstoppet. Martin kunne hurtigt konstatere, at proppen ikke var lokal hos mig, men sad i faldstammen, et par etager lÊngere nede (jeg bor Þverst på 4. sal). Han ville derfor have adgang til ALLE lejligheder, fra kÊlder til kvist, for at kunne spule faldstammen. Dette kunne han ikke klare alene, og ringede derfor efter en kollega. I mellemtiden ringede jeg rundt, for at få adgang til de Þvrige lejligheder. 45 minutter senere troppede Rickie op i den stÞrste slamsuger-lastbil, og så gik drengene ellers i krig . to timer senere var alle etager ordnet, og underskabe rengjort af Martin og Rickie, som har vÊret meget tålmodige og professionelle i deres tilgang til arbejdet. Vi er derfor alle meget tilfredse på alle etager, da vi nu har kÞkkenvaske som kan skylle ud som aldrig fÞr ! ;-) TUSIND TAK FOR JERES FLOTTE ARBEJDE, MARTIN OG RICKIE,- vi kan alle varmt anbefale Martin og Rickie fra Lyngholm Kloakservice ! ;-) De bedste hilsner fra Mads.

2022幎1月9日

Hej Mads.

Det er rigtig dejlig lÊsning, vi er meget glade for dine fine ord. Vi har givet mÊndene beskeden, og en klap på skulderen.

Hav en dejlig dag.

HÃ¥ndvask

Jeg har fået ordnet min stoppet vask, og Nancy var sÞd til at hjÊlpe mig med problemet

2022幎1月8日

Hej Leila

Tak for dine 5 stjerner. Dem er vi rigtig glade for.

Kaos og desperation Lillejuleaften redet af Lyngholm

Ringede for min sÞn 1615 lille juleaften hvor en anmeldt skade var blevet meget vÊrre og deres vanlige vvs var indlagt på rigshospitalet vi fik anbefalet Lyngholm Kloak af Tryg deres vanlige beredskab var overbooket så situationen var meget presset og min sÞns familie skulle have de 10 familiemedlemmer til juleaften og et ubrugeligt kÞkken. Jeg ringede Linda hos lyngholm og fik en meget meget positiv og venlig modtagelse og indenfor et par timer var der god professionel hjÊlp fra Lyngholm der lavede fejlene så kÞkkenet kan bruges og så må vi have videre gennemgang efeter nytår. ALL ROS TIL LYNGHOLM OG DERES FOLK OG INGEN TVIVL DE REDEDE JULEN FOR VORES FAMILIE. Povl Dalsgaard

2021幎12月24日

Hej Povl

Det er rigtig dejligt at lÊse, at du har fået venlig og god betjening, sådan skal det vÊre.

Tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på. Så kan vi alle holde en dejlig jul.

GlÊdelig jul og godt nytår.
Hilsen Lyngholm Kloak

Kan kun anbefale lyngholm

Kan kun anbefale lyngholm, har haft dem ude og spule vores kloak hvor opgaven blevet lÞst, imÞdekommende samt friske medarbejder

2021幎10月25日

Lyngholm Kloak A/S からの回答

Tak for din anmeldelse, vi sender den straks videre til vores medarbejdere...

hej med jer vi havde lyngholm til

hej med jer vi havde lyngholm til spule vores kloakledning det var professionelle folk der lavet det så tak til lyngholm kloak service

2021幎10月24日

Lyngholm Kloak A/S からの回答

Tak for din anmeldelse, vi sender beskeden videre til vores medarbejdere...

Den 22/10 kl 13:15.

Den 22/10 kl 13:15.
PÃ¥ nodre fasanvej..
Da en ung pige måtte kravle ud fra under jeres bil, med liv og fÞrlighed intakt..
Og En meget ubehagelig oplevelse med chauffÞrens opfÞrsel, og ligegyldighed over situationens alvor..
Pigen overholdte alle fÊrdsels regler..
Og chuffÞren burde absolut aldrig sidde i en lastbil igen..
Jeg er dybt chokeret over episoden..
Og en opsang eller fyring ville vÊre pÃ¥ sin plads.. ☝

2021幎10月22日

Hej Jonas

Ja det var en grim oplevelse dd. Din beskrivelse er ny og meget dramatisk.

Det skete har intet med firmaets ydelse at gÞre, og at komme af med din frustration pga den chokerende oplevelse her på Trustpilot - er ikke på sin plads.

Vi har en knap så dramatisk beskrivelse fra et andet vidne, som har fundet det mere korrekt at henvende sig direkte til firmaet og ikke her på siden.

Lige efter ulykken kom vi straks i forbindelse med den unge dame, og vi har fulgt op på hende lÞbende siden det skete. Vi ved, at hun for en sikkerheds skyld netop nu er til kontrol på hospitalet for at sikre, at der IKKE er sket hende noget ALVORLIGT.

Vores chauffÞr er langt fra ligeglad, mennesker reagerer bare forskelligt. Han ringede straks til firmaet og fortalte hvad der var sket, og fortalte også, at han havde udleveret vores nummer til den unge dame og at hun havde lovet at ringe til os - hvilket hun også gjorde straks efter.

Jeg syntes, at vi har helt styr på situationen, den unge dame og konsekvensen der fÞlger overfor vores chauffÞr efter ulykken, men tak for dit indput som bestemt ikke gÞr den chokerende oplevelse mindre kedelig...

24/10-2021 PÅ OPFORDRING AF DEN UNGE DAME......

OvennÊvnte unge dame har dd kontaktet firmaet og spurgt om vi ikke ville vÊre med til at anmode kommunen om at få gjort noget ved netop dette kryds på Frederiksberg, som tilsyneladende ofte er ramt af disse ulykker...
-----
Vi har derfor dd skrevet til kommunen og anmodet dem om at foretage sikkerheds fremmende forbedringer således, at disse hÞjresvings ulykker kan undgås..

Vi håber kommunen vil afhjÊlpe problemet så dette kryds bliver mindre farligt..

10-12-2021
Hej Jonas
Vi ville hÞre dig om du ville vÊre så sÞd at Êndre dine stjerner af os, eller helt fjerne din anmeldelse, da vi har ikke har gjort noget forkert i denne sag. Det ville betyde rigtig meget for os. Hvis du gerne vil drÞfte sagen med os er du meget velkommen til at ringe til os på 36770077.

Venlig Hilsen
Lyngholm Kloak

En mÞdesikker, hjÊlpsom og effektiv samarbejdspartnerVores andelsboligforening GlÊnÞgaard på

Vores andelsboligforening GlÊnÞgaard pÃ¥ Østerbro har i mange Ã¥r brugt Lyngholm Kloak-Service til forebyggende rensning af kloakker, nedlÞb og vaskerirÞr.
De er mÞdesikre, gÞr et godt arbejde, og vi får altid besked, hvis de under arbejdet stÞder på problemer.

Hvad vi ikke vidste var, at der også var en rÊkke drÊn rundt om ejendommen. Disse var derfor ikke renset i 15 - 20 år. Lyngholm kom ud, fandt efterhånden drÊnbrÞndene og gav en supergod service med at beskrive beliggenheden af drÊnbrÞndene, drÊnenes stand samt lykkedes med at oprense disse, selvom det var en sej omgang at komme igennem.

2021幎3月26日

Hej Jan

Tak for dine pÊne ord på Trustpilot, vi sÞrger straks for at give dem videre til mÊndene på opgaven

Super Service til mere end 5 stjerner

forstoppelse fundet og fjernet, fliserne lagt igen så
det ikke kunne ses de havde vÊret oppe !
Perfekt service udfÞrt af meget behagelig og proff
medarbejder - har nu modtaget regningen - der er
mere end rimelig.
Tak for en God oplevelse !
Mvh
Poul S

2020幎11月9日

Hej Poul

Tak for dine pÊne ord på Trustpilot, vi har givet dem videre til mÊndene på opgaven

Tusind tak til Ronnie fra Lyngholm i

Tusind tak til Ronnie fra Lyngholm i dag for meget professional og hurtig service til rensning af kloak. I lÞbet af meget kort tid var der taget fliser op for at finde frem til kloakken, rodskÊring i kloak og alt ordnet, og fliser lagt smukt på igen. Virkelig imponerende.

2020幎10月28日

Hej Tommy

Tak for de pÊne ord på Trustpilot, vi har givet den videre til Ronnie der udfÞrte opgaven

Fantastisk hurtig udrykning. Får besÞg af en utrolig dygtig og meget grundig medarbejder, der indenfor ca. 1/2 time finder den utÊthed et andet firma ikke kunne finde dagen forinden.

2020幎8月18日

Hej Pia...

Tak for din pÊne anmeldelse som gÞr både firmaet og mÊndene glade.
Vi giver straks din anmeldelse videre til vores mÊnd på stedet...

Jeg fik lyngholm ud kl 02:00. Det var 2 friske gutter der kom. De gjorde et godt stykke arbejde og jeg var meget tilfreds.. Der gik ca. 30 min fra jeg ringet til de kom.. Dem kan jeg godt anbefale.

2020幎7月31日

Hej Kristian

Mange tak for din pÊne anmeldelse
Det betyder meget for os når vores kunder giver os pÊne ord med på vejen
Vi vil straks lade din anmeldelse gå videre til begge mÊnd så de bliver informeret om anmeldelsen

Overholder ikke aftaler og afslutter ikke opgaverne ordentligt.

Vi skulle have lavet hÞjsvandslukke, anlagt drÊn samt faskine ved vores hus, for at sikre mod oversvÞmmelse. Det lader til at det arbejde, der er foretaget nede i jorden er i orden, men store dele af det der er foregået over jorden har vÊret en farce. Lyngholm var ikke det billigste tilbud, men blev valgt, da vi regnede med at et stÞrre firma, ville vÊre gode til at udbedre fejl og sikre at leverancen forgik ordentligt. Det viste sig ikke at vÊre korrekt.

Fliser er blevet kÞrt i stykker, stikkontakter Þdelagt, mursten beskadiget, jord der bliver ved med at synke og en lang rÊkke af andre ting, samt en generel manglende evne til overholde aftaler om at komme forbi og rette op på manglerne Da der endelig skete noget var det kun halvdelen af det aftale der var gjort. Og jeg blev fÞrst taget alvorlig, da jeg skrev til dem at jeg ikke betalte fÞr arbejdet var udfÞrt og fejl og mangler udbedret.

Jeg var blevet lovet tegninger af alt hvad der var blevet lavet, så de nok skulle sÞrge for blev sendt til kommunen. Det er aldrig sket på trods af at jeg har rykket for det flere gange. Da jeg gav udtryk for at jeg var trÊt af at vente modtog jeg en håndlavet tegning, som man kan se med det blotte Þje ikke er korrekte og ikke indeholder dybder og mål. Ikke det man forventer af et autoriseret kloakfirma af lyngholms stÞrrelse.

Alt i alt en meget dårlig oplevelse og mine fliser er i Þvrigt sunket igen, hvilket de selvfÞlgelig ikke fiksede, da de var forbi sidst.

--------------------------------------

Det viser sig at noget af arbejdet ikke var udfÞrt efter forskrifterne og dermed er ulovligt. Udover det er listerne på drÊnet ikke lavet korrekt, så der vil trÊnge vand ind på indersiden af pladerne ind mod huset.

2020幎6月2日
自発的なレビュヌ

Lyngholm skyld i en vandskade men lÞber fra ansvaret.

Vores VVS-mand mistÊnkte, at en samling i vores gulvaflÞb var gået lÞs, hvorfor han anbefalede en kikkertundersÞgelse af samlingen fÞr brug. Lyngholm blev bedt om at sikre at samlingen var tÊt. De fÞrte kikkerten forbi samlingen, fÞr de tÊndte for kameraet, selvom de havde fået at vide, at det nok var den samling, der var tÊttest på gulvaflÞbet, der nok var gået lÞs. EfterfÞlgende tÞmte de et halvfyldt badekar i aflÞbet, så underboen fik en stor vandskade. Lyngholm har ikke påtaget sig ansvaret selvom de helt åbentlyst har begået en fejl. Jeg vil på det varmeste anbefale dig at finde et andet firma, hvis du har brug for kloakservice.

Svar til Lyngholm:
Hej Lyngholm.
Tak for Jeres svar.
Det er rigtigt at der var monteret 2 vandlÃ¥se, men det var ikke alene Ã¥rsagen til forstoppelsen. Årsagen var ogsÃ¥, at der lÃ¥ et hoved fra en professionel aflÞbsrensermaskine, i vandlÞsen, formodentligt fra et af jeres tidligere besÞg.
Du skriver, at I at ikke kunne have set at rÞret var lÞst ”pga. vinklen var det udenfor kameraets synsfelt.”. Dette er ikke korrekt! Jeg har et billede, som er taget med min telefon, der dokumentere, at man godt kan se rÞret var gÃ¥et lÞst ved at kigge fremad fra aflÞbet. Jeres mand ringede i Þvrigt ogsÃ¥ til mig, lige efter at han havde lavet vandskade, og sagde at grunden til at han ikke havde set skaden var, fordi han fÞrst tÊnde for kameraet, da han var forbi den lÞse samling.
Jeres svar underbygger kun, at I lÞber for ansvaret, og Êndre ikke ved at jeg på ingen måde kan anbefale Jer.

2020幎4月13日

Hej Nikolaj

Vi står uforstående overfor din negative anmeldelse og din beskrivelse er meget sort/hvid.

FÞrste gang vi er på stedet på grund af gentagne forstoppelser konstaterer vi, at der er monteret dobbelt vandlås. Som du efterfÞlgende har rekvireret et vvs firma til at udfÞre reparation på.

Anden gang vi blev tilkaldt var det fordi der allerede var en formodning fra vvs firmaet om, at rÞrene allerede var trukket fra hinanden.

Det viste sig, at rÞrene var trukket fra hinanden direkte under gulvet - men pga. vinklen var det udenfor kameraets synsfelt. (Kameraet kan ikke se bagud)

Vi har prÞvet at afhjÊlpe problemer der var i forvejen som ikke er udsprunget fra os.
Straks vi blev forelagt kravet har vi anmeldt det til vores forsikring. Din forsikring og vores forsikring finder så sammen ud af hvor ansvaret kan placeres og om vi har opfÞrt os ansvarspådragende i arbejdssituationen. Forsikringsselskaberne er tilsyneladende blevet enige om at vi ikke har skylden, da du så mange måneder efter efter kommer med denne dårlige anmeldelse.

Lyngholm Kloak - Super service & god lÞsning

Tak til Lyngholm Kloak for en perfekt og meget fleksibel service.
Dejligt at få en kvalificeret tv-inspektion og en samlet god lÞsning.
Hilsen
Marianne

2020幎4月6日

Hej Marianne...

Tusind Tak for din fine anmeldelse, vi giver den straks videre til vores mÊnd
God PÃ¥ske :-)

UdfÞrer arbejde som ikke er aftalt

UdfÞrer arbejde som ikke er aftalt og tillader sig derefter stadig at sende en regning.

Nu tillader Lyngholm sig endda at påstå, at de ikke udfÞrer arbejde, som ikke er bestilt. Jo, det gÞr de, og da jeg efterfÞlgende klagede til dem, svarede de ikke, men sendte bare en regning. Gå LANGT uden om Lyngholm!

2020幎3月31日

Lyngholm Kloak A/S からの回答

Vi udfÞrer naturligvis ikke arbejde der ikke er bestilt.

Flot arbejdsindsats

Jeg er ved at få overdÊkket lyskasserne foran min forretning... utrolig hÞflige,velopdragne og kompetente unge mÊnd. Tog hensyn til både kunderne og undertegnede... Stort tak drenge!!

2020幎2月10日

Hej Anne Katrine

Vores mÊnd bliver så glade når de til fyraften kommer hjem til din pÊne besked..
Mange tak for det :-)

Hold jer langt vÊk.

Hold jer langt vÊk.
Vi får telefonisk oplyst en pris på 4-5.000 kr. ex. moms for afpropning af to rÞr. (vi havde et tilbud i forvejen på 7.500 kr). på baggrund af den lavere pris blev Lyngholm valgt.
To medarbejdere er på arbejdsstedet i lige over 20 min. herefter modtager vi en regning på 12.790,25 kr.
Ved telefonisk kontakt til firmaet blev jeg mÞdt af den mest ubehagelige person jeg nogensinde har talt med. Hun beskylde mig, og mine medarbejdere for at vÊre fyldt med lÞgn, for hun viste at arbejdet to adskillige timer, og deres telefon samtaler blev optaget så hun kunne dokumentere vores aftaler.

Vi har sidenhen modtaget Gps-udskrift som viser at medarbejderne har vÊret 28 min. på adressen efter aftalt tid.
Samtale kan desvÊrre ikke fremskaffes alligevel, hvilket jo er meget uheldigt.

Jeg kan aldrig anbefale dette firma, som ikke overholder aftaler og efterfÞlgende sviner kunden til.

2018幎10月9日