Den 22/10 kl 13:15. PÃ¥ nodre fasanvej.. Var jeg vidne til en en hÞjre svings ulykke omhandlende en af lyngholms kloak service lastbiler.. Da en ung pige mÃ¥tte kravle ud fra under jeres bil, m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Havde besÞg af en medarbejder fra Lyngholm Kloakservice og han medbragte ikke noget vÊrktÞj, til trods for at han havde fÃ¥et information om hvad der skulle gÞres. SÃ¥ han brugte da bare min flotte,dyre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kontaktede Lyngholm Kloak, der dagen efter sendte vogn ud, fliser blev fjernet og kloakdÊksel fundet, forstoppelse fundet og fjernet, fliserne lagt igen sÃ¥ det ikke kunne ses de havde vÊret op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Her i januar har vi haft oversvÞmmelse i kÊlderen og endnu een gang var Lyngholm lynhurtig med at dukke op, bare 30 minutter efter jeg har ringet. Takket vÊre Dennis, Jens og kollegaen fik de undersÞg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har over 45 aÌrs erfaring, vi har Danmarks bedste udstyr og landets bedste og hurtigste tilkaldevagt. Det gÞr os til nogle af Danmarks bedste og mest paÌlidelige inden for branchen. Vi lÞser alle opgaver, der er relateret til kloak. Har du akut brug for hjÊlp, kan vores dÞgnvagt vÊre der inden for en time!
AvedÞreholmen 58, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg har haft en stoppet kloak, hvor jeg har benyttet Lyngholm til afhjÊlpning af dette.
Det tog Lyngholm 4 besÞg på min adresse at identificere problemet, som i dette tilfÊlde var en såkaldt lunke på en rÞrledning.
Under de 4 besÞg fik jeg spulet kloak ad to omgange og en gang blev banket/bundlÞb repareret. Det var dog fÞrst på 4. besÞg, at fejlen (lunken) blev identificeret via en tv inspektion.
Det vil sige, at de fÞrste tre besÞg var ren og skÊr symptombehandling på lunken.
Jeg er blevet opkrÊvet for alle 4 besÞg, ca 8.000 i alt.
Jeg mener ikke, at man som ansvarligt kloakfirma bÞr reparere i blinde, men undersÞge hvorfor samme kloak bliver tilstoppet så mange gange på relativ kort tid.
Svar til Linda:
Min anmeldelse af jer som firma havde vÊret den samme - uanset om min forsikring ville dÊkke.
Dog finder jeg det utroligt imponerende, at der stadig ingen selvkritik er at spore, heller ikke på kundeservicefronten.
Det siger det hele..!

Lyngholm Kloak A/S ããã®åç
Ringede omkring opgaven, 20 min. efter kom Carsten og besigtigede det. Dagen efter kom tilbuddet og ugen efter havde vi fået rettet op på en fejlkonstruktion i vores kloaktilslutning. Flot belÊgningsatbejde og oprydning! Vi anbefaler Lyngholm til alle vi kender!

Lyngholm Kloak A/S ããã®åç
Jeg har stor ros til Lyngholm Kloak-Service!
Jeg skrev en mail til dem tirsdag aften kl 21.25 om at min kloak var stoppet og kl 6.30 nÊste morgen ringede de og spurgte ind til problemet.
7.45 stod vognen klar til at rense kloakken, det kalder jeg hurtig udrykning!
Så skal du have ordnet noget med dine kloakker hurtigt og billigt, så tag fat i Lyngholm Kloak-Service

Lyngholm Kloak A/S ããã®åç
Jeg er fuld tilfreds og har intet at klage over. Blot den mindste fejl, og firmaet er på pletten straks. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger.

Lyngholm Kloak A/S ããã®åç
Det var 24 januar, da jeg ringede Lyngholm at komme på min plads og hjÊlpe med blokeret eller tilstoppet aflÞb. En person kom med stor lastbil og fjerne blokeringen aflÞbet mellem mit hus og vigtigste spildevand (tagrende). I princippet bÞr han have fjerne blokeringen på begge sider (inden for og uden for mit hus) i tilstoppet aflÞb. Men, var opgaven ikke gjort på en ordentlig måde, og drÊnet blev igen blokeret lige efter få uger. Jeg ringede igen til Lyngholm og forklaret situationen, og jeg har fået at vide, at der kunne vÊre andre problemer for eksempel rÞdder eller mus i vejen for aflÞbet. Jeg aftalt, at hvis drÊnet blev blokeret på grund af disse grunde, så vil jeg betale for det. Jeg spurgte også prisen til at komme og fjerne blokeringen aflÞbet. Jeg har fået to forskellige priser, 800 kroner for lille varevogn og 1200 kroner for stor lastbil i en time arbejde. Jeg bedt om at sende den lille varevogn, hvis jeg skal betale, fordi jeg allerede har betalt ca. 3500 kroner for fÞrste gang. En person kom igen den 4. marts og blokeringen aflÞbet lidt inde i mit hus bare i 15 minutter. Jeg er overrasket over, hvorfor dette ikke er blevet gjort for fÞrste gang til at gÞre det sikre, at aflÞb er blokeret fra begge sider af huset. Nu har jeg modtaget en regning på 2340 kroner igen for at betale, selvom jeg bedt om at sende små van for 800 kroner.

Lyngholm Kloak A/S ããã®åç
Fin service og meget imÞdekommende. Prisen var lidt billigere end den lokale vvs mand i StenlÞse.
De opklarede en sag mht. min vandtank og fik dokumentation på årsagen til problemet. Nu kan sagen gå i gang med byggefirmaet.

Jeg kan stÊrkt anbefale Lyngholm Kloakservice
da jeg efter brug af andet kloakfirma (Kloagger) dog uden held valgte jeg at prÞve Nyt (Lyngholm)
Og disse kunne lÞse opgaven med at rense og tÞmme min fedtudskiller i modsÊtning til dette andet firma..
de er lidt dyere ca. 200 kr. men igen viser det man får hvad man betaler for
Jeg har efterfÞlgende fået dokumentation på at affaldet fra min fedtbeholder er afleveret på rensnings anlÊg ..
dette ef aldrig prÞvet ved tidligere brug af andet kloakfirma!!!
Hvor men det bliver kÞrt hen??
Jeg kan varmt anbefale og sige TAK!!

Lyngholm Kloak A/S ããã®åç
Der var skybrud i KÞbenhavn den 4. September, og vores kloak (kloakledning) var desvÊrre stoppet. Derfor havde vi brug for at få renset (spulet) kloakledningen ud til hovedledningen (det offentlige ledningsnet).
Kontaktede Lyngholm om morgen, der naturligvis havde meget travlt på grund af skybruddet, og vi havde ikke hastvÊrk, bare de kom forbi i lÞbet af dagen.
Om eftermiddagen kom deres vogn, og fik meget hurtig hul igennem, - det var ok med en spuling, det tog mellem 10-15 minutter, fra vognen ankom og til vognen kÞrte igen.
Efter en uge modtog vi en regning på kr. 2.340,- incl. moms, (Rensning/tÞmning af brÞnd og kloakledning, afgift for spulevand, miljÞ/diseltillÊg, administrationsgebyr) "overrasket over prisen" ja det var en overraskelse. Da vi kontaktede Lyngholm om morgenen, spurgte jeg ikke om prisen (det skulle jo ordnes), men fik heller ikke oplyst prisen, - og det var nok en fejl at jeg ikke spurgte.
d.d. har jeg set på nettet, at andre tager omkring kr. 1.100,- for en tilsvarende spuling af kloakledning, - om jeg er blevet klogere ;-).
#1 Tak for svaret, naturligvis kvitterede jeg for det udfÞrte arbejde, - for det virkede..!! Er blot forbavset over 1œ t kÞrsels forbrug, når vognen har travlt med at kÞre fra den ene kunde til den anden.
Hvordan mon transporten beregnes, - nå pyt sket er sket ;-)

Lyngholm Kloak A/S ããã®åç
Ringede til dem grundet et andet firma ikke vendte tilbage på mine forespÞrgsler.
De ankom ca 4 timer senere samme dag og fik fejl sÞgt problemet med stoppet kloak og kom med en lÞsning til at kloakken ved toilettet var i stykker / sunket sammen og skulle udskiftes ved at bryde gulvet op.
Super kompetente og god service. De var ikke de billigste men man fik det ekstra man betalte for.
7/7 - RETTELSE
Efter ovenstående havde jeg forsikringen ude da kloakken ikke kunne spules ren og skulle udskiftes ifÞlge Lyngholm. Efter grund undersÞgelse med kamera etc fandt vurderings manden ud af at grunden til at de ikke kunne spule var at ikke hele vandlåsen var blevet taget ud af kloak rÞret. Og derfor havde de kun kunne få hul igennem i det hul de havde spulet igennem vandlåsen.
Så nu er vandlåsen i stykker og skal skiftes ud.
Ikke imponerende arbejd så derfor er anmeldelsen bleve rettet fra 5 til 1 stjerne

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã